Web Analytics Made Easy - Statcounter

این نویسنده در خصوص نگارش این کتابها روز سه شنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا اظهار داشت: کتاب جنگجوی قهرمان خاطرات شهید تقی رحیمی مقدم از نیروهای اطلاعات عملیات لشکر ۱۱ بوده و  مهمترین ویژگی خاص این شهید روحیه جوانمردی و شجاعتش بوده است.

وی با ذکر اینکه این شهید از دوران قبل انقلاب و جوانی جایگاه خاص و برازنده ای بین ایل و طایفه اش داشته ادامه داد: این شهید دهه ۵۰ برای کار راهی بندر پهلوی می شود و بعد از مدتی یکی از نوجوانان روستای زادگاهش برای کسب معاش به همان بندر می رود ولی چون قدرت بدنی کافی برای کارهای سخت نداشته از همان روزهای اول احساس ضعف و ناتوانی می کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

نویسنده مجموعه خاطرات سردار شهید حاج یادگار امیدی و شهید تقی رحیمی مقدم اضافه کرد: این شهید با این نوجوان عهد میبندد که تو به روستا پیش خانواده برگرد و من چند ماهی که اینجا کار میکنم و درآمد پس انداز می کنم در زمان برگشت با تو نصف خواهم کرد.

قاسمی گفت: بعد از سه ماه کار وقتی این شهید به روستای زادگاهش برمی گردد آنچه درآمد کسب کرده را با این نوجوان تقسیم و بر عهدش وفادار می ماند.

وی با بیان اینکه این شهید در بین نیروهای اطلاعات عملیات نیز قدرتمند، تیرانداز ماهر و فرد شجاعی بوده ولی هیچگاه قدرت بدنی اش را به رخ همرزمانش نمی کشیده افزود: این ویژگی های خاص شهید رحیمی مقدم موجب شد علاقه مند به نوشتن خاطراتش شوم و آنرا در کتاب جنگوی قهرمان گردآوری کنم.

این نویسنده همچنین در خصوص کتاب شکارچی گوش برها توضیح داد: این کتاب با نگاهی متفاوت به تاریخ شفاهی دوران دفاع مقدس در مورد سردار شهید حاج یادگار امیدی گردآوری شده است.

قاسمی ادامه داد: گوش برها گروهی جنایتکار بودند که در دوران دفاع مقدس تنها در منطقه ایلام فعالیت داشتند و جنایت های وحشتناکی را داشته بطوریکه افرادی را که به شهادت می رساندند گوش راست آنها را بریده و به قیمت گزافی به سازمان امنیت و اطلاعات رژیم بعث عراق می فروختند.

وی بیان کرد: وحشت و رعبی که این گروه در منطقه ایجاد کرده بودند، موجب شد مسوولان سیاسی و لشکری دوران جنگ یک گروه ویژه به منظور شناسایی و انهدام این گروهگ جنایتکار را تشکیل که در این راستا شهید یادگار امیدی فرمانده اطلاعات عملیات لشکر ۱۱ از سوی فرمانده تیپ وقت مامور تعقیب و شناسایی این گروه می شود.

قاسمی بیان کرد: این شهید گرانقدر طی درگیری های زیادی که با این گروه داشت، سرانجام موفق می شود با یاران و همرزمانش هسته اصلی این گروه را از بین و در نهایت خودش نیز به شهادت برسد.

به گفته وی، شکارچی گوش برها در ۴۳۰ صفحه و جنگوی قهرمان در ۱۷۰ صفحه توسط انتشارات سوره مهر حوزه هنری چاپ و منتشر شده که نگارش آنها به ترتیب مدت سه و ۲ سال زمان صرف شده است.

محمدعلی قاسمی، شاعر و نویسنده ایلامی است که مسوولیت حوزه‌ی هنری استان ایلام را نیز بر عهده دارد.

تاکنون از این شاعر و نویسنده‌ کتاب‌های زیادی در زمینه‌ رمان، شعر و دفاع مقدس روانه‌ بازار کتاب شده است.

برچسب‌ها استان ایلام شهید حوزه هنری کتاب

منبع: ایرنا

کلیدواژه: استان ایلام شهید حوزه هنری استان ایلام شهید حوزه هنری کتاب یادگار امیدی رحیمی مقدم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۰۹۸۷۳۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پخش گفتگوی اختصاصی با همسر شهید طهرانی مقدم از شبکه خبر

به گزارش گروه ایثار و حماسه خبرگزاری صداوسیما ؛ گفتگوی اختصاصی خبرگزاری صداوسیما با همسر سردار شهید حسن طهرانی مقدم در دو بخش با عنوان روز‌هایی که نیستی از شبکه خبر پخش شد.

شهید حسن طهرانی مقدم ۶ آبان سال ۱۳۳۸ در محله سرچشمه تهران متولد شد. وی پس از تحصیلات مقدماتی، موفق به دریافت مدرک کارشناسی در رشته مهندسی صنایع شد. این شهید که در آغازین روز‌های تشکیل سپاه پاسداران، به عضویت آن درآمده بود، در دوران جنگ عراق و ایران، جزو نخستین فرماندهان توپخانه سپاه و بنیان‌گذاران این واحد بود.

شهید طهرانی مقدم بنیان‌گذار یگان موشکی سپاه است که با گذراندن دوره موشکی در سوریه، این واحد ارزشمند را در زمان جنگ مدیریت می‌کرد. او در سال ۱۳۶۴ به سمت فرمانده موشکی نیروی هوایی سپاه منصوب شد و همچنان تحقیقات خود را درباره ساخت موشک و راکت ادامه داد.

راکت نازعات، موشک شهاب ۳، قیام، قدر، عاشورا و خلیج‌فارس، جزو تولیدات موشکی ایران در دوران مدیریت اوست. شهید حسن تهرانی مقدم در سال ۱۳۸۵، مسؤولیت سازمان جهاد خودکفایی سپاه را بر عهده گرفت و تا روز شهادتش در حادثه انفجار مهمات یکی از پادگان‌های تحت امر در تاریخ ۲۱ آبان سال ۱۳۹۰، برای تولید و گسترش تسلیحات موشکی کشور فعالیت داشت.

علی طهرانی مقدم برادر شهید حسن طهرانی مقدم نیز ۱۸ آبان سال ۱۳۵۹ مصادف با ظهر عاشورا وقتی تنها ۱۸ سال داشت در جبهه سوسنگرد به شهادت رسیده بود.

دیگر خبرها

  • حاجی می‌گفت: می‌توانیم چند بار اسراییل را شخم بزنیم
  • بررسی آثار کلر ژوبرت نویسنده و تصویرگر مسلمان شده فرانسوی
  • بازی برای کودکان خیلی مهم است اما جایگاه ادبیات هم حفظ شود
  • جلد سوم تاریخ شفاهی دفاع مقدس به زودی چاپ می‌شود
  • درگذشت مادر شهیدان محمدرضایی در شهر زاینده رود
  • پخش گفتگوی اختصاصی با همسر شهید طهرانی مقدم از شبکه خبر
  • انتشار کتاب یوسف گم گشته باز آید در ماهشهر
  • کتاب «یوسف گم گشته باز آید» در ماهشهر منتشر شد
  • سرلشکر سلامی با خانواده شهید حاجی‌رحیمی دیدار و گفت‌وگو کرد +عکس
  • سرلشکر سلامی با خانواده شهید حاجی‌رحیمی دیدار و گفت‌وگو کرد