Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «بازار نیوز»
2024-05-01@08:42:43 GMT

خرید عمده لوازم آرایشی با سندبادسل

تاریخ انتشار: ۲۱ دی ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۴۰۹۹۰۰۰

خرید عمده لوازم آرایشی با سندبادسل

استفاده از لواز آرایشی به منظور آراستگی و حفظ زیبایی، از گذشته های دور مورد توجه انسان قرار گرفته است. امروزه مصرف روزافزون محصولات آرایشی، این صنعت را به صنعتی سودآور و جذاب تبدیل کرده است.

استفاده از لواز آرایشی به منظور آراستگی و حفظ زیبایی، از گذشته های دور مورد توجه انسان قرار گرفته است. امروزه مصرف روزافزون محصولات آرایشی، این صنعت را به صنعتی سودآور و جذاب تبدیل کرده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در این مقاله به بررسی تجارت لوازم آرایشی در ایران و جهان  و خرید عمده لوازم آرایشی  خواهیم پرداخت.

 

برپایه مستندات تاریخی، آرایش قدمتی 7 هزار ساله دارد. در حقیقت تاریخچه آرایش به مصر باستان بر میگردد. در عهد باستان آرایش امری خاص و برای طبقه اجتماعی خاص بود. شاهان، ملکه ها، شاهزادگان و .. برای حضور در مراسم های مذهبی از عطر و مواد آرایشی استفاده می کردند.

 

یونانیان نیز از سال 460 میلادی به ساخت انواع خرید عمده عطر و خرید عمده مراقبت پوست و مو پرداختند. یکی از لوازم آرایش مورد توجه زنان باستان، استفاده از خمیر میوه توت قرمز برای درخشانی گونه ها بود. این کار را می توان سرآغاز ساخت رژگونه در تاریخ صنعت لوازم آرایشی دانست.

 

طبق یافته های باستان شناسی، در ایران ینز آرایش چشم از 4500 سال پیش از میلاد مسیح بین مردم رواج داشت. در حفاری های هفت تپه خوزستان، نوعی از لوازم آرایشی کشف شد که کاربردی مانند رژلب های امروزی داشته است.

 

ناگفته نماند که تمدن ها و مناطق مختلف دنیا، سبک های آرایش خاص خود را داشتند که مشخصه اصلی ملیت شان بود مانند آرایش چینی، ژاپنی و … .

تجارت جهانی لوازم آرایشی

بررسی آمارهای جهانی نشان می دهد که میزان تجارت لوازم آرایشی با کد تعرفه 3304 در سال 2019 رقمی بالغ بر 56.7 میلیارد دلار تخمین زده شده است. طبق برآوردهای سایت OEC میزان رشد صادرات لوازم آرایشی بین سالهای 2018 تا 2019، حدود 5.21 درصد بوده است. سهم تجارت لواز آرایشی از کل تجارت جهانی در سال 2019 حدود 0.31درصد اعلام شد.

 

طبق این آمار، برترین صادرکنندگان و واردکنندگان لوازم آرایشی در جهان به تفکیک در جداول زیر آمده اند.

 

صادرکنندگان لوازم آرایشی

 

ارزش صادرات لوازم آرایشی بر اساس بخش بندی های جهانی بدین شرح است:

 

اروپا –1 میلیارد دلار

آسیا –2 میلیارد دلار

آمریکای شمالی –85 میلیارد دلار

آفریقا – 608 میلیون دلار

اقیانوسیه – 578 میلیون دلار

آمریکای جنوبی – 410 میلیون دلار

جنوبگان و سایر –3 هزار دلار

 

 

از سوی دیگر ارزش واردات لوازم آرایشی بر اساس بخش بندی های جهانی بدین شرح است:

 

آسیا – 26 میلیارد دلار

اروپا- 20.2 میلیارد دلار

آمریکای شمالی –35 میلیارد دلار

آفریقا –14 میلیارد دلار

اقیانوسیه –02 میلیارد دلار

آمریکای جنوبی – 915 میلیون دلار

جنوبگان و سایر –5 هزار دلار

 

تجارت لوازم آرایشی در ایران

میزان تجارت لوازم آرایشی در ایران در هاله ای از ابهام است. به گفته مقامات رسمی، ارزش سالانه تجارت لوازم آرایشی در ایران، بیش از یک میلیارد دلار به صورت واردات رسمی و بالغ بر 2 میلیارد و 200 میلیون دلار به صورت قاچاق است. برآورد میزان مصرف لوازم آرایشی در ایران در حالی اعلام شده که از خرداد ۹۷ و با بخشنامه وزارت صمت، واردات لوازم آرایشی به دلیل قرار گرفتن در فهرست کالا‌های لوکس ( گروه 27 با الویت ارزی غیرفعال)، ممنوع اعلام شده است. به گفته مدیرکل فرآورده‌های آرایشی و بهداشتی سازمان غذا و دارو، واردات لوازم آرایشی پس از این بخشنامه با ۷۵ درصد کاهش روبرو شد.

