Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایسنا/کردستان معاون امور بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی کردستان با بیان اینکه تاکنون حدود ۱۰ درصد جمعیت هدف استان، دُز سوم واکسن کرونا را دریافت کرده‌اند، گفت: افرادی که نوبت دوم و یا سوم واکسن خود را دریافت نکرده‌اند در اسرع وقت به نزدیک‌ترین خانه بهداشت، پایگاه سلامت و یا مراکز خدمات جامع سلامت شهری و روستایی مراجعه کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

بهروز اخوان در گفت‌وگو با ایسنا اظهار کرد: ۲ میلیون و ۶۴۹ هزار و ۹۲۹ دُز واکسن تا این لحظه به استان تحویل شده و از این تعداد ۳۹۴ هزار و ۳۸۱ دُز باقیمانده است.

وی ادامه داد: تاکنون دو میلیون و ۱۲۴ هزار و ۳۲۰ دُز واکسن با احتساب سه نوبت در استان به گروه‌های هدف تزریق شده است.

معاون امور بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی کردستان گفت: یک میلیون و ۸۷ هزار و ۵۷۹ نفر معادل ۸۱ درصد جمعیت، نوبت اول واکسن را دریافت نموده‌اند.

دکتر اخوان تصریح کرد: ۸۹۳ هزارو ۵۱۹ نفر نیز دُز دوم این واکسن را دریافت کرده‌اند که ۶۶ درصد جمعیت هدف را شامل می‌شود.

وی ادامه داد: ۱۴۳ هزار و ۲۲۲ نفر در استان نیز، در قالب دُز بوستر ( نوبت سوم) واکسینه شده‌اند که ۱۰ درصد جمعیت را شامل می‌شود.

معاون امور بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی کردستان گفت: ۶۵ درصد مادران باردار نوبت اول و ۳۸ درصد آنان نیز نوبت دوم واکسن کرونا را دریافت کرده‌اند.

دکتر اخوان بیان کرد: در حال حاضر بیش از ۹۵ درصد دانش‌آموزان نوبت اول و ۷۶ درصد نیز نوبت دوم واکسن را دریافت نموده‌اند.

وی اضافه کرد: ۸۵ درصد نوجوانان در استان با دریافت نوبت اول و ۷۶ درصد نیز در قالب نوبت دوم واکسن کرونا، علیه این ویروس واکسینه شده‌اند.

این مقام مسئول با قدردانی از مشارکت حداکثری مردم در برنامه واکسیناسیون علیه کرونا و با توجه به شیوع نوع جدید ویروس در دنیا و اهمیت ایمن سازی جامعه در کنترل این بیماری، افزود: افرادی که نوبت دوم و یا سوم واکسن خود را دریافت نکرده‌اند در اسرع وقت به نزدیک‌ترین خانه بهداشت، پایگاه سلامت و یا مراکز خدمات جامع سلامت شهری و روستایی مراجعه کنند.

بە گزارش ایسنا بە نقل از روابط عمومی دانشگاە علم پزشکی کردستان، اخوان با بیان اینکه تزریق نوبت سوم واکسن کرونا ایمنی در برابر سویه امیکرون را افزایش می‌دهد، تصریح کرد: بر اساس مصوبه ستاد ملی کرونا ضرورت دارد همه شهروندان بالای ۱۸ سال که سه ماه از زمان تزریق نوبت دوم واکسن‌های کرونا شامل سینوفارم، برکت و بهارت آنها سپری شده، برای دریافت سومین دُز واکسن به مراکز فعال واکسیناسیون مراجعه کنند.

انتهای پیام 

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استانی اجتماعی نوبت دوم واکسن پزشکی کردستان واکسن کرونا درصد جمعیت نوبت دوم نوبت اول سوم واکسن

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۰۹۳۵۷۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ماده‌ای که ۴۰ درصد از پوسیدگی دندان پیشگیری می‌کند

آفتاب‌‌نیوز :

حامد جز جلالیان با اشاره به انجام طرح کشوری فلورایدتراپی دانش‌آموزان در سطح مدارس تحت پوشش دانشگاه علوم پزشکی نیشابور افزود: با تامین ۶۳ هزار وارنیش فلوراید برای دانش‌آموزان ابتدایی ۶ تا ۱۲سال این طرح در سطح مدارس تحت پوشش دانشگاه علوم پزشکی نیشابور آغاز شده است.

