Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «مشرق»
2024-05-03@05:15:36 GMT

گوشی‌های عجیبی که در گذشته عرضه شدند +عکس

تاریخ انتشار: ۲۱ دی ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۴۱۰۱۷۰۰

گوشی‌های عجیبی که در گذشته عرضه شدند +عکس

در این گزارش کوتاه به مرور و معرفی چند مدل از عجیب ترین گوشی‌های تلفن همراه که در گذشته تولید می‌شده، پرداختیم.

به گزارش مشرق، امروزه شاهد پیشرفت روزافزون تکنولوژی و تلفن‌های همراه هستیم، به طوری که خیلی از امکاناتی که در گذشته برای بشر حتی غیرقابل تصور بوده، امروز رنگ واقعیت گرفته و در زندگی بشر استفاده می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

البته که ماجرای پیشرفت تکنولوژی پایان پذیر نیست و همچنان محصولاتی طراحی و تولید می‌شوند که برای مردم زمان حال هم جذابیت و هیجان زیادی دارند.

در این گزارش کوتاه به مرور و معرفی چند مدل از گوشی‌های تلفن همراه که در گذشته تولید می‌شده و طرفداران زیادی هم داشته، پرداخته ایم.

Haier P۷ Pen Phone (۲۰۰۴)

این گوشی که تقریبا به اندازه یک قلم است علاوه بر امکان مکالمه و برقراری تماس یک دوربین کوچک هم داشت که روی بدنه آن قرار می‎گرفت. هایر P۷ همچنین یک باتری داشت که می‌توانست تا سه ساعت امکان مکالمه را فراهم می‌کرد.

Nokia ۷۶۰۰ (۲۰۰۳)

این مدل منحصر به فرد که به دلیل شکل ساختاری‌اش به اشک نوکیا معروف است در سال ۲۰۰۴ در نمایشگاهی در آلمان به نمایش گذاشته شد. در مدل Nokia ۷۶۰۰ صفحه نمایش وسط قرار گرفته و توسط دکمه‌ها احاطه شده به طوری که کار کردن با آن تنها با یک دست کمی سخت است. با این وجود این گوشی به اینترنت ۳G متصل می‌شد و دوربین ۰.۳ مگاپیکسلی هم داشت.

Nokia ۷۲۸۰ (۲۰۰۴)

 در ساخت بدنه گوشی از رنگ‌های قرمز، مشکی و سفید استفاده شده بود، صفحه نمایش دستگاه نیز در هنگام خاموش بودن به یک آینه تبدیل می‌شد. ولی هیچ صفحه کلیدی روی آن دیده نمی‌شد و شماره گیری از طریق کلیدهای پیمایشی و صفحه نمایش انجام می‌گرفت. با اینکه ۷۲۸۰ در زمان عرضه نگاه‌های زیادی را به سمت خود جلب کرد، اما امروزه این گوشی به عنوان یکی از غیرعادی ترین گوشی‌های تاریخ شناخته می‌شود.

Nokia N-Gage (۲۰۰۳)

نوکیا در سال ۲۰۰۳ تصمیم گرفت تا با ترکیب کنسول‌های بازی دستی و گوشی‌های موبایل، دستگاهی را روانه بازار کند که رقیبی جدی برای کنسول نینتندو گیم بوی باشد. با این حال نوکیا در عرضه این دستگاه تقریبا شکست خورد و دلیل آن هم طراحی دکمه‌ها بود که به هیچ عنوان برای بازی کردن مناسب نبودند، N_Gage از صفحه نمایش ۲.۱ اینچی با دکمه‌هایی در دو طرف به شکل کشیده بهره می‌برد.

Siemens Xelibri ۶ (۲۰۰۳)

زیمنس، Xelibri ۶ را به منظور استفاده کاربران خانم، به شکل یک ظرف پودر آرایشی یا یک آینه طراحی کرد. مانند بسیاری از تلفن‌های آن زمان، زیمنس سعی داشت دستگاه خود را به عنوان یک وسیله شیک برای جوانان عرضه کند، بنابراین این گوشی ترکیبی از "از دنیای مد و فن آوری تلفن همراه" است.

