Web Analytics Made Easy - Statcounter

کیوسک بین الملل تابناک: پایان نشست روسیه و آمریکا درباره تضمین‌های امنیتی، 19 کشته در آتش‌سوزی مهیب در نیویورک، اعتراضات سراسری در اروپا علیه تدابیر کرونایی، اعمال تحریم‌های اتحادیه اروپا علیه نیکاراگوئه و جزئیات ابتکار عمل ۴ بندی سازمان ملل برای بحران سودان از جمله مهمترین خبرها، رویدادها و تحولات بین الملل در ۲۴ساعت گذشته بوده اند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

پایان نشست روسیه و آمریکا درباره تضمین‌های امنیتی

عصر امروز، دوشنبه دور جدید مذاکرات روسیه و آمریکا در ژنو در چارچوب مذاکرات استراتژیک دو کشور با تمرکز بر مسائل تضمین‌های امنیتی خاتمه یافت.

به گزارش خبرگزاری اسپوتنیک، منشی هیئت آمریکا در مقر سازمان ملل در ژنو گفت، مذاکرات ۱۰ دقیقه پیش پایان یافت.

این نشست هفت ساعت و نیم ادامه داشت و پشت درهای بسته در مقر هیئت آمریکا برگزار شد، دو طرف چندین بار نشست را ترک کردند تا یک وعده غذایی کوتاه بخورند.

ریاست هیئت روسیه را سرگئی ریابکوف، معاون وزیر خارجه روسیه و الکساندر فومن، معاون وزیر دفاع این کشور و از طرف آمریکا وندی شرمن، معاون وزیر خارجه آمریکا برعهده داشت.

براساس تصاویر منتشر شده از جزئیات نشست مشخص شد، شرمن و ریابکوف به عنوان روسای هیئت آمریکا و روسیه به منظور رعایت پروتکل‌های بهداشتی به دلیل پاندمی کرونا با هم دست ندادند.

19 کشته در آتش‌سوزی مهیب در نیویورک

در جریان آتش سوزی که روز یکشنبه درمنطقه «برونکس» در شهر نیویورک روی داد دست کم 19 نفر کشته شدند که در میان آنها 9 کودک دیده می‌شود.

اسپوتنیک نیز گزارش داد که دست کم 60 نفر در این آتش‌سوزی مجروح شده‌اند که حال تعدادی از مجروحان وخیم گزارش شده است.

«اریک آدامز» شهردار نیویورک این آتش‌سوزی را یکی از بدترین آتش‌سوزی‌ها در تاریخ این شهر توصیف کرد.

وی در مصاحبه‌ای گفت: «این یکی از بدترین آتش‌سوزی بوده که ما در تاریخ مدرن شهر نیویورک شاهد آن بوده‌ایم».

آتش‌سوزی در ساختمان 19 طبقه منطقه برونکس در ساعت 11 صبح آغاز شد. بر اساس گزارش‌ها این آتش سوزی ابتدا در طبقه سوم آغاز شده است اما آتش و دود به سایر طبقات نیز سرایت کرده است.

«دانیل نیگرو» از مقام‌های شهر نیویورک گفت که شعله‌های آتش دو طبقه را گرفته بودند اما دود این آتش سوزی تمام 19 طبقه را در بر گرفته بود.

وی ادامه داد: «انتظار داریم که تعداد تلفات افزایش یابد». این مقام نیویورکی گفت کسی به دلیل آتش سوزی مجروح نشده است و دلیل حراجات و فوتی‌ها استشمام دود بوده است.

اعتراضات سراسری در اروپا علیه تدابیر کرونایی

مخالفان واکسیناسیون و دیگر معترضان به محدودیت‌های کرونایی در بروکسل، پراگ و سایر شهرهای اروپا دست به اعتراض و تجمع زدند.

به گزارش پایگاه خبری دویچه وله، این اعتراضات در حالی برگزار شد که سویه امیکرون در چندین کشور اروپایی شدت گرفته و کارشناسان نسبت به این مساله هشدار می‌دهند که افراد واکسینه نشده در معرض خطر بیشتری قرار دارند.