وی بیان کرد: با تامین و دریافت وارنیش فلوراید از وزارت متبوع، توزیع وارنیش در تمامی مراکز خدمات جامع سلامت چهار شهرستان (نیشابور، فیروزه، زبرخان و میان جلگه) تحت پوشش دانشگاه علوم پزشکی نیشابور آغاز شده است.

معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی نیشابور  ادامه داد: این طرح به صورت رسمی از هفته اول اردیبهشت‌ماه تمامی بهورزان و مراقبین سلامت با مراجعه به مدارس و با نظارت مستقیم تمامی مراقبین ناظر مراکز و حضور دندانپزشک مراکز خدمات جامع سلامت در مدارس تحت پوشش به صورت روزانه انجام می‌شود.

وی عنوان کرد: هدف از طرح وارنیش فلورایدتراپی دانش‌آموزان، آموزش بهداشت دهان و دندان به دانش‌آموزان، معاینات مستمر دندانپزشکی و کاهش ۴۰ درصدی پوسیدگی‌ دندان دانش‌آموزان توسط ماده وارنیش فلوراید است.

دو واکسن به برنامه واکسیناسیون متداول کودکان در نیشابور اضافه می‌شود

معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی نیشابور در ادامه اظهار کرد: همزمان با آغاز هفته جهانی ایمن‌سازی ۲۴ تا ۳۰ آوریل مصادف با ۵ لغایت ۱۱ اردیبهشت‌ماه دو واکسن پنوموکوک و روتاویروس به برنامه واکسیناسیون متداول کشوری کودکان اضافه می‌شود.

وی با بیان اینکه واکسن پنوموکوک به شکل تزریقی و واکسن روتا به صورت خوراکی است، ادامه داد: واکسن پنوموکوک مهمترین راه پیشگیری از بیماری های عفونی ناشی از این میکروب از جمله عفونت ریه، عفونت مغزی یا مننژیت، عفونت گوش، قلب، خون، استخوان و سینوزیت است.

معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی نیشابور اذعان کرد: سالیانه از حدود ۵۰ هزار عفونت‌ شدید پنوموکوکی با تزریق واکسن پنوموکوک پیشگیری می‌شود که کاهش مصرف آنتی بیوتیک و کاهش بروز  مقاومت آنتی بیوتیکی را در پی دارد.

وی با بیان اینکه بر اساس مصوبه کمیته کشوری ایمن‌سازی این واکسن در سنین ۲ ، ۴ و ۱۲ ماهگی تزریق می‌شود در خصوص واکسن روتا گفت: واکسن روتاویروس نیز که از اسهال‌های شایع در کودکان پیشگیری می‌کند  به صورت خوراکی در سه نوبت ۲، ۴ و ۶ ماهگی مصرف می‌شود.

منبع: خبرگزاری ایسنا

دیگر خبرها

  • بیش از ۷۰ درصد جمعیت کردستان از خدمات وزارت کار بهره‌مند هستند
  • دو میلیون بریتانیایی هنوز درگیر کرونا هستند
  • ماده‌ای که ۴۰ درصد از پوسیدگی دندان پیشگیری می‌کند
  • ۴ هزار و ۱۹۳ نفر از دانشجویان متاهل وام تحصیلی دریافت کردند
  • زنگ خطر کاهش رشد جمعیت در خوشاب
  • شکایت بازیکن فرانسوی از فایزر و بیونتک به دلیل عوارض واکسن کرونا
  • واکسن کرونا باعث پایان فوتبال من شد!
  • ماراتن علمی در کردستان
  • حجاج ابهری و خدابنده‌ای برای تزریق واکسن مننژیت اقدام کنند
  • تزریق و تلقیح بیش از ۱۶۱ هزار دز واکسن فلج اطفال در همدان