Web Analytics Made Easy - Statcounter

فرمانده کل سپاه پاسداران انقلاب اسلامی با بیان اینکه دشمن کرونا را به میدان جنگ علیه ملت ایران تبدیل کرد، گفت: اگر پرستاران و پزشکان ما فداکارانه وارد میدان مقابله با کرونا نمی شدند، جامعه ما با گرفتاری‌ها و مشکلات بیشتری مواجه می‌شد

به گزارش قدس آنلاین، سرلشکر حسین سلامی روز دوشنبه در همایش تجلیل از دست اندرکاران طرح بسیج ملی شهید سلیمانی در مبارزه با کرونا که در سالن اجلاس سران برگزار شد، افزود: امروز در فضای ایام شهادت مظهر فضایل عالم، گنجینه تمام نشدنی ملکات فاضله الهی در رخسار یک زن که میزان معیار پاکی‌ها و درخشش کمالات است- فرزند رسول خدا حضرت فاطمه(س)- هستیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

فرمانده کل سپاه پاسداران انقلاب اسلامی همچنین با گرامیداشت و یاد و خاطره سردار سپهبد قاسم سلیمانی وهمرزمان شهیدش گفت: امروز در یک فضای معنوی میزبان شهیدان والامقام و حیات بخش جامعه مدافعان سلامت هستیم.

وی با بیان این که شهیدان عرصه سلامت به جامعه روح، جان و حیات بخشیدند، خاطرنشان کرد: هر پزشکی و پرستاری که جان یک انسان را از مرگ نجات می‌دهد در نگاه توحیدی و الهی، همه بشریت را نجات داده است.

فرمانده کل سپاه پاسداران انقلاب اسلامی با بیان اینکه به شهیدان افتخار کنید که زنده هستند، گفت: خداوند جانشین شهید شما در خانه است این کلام معصوم است که مایه آرامش  است.شهیدان نه فقط برای خانواده خود بلکه برای یک ملت افتخار آفریدند.

سرلشکر سلامی با بیان اینکه جز با فداکاری از سختی‌ها و بحران‌ها عبور نکرده‌ایم، گفت: ما حوادث بزرگی را پشت سر گذاشتیم که هر کدام به تنهایی می‌توانست یک ملت را بشکند. او را ذلیل و تسلیم کند و عزت او را بستاند.

وی خاطرنشان کرد: هر حادثه برای هر ملت و جامعه دو  وجه دارد؛ هم می‌تواند عامل شکست و ذلت جامعه باشد و هم می‌تواند علت عزت و موجب بقا و حیات و سرافرازی و شکوه شود. ملت ایران در پرتو رهبری‌های ولی امر نایب امام زمان(عج) چه در دوره رهبری امام عظیم الشان مان حضرت روح‌الله و چه در دوره ولایت و امامت حضرت آیت الله خامنه‌ای حوادث سخت و بحران‌ها را به موفقیت‌های بزرگ تبدیل کردند.

فرمانده کل سپاه پاسداران انقلاب اسلامی یادآورشد: جوانان این ملت در دفاع مقدس به استقبال خطر رفتند. از مرگ نترسیدند و دقیقاً جای مرگ و زندگی را عوض کردند و شهادت را اوج جاودانگی یافتند. زیر رگبار آتش‌ها فداکارانه حرکت کردند، و از تمام زیبایی‌های دنیا گذشتند و با خدا معامله کردند.

سرلشکر سلامی ادامه داد:جوانان این ملت روی زمین افتادند تا ما ایستاده بمانیم. این یک واقعیت است است و ادبیات نیست پیکرها قطعه قطعه می‌شد و می‌سوخت، سرها و دست‌ها قطع می‌شد و پیکرهای زخمی زنده‌ می‌ماند زیر تانک‌ها له می‌شدند اما اجازه نمی‌دادند دشمن حرکت کند و سرزمین‌ها را آزاد می‌کردند.

وی با بیان اینکه تحمل گفتن این حرف‌ها را ندارم و نمی‌خواهم بیان کنم، تاکید کرد: اگر آن فداکاری‌های جاودان نبود امروز سرنوشت ما مثل کشورهای دیگر بود.

