Web Analytics Made Easy - Statcounter

باشگاه خبرنگاران جوان- مدیرعامل این شرکت دانش‌بنیان گفت: این مکمل به خوراک دام و طیور و حتی آبزیان و حیوانات خانگی اضافه می‌شود تا ارزش غذایی این خوراک‌ها بهبود یابد. ما در حال حاضر تولید نیمه‌صنعتی محصول را با ظرفیت یک تُن در ماه انجام می‌دهیم و به زودی وارد مرحله تولید انبوه خواهیم شد.

نسل اول مکمل‌ها به صورت ساختار‌هایی نظیر سولفات بودند که مستقیم از معدن استخراج می‌شدند و ترکیبات مورد نیاز بدن دام را تامین می‌کردند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این مکمل‌ها با بهبود عملکرد سیستم ایمنی بدن، موجب ارتقاء سلامت دام می‌شدند؛ اما نسل اول آن ها به‌دلیل عدم خالص‌سازی و وجود عناصر سنگین، جذب و دسترسی زیستی پایینی نیز داشتند. از این‌ رو نسل دوم مکمل‌های حاوی ترکیبات کیلاته‌کننده توسعه داده شدند.

فاطمه سقطچی گفت: با استفاده از مواد آلی و اسید‌های آمینه ترکیباتی نظیر روی به‌ صورت کمپلکس درآمدند که در این صورت مکمل‌های تولید شده پایداری بیشتری یافتند. این مکمل‌ها وقتی وارد بدن حیوانات می‌شدند، رهایش را در محل مورد نظر انجام می‌دادند. از این رو جذب و دسترسی‌زیستی بالاتری داشتند؛ اما نسبت به حرارت و رطوبت حساس بودند و از آن جایی که در تولید غذای طیور و دام گاهی حرارت دادن اجتناب‌ناپذیر است، از این رو ساختار نسل دوم مکمل‌های این شرکت دستخوش تغییر شده و گاهی هم تبدیل به مواد سمی برای دام و طیور می‌شدند.

مدیر عامل این شرکت تداخل جذبی را مشکل دیگر مکمل‌های نسل دوم عنوان کرد. این امر باعث عدم جذب عناصری نظیر آهن می‌شد. به‌همین دلیل نسل سوم مکمل‌ها طراحی و تولید شدند که هم مزیت‌های نسل اول و دوم را دارند و هم نسبت به رطوبت و دما حساس نیستند.

به نقل از ستاد نانو یک شرکت هلندی-آمریکایی با ۱۰ سال تحقیق و توسعه این مکمل را برای اولین بار تولید کرد و به ۹۲ کشور جهان نیز صادرات انجام داد. این مکمل‌ها به ایران نیز وارد شدند و مورد استقبال قرار گرفتند. این شرکت دانش بنیان این محصول را توسعه داد و برای اولین بار این نسل از مکمل‌ها در ایران تولید شدند.

در این مکمل از پودر نانوصفحات هیدروکسید کلرید روی استفاده شد که به‌صورت کنسانتره، مکمل دارویی حیوانی و افزودنی در صنعت خوراک دام، طیور، آبزیان و حیوانات خانگی قابل استفاده است.

به گفته این محقق نمونه‌های تولید شده از نظر فیزیکی، خلوص، پایداری و عملکرد در دانشگاه تهران روی جوجه‌های گوشتی مورد بررسی قرار گرفتند و نتایج جالبی به دست آمد.

انتهای پیام/

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: دانش بنیان آبزیان مکمل ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۰۹۸۶۱۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

به نتیجه رسیدن حداقل ۱۰ هزار میلیارد تومان سرمایه‌گذاری صنعتی و معدنی در کرمانشاه

محسن دارابی، مدیرکل صنعت، معدن و تجارت استان کرمانشاه با اشاره به آخرین وضعیت پرداخت تسهیلات سفر رئیس جمهور به استان، گفت : در سفر رئیس جمهور به استان ۶۵۰۰ میلیارد تومان تسهیلات برای بخش صنعت و معدن کرمانشاه مصوب شد که تا دی ماه ۱۴۰۱ تنها ۵۰ میلیارد تومان آن تعیین تکلیف شده بود، اما با عزم جدی که در مجموعه مدیریت استان در این خصوص شکل گرفت، اکنون ۴۴۰۰ میلیارد تومان از این تسهیلات مصوب، انعقاد قرارداد و پرداخت شده است.

وی با بیان اینکه در مجموع تاکنون حدود ۶۰ درصد این تسهیلات پرداخت شده، ابراز امیدواری کرد ۴۰ درصد مابقی این تسهیلات نیز که پرونده‌های مربوط به آن در بانک‌ها قرار دارد، تا پاییز امسال تعیین تکلیف شود.

مدیرکل صمت استان کرمانشاه تاکید کرد: تلاش شده این تسهیلات در اختیار واحد‌هایی قرار بگیرد که هم سرمایه‌گذار آن توانمندی مالی و فنی داشته باشد و هم پروژه برای اقتصاد استان مفید و اثرگذار باشد.

دارابی خاطرنشان کرد: در کنار تسهیلات بانکی مصوب سفر رییس جمهور، آورده قابل توجی نیز از سوی سرمایه‌گذاران طرح‌ها داریم و می‌توان گفت با این تسهیلات حداقل ۱۰ هزار میلیارد تومان سرمایه‌گذاری صنعتی و معدنی در کرمانشاه به نتیجه خواهد رسید.

