Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «دانا»
2024-04-30@06:37:49 GMT

تجارت ایران و اوراسیا آزاد می‌شود

تاریخ انتشار: ۲۰ دی ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۴۰۹۴۱۲۴

تجارت ایران و اوراسیا آزاد می‌شود

رئیس سازمان توسعه تجارت از آغاز تجارت آغاز میان ایران و اعضای اتحادیه اقتصادی اوراسیا از سال آینده خبر داد.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ علیرضا پیمان‌پاک در مراسم تقدیر از صادرکنندگان نمونه استان تهران بیان کرد: با توجه به برنامه ریزی‌های صورت گرفته از سال آینده تجارت ایران و اوراسیا به شکل آزاد انجام خواهد شد و پیش بینی ما این است که با اجرای آن صادرات کشور حدودا ۱۰ میلیارد دلار افزایش پیدا کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

به گفته وی در حال حاضر صادرات ایران به اوراسیا حدودا ۵۰۰ میلیون دلار تخمین زده می‌شود.   رئیس سازمان توسعه تجارت با اشاره به ظرفیت بالای استفاده از کارگروه‌های مشترک برای افزایش فعالیت‌های صادراتی بیان کرد: یکی از مسائلی که ما به شکل جدی دنبال می‌کنیم، بحث راه‌اندازی مراکز تجاری در کشورهای خارجی است. بحث ایجاد مرکز در قزاقستان در دستور کار است و همچنین دیدارهای اخیر با مقامات سوریه نیز ما را برای افزایش حضور در بازار این کشور امیدوار کرده است. در ماه‌های آینده نشست‌هایی مشابه با آن با کشورهایی چون ارمنستان و عمان نیز برگزار خواهد شد.   پیمان‌پاک ادامه داد: برای آسیب شناسی روند صادرات در کارگروه لجستیک آسیب‌شناسی بنادر و مقاصد صادراتی کشور انجام شده و حتی لایروبی آستارا برای افزایش صادرات از این محل نیز آغاز شده است. در حوزه تعرفه‌ها و توافق‌نامه‌ها نیز بحث اجرای توافقات ترجیحی با کشورهایی چون سوریه، پاکستان و افغانستان در دستور کار قرار دارد.   وی با اشاره به فعالیت‌های کارگروه مشترک ارزی توضیح داد: در این کارگروه با مشارکت بانک مرکزی و وزارت صنعت، معدن و تجارت تلاش شده سیاست‌های ارزی تجاری به شکلی هماهنگ اجرایی شود تا محدودیتی جدید برای صادرات کشور به وجود نیاید. ما امکان آن را داشتیم که از کاهش ارزش پول ملی برای افزایش صادرات استفاده کنیم اما متاسفانه این فرصت از دست رفت.   رئیس سازمان توسعه تجارت با بیان این‌که استفاده از ظرفیت رمزارزها نیز در حوزه تجارت خارجی بررسی می‌شود، تشریح کرد: قصد داریم راه‌حل‌های جایگزین ال سی را با استفاده از ظرفیت رمزارزها پیگیری کنیم. استفاده از بلاکچین به جای ال سی مورد پذیرش بانک مرکزی قرار گرفته و می‌توان انتظار داشت که در این حوزه خبرهای جدیدی ارائه شود.   وی خاطر نشان کرد: سازمان توسعه تجارت بحث افزایش تعداد رایزن‌های بازرگانی ایران را به عنوان یک اولویت دنبال می‌کنند؛ طی چهار ماه اخیر تعداد آنها افزایش قابل قبولی داشته است که سازمان در سال‌های آینده در این حوزه گام‌های تازه‌ای برخواهد داشت.   انتهای پیام

منبع: دانا

کلیدواژه: سازمان توسعه تجارت برای افزایش

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۰۹۴۱۲۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کدام بانک ها بیشترین سود را داشتند

امتداد - مجموع سود ۹ ماهه سال ۱۴۰۲ بانکهای بالا که به ترتیب از بیشترین سود تا کمترین درج شده اند بالغ بر ۵۵ هزارمیلیاردتومان (همت) است.

 به گزارش پایگاه خبری امتداد ، در این گزارش به توصیف و تحلیل سود و زیان ۹ ماهه سال ۱۴۰۲ مرتبط با هفت بانک بورسی ملت، پاسارگاد، اقتصاد نوین، تجارت،سامان،صادرات و پارسیان می پردازیم.

مجموع سود ۹ ماهه سال ۱۴۰۲ بانکهای بالا که به ترتیب از بیشترین سود تا کمترین درج شده اند بالغ بر ۵۵ هزارمیلیاردتومان (همت) است.