 فرمانده کل سپاه پاسداران انقلاب اسلامی گفت: امروز هم اگر پرستاران و پزشکان ما فداکارانه به میدان مقابله با این ویروس خطرناک که همانند سلاح کشتار جمعی به جان بشریت افتاده است نمی‌رفتند، جامعه ما با مشکلات فراوان و با مصیبت‌هایی بیش از حد طاقت مواجه می‌شد.

سرلشکر سلامی با بیان اینکه کرونا همانند یک سلاح کشتار جمعی است، گفت: میکروب‌های مسری بخشی از سلاح‌های کشتار جمعی هستند که امروز در زرادخانه‌های دشمن ما فراوان است. اما این سپر دفاعی مستحکم، یعنی روح فداکاری، عشق به زندگی دیگران، قدرت امید بخشی و روح بخشنده آن چیزی است که ما را در میدان مقابله با این بیماری در جهان مفتخر کرده است.

 دشمن کرونا را به میدان جنگ علیه ایران تبدیل کرد

وی گفت: ما در تحریم، تهدید و ارعاب نظامی، جنگ همه جانبه روانی، محاصره اقتصادی و حتی خشکسالی در نقطه تقاطع با کرونا درگیر بودیم. همه جا در دنیا این بیماری یک واقعیت طبیعی است اما در ایران دشمن آن را به میدان جنگ تبدیل کرد. انتظار داشتند در مقابل این بیماری کرنش کنیم، مثل برگ خزان روی زمین بریزیم و آن‌ها تماشا کنند و لبخند بزنند این آرزوی دشمن بود.

سرلشکر سلامی در بخش دیگری از سخنانش یادآور شد: اوایل شیوع بیماری، دشمن که هنوز کرونا به سرزمین‌شان نرفته بود شیپور شادی می‌نواخت و می گفت ایران نمی‌تواند در عین تحریم از این بیماری جان سالم به در ببرد ولی امروز نمودارها نشان می دهد که چه کشوری موفق است و درخشیده است.

فرمانده کل سپاه پاسداران انقلاب اسلامی گفت: نمی خواهیم زخم زبان بزنیم بلکه از شکوه و عمل مردان و زنان خود صحبت می‌کنیم و دوست داریم از آنها تجلیل کنیم و دستهایشان را ببوسیم. این کرامت و شرافت جامعه پزشکی ماست که امروز از  پس این نبرد سخت جهانی برآمده است. اما می‌دانید راز این موفقیت شگفت انگیز چیست؟ ما را اسلام موفق کرد. رهبری موفق کرد. وقتی او دست‌ها را به هم گره داد و قلب‌ها را به هم پیوند داد، همه بسیج شدند و همه برای یکی، یکی برای همه اتفاق افتاد . کشور تجلی ایثار و انفاق شد و مفاهیم دینی در جامعه جان گرفت.

وی با بیان این که شهادت یک مفهوم زینتی نیست، گفت: نمی‌توان در شهادت ریا کرد. داستان از دست دادن جان است. این فقط اسلام است که می‌تواند  اینچنین روح فداکاری و بخشندگی و ایثار ایجاد کند و در پرتو این حقیقت ما ماندیم و هنوز هستیم و با هم به آینده درخشان فکر می‌کنیم و می‌اندیشیم.

 عزت و شکوه ملت را می‌خواهیم

 سرلشکر سلامی با اشاره به  طرح شهید سلیمانی گفت: بسیجیان و همه در مقابله و مهار کرونا یاری رساندن و اجازه ندادند بحران معیشت پس از کرونا مردم ما را آزار دهد. ما فقط به امنیت نمی‌اندیشیم. امنیتی زیباست که با امنیت خاطر و آرامش روانی و آسایش هم همراه باشد. عزت و زیبایی و شکوه حیات ملت را می‌خواهیم این برای ما مهم است.

وی گفت: تلاش‌ها ثمر داد و امروز با افتخار از جهاد بزرگ‌مان در عرصه سلامت سخن می‌گوییم. 