تجارت لوازم آرایشی

 

با این وجود آمارهای سایت جهانی OEC نشان می دهد که واردات لوازم آرایشی به ایران در سال 2019 حدود 60 میلیون دلار بوده است. ایران با این میزان واردات رتبه 21 آسیا را به خود اختصاص داد.

 

محصولات آرایشی نیز همچون سایر محصولات، دارای کدهای تعرفه تعریف شده جهانی هستند. کد اصلی لوازم آرایشی 3304 است که  زیر مجموعه های مختلفی را شامل می شود. برخی از زیرکدها به شرح زیر است:

 

330410 – محصولات آرایشی مربوط به لب مانند انواع رژ لب

 

330420 – لوازم آرایش چشم

 

330430 – لوازم مانیکور و پدیکور

 

330491 – لوازم آرایشی مربوط به پوست مانند کرم پودر و …

 

330499 –  مواد آرایشی برای آماده سازی و زیرسازی پوست (غیرپزشکی)

 

با توجه به این که محموله های وارداتی معمولا ترکیبی از محصولات آرایشی و بهداشتی با کدهای تعرفه ی مختلف هستند، اعلام آمار دقیق واردات هر یک از اقلام بسیار مشکل و زمانبر است.

 

بر اساس تصمیم نهایی وزارت صمت در مهر 1399، مقرر شده تعرفه های مربوط به عطریات و لوازم آرایش -با شماره تعرفه ۳۳۰۳۰۰۹۰- و فرآورده های پاکیزگی و آرایش مو-با شماره تعرفه ۳۳۰۵۹۰۱۰-  از اولویت کالایی گروه(۲۷) خارج و به گروه (۲۶) منتقل شوند.

کشورهای مبداء واردات لوازم آرایشی در ایران

برپایه اطلاعات موجود، واردات لوازم آرایشی و بهداشتی در سال 1399 از ۳۵ کشور مانند امارات، فرانسه، هند، ترکیه، ایتالیا، لهستان و اسپانیا بوده است. در سال 1399 ، واردات لوازم آرایشی و بهداشتی از امارات، رشدی ۸۰ درصدی نسبت به سنوات گذشته داشته است.  واردات محصولات آرایشی و بهداشتی فرانسه به ایران نزدیک به ۱۸ میلیون دلار تخمین زده شده است.  طبق اطلاعات بدست آمده بیشترین اقلام وارداتی از آلمان انواع پاک کننده وسفید کننده دندان، مواد پاک کننده بهداشتی و شامپو بوده است.

 

در حال حاضر، سودمندترین واردات لوازم آرایشی از مبداء کشور امارات است.

 

برند حلال در لوازم آرایشی

در جریان نخستین همایش بین المللی تولید لوازم آرایشی حلال  در سال 2010 در مالزی، بسیاری از شرکت‌های بزرگ لوازم آرایشی حلال اقدام به ارائه محصولات طبیعی خود در این عرصه کردند. عدم  استفاده از محصولات حیوانی و الکل از ویژگی های متمایز محصولات شرکت‌های لوازم آرایشی حلال است. این محصولات کاملا طبیعی و گیاهی بوده و از مراکز بهداشتی کشور خود گواهی تاییدیه حلال می‌گیرند.

سندبادسل، پلتفرم عمده فروشی آنلاین، با ارایه خدماتی کاملا رایگان و بدون کارمزد توانسته است به یکی از قابل اعتمادترین پلتفرم‌های عمده فروشی اینترنتی تبدیل شود. سندبادسل، یک بازار جامع از کسب و کار شما خواهد بود. در سندبادسل شما می توانید به عنوان یک عمده فروشی آجیل و خشکبار، عمده موادغذایی،   عمده فروشی محصولات کشاورزی و عمده فروشی صنایع دستی  فعالیت کنید.

شما با ثبت نام رایگان در سندبادسل  www.sandbadcell.com ، می‌توانید تمام امکاناتی که برای عمده فروشی نیاز دارید، یکجا دریافت کنید.

 

برچسب ها: خرید عمده لوازم آرایشی ، لوازم آرایشی ، آرایش لینک کوتاه خبر: bzna.ir/000QKf

منبع: بازار نیوز

کلیدواژه: لوازم آرایشی آرایش تجارت لوازم آرایشی در ایران محصولات آرایشی میلیارد دلار خرید عمده

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت bazarnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «بازار نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۰۹۹۰۰۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۸ وسیله مصرفی در حمام که باید فورا آنها را دور بیندازید

به گزارش همشهری آنلاین به نقل از راهنماتو، این مکان پناهگاه امنی است که برای زدودن آلودگی ها از تن پس از یک روز خسته کننده و یا در ابتدای روز دقایقی را در آن می گذرانیم. حمام باید همیشه تمیز باشد و بخوبی ضدعفونی شود. علاوه بر این، برخی لوازم موجود در این مکان هستند که نه تنها کارایی لازم را ندارند، بلکه وجود آنها در حمام مضراتی را نیز به همراه خواهد داشت. پس اگر به سلامت خود و تمیزی حمام منزلتان اهمیت می دهید، همین الان این ۸ وسیله را دور بیندازید!

