Web Analytics Made Easy - Statcounter

جمیل صادقی فر در گفتگو با خبرنگار مهر اظهار داشت: در استان ایلام تاکنون به شکل رسمی موردی از سویه جدید ویروس اُمیکرون شناسایی نشده است.

وی گفت: بسیاری از علائم سرماخوردگی مربوط به سویه جدید است که بیشتر افراد آن را با سرماخوردگی اشتباه می‌گیرند در حالی که سویه امیکرون است.

معاون دانشگاه علوم پزشکی ایلام ادامه داد: خواهش ما از مردم استان این است که همان توصیه‌های همیشگی یعنی استفاده از ماسک و رعایت شیوه نامه‌های بهداشتی را در دستور کار خود قرار دهند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

صادقی فر اضافه کرد: در استان میزان استفاده از ماسک کمتر شده و انتظار داریم این مسئله را تقویت کنیم زیرا کماکان یک راهبرد بسیار موثر است.

معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی ایلام عنوان کرد: در خصوص واکسیناسیون نیز توصیه ما این است که حتماً دوز سوم واکسن را تزریق کنند.

وی افزود: تاکنون حدود ۷۰ هزار نفر دوز سوم واکسن را تزریق کرده‌اند که نزدیک به ۱۴ درصد جمعیت بالای ۱۲ سال استان است که این عدد بسیار کم است.

کد خبر 5397197

منبع: مهر

کلیدواژه: ویروس کرونا واکسن کرونا ایلام ویروس کرونا بوشهر خطبه های نماز جمعه کرمانشاه قاسم سلیمانی عکس استانها شهید گمنام آمار کرونا تشییع و خاک سپاری شهید گمنام گرگان آلودگی هوا تشییع شهدا ایام فاطمیه سانحه تصادف

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۱۰۰۵۹۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ورود واکسن خوراکی روتاویروس برای برنامه ایمن‌سازی کشور


به گزارش خبرگزاری صدا وسیما: دکتر  شهنام عرشی گفت: واکسن خوراکی روتاویروس جهت پیشگیری از اسهال‌های ناشی از این روتاویروس برای شیرخواران تجویز می‌شود.
وی پیش از این اعلام کرده بود که واکسن روتاویروس در سنین ۲ و ۴ و ۶ ماهگی تزریق می‌شود و واکسیناسیون روتاویروس حداقل از سالانه ۱۰ هزار بیماری اسهال شدید و نیاز به بستری جلوگیری خواهد کرد.
رییس مرکز مدیریت بیماری‌های واگیر وزارت بهداشت تصریح کرد: اواخر سال گذشته هم واکسن پنوموکوک به برنامه واکسیناسیون کشوری وارد شد و اجرای آن از بندر خمیر هرمزگان شروع شد.. بنابر اعلام رییس مرکز مدیریت بیماری‌های واگیر وزارت بهداشت این واکسن نیز در سنین ۲ و ۴ و ۱۲ ماهگی تزریق می‌شود و می‌تواند سالانه از ۱۵۰۰ مرگ کودکان جلوگیری کند.

دیگر خبرها

  • ورود واکسن خوراکی روتاویروس به برنامه ایمن‌سازی کشور
  • یک واکسن دیگر در لیست واکسیناسیون کودکان ایرانی
  • واکسن روتاویروس به جدول واکسیناسیون کشوری اضافه می‌شود
  • واکسن روتاویروس به برنامه ایمن‌سازی کشور وارد شد
  • ورود واکسن خوراکی روتاویروس برای برنامه ایمن‌سازی کشور
  • ورود واکسن روتاویروس به برنامه ایمن‌سازی کشور
  • شکایت بازیکن فرانسوی از فایزر و بیونتک به دلیل عوارض واکسن کرونا
  • واکسن کرونا باعث پایان فوتبال من شد!
  • حجاج ابهری و خدابنده‌ای برای تزریق واکسن مننژیت اقدام کنند
  • حجاج ابهر و خدابنده برای تزریق واکسن مننژیت اقدام کنند