هزاران تن در اعتراضات علیه محدودیت‌های کرونایی روزهای شنبه و یکشنبه در بلژیک و جمهوری چک و همچنین آلمان و وین شرکت داشتند.

اعتراضات شنبه و یکشنبه در شهرهای اروپایی در حالی ادامه داشت که دولت‌های این کشورها محدودیت‌های شدیدتری وضع و قوانین جدیدی را برای تشویق به تزریق واکسن کرونا و دوزهای بوستر اجرا کرده‌اند.

سویه امیکرون با شیوع بالا باعث شده تا میزان مبتلایان به بیماری ویروسی کرونا در اتحادیه اروپا بیشتر شود و کارشناسان بیماری‌های عفونی و کادر درمان نسبت به افزایش این بیماری ویروسی هشدار میدهند که می‌تواند باعث هرج و مرج در بیمارستان‌ها شود.

در بلژیک تخمین زده می‌شود که ۵۰۰۰ نفر در اعتراض به محدودیت‌های کرونایی در بروکسل تجمع کردند.

معترضان پلاکارت هایی در دست داشتند که رویشان "دیکتاتوری واکسن" نوشته شده بود و خشم خود را درباره کارت واکسن کرونا برای ورود به رستوران‌ها، کلوپ‌ها و سایر رویدادهای فرهنگی ابراز داشتند.

اعتراض روز یکشنبه در بروکسل نسبت به اعتراضات دیگر کوچکتر بود. ۱۱ تن پس از اعتراضات بابت حمل مواد محترقه دستگیر شدند و ۳۰ دیگر نیز در پایان اعتراضات به دلیل پرتاب مواد آتش زا به سوی ماموران پلیس بازداشت شده اند.

بلژیک با رشد ۹۶ درصدی مبتلایان از ۳۰ دسامبر ۲۰۲۱ تا پنجم ژانویه سال جاری میلادی روبرو بود.

در پراگ، جمهوری چک نیز مردم علیه محدودیت‌های کرونایی و واکسیناسیون اجباری برای گروه‌های حساس و خاص دست به اعتراض زدند.

بسیاری از معترضان پرچم این کشور را در دست داشتند و علیه واکسیناسیون اجباری کرونا شعار می‌دادند و دیگران هم فریاد "آزادی، آزادی" سر دادند.

دولت چک در حال بررسی اقداماتی است که بر اساس آن تزریق واکسن کرونا برای ۶۰ سال به بالاها، کادر درمان، دانشجویان رشته پزشکی، افسران پلیس و آتش نشان‌ها اجباری است.

واکسیناسیون اجباری در دسامبر گذشته میلادی و توسط دولت قبلی این کشور اروپایی صورت گرفته است.

در چندین شهر آلمان نیز اعتراضات ضد محدودیت‌های کرونایی برگزار شد که شامل شهرهای هامبورگ، فرانکفورت، دوسلدورف و کوبلنتس می‌شود.

در شهر هامبورگ بیش از ۱۳ هزار نفر در این اعتراض حضور داشتند.

در دیگر شهرهای آلمان هم اعتراضاتی در حمایت از کارزار واکسیناسیون برگزار شد و ۲۵۰۰ تن با شکل دادن یک زنجیره انسانی در همبستگی با سیاستمداران محلی که هدف گروهی از معترضان ضد کرونا واقع شده بودند، حضور پیدا کردند.

در وین، اتریش هم اعتراضات گسترده دیگری علیه محدودیت‌های کرونایی از سوی دولت این کشور برگزار شد. روز شنبه،‌ ۴۰ هزار تن علیه برنامه‌های دولت در اجرای قانون واکسیناسیون عمومی اعتراض کردند.

اعمال تحریم‌های اتحادیه اروپا علیه نیکاراگوئه

اتحادیه اروپا هفت فرد جدید و سه سازمان نیکاراگوئه را در لیست سیاه قرار داد.