۱- حوله‌های قدیمی و فرسوده
حوله‌های فرسوده و قدیمی علاوه بر ظاهر نامناسب کارایی خود را نیز در خشک کردن از دست می دهند. در واقع این حوله ها رطوبت زیادی را به خود جذب کرده و به این سادگی ها خشک نمی شوند. همین مساله می تواند منجر به کپک زدن آنها شود. حوله‌های قدیمی‌ را با حوله های جدید جایگزین کنید. می توانید از این حوله ها به عنوان پارچه برای تمیز کردن سطوح مختلف استفاده کنید.

۲- روکش دوش پلاستیکی آلوده
اگر از روکش دوش پلاستیکی استفاده می کنید، فراموش نکنید هر چند وقت یک بار آن را ضدعفونی کنید. در غیر این صورت ممکن است در اثر باقی ماندن کف صابون بر روی روکش دوش شاهد رشد کپک در این مکان باشید. در صورتی که نتوانستید آلودگی های روکش دوشتان را از بین ببرید، توصیه می کنیم حتما آن را دور بیندازید.

۳- لوازم آرایش تاریخ گذشته
تاریخ مصرف لوازم آرایش خود را بررسی کنید و در صورتی که منقضی شده اند، آنها را دور بیندازید. اگر جعبه آنها را دور انداخته اید و تاریخ انقضایشان را نمی دانید و زمان زیادی نیز از خرید این محصولات گذشته است، به احتمال زیاد منقضی شده اند و وقت دور انداختن آنها فرا رسیده است.

۴- ابزار موی آسیب‌دیده
هرگز از اتوی مو یا سشوار آسیب دیده استفاده نکنید. محصولاتی که دچار قطعی سیم یا سوختگی ناشی از گرمایش شده اند، خطرات ایمنی برای شما به همراه خواهند داشت و ممکن است شما را دچار برق گرفتگی کنند. علاوه بر این، تمیزکردن اتوی مو، سشوار و انواع برس مو را فراموش نکنید.

بهترین روش برای نو و تمیز نگه داشتن فرش‌های خانه

۵- لیف حمام قدیمی
لیف حمام آن طور که به نظر می رسد، ناجی پاکیزگی نیست. این لیف ها پس از مدتی مملو از سلول‌های مرده پوست، مواد شوینده، انواع باکتری، قارچ و کپک شده و در هنگام استفاده، وارد بریدگی‌های پوست ناشی از اصلاح تیغ می شوند و زمینه را برای بروز حساسیت و عفونت فراهم می کنند. اگر لیفتان از الیاف طبیعی ساخته شده است، توصیه می شود هر ۳ تا ۴ هفته یک بار و اگر از الیاف پلاستیکی ساخته شده است، هر ۲ ماه یکبار آن را تعویض کنید.

۶- ضد آفتاب تاریخ مصرف گذشته
کرم های ضدآفتاب آنقدرها که فکر می کنید، دوام ندارند. این محصولات پوستی پس از انقضا تاثیر خود را از دست می دهند و محافظت کمتری در برابر اشعه های مضر UV ارائه خواهند داد. پس اگر پس از مدتی به سراغ کرم ضدآفتاب خود رفته اید و یا زمان زیادی از خرید آن گذشته است، حتما تاریخ انقضای آن را بررسی کنید.

۷- بطری‌های خالی شامپو و نرم‌کننده
بطری های خالی شامپو و نرم کننده را دور بیندازید. این کار از اشغال فضای نگهداری لوازم حمام جلوگیری کرده و شناسایی و دسترسی به محصولات مورد نیازتان را آسان تر خواهد کرد.

۸- محصولات بهداشتی کوچک
همه ما دوست داریم که در تعطیلات از لوازم آرایشی و بهداشتی کوچک هتل استفاده کنیم و در صورت عدم استفاده ممکن است آنها را به منزل بیاوریم. این محصولات اغلب به علت کوچک بودن در زیر بطری های بزرگتر با پشت کشو پنهان می شوند و تا مدت ها فراموش می کنیم از آنها استفاده کنیم. تاریخ انقضا و سازگاری این محصولات با پوستتان را بررسی کنید و از استفاده از برندها و فرمولاسیون های ناشناخته خودداری نمایید.

کد خبر 848276 برچسب‌ها سلامت خبر مهم

دیگر خبرها

  • چرا خرید عمده عطر و ادکلن وارداتی به صرفه تر است؟
  • این ۸ وسیله حمام را فورا دور بیندازید
  • ۸ وسیله مصرفی در حمام که باید فورا آنها را دور بیندازید
  • از ۱۰ برند رژ لب تا مکمل تقویتی مو ؛ این محصولات را نخرید، تقلبی است 
  • صادرات بیش از ۵۰ میلیون دلار کالا از گمرک استان همدان 
  • شناسه دار شدن محصولات آرایشی و بهداشتی
  • قاچاق چالش عمده در حوزه محصولات آرایشی و بهداشتی است
  • محکومیت بیش از ۵ میلیارد ریالی متصدی لوازم آرایش بهداشتی در رشت
  • تجهیزات و لوازم آزمایشگاهی
  • آتش بازی سهامدار عمده در شرنگی