Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «مهر»
2024-05-02@09:24:29 GMT

پتانسیل شرکتهای دانش بنیان در حل چالشهای صنعت بیمه

تاریخ انتشار: ۲۱ دی ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۴۱۰۱۱۹۰

پتانسیل شرکتهای دانش بنیان در حل چالشهای صنعت بیمه

به گزارش خبرنگار مهر، دکتر علی وحدت امروز در رویداد تبادل فناوری صنعت بیمه که به صورت مجازی در محل صندوق نوآوری و شکوفایی برگزار شد، با بیان اینکه در حال حاضر بعد از ۱۱ سال، ۶۵۰۰ شرکت دانش بنیان در کشور فعالیت می کنند، گفت: اکنون در مرحله ای هستیم که اکوسیستم نوآوری شرکت های دانش بنیان، استارت آپ ها، شتابدهنده ها، صندوق های تامین مالی در کشور ایجاد شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

رئیس صندوق نوآوری و شکوفایی با اشاره به این رویداد که در حوزه بیمه است، گفت: صندوق در حوزه توسعه فناوری صنعت بیمه عقب است؛ طی یکی دو سال اخیر تحولات جدی در این صنعت ایجاد شده ولی کماکان مشکلات و چالش هایی گریبانگیر صنعت بیمه است.

به گفته وحدت، در حال حاضر حداکثر استفاده صنعت بیمه از شرکت های دانش بنیان در بخش کوچک فروش بیمه است.

رئیس صندوق نواوری و شکوفایی گفت: شرکت‌های دانش بنیان می توانند در دو حوزه به صنعت بیمه خدمات رسانی کنند که یک حوزه آن رفع نیازهای صنعت بیمه در زمینه هایی چون کاهش هزینه ها و افزایش راندمان است. شرکتهای دانش بنیان توانایی رفع چالش های صنعت بیمه را دارند.

وی با تاکید بر اینکه دانش بنیان ها می توانند در توسعه بازار صنعت بیمه موثر و قوی عمل کنند، گفت: مسیر موفقیت صنعت بیمه چه در حوزه کاهش هزینه ها و چه در توسعه بازار از شرکت های دانش بنیان و نهادهای سیاستگذار عبور می کند. حوزه های علم و فناوری می توانند در توسعه بیمه موثر باشد ولی ما اصراری نداریم که این شرکت ها در حوزه فروش بیمه وارد شوند.

وحدت با اشاره به تاکیدات مقام معظم رهبری در رسیدن سهم شرکت های دانش بنیان در GDP به میزان ۵ درصد، گفت: در حال حاضر میزان فروش شرکت های دانش بنیان ۲۰۰ هزار میلیارد تومان است که در افق ۱۴۰۴، باید سهم این شرکت ها از GDP به ۵ درصد برسد و این شرکت ها برای گردش مالی خود نیاز به ابزاری به نام بیمه دارند تا بتوانند محصولات خود را در صنایع مختلف ارائه دهند؛ امیدواریم که این رویداد نقطه آغازی برای نفوذ فناوری در صنعت بیمه باشد.

رئیس صندوق نواوری و شکوفایی در خصوص «قانون جهش تولید دانش بنیان» گفت: اکنون این قانون در دستور کار مجلس شورای اسلامی قرار گرفته و کلیات آن به جز یک بند تصویب شده است.

در ادامه سیاوش ملکی فر معاون توسعه نواوری صندوق نوآوری و شکوفایی با بیان اینکه این صندوق مولود تصویب قانون حمایت از شرکت های دانش بنیان بوده است، گفت: با برگزاری رویدادهای تبادل فناوری در حوزه های مختلف، ۵۵ قرار داد فناورانه بالغ بر ۶۹۰ میلیارد تومان منعقد شده است.

وی با بیان اینکه به صورت کلی ۲هزار و ۳۲ نیاز فناورانه در این رویدادها به شرکت های دانش بنیان ارائه شده است، گفت: یکی از این رویدادها که امروز برگزار شد رویداد صنعت بیمه است که در این رویداد ما با همکاری بیمه مرکزی و ۷ شرکت بیمه، ۱۷ نیاز فناورانه در این حوزه را شناسایی و استخراج کردیم.

ملکی فر خاطر نشان کرد: ۶۰۰ شرکت دانش بنیان توانمند در حوزه بیمه شناسایی شدند اما طی فراخوانی که داشتیم در نهایت ۱۸۱ درخواست مذاکره از سوی ۷۰ شرکت به ما ارسال شد و این عدد یعنی ۷۰ شرکت توانمند در کشور وجود دارد که می توانند نیازهای صنعت بیمه را مرتفع کنند.