به گزارش سایت خبرگزاری اسپوتنیک، در بیانیه اتحادیه اروپا آمده است: تحریم‌ها در پاسخ به انتخابات ریاست‌جمهوری است که نوامبر برگزار شد؛ انتخاباتی که بروکسل و واشنگتن آن را صوری دانستند. به این ترتیب تعداد افراد تحت تحریم این کشور به ۲۱ تن می‌رسد.

در این بیانیه آمده است: افراد مورد هدف، مسؤولان نقض‌های علنی حقوق بشر از جمله سرکوب جامعه مدنی و حمایت انتخابات ریاست‌جمهوری و پارلمانی جعلی و نابودی دموکراسی و حاکمیت قانون هستند.

در بیانیه اتحادیه اروپا آمده است: تحریم‌ها شامل ممنوعیت سفر و بلوکه کردن حساب‌های بانکی اعضای خانواده رئیس‌جمهوری این کشور یعنی دنیل اورتگا، معاون رئیس‌جمهوری و نیز پلیس و شورای عالی انتخابات و شرکتی است که بر خدمات ارتباطات و پست نظارت دارد.

جزئیات ابتکار عمل ۴ بندی سازمان ملل برای بحران سودان

یک رسانه عرب زبان جزئیات ابتکار عمل ارائه شده توسط سازمان ملل برای حل و فصل بحران سودان را اعلام کرد.

شبکه اسکای نیوز عربی با اشاره به جزئیات ابتکار عمل ارائه شده توسط سازمان ملل برای حل و فصل بحران سودان اعلام کرد که این ابتکارعمل متشکل از چهار بند اصلی است.

طبق گزارش این شبکه، مهم‌ترین بند این ابتکار عمل انحلال شورای حاکمیتی و جایگزینی آن با شورای افتخاری ریاستی متشکل از سه عضو غیرنظامی است.

اسکای نیوز در این باره گزارش داد؛ این ابتکار عمل همچنین خواستار اعطای شورای امنیت ملی و دفاع به نظامیان است، اما این شورا باید تحت نظارت نخست‌وزیر باشد، که به او اختیارات اجرایی کامل، از جمله تشکیل یک دولت کاملا مستقل با تعداد نمایندگی بیشتر برای زنان، اعطا خواهد شد.

یک منبع آگاه در هیئت سازمان ملل در خارطوم نیز در این باره گفت: این ابتکار عمل بر اساس اصلاح سند قانون اساسی امضا شده در سال ۲۰۱۹ است که عبدالفتاح البرهان، فرمانده ارتش و رئیس شورای حاکمیتی سودان بخشی از مفاد اصلی آن را در چارچوب اقدامات ۲۵ اکتبر لغو کرد.

این منبع خاطرنشان کرد که این ابتکار عمل راه را برای مشارکت رهبران احزاب، کمیته‌های مقاومت و عناصر جنبش‌های مسلحانه در پارلمان که بعداً تشکیل خواهد شد، باز می‌کند.

وی همچنین مطرح شدن موضوع بازگشت عبدالله حمدوک، نخست وزیر مستعفی سودان را بعید ندانست.

پیش از این شورای حاکمیتی سودان از ابتکار عمل سازمان ملل استقبال کرده بود اما اتحادیه مشاغل که برگزار کننده تظاهرات مردمی در این کشور است مخالفت خود با آن را اعلام کرد.

منبع: تابناک

کلیدواژه: مذاکرات وین حمید لبخنده بحران در قزاقستان سقوط هواپیمای اوکراینی اخراج استقلال و پرسپولیس خاورمیانه ایران امریکا اروپا عراق چین مذاکرات وین حمید لبخنده بحران در قزاقستان سقوط هواپیمای اوکراینی اخراج استقلال و پرسپولیس محدودیت های کرونایی جزئیات ابتکار عمل روسیه و آمریکا تضمین های امنیتی سازمان ملل ابتکار عمل اتحادیه اروپا آتش سوزی بحران سودان اروپا علیه برگزار شد تحریم ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tabnak.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تابناک» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۰۹۵۸۹۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

گفت و شنود/ به سه دلیل!