فرمانده کل سپاه پاسداران انقلاب اسلامی یادآورشد: صمیمانه از تمام خادمان عرصه سلامت تشکر می‌کنم که تصویری دل انگیز و تحسین برانگیز  از جامعه پزشکی ما ساختند و فضیلت و شرف و جوانمردی و غیرت و ایثار و فداکاری و وفاداری به ملت و اسلام را این چنین تجلی بخشیدند.

 دانشمندان وارد عرصه ساخت واکسن نمی شدند شاید  به ما واکسن نمی‌دادند/ امروز زبان ما زبان عزت است نه التماس

 سرلشکر سلامی خاطرنشان کرد: از آنانی که واکسن ساختند هم تشکر می‌کنم چرا که اگر دانشمندان ما واکسن‌ها را نمی‌ساختند، شاید امروز دشمن به ما واکسن نمی‌داد . ولی امروز دست ما پر است. زبانمان زبان التماس نیست زبان عزت است و این برای یک ملت کافیست.

وی با بیان این که خطرات و سختی را پشت سر گذاشتیم، گفت:  سختی‌ها گاهی با خطر همراه اند  و گاهی فقط سخت هستند. خطرات پشت سر گذاشته شده است اما سختی‌ها بعضا باقی است. با صبر و استقامت پیش می‌رویم و امیدواریم به فضل الهی در آینده در برابر این بیماری که بسیار هوشمند و موذیانه تغییر رفتار می‌دهد، موفق باشیم. چرا که چیزی تمام نشده است بنابراین  به فرماندهان سپاه می‌گویم در میدان بمانید و دوستان ما در وزارت بهداشت و درمان در خط مقدم و ما در کنار آنها ودر کنار مردم می‌مانیم.

منبع: قدس آنلاین

کلیدواژه: ویروس کرونا سردار سلامی فرمانده کل سپاه پاسداران انقلاب اسلامی میدان جنگ سرلشکر سلامی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.qudsonline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «قدس آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۰۹۶۴۰۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

خواهر لاتین‌تبار اصفهان؛ شهر میادین و دروازه دنیای جدید

هاوانا، پایتخت و مرکز اقتصادی کوبا است که به دلیل جاذبه های فرهنگی فراوان و پیوند عمیق آن با تاریخ، در لیست خواهرخوانده‌های اصفهان قرار دارد. این شهر لاتین میزبان ساختمان‌هایی به سبک معماری باروک، موزه‌های پربازدید، بنادر تاریخی، رستوران‌ها و کافه ها و میدان‌های عمومی پرجنب‌وجوش است.

به گزارش سرویس ترجمه خبرگزاری ایمنا، تاریخ شگفت‌انگیز پایتخت کوبا در هر پیچ‌وخم شهر، خیابان‌های سنگفرش شده هاوانای قدیم، ساختمان‌های زیبای باروک و قلعه‌های تاریخی، موزه‌ها، رستوران‌های افسانه‌ای و میادین عمومی پر جنب‌وجوش به چشم می‌خورد. هاوانا با جاذبه‌های فرهنگی فراوان و فعالیت‌های منحصربه‌فرد برای انجام دادن، موسیقی زنده در گوشه خیابان‌ها، هوای مطبوع و رستوران‌های سنتی شهر که زمانی همینگوی در آنها غذا خورده، شهری است که به طور خاص برای گردش و قدم زدن ساخته شده است. این شهر به علت وفور فضاهای تفریحی با عنوان شهر میادین عمومی و پارک‌ها شناخته می‌شود.

علاوه بر این، هاوانا به عنوان «دروازه دنیای جدید» نیز معروف است زیرا در گذشته به عنوان چهارراهی برای کاشفان، کاوشگران، نظامیان و قدرت‌های استعماری (اسپانیا و بریتانیا) عمل می‌کرد.