در حاشیه این رویداد ۳ قرارداد و دو تفاهم نامه بین شرکت های بیمه و دانش بنیانها منعقد شد.۳ قرارداد با موضوعات «دریافت سرویس api در جهت ارائه سرویس تعیین مقصر حادثه بیمه شخص ثالت»، «استفاده از سرویس کارشناسی مجازی بازدید اولیه در فضای ابری» و « انتفاع از محصول نرم افزاری سامانه هوشمند مدیریت دفتر کار نمایندگان» بود.همچنین ۲ تفاهم نامه با موضوعات «تولید، طراحی و پیاده سازی خدمات و محصولات نوین مبتنی بر فناوری وشرایط اختصاصی پیوست» و «کشف تقلب در حوزه بیمه های اتومبیل و درمان» به امضا رسید.

کد خبر 5397220 میترا سعیدی کیا

منبع: مهر

کلیدواژه: مقام معظم رهبری علی وحدت صندوق نوآوری و شکوفایی بیمه شرکت دانش بنیان نوآوری شرکت دانش بنیان معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری فناوری فضایی امنیت اطلاعات تحقیقات علمی حاکمیت سایبری گوگل تلسکوپ فناوری نانو خودروی برقی معاونت تحقیقات و فناوری وزارت بهداشت خودروی خودران ویروس باج افزار شرکت های دانش بنیان دانش بنیان صنعت بیمه شرکت ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۱۰۱۱۹۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مهم‌ترین گام‌ توسعه‌ای‌ اکوسیستم فناوری اتصال دانش‌بنیان‌های ایرانی به بازار‌های جهانی است

به گزارش خبرنگار خبرگزاری علم و فناوری آنا، همایش بین‌المللی فرصت‌های صادراتی شرکت های فناور و دانش بنیان در کشورهای آسیای میانه به‌ویژه ازبکستان به میزبانی پارک علم و فناوری دانشگاه تربیت مدرس و همکاری اتاق بازرگانی ایران و ازبکستان، امروز در سالن جابرحیان دانشگاه تربیت مدرس برگزار شد.

امید رضایی‌فر، مدیرکل سیاست‌گذاری، برنامه‌ریزی و توسعه فناوری وزارت علوم درباره ظرفیت های نظام دانشگاهی کشور در حوزه فناوری گفت: نظام دانشگاهی ایران به‌عنوان یک حلقه متصل به حوزه صنعت و فناوری، موفق به تربیت نیروی انسانی متخصص بسیاری در جهان فناوری شده است.

وی ادامه داد: اکنون حدود بیش از ۳ میلیون دانشجو، در‌حوزه‌های مختلف درحال تحصیل هستند. از این میان حدود ۱۰۰ هزار نفر دانشجوی خارجی از کشورهای مختلف جهان در‌ ایران تحصیل می‌کنند.

رضایی‌فر به اهمیت پارک‌های علم و فناوری در کشور اشاره کرد ‌و گفت: حدود ۶۰ پارک علم و فناوری در کشور درحال فعالیت هستند که در این پارک‌ها، ۱۲ هزار شرکت فناور در این فضا مستقر شده شده‌اند.

وی درباره گام‌های توسعه‌ای اکوسیستم فناوری در ایران توضیح داد: اکنون به دنبال آن هستیم که بتوانیم تاثیرگذاری دانش در اقتصاد را در فضاهای فناورانه ایران توسعه بدهیم.

رضایی‌فر ادامه داد: منظور از توسعه دانش در حوزه اقتصادی، اتصال هرچه بیشتر شرکت‌های فناور و دانش‌بنیان ایرانی به بازار و اقتصاد داخلی و بین‌المللی است.

وی اضافه کرد: به‌طور حتم، حضور شرکت‌های دانش‌بنیان ایرانی در کشورهای مختلف با اهداف مشترک بسیار مثمرثمر خواهد بود.

رضایی‌فر گفت: اکنون به‌دنبال تشکیل اتاق مشترک بازرگانی و دبیرخانه‌ای برای اتصال هرچه بیشتر شرکت‌های دانش‌بنیان ایرانی به بازار کشور های آسیای میانه از جمله کشور ازبکستان هستیم.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • معرفی برترین شرکت‌های دانش بنیان در حوزه معدن و صنایع معدنی
  • معرفی برترین شرکت‌های دانش بنیان در حوزه معدن و صنایع معدنی 
  • بومی‌سازی دوربین های ضد انفجار برای صنعت دریایی در شرکت دانش‌ بنیان
  • رفع نیاز‌های فناورانه صنایع معدنی با کمک ۳۰۰۰ شرکت دانش‌بنیان
  • عزم جدی مدیریت شهری اصفهان برای حمایت از شرکت‌های دانش‌بنیان
  • انقلاب تولیدات دانش بنیانی صنعت پتروشیمی در راه است
  • انتقال تجارب و دستاوردهای شرکت‌های دانش‌بنیان حوزه شیلات به تاجیکستان
  • استقبال وزارت صنعت امارات از توسعه همکاری‌ فناوری با ایران
  • مهم‌ترین گام‌ توسعه‌ای‌ اکوسیستم فناوری اتصال دانش‌بنیان‌های ایرانی به بازار‌های جهانی است
  • مهم‌ترین گام‌توسعه‌ای‌ اکوسیستم فناوری اتصال دانش‌بنیان‌های ایرانی به بازار‌های جهانی است