Web Analytics Made Easy - Statcounter

دبیر هیئت امنای مرکز پژوهش‌های شورای اسلامی شهر تبریز گفت: تعامل با مراکز دانشگاهی و نخبگان می‌تواند فرصتی مناسب برای حل مشکلات و مسائل شهری باشد

به گزارش ایمنا و به نقل از پایگاه خبری شهرداری تبریز، روح الله رشیدی در نهمین نشست هیئت امنای مرکز پژوهش‌های شورای اسلامی تبریز، اظهار کرد: متأسفانه هرچند در گذشته برای انجام پژوهش زحمات بسیاری کشیده شده، اما به دلیل اطاله پژوهش‌ها و از انتفاع خارج شدن، عملاً تبدیل به خونی در رگ مدیریت شهری نشده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با بیان اینکه گاهی پژوهش‌ها در مقیاس انتخاب می‌شود و این موضوع نیز تا رسیدن به نتیجه، با توجه به تغییر بسترها وارد سیستم نمی‌شود، افزود: با توجه به مساله‌مند بودن سیستم و درگیری شورا با مسائل، در اصلاح رویکرد باید رویکرد پژوهش‌ها به سمت پژوهش‌های کوتاه مدت رفته و مطالعات و گزارش‌های علمی به گونه‌ای بوده که در کوتاه مدت بتواند مؤثر باشد.

دبیر هیئت امنای مرکز پژوهش‌های شورای تبریز با تاکید بر اینکه باید به سمتی پیش برویم که تعداد پژوهشگر در مرکز نسبت به تخصص‌ها متنوع باشد، خاطرنشان کرد: در این راستای می‌توان از ظرفیت بدنه کارشناسی مجموعه شهرداری در مرکز پژوهش‌های شورای شهر بهره‌مند شد.

وی خاطرنشان کرد: تعامل با مراکز دانشگاهی و نخبگان می‌تواند فرصتی مناسب برای حل مشکلات و مسائل شهری باشد.

کد خبر 547874

منبع: ایمنا

کلیدواژه: آذربایجان شرقی تبریز شهرداري تبريز کلانشهر تبریز پژوهش شهر برنامه ریزی شهری شهر شهروند کلانشهر مدیریت شهری کلانشهرهای جهان حقوق شهروندی نشاط اجتماعی فرهنگ شهروندی توسعه پایدار حکمرانی خوب اداره ارزان شهر شهرداری شهر خلاق مرکز پژوهش های شورای

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.imna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایمنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۰۹۶۵۵۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پرداخت ۲۲۰۰ میلیارد تومان از مطالبات مراکز دانشگاهی طرف قرارداد

معاون درمان سازمان تأمین‌اجتماعی از پرداخت ۲۲۰۰ میلیارد تومان دیگر از مطالبات مراکز دانشگاهی طرف قرارداد این سازمان در سراسر کشور خبر داد.

به‌ گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، اسلامی با سپاس از همراهی و همکاری کلیه ارائه‌دهنگان خدمات سلامت به‌ویژه مراکز دانشگاهی در ارائه خدمات به بیمه‌شدگان تأمین‌اجتماعی گفت: با برنامه‌ریزی صورت گرفته و تأمین منابعی که توسط همکاران انجام شده، در روز چهارم اردیبهشت ماه ۲۲۰۰ میلیارد تومان از مطالبات مراکز دانشگاهی طرف قرارداد این سازمان واریز شد. این پرداخت بابت مطالبات مراکز دانشگاهی شامل مراکز پاراکلینیک، درمانگاه‌ها، کلینیک‌های ویژه دانشگاهی و نیز بیمارستان‌های دانشگاهی در سراسر کشور انجام شد. همچنین در همین هفته ۲۲۵۰ میلیارد تومان از مطالبات داروخانه‌ها، پزشکان و مراکز طرف قرارداد پرداخت شد.

وی افزود: فرایند پرداخت مطالبات مراکز طرف قرارداد در بخش سلامت فرایندی مستمر است و ان‌شاءالله سایر مطالبات رسیدگی‌شده مراکز طرف قرارداد نیز در اسرع وقت پرداخت خواهد شد.

دیگر خبرها

  • توسعه متوازن و عدالت‌محور، نگاه شورای ششم به مسائل شهری
  • هدف شورای ششم، مطالبه‌گری برای استیفای حقوق شهروندان است
  • از ضرورت نگاه ویژه مدیریت شهری تا رفع مشکلات شهروندان در میز خدمت شهرداری منطقه ۲ شیراز
  • اتخاذ بیش از ۵۰ مصوبه برای حل مسائل و مشکلات شرق شهرستان اصفهان
  • منتخب شهرستان لنگرود در مجلس شورای اسلامی گفت: راه اندازی شبکه‌های تلویزیونی انتخابات کار
  • پرداخت ۲۲۰۰ میلیارد تومان از مطالبات مراکز دانشگاهی طرف قرارداد
  • بازدید اعضای کمیسیون محیط زیست شورای شهر از مرکز کنترل عملیات شهرداری اصفهان
  • تدوین نظام مسائل محلات در کمیته عمران
  • توجه شورای ششم به حل مسائل شهر با رویکردهای خلاقانه
  • سند جامع سلامت، محور کار شورای سلامت باشد