Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار مهر، محمد نبیونی بعد از ظهر دوشنبه در نشست خبری دومین دوره جشنواره ملی امیرکبیر که در محل اتاق بازرگانی البرز برگزار شد، اظهار کرد: جشنواره ملی امیر کبیر در سال گذشته برای اولین بار برگزار شد، امسال دبیر خانه جشنواره شروع به فعالیت و بیش از ۲۶۰ پایان نامه و رساله تا تاریخ ۳۰ آبان سال ۱۴۰۰ به ۷ گروه اصلی به دبیرخانه ارسال شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی بیان کرد: این ۷ گروه شامل گروه‌های فنی و مهندسی، کشاورزی، محیط زیست و منابع طبیعی، علوم پزشکی و علوم پایه، دام پزشکی و هنر و معماری بود که با یکدیگر به رقابت پرداختند.

رئیس بنیاد نخبگان استان البرز با بیان اینکه تیم داوری جشنواره ملی امیرکبیر از سراسر کشور بودند، تصریح کرد: بیش از ۵۰ دانشگاه مرکز علم و فن آوری در فرآیند داوری به رؤسای کار گروه‌ها کمک کردند و نتایج آن در ۲۷ دی ماه در مراسم اختتامیه اعلام خواهد شد.

وی خاطرنشان کرد: بر این اساس معیارهای آکادمیک در هر رشته‌ای وجود دارد که شش معیار اصلی برای پایان نامه‌ها در نظر گرفته شده است.

نبیونی با بیان اینکه ادبیات «پایان نامه کارفرما محور» در کشور در حال نهادینه شدن است، گفت: هدف ما اینست که آن قسمت از رساله‌ها و طرح‌های دانشجویی که در یکی از مقاطع تحصیلی برای اخذ مدرک تحصیلی مورد استفاده قرار می‌گیرد، آیا کارفرما و تقاضا داشته است و حمایتی از آن شده است یا خیر؟

وی اظهار کرد: در مراسم اختتامیه دومین دوره جشنواره ملی امیرکبیر علاوه بر معرفی پایان نامه‌های برتر، کارفرمای برتر و در صورت امکان استاد راهنمای برتر معرفی می‌شوند.

رئیس بنیاد نخبگان استان البرز بیان کرد: ۵۵ درصد صاحبان و دانش آموختگان پایان نامه‌ها آقایان و ۴۵ درصد آنها خانم‌ها بودند.

وی متذکر شد: در حال حاضر در کشور ما جوانان به سمت رشته‌های مهندسی و دکتری می‌روند اما ما نیازمند تکنسین دستگاه‌های علوم پایه هستیم که این امر نیازمند توجه ویژه ای از سوی متولیان است.

کد خبر 5396790

منبع: مهر

کلیدواژه: محمد نبیونی بنیاد ملی نخبگان پایان نامه ویروس کرونا بوشهر خطبه های نماز جمعه قاسم سلیمانی کرمانشاه عکس استانها شهید گمنام تشییع و خاک سپاری شهید گمنام آمار کرونا خسارات سیلاب تشییع شهدا ایام فاطمیه دومین سالگرد شهید قاسم سلیمانی گرگان جشنواره ملی امیرکبیر پایان نامه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۰۹۵۵۸۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آغاز داوری آثار جشنواره قصه‌گویی «نون، قصه و نمک مادربزرگ»

به گزارش گروه فرهنگ و جامعه خبرگزاری علم و فناوری آنا، مریم اردبیلی اظهارکرد: با پایان مهلت زمان شرکت در جشنواره قصه‎ گویی «نون، قصه و نمک مادربزرگ» 583 اثر از سوی دبیرخانه این جشنواره اعلام وصول شد که 461 اثر واجد شرایط بود.از میان آثار دریافت شده،319 اثر  در قالب فایل صوتی، 118 اثر در قالب فیلم و 24اثر هم به صورت داستان مصور ارائه شده است.

وی با اشاره به برگزاری جلسه شورای سیاست‎گذاری این جشنواره هم تصریح کرد: موفقیت جشنواره با همراهی مردمی ارتباط مستقیم دارد و این ارزش را می‌توان با تعداد آثار رسیده به جشنواره قضاوت کرد، با توجه به کوتاه بودن زمان ارسال آثار به جشنواره، تعداد آثار رسیده تحسین برانگیز بود.

وی ادامه داد: آنچه موجب می‌شود جشنواره‌ها موفق عمل کنند، هدف گذاری دقیق و شفاف طراحان آن است که مدیریت شهری توانسته با هدف گذاری و شناسایی نیاز جامعه در این مسیر گام موثری بردارد.

اردبیلی با تاکید بر این مهم که کیفیت آثار رسیده به جشنواره مهر تاییدی بر این گفته است، تداوم برگزاری این رویداد را در گرو برنامه ریزی دقیق دانست .

مشاور شهردار تهران در امور زنان وخانواده همچنین گفت: جشنواره‌ها برای تداوم، نیازمند ایجاد ارتباط موثر در بین تمامی بدنه اجرایی جشنواره و معرفی اندیشه ها و اهداف جشنواره به علاقه‌مندان و شرکت کنندگان هستند.

وی تاکید کرد: هدف از برگزاری جشنواره «نون، قصه و نمک مادربزرگ» در واقع یک فرصت منحصر به فرد برای ارتباط با ریشه‌های فرهنگی و تقویت ارتباطات خانوادگی بود تا به عنوان یک پل ارتباطی بین نسل‌ها، روایت‌های قدیمی را به نسل امروز و فردا منتقل ‌کند.

اردبیلی در خصوص فعالیت های انجام شده در دبیرخانه جشنواره قصه گویی «نون، قصه و نمک مادربزرگ» به ارتباط مخاطبان در فضای مجازی اشاره و بیان کرد: فعالیت اداره‏های امور زنان و خانواده مناطق شهرداری تهران در راستای معرفی جشنواره بسیار موثر بود و همکاری با دبیرخانه سبب شناخت بهتر این جشنواره در شهر تهران شد.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • ارسال ۵۰ مقاله به دبیرخانه همایش «حجاب، عفاف و زیست عفیفانه»
  • ارسال بیش از ۵۰ مقاله به دبیرخانه همایش «حجاب، عفاف و زیست عفیفانه»
  • میزبانی سلماس از جشنواره بین المللی شعر رضوی ترکی
  • تمدید فرصت ارسال آثار به جشنواره «آسمون»/ هنوز برای ستاره شدن وقت هست
  • نامه حماس به گروه‌های فلسطینی پیرامون گفت‌وگوهای آتش‌ بس
  • نامه حماس به گروه‌های فلسطینی پیرامون گفت‌وگوهای آتش‌بس
  • تمدید مهلت ثبت‌نام و ارسال آثار به دو جشنواره ملی کتاب دانشجویی و پایان‌نامه سال
  • تمدید مهلت ثبت‌نام و ارسال آثار به جشنواره‌های کتاب دانشجویی و پایان‌نامه سال
  • آغاز داوری آثار جشنواره قصه‌گویی «نون، قصه و نمک مادربزرگ»
  • دومین فراخوان جشنواره استانی «راویان غدیر»