Web Analytics Made Easy - Statcounter

حزب دموکرات کردستان عراق امروز، دوشنبه اعلام کرد از پست ریاست‌جمهوری به نفع اتحادیه میهنی کردستان عراق صرف نظر کرده است.

به گزارش ایسنا، به نقل از شفق نیوز، براساس عرف سیاسی عراق، همواره اتحادیه میهنی کردستان عراق پست ریاست‌جمهوری را در دست داشته است.

حزب دموکرات کردستان عراق در انتخابات پارلمانی عراق ۳۱ کرسی در مقابل ۱۷ کرسی اتحادیه میهنی کردستان را به دست آورد و این نتایج باعث شد برخی رهبران حزب دموکرات بگویند که امکان دارد این حزب ریاست‌جمهوری عراق را به دست بگیرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

پارلمان عراق نیز روز یکشنبه شاخوان عبدالله از حزب دموکرات کردستان را به عنوان معاون دوم رئیس پارلمان انتخاب کرد به این ترتیب پست ریاست‌جمهوری به اتحادیه میهنی می‌رسد.

فاضل میرانی، منشی دفتر سیاسی حزب دموکرات کردستان عراق گفت: وقتی ما پست معاون رئیس پارلمان را انتخاب کردیم برخی طرف‌ها باید دریابند که پست ریاست‌جمهوری را واگذار کرده‌ایم.

وی افزود: حزب ما برنامه‌ای برای کسب کرسی ریاست‌جمهوری ندارد.

اظهارات میرانی در حاشیه همایش مرکز مطالعات استراتژیک حزب دموکرات در اربیل مطرح شد.

میرانی در اشاره به حزب اتحادیه میهنی اضافه کرد: برخی باید می‌فهمیدند زمانی که ما پست معاون رئیس پارلمان را انتخاب کردیم یعنی ریاست‌جمهوری را به دیگران سپردیم؛ اما متوجه نشدند.

پیشتر رهبران اتحادیه میهنی کردستان عراق گفته بودند، مصمم هستند برهم صالح را برای ریاست‌جمهوری نامزد کنند و برخی مخالفان حزب دموکرات نیز به آن اشاره کردند.

میرانی به پرونده‌ نامزدها اشاره نکرد و گفت، حزبش موضوع پست را با اتحادیه میهنی بررسی خواهد کرد.

او همچنین به تحریم روند رای گیری نامزد حزب دموکرات یعنی شاخوان عبدالله برای پست معاون رئیس‌ پارلمان اشاره کرد و گفت: این اقدام آنها بدتر از اقدام‌شان علیه نیچروان بارزانی نبود؛ زمانی که خواست خودش را برای ریاست اقلیم نامزد کند و اتحادیه میهنی در پارلمان کردستان عراق به او رای نداد با اینکه رئیس اقلیم یکی از مدافعان اصلی اتحادیه میهنی در داخل حزب دموکرات بود و ما با وجود آن با اتحادیه میهنی یک بار دیگر نشستیم و این بار نیز با آنها نشست برگزار خواهیم کرد.

او به تحریم جلسه رای گیری برای هیئت رئیسه پارلمان جدید از سوی فراکسیون‌های پارلمانی اشاره کرد و گفت: متاسفانه برخی طرف‌ها روی مسائل ملی توافق ندارند در حالیکه باید اجماع ملی همه اقشار یعنی کردها، عرب‌ها و ترکمان‌ها و مسیحیان را دور هم جمع کند؛ اما این سرسپردگی برای کشور نیست بلکه قومی‌گرایی است.

میرانی اضافه کرد: گروه‌های سیاسی باید روی عدم تکرار تحریم در انتخاب پست‌های دیگر نظیر ریاست‌جمهوری و نخست‌وزیری تلاش کنند.

از سوی دیگر، این مسؤول از بازگشت هیئت کردها به ریاست هوشیار زیباری از بغداد به اربیل خبر داد و گفت، نشست‌ها در بغداد بعد از پایان انتخاب هیئت رئیسه پارلمان خاتمه یافت و الان باید برای مرحله انتخاب نامزد ریاست‌جمهوری ظرف روزهای آینده آماده شد.

