Web Analytics Made Easy - Statcounter

باشگاه خبرنگاران جوان کرمان - طی نشستی با حضور مدیر باغبانی جهاد کشاورزی استان، مدیر شعبه شرکت شهرک‌های کشاورزی، رئیس نظام مهندسی کشاورزی استان  کرمان و پیمانکاران گلخانه‌ای صاحب صلاحیت، در خصوص هم اندیشی و وحدت رویه در ساخت سازه‌های گلخانه‌ای بحث و تبادل نظر شد.

در این نشست محسن کمال الدینی، رئیس سازمان نظام مهندسی کشاورزی و منابع طبیعی استان کرمان گفت: از سال ۹۸ تاکنون، ۳۱۴ فقره مجوز گلخانه با سطح زیرکشت ۱۷۷ هکتار از سوی سازمان نظام مهندسی  صادر شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

او می‌گوید: تنها ۱۱ فقره از این تعداد مجوز به بهره برداری رسیده که سطح زیر کشت ۵.۴ هکتار گلخانه را شامل می‌شود.

کمال الدینی با انتقاد از برخی افراد که برای فرار از کاربری کشاورزی و استفاده‌های دیگر مجوز گلخانه می‌گیرند، گفت: از امروز به بعد در صورتی که بعد از صدور مجوز و انجام قرارداد نظارت با سازمان نظام مهندسی کشاورزی، طی ۴ مرحله کار انجام نشد، امکان ابطال مجوز صادر شده را داریم.

لطفعلی زاده، مدیرباغبانی سازمان جهاد کشاورزی استان نیز در این نشست از جمله دلایل به سرانجام نرسیدن مجوز‌های گلخانه را سخت گیری بانک‌ها در مراحل پایان کار دانست.

در این نشست که کلیه پیمانکاران گلخانه‌ای استان نیز حضور داشتند، بر ایجاد وحدت رویه در ساخت سازه‌های اصولی گلخانه تاکید شد و در نهایت تعهدنامه‌ای که از سوی سازمان نظام مهندسی کشاورزی و منابع طبیعی استان کرمان در این خصوص تنظیم شده بود، از سوی اعضای جلسه امضا و تایید شد و همه پیمانکاران ملزم به رعایت مفاد مندرج در تعهدنامه شدند.

 انتهای پیام/ م  

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: گلخانه داران نظام مهندسی نظام مهندسی کشاورزی سازمان نظام مهندسی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۰۹۸۸۶۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

از بین رفتن یا تغییر در ۸۰ میلیون شغل طی چند سال آینده

 

 

 

 

 

به گزارش گروه اجتماعی باشگاه خبرنگاران جوان؛ نیروی انسانی یکی از مهم‌ترین ارکان هر جامعه پویا است که اگر این نیروی انسانی ماهر و توانمند باشد به جهش تولیدی کشور می‌تواند کمک چشم گیری داشته باشد.

موضوعی که امسال به نام شعار سال برگزیده شده و برای تحقق جهش تولیدی باید نیروی کار در جامعه ماهر و توانمند شوند که این موضوع جز با آموزش‌های فنی و حرفه‌ای امکان پذیر نیست.

هر چند با توجه به سرعت پیشرفت تکنولوژی و فناوری‌های نوین در دنیا باید این آموزش‌ها به روز و مطابق با سرعت پیشرفت علم و تکنولوژی در جهان باشد.

بر اساس بررسی‌های انجام شده توسط دانشگاه‌های معتبر جهان تا چند سال آینده میلیون‌ها شغل از بین خواهد رفت و شغل‌های جدید جای آن‌ها را خواهد گرفت.

مهرداد عظیمی رئیس سازمان آموزش فنی و حرفه‌ای کشور گفت: تعداد مجوز‌هایی که برای تأسیس آموزشگاه فنی و حرفه‌ای در سال گذشته صادر شده ۱۷ هزار و ۶۵۰ مجوز است و تعداد مجوز‌های صادره یا تمدید شده برای تأسیس آموزشگاه در دولت سیزدهم تا کنون به ۴۱ هزار و ۷۹۳ مجوز رسیده است که این آمار‌ها نشان دهنده رشد ۱۱۹۴ درصدی صدور مجوز تأسیس آموزشگاه فنی و حرفه‌ای در دولت سیزدهم است.

وی در ادامه با اشاره به تأکیدات رهبر انقلاب در واگذاری امور به بخش خصوصی گفت: ارائه آموزش‌های مهارتی متناسب با نیاز بازار، مأموریت اصلی سازمان آموزش فنی و حرفه‌ای کشور است که رشد ۱۱۹۴ درصدی صدور مجوز آموزشگاه آزاد و ارائه بیش از ۶۰ درصد از آموزش‌های مهارتی توسط بخش خصوصی نشان از مشارکت مردم در امر مهارت آموزی و واگذاری حقیقی مأموریت اصلی این مجموعه به مردم دارد. 

رئیس سازمان آموزش فنی و حرفه‌ای کشور با بیان اینکه سازمان آموزش فنی و حرفه‌ای عضو سازمان بین المللی کار (ILO) می‌باشد اظهار کرد: حدود ۸۰ میلیون شغل از مشاغل و مهارت‌های موجود در چند سال آینده دچار تغییر شده و یا از بین خواهند رفت و بیش از ۹۰ میلیون حرفه در حوزه فناوری‌های نو جایگزین مشاغل گذشته خواهند شد.

رئیس سازمان آموزش فنی و حرفه‌ای با اشاره به عصر پیشرفت شتابان تکنولوژی و فناوری اطلاعات، گفت: سازمان آموزش فنی و حرفه‌ای با داشتن ۶۵۸ مرکز، ۴۸۰۰ کارگاه، بیش از ۴۰ هزار مربی دولتی و غیر دولتی، ۲۲ هزار آموزشگاه آزاد فعال، بیش از ۴ هزار مرکز جوارکارگاهی، سهم زیادی در توانمندسازی مردم و مطالبات آنان در حل مسأله اشتغال دارد.

باشگاه خبرنگاران جوان اجتماعی رفاه و تعاون

دیگر خبرها

  • صدور مجوز فنس کشی زمین های کشاورزی فیروزکوه
  • حضور برخی از سفیران در بیست و هشتمین همایش و نمایشگاه ملی ژئوماتیک
  • خام فروشی محصولات یکی از عوامل اصلی درآمد پایین کشاورزان
  • اعمال ممنوعیت جابجایی دام و برخورد با متخلفین در کاشمر
  • هرگونه جابه جایی دام بدون اخذ مجوز در تربت‌ جام ممنوع شد
  • تسهیل سرمایه گذاری در بخش دامپروری با اصلاح جرائم بهداشتی
  • از بین رفتن یا تغییر در ۸۰ میلیون شغل طی چند سال آینده
  • کارگروه آمایش و مدیریت طرح تحول آموزش عالی استان برگزار شد
  • عملیاتی شدن ۱۲۳ درصدی تعهد اشتغال استان کرمان در سال گذشته
  • ۲۱ درصد گازهای گلخانه‌ای تولیدی مربوط به بخش کشاورزی است