بانک ملت با ۲۷ همت سود ۹ ماهه حدود ۴۹ درصد از سود مجموع هفت بانک را به خود اختصاص داده است.

پاسارگاد با ۱۷ همت ،اقتصادنوین ۹ همت ، تجارت ۶ همت ، سامان ۴ همت ، صادرات ۲ همت سود و پارسیان با هشت همت زیان که تنها بانک زیانده در بازه ۹ ماهه است در رتبه های بعدی از حیث قدرمطلق سود و زیان هستند.

نرخ بازده درآمدها که نشان می دهد به ازای هر ۱۰۰ واحد از مجموع درآمدها چه میزان سود خالص ایجاد می شود در بانک پاسارگاد ۵۸ درصد ، سامان ۴۹ درصد ، اقتصاد نوین ۴۷ درصد ، ملت ۴۳ درصد ، تجارت ۲۱ درصد و صادرات ۱ درصد می باشد بانک سامان به دلیل زیان ۹ ماهه بازدهی از درآمد ندارد.

در بانکهای ملت و پاسارگاد حدود ۸۶ درصد از درآمدها ناشی از درآمد تسهیلات است سهم درآمد تسهیلات از کل درآمدها در بانک اقتصاد نوین ۶۳ درصد ، صادرات ۵۰ ، سامان ۴۸ درصد و تجارت ۴۵ درصد است.

 

بنابراین ترکیب منابع دو بانک ملت و پاسارگاد از حیث منابع وکالتی و مالکیتی در وضعیت بهینه قرار دارد.

کم خرج ترین بانک ها

تجزیه هزینه های هفت بانک نشان می دهد سهم هزینه های اداری و تشکیلاتی از کل هزینه ها در بانک پاسارگاد ۳۹ درصد و از این حیث کم خرج ترین بانک در بین هفت بانک از نظر هزینه های اداری ، پرسنلی و تشکیلاتی است این شاخص در:

بانک اقتصاد نوین ۴۲ درصد پارسیان ۶۴ درصد ملت ۷۵ درصد صادرات ۷۷ درصد تجارت ۷۹ درصد و سامان ۸۱ درصد است.

اینکه سامان با توجه به تعداد شعب و تجهیزات و پرسنل اصلا در حد ملت و صادرات و تجارت نبوده اما بیشترین وزن هزینه اش ، اداری و پرسنلی است محل تامل است.

ضمنا میانگین سهم هزینه تامین مالی در هفت بانک از کل هزینه ها معادل ۹ درصد است در بانک پارسیان سهم هزینه تامین مالی از کل هزینه ها ۲۲ درصد و بسیار بیشتر از میانگین هفت بانک و بانک سامان با سهم زیر یک درصدی از این حیث مطلوبترین حالت را دارد.

طبق گزارش اخباربانک، میانگین سهم هزینه مطالبات از کل هزینه ها در مجموع هغت بانک معادل ۱۳ درصد می باشد.

در بانک ملت سهم هزینه مطالبات از کل هزینه ها چهار درصد و در بانک اقتصاد نوین سهم هزینه مطالبات از کل هزینه ها ۳۱ درصد به ترتیب کمترین و بیشترین سهم را دارند این شاخص در:

بانک تجارت ۱۱ درصد پارسیان ۱۲ درصد صادرات ۱۳ درصد سامان ۱۶ درصد و پاسارگاد ۲۲ درصد است.

البته باید گفت ممکن است کم بودن سهم این هزینه در برهی بانکها بدلیل عدم ثبت کافی هزینه مطالبات باشد که گزارش حسابرسان نیز معمولا موید این نکته است.

برچسب ها :

این مطلب بدون برچسب می باشد.

دیگر خبرها

  • افزایش سهم ایران از بازارهای جهانی با تقویت صادرات سفال
  • کدام بانک ها بیشترین سود را داشتند
  • آفریقا؛ قاره فرصت ها؛ موانع همکاری های تجاری ایران و آفریقا چیست؟
  • ماجرای تولید نوکیای تقلبی جدی شد
  • عراقی‌ ها کدام کالاهای ایرانی را می‌ خرند؟
  • هدف‌گذاری رشد ۲۰ میلیارد‌دلاری تجارت
  • آفریقا؛ قاره فرصت‌ها/ موانع همکاری‌های تجاری ایران و آفریقا چیست؟ 
  • تاکسی های برقی وارد شد/ افزایش ۲۰ درصدی تولید خودرو
  • آفریقا، اقیانوس فرصت‌ها برای تجار و بازرگانان ایرانی/ضرورت صادرات برای تحقق جهش تولید
  • آفریقا، اقیانوس فرصت‌ها برای تجار و بازگانان ایرانی/ضرورت صادرات برای تحقق جهش تولید