گفتم: به یارو گفتند؛ مگر قرار نبود سوئیچ ماشینت را به پسرت بدهی که ما را به فلان جا برساند چرا ندادی؟! گفت؛ به سه دلیل.

به گزارش مشرق، روزنامه کیهان در ستون گفت و شنود خود نوشت: گفت: یکی از کارشناسان برجسته ترکیه در مصاحبه‌ای می‌گوید:

«‌ایران به اسرائیل حمله کرد و برخلاف رژیم‌های عقب‎افتاده منطقه، مردم غزه را تنها نگذاشت ولی مقامات و مطبوعات ترکیه و امیرنشین‌های عرب خفه‌خون گرفته‌اند و جانشان در می‌آید تا به ایران، آفرین بگویند و اردوغان هنوز بیانیه‌ای نداده است»!

گفتم: ایول داره! نان پدر و شیر مادر حلالش باد.

گفت: «میک والاس» نماینده ایرلند در اتحادیه اروپا هم در نشست علنی اتحادیه گفته است؛ «‌همه می‌دانند که اتحادیه اروپا در طول هفت ماه از مخرب‌ترین جنگ تاریخ، هنوز جنایات اسرائیل را محکوم و تحریم نکرده، اما بلافاصله و به اتفاق آرا ایران را به دلیل انتقام‌جویی قاعده‌مند که حتی کسی را نکشته، محکوم و تحریم می‌کند»!

گفتم: درد و بلایش بخورد وسط ملاج سران اتحادیه اروپا و سران نوکرصفت برخی از کشورهای منطقه.

گفت: «‌استفن والت‌» استاد برجسته ‌هاروارد با استناد به خیزش گسترده مردم آمریکا و اروپا علیه جنایات صهیونیست‌ها نشان داده است که دوران حاکمیت لابی اسرائیل در آمریکا و اروپا پایان یافته است و «‌جان میر شایمر» استاد بلندآوازه دانشگاه شیکاگو هم می‌گوید؛ نسل‌های جدید غرب در حال قطع پای اسرائیل از آمریکا و اروپا هستند و معتقدند که صهیونیست‌ها همواره درباره همراهی خود با مردم آمریکا و اروپا دروغ گفته‌اند.

گفتم: به یارو گفتند؛ مگر قرار نبود سوئیچ ماشینت را به پسرت بدهی که ما را به فلان جا برساند چرا ندادی؟! گفت؛ به سه دلیل.

اول آن که پسرم گواهینامه ندارد! دوم این که من اصلاً ماشین ندارم! و سوم این که اصلاً پسر ندارم!

دیگر خبرها

  • واکنش تند ایران به اقدام ۳کشور آمریکا، انگلیس و کانادا در اعمال تحریم های جدید | انتقاد شدید از پارلمان اروپا | باید زمانی پاسخگو باشید!
  • تحریم‌های اروپا علیه روسیه به نفع فروشندگان گاز
  • واکنش ایران به اعمال تحریم برخی از کشورهای غربی علیه نیروهای مسلح
  • واکنش وزارت خارجه به اعمال تحریم برخی از کشورهای غربی علیه نیروهای مسلح ایران
  • مخالفت پارلمان آلمان با پیشنهاد تحریم سپاه پاسداران
  • مخالفت پارلمان آلمان با پیشنهاد تحریم سپاه پاسداران + جزئیات
  • مقاومت برخی کشورهای اروپایی برای ممنوعیت واردات ال‌ان‌جی از روسیه
  • آمریکا تحریم های جدید علیه ایران و روسیه اعمال کرد
  • گفت و شنود/ به سه دلیل!
  • ادامه جنگ اوکراین در سایه تحریم و تهدید روسیه