Xelibri ۶ یک تلفن همراه کاربردی به وزن کمتر از ۹۰ گرم بود که به راحتی در کیف و جیب جا می‌شد. Xelibri ۶ در رنگ‌های برنز شفاف و صورتی کمرنگ در دسترس بود وزیمنس آن را غیرمعمول‌ترین تلفن همراه در آن زمان توصیف کرد.

Nokia N۹۰ (۲۰۰۵)

درسال ۲۰۰۵ نوکیا گوشی N۹۰ را با سیستم عامل سیمبین ۸.۱ سری S۶۰ FH و پردازنده ۲۲۰ مگاهرتزی به بازار عرضه کرد. یک نکته بارز در این گوشی صفحه نمایش اصلی ۲.۱ اینچی با دقت تصویر ۳۵۲ در ۴۱۶ پیکسل بود که در آن زمان با تراکم پیکسلی ۲۵۹ پیکسل در اینچ یکی از بهترین‌ها محسوب می‌شد. ویژگی مهم بعدی نوکیا N۹۰ دوربین دو مگاپیکسلی با لنز Carl Zeiss بود که کیفیت تصویر بالایی داشت.

Motorola MPx (۲۰۰۴)

Motorola MPx یک گوشی دو لولایی بود که هم به صورت افقی و هم عمودی باز می‌شد. موتورولا این تلفن را برای حرفه‌ای‌ها با نمایشگر رنگی ۲.۸ اینچ، ۱۶ بیتی و نرم افزار Microsoft Windows Mobile به بازار عرضه کرد. این دستگاه دارای دوربین ۱.۳ مگاپیکسلی و یک قلم بود. موتورولا بر قابلیت‌های بهره وری دستگاه و ارسال ایمیل تأکید داشت.

Nokia ۳۶۵۰ (۲۰۰۳)

نوکیا، ۳۶۵۰ را با دوربین، صفحه نمایش رنگی و صفحه کلید گرد به عنوان یک تلفن چندرسانه‌ای به بازار عرضه کرد. این گوشی از سرویس پیام رسان چندرسانه‌ای (MMS) پشتیبانی می‌کرد که به مشتریان امکان ارسال پیام‌های تصویری و صوتی را می‌داد. این در حالی بود که خدمات مبتنی بر اینترنت مانند WhatsApp هنوز به بازار فناوری عرضه نشده بود.

Sierra Wireless Voq (۲۰۰۴)

هدف اصلی تلفن Voq Professional  جلب رضایت کاربران تجاری  بود و از صفحه کلید QWERTY در طراحی آن استفاده شده بود. این گوشی دوربین نداشت اما ویندوز روی آن اجرا می‌شد.

LG G۵ (۲۰۱۶)

در سال ۲۰۱۶، جهان فناوری شاهد عرضه یک گوشی هوشمند به نام G۵ توسط LG با هدف بازگشت به بازار گوشی‌های هوشمند بود. این طراحی به کاربران اجازه می‌داد تا قطعات تلفن مانند باتری را تعویض کرده و لوازم جانبی به آن اضافه کنند. LG G۵ اتفاق بزرگی برای ال جی نبود، اما نشان داد که این شرکت همچنان می‌تواند در بازار نوآوری داشته باشد.

Nokia ۵۵۱۰ (۲۰۰۱)

نوکیا ۵۵۱۰ بیشتر یک وسیله سرگرمی بود تا یک تلفن همراه. این دستگاه دارای شکل کشیده و صفحه‌ای در وسط بود که توسط کلیدهای از دو طرف احاطه شده بود و همین ویژگی کار را برای کسانی که طرفدار پیامک دادن بودند، بسیار سخت می‌کرد. با توجه به افقی بودن طراحی تلفن، کاربران مجبور بودند برای برقراری تماس تلفنی آن را بچرخانند و به صورت عمودی بگیرند.