هویت هاوانا

هاوانا اولین مقصد دریانوردان اسپانیایی در دوران استعمار بود و به محلی برای فتح قاره آمریکا توسط اسپانیایی‌ها و پس از آن برای تسلط اقتصادی و سیاسی اسپانیا تبدیل شد. موقعیت هاوانا در امتداد خلیج، این شهر را به مکانی عالی برای توسعه اقتصادی در دوران استعمار اسپانیا در اوایل قرن شانزدهم تبدیل کرد که همچنان این موقعیت را حفظ کرده است. در همان دوران تعدادی قلعه در این منطقه برپا شد که از آن در برابر مهاجمان محافظت می‌کرد. هاوانا با سنگرهای گسترده، میدان‌های سنگفرش و ساختمان‌هایی با نماهای تزئینی و بالکن‌های آهنی پرآذین، در گذشته یک مرکز جهانی محسوب می‌شد که هاوانای امروزی، این سازه‌ها را با انواع ساختمان‌های مدرن مرسوم ترکیب کرده است.

محیط فرهنگی غنی هاوانا از اسپانیایی‌های مناطق مختلف شبه‌جزیره ایبری و سایر مردمان اروپایی تشکیل می‌شود و گروه بسیاری از بردگان سیاه‌پوست نیز پس از پایان برده‌داری در اواخر قرن نوزدهم، به هاوانا مهاجرت کردند. هاوانای امروزی ترکیبی از نژاد سفید اسپانیایی، گروه‌های قومی سیاه‌پوست و دورگه است.

بافت شهر

در قرن نوزدهم هاوانا از دیوارها و قلعه‌هایی که برای محافظت از شهر قدیمی ساخته شده بودند، فراتر رفت و به سمت جنوب و غرب گسترش یافت، پس از آن با ساخت تونلی زیر ورودی خلیج به سمت شرق گسترش یافت و متعاقباً حومه‌هایی مانند La Habana del Este توسعه یافتند. چندین خیابان و بلوار طولانی در سراسر شهر وجود دارد که یکی از دیدنی‌ترین آن‌ها مالکون است که در امتداد ساحل از ورودی بندر به سمت جنوب‌غربی تا رودخانه آلمندارس امتداد می‌یابد و از زیر آن یک تونل عبور می‌کند. ودادو، تقریباً به موازات مالکون، خیابان طولانی دیگری است که از زیر رودخانه می‌گذرد.

هاوانای امروزی را می‌توان به عنوان سه شهر در یک شهر توصیف کرد؛ هاوانای قدیم، ودادو و نواحی حومه‌ای جدیدتر که هاوانای قدیمی، با خیابان‌های باریک و بالکن‌های بلند، مرکز بسیاری از مشاغل، صنعت و سرگرمی است. در این بخش بناهای تاریخی بسیار غنی وجود دارد که سبک‌های معماری از قرن شانزدهم تا نوزدهم را به نمایش می‌گذارد. سازه‌های استعماری اسپانیایی، کلیساهای سربه‌فلک کشیده باروک، ساختمان‌هایی به سبک نئوکلاسیک و همچنین املاک تجاری بخشی از سازه‌های تاریخی این بخش شهر هستند.

بخش جدیدتر شهر در شمال و غرب، به مرکزیت ودادو، رقیب اصلی هاوانای قدیمی برای فعالیت‌های تجاری و زندگی شبانه است. این بخش از شهر که عمدتاً در قرن بیستم ساخته شده است، شامل خانه‌های جذاب، آپارتمان‌های بلند و دفاتر اداری در امتداد بلوارها و خیابان‌های وسیع و پردرخت است. همچنین بسیاری از هتل‌ها که قبل از سال ۱۹۵۹ مورد استفاده گردشگران آمریکایی بود، در این بخش قرار دارند. هاوانای مرکزی بین ودادو و هاوانای قدیم قرار دارد که عمدتاً یک منطقه خرید است. بخش سوم هاوانا مربوط به نواحی مسکونی و صنعتی ثروتمندتر است که بیشتر به سمت غرب گسترش یافته است، از جمله ماریانائو، یکی از بخش‌های نوساز شهر، که قدمت آن به دهه ۱۹۲۰ می‌رسد.