ریاست‌ پارلمان ضرب الاجل نهایتا آخر هشتم فوریه را برای تحویل اسامی نامزدهای ریاست‌جمهوری مشخص کرد.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: اتحادیه میهنی کردستان عراق حزب دموکرات کردستان اتحادیه میهنی کردستان دموکرات کردستان عراق حزب دموکرات کردستان پست ریاست جمهوری

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۰۹۵۸۵۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

شبکه ملی تنظیم‌گری ایران رونمایی شد

شبکه ملی تنظیم‌گری با حضور نهادهای ذیربط با محوریت مرکز بررسی‌های استراتژیک ریاست جمهوری رونمایی شد. - اخبار سیاسی -

به گزارش حوزه دولت خبرگزاری تسنیم، شبکه ملی تنظیم‌گری ایران روز گذشته با حضور مصطفی زمانیان رئیس مرکز بررسی‌های استراتژیک ریاست جمهوری رونمایی شد.

طی ماه‌های گذشته، مرکز بررسی‌های استراتژیک ریاست جمهوری میزبان سلسله نشست‌هایی با موضوع نسبت‌یابی نهادهای تنظیم‌گر با دستگاه‌های حاکمیتی از دولت گرفته تا قوه قضاییه و حتی دیگر نهادهای تنظیم‌گر بود.

در این نشست‌ها که با حضور نمایندگان خود نهادهای تنظیم و نمایندگان دستگاه‌های اجرایی و قضایی از وزارتخانه‌های مختلف گرفته تا دیوان عدالت اداری برگزار شد، برخی چالش‌های موجود در تعامل نهادهای تنظیم‌گر با این دستگاه‌ها مورد بحث و تبادل نظر قرار گرفت و مشخص شد که برخی از چالش‌های موجود در فضای تنظیم‌گری کشور از طریق ایجاد فضای گفتگو بین خود نهادهای تنظیم‌گر قابل حل است.

بر همین اساس ایجاد یک شبکه برای کنار هم نشاندن نهادهای تنظیم‌گر با نام «شبکه تنظیم گران ایران» و با محوریت مرکز بررسی‌های استراتژیک ریاست جمهوری در دستورکار دولت سیزدهم قرار گرفت.

به‌طورکلی دولت از محل پرداختن به این موضوع به دنبال بهبود ساختار تنظیم‌گری در کشور و رسیدن به کارآمدی بیشتر است، تا در سایه تعامل نهادهای تنظیم‌گر با یکدیگر، توسعه هم‌افزایی و جلوگیری از تداخلات اجرایی، شاهد تحقق یک دولت تنظیم‌گر واقعی در کشور باشیم.

این شبکه بستر لازم برای تعامل نهادهای تنظیم‌گر با یکدیگر در قالب یک شبکه واحد را فراهم می‌کند تا از یک طرف زمینه لازم برای حل تعارضات بین این نهادها ایجاد شود و از سوی دیگر امکان ایفای نقش دیده‌بانی بر قوانین و فعالیت‌های مرتبط با بحث تنظیم‌گری در کشور نیز فراهم شود.

جمعی از نهادهای ذیربط از جمله معاونت حقوقی ریاست جمهوری، نماینده بانک مرکزی و نمایندگانی از شورای رقابت، سازمان غذا و دارو، سازمان بورس، سازمان خصوصی سازی، سازمان تنظیم مقررات و سازمان حمایت از مصرف کنندگان و تولیدکنندگان در این رونمایی حضور داشتند.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • (تصاویر) بازسازی چهره زن ۷۵ هزار ساله کشف شده در کردستان عراق
  • گام اول به سمت دولت تنظیم‌گر برداشته شد
  • شبکه ملی تنظیم‌گری ایران رونمایی شد
  • واکنش رسانه اصولگرا به گزارش بی‌بی‌سی درباره نیکا شاکرمی و موضع گیری زیباکلام
  • موضع رسمی باشگاه لورکوزن درباره سردار آزمون
  • دشمنی به نام سردار آزمون | موضع رسمی در خصوص جلوگیری از بازی کردن ستاره ایرانی
  • موضع رسمی لورکوزن درباره سردار آزمون
  • عدم مشارکت جبهه نجات ملی تونس در انتخابات
  • موضع رسمی لورکوزن درباره دشمنی به نام سردار آزمون
  • تخصیص جدید اعتبارات سفر ریاست جمهوری به خراسان شمالی