منبع: باشگاه خبرنگاران

منبع: مشرق

کلیدواژه: بازار خودرو بورس قیمت تلفن گوشی نوکیا فناوری گوشی موبایل موبایل خودرو قیمت های روز در یک نگاه حوادث سلامت صفحه نمایش تلفن همراه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mashreghnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مشرق» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۱۰۱۷۰۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

لزوم بررسی قیمت گوشی های نوکیا در بازار از سوی وزارت صمت

بررسی بازار موبایل نشان می دهد برخی از اقلام موبایل های دکمه ای موجود در بازار، نسبت به قیمت تمام شده با احتساب سود واردکننده و عوارض گمرکی، اختلاف قیمت قابل توجهی دارند. - اخبار اقتصادی -

مهدی عبقری، دبیر سابق انجمن موبایل در گفت و گو با خبرنگار اقتصادی خبرگزاری تسنیم، ضمن اشاره به اهمیت تولید با کیفیت تلفن های همراه در داخل کشور گفت: در سال گذشته انجمن تولیدکنندگان تلفن همراه عنوان کرد که ظرفیت تامین 3 میلیون گوشی تلفن همراه را دارد و این تقاضا را مطرح کرد که واردات این دسته از تلفن های همراه ملغی شود.

عبقری ادامه داد: در نهایت نظر وزارت صمت بر این شد که برای حمایت از تولید داخل واردات به طور کامل ممنوع نشود اما محدودیت هایی ایجاد شود. البته با توجه به صحبت های اخیر وزیر صمت منتظر نظر نهایی این وزارت خانه و همچنین قوه قضاییه در خصوص اصالت گوشی های تولید شده در کشور با برند خارجی هستیم.

وی افزود: نکته ای که وجود دارد این است که برخی از شرکت هایی که در لیست رسمی خودشان یک گوشی از برند نوکیا را به قیمت 950 هزار تومان قیمت گذاشتند (که در بازار قیمت این گوشی به 1 میلیون و 300 هزار تومان هم می رسد) قیمت بسیار پایین تری باید عرضه کنند.

عبقری گفت: لازم به ذکر است، قیمت مدل اصلی این مدل تلفن همراه در بازار امارات 45 درهم است و مدل های کپی آن حدود 15 درهم قیمت دارد. بنابراین با نرخ درهم 11 هزار 200 تومانی در مرکز مبادله، احتساب عوارض گمرکی، و 18 درصد سود واردکننده این محصول، نهایت قیمت آن باید حدود 600 هزار تومان باشد.

وی ادامه داد: این در حالی است که هم اکنون در فاکتورهای رسمی این گوشی 950 هزار تومان و در بازار حدود 1 میلیون و 200 تا 300 هزار تومان به دست مشتری می رسد. البته این فروض برای زمانی است که از اصالت کالا اطمینان داشته باشیم چرا که همانطور که اشاره شد های کپی این محصول در بازار امارات 15 درهم است.

عبقری گفت: نکته ی دیگری که وجود دارد این است که قیمت این کالا در سامانه ارزش گذاری گمرک 60 درهم است در حالی که هم اکنون در بازار دوبی نهایت قیمت این محصول 45 درهم است.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • امکان تماس تصویری بدون اینترنت (ViLTE) فراهم شد (جزئیات)
  • تماس تصویری روی سیم‌کارت تلفن همراه چگونه برقرار می‌شود؟
  • جزئیاتی جدید از برقراری تماس تصویری روی سیم‌کارت
  • لزوم بررسی قیمت گوشی های نوکیا در بازار از سوی وزارت صمت
  • قتل زن مورد علاقه‌ جلوی چشمان مردم در شمال تهران
  • گوشی هوشمند به "کنترل تلویزیون" تبدیل می‌شود
  • همراه پرخرج
  • انگیزه برای قتل زن مورد علاقه‌ با ۱۹ضربه چاقو در خیابان بالاشهر
  • سرک کشیدن در موبایل همسر باعث قتل شد!
  • قیمت گوشی s۲۳ ultra + مشخصات و مقایسه با آیفون ۱۵ پرومکس امروز ( ۱۱ اردیبهشت)