یکی از جذابیت‌های هاوانا از زمان استعمار، پارک‌ها و میدان‌هایش است که ساکنانش را به حضور در این مناطق ترغیب می‌کند. در طول دوران استعمار و تقریباً تا پایان قرن نوزدهم، میدان آرماس درهاوانای قدیم مرکز زندگی کوبایی‌ها بود. میدان ویجا با ساختمان‌های رنگارنگی که انواع سبک‌های معماری را به تصویر می‌کشند، یک میدان دیدنی در قلب هاوانای قدیم است که قدمت آن به ۱۵۵۹ می‌رسد. این میدان به‌تازگی بازسازی شده و به یکی از پربازدیدترین مکان‌های شهر تبدیل شده است. از صرف غذا و قهوه در فضای باز گرفته تا تماشای پنجره‌های شیشه‌ای رنگارنگ ساختمان‌ها، فعالیت‌های بسیاری در این میدان برای انجام است که آن را به یک مکان جذاب گردشگری تبدیل می‌کند.

معروف‌ترین ساختمان هاوانا که در سال ۱۷۹۳ تکمیل شد، کاخ کاپیتان‌های ژنرال است؛ ساختمانی آراسته که فرمانداران استعماری اسپانیا و از سال ۱۹۰۲ سه رئیس‌جمهور کوبا را در خود جای داده است و در حال حاضر به موزه تبدیل شده است.

در دهه ۱۹۸۰ دولت با هدف القای حس ارزشمند هویت قدیم به مردم و همچنین تلاش برای تقویت گردشگری، پروژه بازسازی ۳۵ میلیون دلاری هاوانا را اجرا کرد و طی آن بسیاری از بخش‌های هاوانای قدیم از جمله میدان آرماس را به محیطی جذاب برای گردشگری تبدیل کرد. یکی از اولین ساختمان‌هایی که بازسازی شد، کلیسای جامع، کلیسای قدیس حامی هاوانا بود که در قرن هجدهم به دستور یسوعیان ساخته شده بود. نمای پرآذین آن که در نزدیکی اسکله قرار دارد، به عنوان یکی از بهترین نمونه‌های جهان از طراحی باروک ایتالیایی شناخته می‌شود و مرمت آن طوری انجام شده است که این کلیسای جامع به همان شکل اولیه به نظر برسد.

میدان وسیع انقلاب در غرب هاوانای قدیم، محل سخنرانی‌های اصلی فیدل کاسترو به‌عنوان رئیس‌جمهور بود و با بسیاری از معماری‌های باشکوه شهر فرق دارد. در اطراف بنای متمایز خوزه مارتی، سازه‌های مدرنی مانند مرکز ملی دولت، مقر حزب کمونیست کوبا و نیروهای مسلح و وزارتخانه‌های مختلف دولتی قرار دارند.

درهاوانای مرکزی ساختمان‌های سنتی‌تر، از جمله ساختمان کنگره ملی سابق با گنبد سفید وجود دارد که اکنون آکادمی علوم کوبا را در خود جای داده است. موزه انقلاب در کاخ ریاست جمهوری قدیمی و موزه ملی هنر نیز در این بخش شهر قرار دارد.

مردم‌هاوانا

هاوانا پایتخت کوبا است و جمعیت آن را عمدتاً مردم اسپانیایی‌تبار و اقلیت بزرگی از سیاه‌پوستان تشکیل می‌دهند. قبل از به قدرت رسیدن فیدل کاسترو، تبعیض و اختلاف زیادی از نظر اقتصادی و قومی در شهر وجود داشت اما در دولت کاسترو این سیستم تغییر کرد و فرصت‌های تحصیلی و شغلی در اختیار تمام کوبایی‌ها با هر قومیتی قرار گرفت. در حوزه مسکن نیز، دولت از یک سیاست رسمی مبنی بر حذف تبعیض بر اساس پیشینه قومی استفاده کرد. کاتولیک‌های رومی بزرگ‌ترین گروه مذهبی این شهر را تشکیل می‌دهند و تعداد کمی کشیش نیز در کلیساها وجود دارد زیرا خدمات اغلب توسط افراد غیر روحانی انجام می‌شود. یکی از اتفاقات مهم دهه‌های گذشته، مهاجرت مداوم کوبایی‌ها عمدتاً به ایالات متحده، مکزیک، ونزوئلا و دیگر مناطق در آمریکای لاتین است که تخمین زده می‌شود حداقل یک میلیون کوبایی از سال ۱۹۵۹ جزیره را ترک کرده‌اند. این مهاجرت‌های شدید منجر به کمبود افراد متخصص به ویژه در پزشکی، حقوق و اقتصاد در هاوانا شد تا حدی که دولت کوبا مجبور شد برای جایگزینی این متخصصان به آموزش پزشکان، دندان‌پزشکان، وکلا و اقتصاددانان اولویت بالایی تخصیص بدهد.