وی به وضعیت محدوده‌های معدنی استان نیز اشاره کرد و با بیان اینکه اکنون دیگر چیزی به عنوان پهنه معدنی که متقاضی نتواند درخواستی برای آن ثبت کند در استان نداریم، خاطرنشان کرد: ۹۰ محدوده معدنی قابل مزایده در استان داریم که سال گذشته ۵۷ مورد آن به مزایده رفت و از این تعداد ۱۹ مورد واگذار شد. امسال نیز بنا داریم مابقی محدوده‌ها را به مزایده بگذاریم.

به گفته مدیرکل صمت استان کرمانشاه چنانچه بعد از دو دوره مزایده هیچ برنده‌ای برای یک محدوده معدنی وجود نداشته باشد، طبق قوانین موجود به اولین متقاضی - که شرایط کافی و صلاحیت فنی و مالی متناسب با نوع ماده معدنی آن محدوده را دارد- واگذار خواهد شد.

مدیرکل صمت استان کرمانشاه در ادامه از صادرات حدود ۳.۵ میلیارد دلاری کرمانشاه در سال گذشته خبر داد و عنوان کرد: از این میزان حدود نیمی از آن مربوط به واحد‌های تولیدی استان و یا فعالیت تجار ما بوده و نیم دیگر آن فقط از مرز‌های ما عبور کرده و خدمات گرفته است.

وی از هدفگذاری برای رشد ۲۳ درصدی صادرات استان در سال جاری یاد و ابراز امیدواری کرد صادرات سال ۱۴۰۳ کرمانشاه به بالغ بر چهار میلیارد دلار برسد.

مدیرکل صمت استان کرمانشاه با بیان اینکه در کنار صادرات باید به واردات و برقراری موازنه بین صادرات و واردات نیز توجه داشته باشیم، گفت: بر اساس قانون ساماندهی و نظارت بر تجارت مرزی (کولبری و ملوانی)، تخفیفاتی برای واردات در نظر گرفته شده که استان کرمانشاه نیز باید از این ظرفیت استفاده کند و این امر می‌تواند در رونق واردات استان موثر باشد.

نکته مهم دیگری که مدیرکل صمت استان کرمانشاه به آن اشاره کرد لزوم ثبت آمار تولید واحد‌های صنعتی در سامانه جامع تجارت برای «ثبت سفارش» بود و گفت: چنانچه واحد‌های صنعتی آمار تولید خود را ثبت نکنند، امکان ثبت سفارش برای مواد اولیه، تجهیزات و ماشین آلات را نخواهند داشت.

به گفته مدیرکل صمت استان کرمانشاه، هدف از این طرح مدیریت ذخایر ارزی کشور و اختصاص ارز به واحد‌هایی است که واقعا در زمینه تولید فعال هستند.

دارابی در ادامه از نامگذاری امسال با عنوان «جهش تولید با مشارکت مردم» یاد کرد و افزود: جهش تولید یعنی کار‌هایی متفاوت با آنچه که در گذشته بوده را انجام دهیم.

وی رونق تولید، اشتغال و صادرات را از وظیفه یک دستگاه به تنهایی خارج دانست و با بیان اینکه تمام ارکان اجرایی استان باید برای تحقق جهش تولید و اشتغال پای کار بیایند، عنوان کرد: تمام دستگاه‌ها در حوزه مالیات، بیمه، تامین اجتماعی، دستگاه‌های خدمت رسان، دستگاه‌های قضایی و نظارتی، بانک‌ها و ... در این خصوص مسئولیت دارند.

مدیرکل صمت استان کرمانشاه بر لزوم پرهیز از عملکرد جزیره‌ای و بخشی نگری و اهمیت وجود نگاه سیستماتیک و پیوسته برای پیشبرد امور تاکید کرد و گفت: مسیر توسعه هر استان از دیدگاه مدیران آن استان می‌گذرد و هرچقدر این نگاه به سمت بهبود فضای کسب و کار و تسهیل‌گری باشد، کار آسانتر خواهد شد و قطعا با تنگ کردن فضا راه به جایی نخواهیم برد .

باشگاه خبرنگاران جوان کرمانشاه کرمانشاه

دیگر خبرها

  • ذوب آهن اصفهان در دوره جدید موفقیت های معدنی خوبی کسب کرد
  • رتبه سوم مهاباد درتولید گوشت دراستان
  • شرکت‌های دانش‌بنیان صنایع معدنی گرد هم می‌آیند
  • به نتیجه رسیدن حداقل ۱۰ هزار میلیارد تومان سرمایه‌گذاری صنعتی و معدنی در کرمانشاه
  • سمنان در صدر لیست تنوع داروی دامی
  • ابلاغ مقررات تسهیل صدور پروانه تولید فرآورده‌های طبیعی، سنتی و مکمل
  • تسهیل در صدور پروانه شرکت های داروسازی
  • حذف موازی کاری از صنعت داروسازی/ تسهیل در صدور پروانه و تولید
  • حذف موازی کاری از مسیر صنعت داروسازی/تسهیل در صدور پروانه و تولید
  • وابستگی به واردات نهاده‌های دامی با جایگزینی علوفه کم آب کاهش می‌یابد