Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «مشرق»
2024-04-28@07:43:57 GMT

آیا بودجه رتبه‌بندی افزایش می‌یابد؟

تاریخ انتشار: ۲۱ دی ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۴۱۰۰۳۸۲

آیا بودجه رتبه‌بندی افزایش می‌یابد؟

سخنگوی کمیسیون آموزش، تحقیقات و فناوری مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه این که بودجه رتبه بندی تصویب شده است گفت:در حال حاضر رتبه بندی با بودجه ۲۵ هزار میلیارد برای سال ۱۴۰۱ اجرایی خواهد شد.

به گزارش مشرق، رضا حاجی پور، در مورد شیوه آموزش برای نیمسال دوم تحصیلی همزمان با  ورود به پیک جدید بیماری گفت:در حال حاضر نهاد تصمیم گیر در کشور ستاد کرونا و مصوبات آن است که باید اجرایی شده و مورد استفاده قرار گیرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

بیشتر بخوانید: رتبه‌بندی معلمان کامل و مطلوب نیست

وی گفت:در راستای تامین اهداف نیز ما باید تابع تصمیمات ستاد کرونا باشیم تا بر اساس تصمیمات این ستاد اگر مشاهده کردیم که فضا مناسب نیست و خانواده‌ها، دانش آموزان و دانشجویان و همچنین کادر آموزشی در خطر و آسیب هستند سلامت آن‌ها را در اولویت قرار دهیم.

حاجی پور با بیان اینکه مصوبات ستاد کرونا فصل الخطاب تصمیم گیری‌ها است، گفت: آنچه از سوی این ستاد مصوب شود لازم الاجرا و مبنای تصمیم گیری در این حوزه است.

نماینده مردم مازندران در واکنش به اظهارات وزیر آموزش و پرورش در مورد این موضوع که بودجه رتبه بندی  باید به ۳۶ هزار میلیارد تومان برسد، گفت:در حال حاضر این بودجه ۲۵ هزار میلیارد است که پس از کش و قوس‌های فراوان تصویب شده است از این رو  باید ابتدا  خروجی آن را ببینیم  و سپس در مورد آن اظهار نظر کنیم.

وی ادامه داد: رتبه بندی معلمان برای سال ۱۴۰۱ با بودجه ۲۵ هزار میلیارد اجرایی خواهد شد و پس از بازخوردهای آن در مورد افزایش و اصلاحات در حوزه بودجه آن تصمیم گیری خواهد شد.

پیش‌تر رئیس کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس نیز گفته بود، ۲۵ هزار میلیارد تومان اعتبار برای اجرای لایحه رتبه بندی در نظر گرفته شده است که در تلاشیم این عدد را در بودجه سال ۱۴۰۱ به ۳۰ هزار میلیارد تومان افزایش دهیم.

منبع: میزان

منبع: مشرق

کلیدواژه: بازار خودرو بورس قیمت رتبه بندی آموزش و پرورش کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس فرهنگیان خودرو قیمت های روز در یک نگاه حوادث سلامت ۲۵ هزار میلیارد رتبه بندی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mashreghnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مشرق» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۱۰۰۳۸۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ظرفیت تبادل برق با کشور‌های همجوار به ۵ هزار مگاوات افزایش می‌یابد

مصطفی رجبی مشهدی گفت: ما مرز مشترکی با اروپا نداریم، اما از طریق یک پست پیشرفته (بک تو بک) از طریق ترکیه تا ۶۰۰ مگاوات امکان تبادل انرژی با اروپا وجود دارد.

به گفته وی، در این خصوص پروتکل و توافقنامه‌ای بین شرکت مدیریت شبکه برق ایران و طرف ترکیه‌ای امضا شده که بر اساس آن پروتکل‌های فنی تنظیم شده تا طرح شکل اجرایی به خود گرفته و  به نحو مطلوبی انجام شود. درمجموع برنامه این است که ابتدا برق به ترکیه و بعد از طریق این کشور به کشور‌های اروپایی  صادر و به همین طریق از اروپا به ترکیه و سپس به ایران وارد شود.

رجبی مشهدی اضافه کرد: آن چه به لحاظ مطالعاتی بررسی شده این است که ظرفیت تبادل برق با کشور‌های همجوار تا ٣ هزار مگاوات وجود دارد، اما از طریق خطوط جدید که در برنامه‌های آینده مدنظر داریم، امکان تبادل برق با این کشور‌ها تا ۵ هزار مگاوات قابل افزایش است. تبادل برق با کشور‌های همجوار حتی می‌تواند به رفع ناترازی برق در فصل گرم سال از طریق واردات نیز کمک کند.

سخنگوی صنعت برق در همین زمینه خاطرنشان کرد: در چهار ماه گرم سال ما مشکل ناترازی برق داریم، اما در ٨ ماه باقیمانده امکان صادرات فراهم است، قطعا این تبادل برق کمک می‌کند که ناترازی را هم در تابستان برطرف کنیم یعنی در تابستان برق وارد کنیم و در دوره‌هایی که کمبود نداریم برق را صادر کنیم، پس اتفاقا تبادل و صادرات برق می‌تواند کمک کند که ناترازی را به حداقل برسانیم.

مدیرعامل شرکت توانیر در پایان از فراهم بودن امکان صادرات برق سرمایه گذاران بخش خصوصی از مسیر‌های انتقال برق موجود تا سقف ٣٠٠ مگاوات (۵٠ مگاوات به افغانستان، ٥٠ مگاوات به پاکستان، ١٠٠ مگاوات به عراق و ١٠٠ مگاوات به ترکیه) خبر داد و تصریح کرد: سرمایه گذاران می‌توانند ٨ ماه برقشان را به این کشور‌ها صادر و در ٤ ماه گرم سال نیز به داخل عرضه کنند.

باشگاه خبرنگاران جوان اقتصادی اقتصاد و انرژی

دیگر خبرها

  • شیوع آفت سن گندم با گرم شدن هوا افزایش می‌یابد
  • ظرفیت تبادل برق با کشور‌های همجوار به ۵ هزار مگاوات افزایش می‌یابد
  • افت ۴ پله‌ای رتبه علمی ایران
  • ملاک‌های افزایش شهریه مدارس غیردولتی با رتبه‌بندی آنها
  • ارس مقام اول کشور در بین مناطق آزاد و اقتصادی کشور را کسب کرد
  • دو ضربه مهم به بودجه‌نویسی کشور؛ یکی در دولت احمدی‌نژاد و یکی در دولت رئیسی
  • اصلاح احکام رتبه بندی ۱۰۰ معلم بازنشسته سال‌های ۱۴۰۰ تا ۱۴۰۲
  • قبض برق کسانی که کولر گازی دارند، چقدر افزایش می‌یابد؟
  • واکنش صحرایی به گزارش مهر/ ۱۰ امتیاز در رتبه بندی دانشجو معملمان
  • ۱۰ امتیاز برای دانشجومعلمان در مرحله ارتقای رتبه‌بندی