صنعت تولید در هاوانا

با وجود تلاش‌های دولت برای گسترش فعالیت‌های صنعتی کوبا در تمام بخش‌های جزیره، هاوانا مرکز بسیاری از صنایع اصلی این کشور و همچنین مهم‌ترین درگاه واردات و صادرات کوبا است. صنعت تولید سنتی قند که اقتصاد جزیره برای سه قرن بر آن استوار است، حدود سه‌چهارم اقتصاد صادراتی را کنترل می‌کند. علاوه بر این، تأسیسات تولیدی سبک، کارخانه‌های بسته‌بندی گوشت و تولید مواد شیمیایی و دارویی کوبا در هاوانا متمرکز است. صنایع فرآوری مواد غذایی، کشتی‌سازی، ساخت وسایل نقلیه، منسوجات و محصولات تنباکو به‌ویژه سیگار برگ‌هاوانا که شهرت جهانی دارند، از دیگر بخش‌های تولیدی مهم در هاوانا هستند.

حمل‌ونقل در هاوانا

هاوانا از قدیم مرکز سیستم حمل‌ونقل کوبا بوده و امروزه نیز به همین شکل باقی مانده است که این موقعیت ناشی از نقش هاوانا به عنوان مقر دولت استعماری اسپانیا و اهمیت بندر برای تجارت است. با توسعه راه‌آهن و ساخت بزرگراه به دلیل افزایش استفاده از اتومبیل، اهمیت هاوانا از لحاظ حمل‌ونقل افزایش یافت و به نقطه کلیدی خطوط راه‌آهن و مسیرهای جاده‌ای شرق به غرب تبدیل شد.

علاوه بر این فرودگاه بین‌المللی خوزه مارتی که پروازهای داخلی و خارجی از طریق آن انجام می‌شود در ۱۳ کیلومتری مرکز شهر هاوانا قرار دارد و به این ترتیب هاوانا دروازه اصلی حمل‌ونقل هوایی بین‌المللی کوبا است. شبکه‌ای از مسیرهای اتوبوس نیز درهاوانا متمرکز است و اتوبوس‌ها را به روش اصلی حمل‌ونقل درون شهری تبدیل کرده است.

کد خبر 747729

دیگر خبرها

  • دشمن جنگ فرهنگی علیه ایران راه انداخته است
  • راهپیمایی‌های گسترده مردم یمن در حمایت از غزه
  • سردار رادان: مقابله با بی‌حیایی و بی‌عفتی در جامعه امری خطیر، حساس و غیرقابل بازگشت است
  • خواهر لاتین‌تبار اصفهان؛ شهر میادین و دروازه دنیای جدید
  • توطئه‌های دشمن علیه جمهوری اسلامی شکست خورد/ آمریکا به زودی از منطقه خارج می‌شود
  • برنامه دشمن برای خواص، جلوگیری از نقش شتاب‌دهندگی آنان در جامعه است
  • مهم‌ترین برنامه دشمن برای خواص، جلوگیری از نقش شتاب‌دهندگی آنان در جامعه است
  • سیستان و بلوچستان استانی ثروتمند و در حال پیشرفت است
  • مصادیق نصرت الهی در جامعه ایران/تقدیر از فراجا بابت طرح نور
  • سنگدوینی: جنگ‌هراسی بر اقتصاد ایران بی‌تاثیر است