Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «آفتاب»
2024-04-28@13:56:07 GMT

شایع‌ترین سرطان‌ها در ایران کدام هستند؟

تاریخ انتشار: ۲۰ دی ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۴۰۹۵۳۳۲

شایع‌ترین سرطان‌ها در ایران کدام هستند؟

آفتاب‌‌نیوز :

دبیر علمی ششمین کنگره بین‌المللی کلینیکال انکولوژی با اشاره به چهار کانسر شایع در جهان شامل کولون، پروستات، پستان و ریه گفت: شیوع سرطان در ایران تغییر یافته و سرطان های پروستات و پستان از شایع ترین سرطان ها هستند.

دکتر امیر محمد عارف پور با اشاره به این موضوع که کنگره امسال به صورت ترکیبی( حضوری و مجازی) با شرکت اساتید و صاحب نظران برجسته از داخل و خارج از کشور ۲۷ تا ۲۹ بهمن سال جاری در هتل المپیک تهران برگزار می‌شود و جدیدترین دستاوردهای علمی در حوزه درمان سرطان و به طور کلی کلینیکال انکولوژی ارائه و مورد بحث و گفت‌وگو قرار می‌گیرد، افزود: این سمینار بین المللی تحت لیسانس انجمن ازمو(ESMO و استرو(ESTRO ) است و ارزش علمی و حرفه‌ای بسیار بالایی دارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با اشاره به سرطان های شایع در جهان که شامل کولون، پروستات، پستان و ریه می باشند، افزود: تا ۱۰ سال اخیر کانسرهای گوارشی جزو شایعترین سرطان ها بودند که امروزه شاهد تغییر شیوع سرطان در ایران هستیم و کانسر پروستات در مردان و کانسر پستان در زنان بسیار شایع است.

عضو هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی ایران همچنین سرطان های خونی، تومورهای مغزی نخاعی و اعصاب محیطی را از شایعترین سرطان های کودکان نام برد و اظهار داشت: درمان اصلی سرطان های مغزی نخاعی و عصب محیطی (نوع مدوبلاستوم) توسط رادیوتراپی صورت می پذیرد و درمان هایی از نوع شیمی درمانی در کنار درمان رادیوتراپی قرار می گیرند.

دبیر علمی ششمین کنگره بین المللی کلینیکال انکولوژی با بیان اینکه در کنگره امسال پنل و موضوعاتی درباره تومورهای مانند تومورهای اطفال ، تومورهای سر و گردن و سرطان های ریه برگزار می شود، گفت: همچنین پنل اختصاصی برای درمان های جدید تومورهای ناحیه مغز و اعصاب محیطی در این کنگره خواهیم داشت.

عارف پور یادآور شد: همچنین در کنگره امسال پنل اقتصاد سلامت در حیطه انکولوژی برپا خواهد شد و از حضور اساتید و صاحبنظران برجسته در این زمینه بهره مند خواهیم بود. ‌

منبع: خبرگزاری ایرنا

منبع: آفتاب

کلیدواژه: سرطان ایران سرطان پروستات سرطان سینه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت aftabnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «آفتاب» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۰۹۵۳۳۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آزمایش واکسن سرطان پوست وارد فاز نهایی شد

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از اینترستینگ انجینرینگ، آزمایش بالینی واکسن مذکور توسط صندوق بنیاد NHS بیمارستان های کالج لندن رهبری می شود.

دکتر هدر شاو به پتانسیل این واکسن برای درمان افراد مبتلا به ملانوما نیز اشاره کرده است. واکسن هم اکنون برای بررسی کارآمدی در درمان سرطان های دیگر مانند ریه، مثانه و کلیه تحت آزمایش است. در مرحله قبلی آزمایش واکسن ریسک عود کردن ملانوما در بیماران را کاهش داد.

این واکسن که به طور دقیقmRNA-۴۱۵۷ (V۹۴۰) نام دارد، درمان نئو آنتی ژن است که سیستم ایمنی بدن را تحریک می کند تا نوع خاصی از سرطان را در بدن بیمار دنبال کند. هنگامیکه این واکسن با یک داروی ایمونو تراپی به نام پمبرولیزوماب (کیترودا) ترکیب می شود، خطر مرگ و میر ناشی از سرطان پوست را تا ۵۰ درصد کاهش می دهد.

شاو در این باره می گوید: این روش یک درمان شخصی سازی شده و از بسیاری جهات بسیار هوشمندتر از واکسن است.

او در ادامه افزود: هدف اصلی این تحقیقات درمان دائمی بیماران مبتلا به سرطان است.

یکی از نخستین افرادی که این واکسن را دریافت می کند استیویانگ ۵۲ ساله از انگلیس است. او در این باره می گوید: این بهترین شانس من برای متوقف کردن مسیر سرطان است.

به گفته شاو به نظر می رسد درمان مذکور عوارض جانبی قابل تحملی مانند خستگی و درد در بازو دارد.

۲ سال قبل مرحله دوم آزمایش این واکسن نتایج نویدبخشی را نشان داد. در آن مرحله بیماران یک میلی گرم واکسن ام آر ان ای را به مدت ۳ هفته دریافت کردند. آنها همچنین هر ۳ هفته یکبار به مدت یک سال ۲۰۰ میلی گرم کیترودا مصرف کردند.

کد خبر 6089678 شیوا سعیدی قوی اندام

دیگر خبرها

  • صندوق نوآوری و شکوفایی حامی پیشگیری از سرطان شد 
  • شایع ترین نوع سرطان در استان
  • شانس درمان کودکان مبتلا به سرطان در ایران ۷۰ درصد است
  • صندوق نوآوری حامی زیست‌بوم پیشگیری و درمان سرطان
  • ۴۲ هزار کودک سرطانی در «محک» در حال درمان هستند
  • لوسمی رایج‌ترین سرطان کودکان/ ۶۵ تا ۷۰ درصد کودکان مبتلا به سرطان در ایران درمان می‌شوند
  • صندوق نوآوری و شکوفایی حامی پیشگیری از سرطان شد
  • بیانیه کاخ باکینگهام درباره چارلز پس از گزارش‌های ضدونقیض
  • آزمایش واکسن سرطان پوست وارد فاز نهایی شد
  • صندوق نوآوری حامی پیشگیری از سرطان شد