Web Analytics Made Easy - Statcounter

باشگاه خبرنگاران جوان - دیمیتری پسکوف اعلام کرد که پس از دور اول مذاکرات با آمریکا درباره بحران اوکراین و پیشنهادهای روسیه برای تضمین‌های امنیتی غرب، دلیلی برای خوش‌بینی نمی‌بیند.

به گزارش رویترز، سخنگوی کرملین گفت: با این حال، اینکه مذاکرات روز دوشنبه در ژنو به صورت باز، اساسی و مستقیم برگزار شده است نکته مثبتی است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مسکو برای مذاکرات ضرب الاجلی تعیین نمی‌کند، اما طولانی شدن آن را نیز نمی‌پذیرد.

ماریا زاخارووا، سخنگوی وزارت امور خارجه روسیه نیز از آمادگی مسکو برای افزایش همکاری با آمریکا و غرب در خصوص تضمین‌های امنیتی خبر داد و گفت:  مذاکرات اخیر روسیه با آمریکا در ژنو حرفه ای، سازنده و عملی بود.

گزارش‌ها حاکی از آن است که مذاکره‌کنندگان روس و آمریکا هیچ نشانه‌ای از کاهش اختلاف‌های خود در جلسات توجیهی نشان نداده اند؛ هرچند پسکوف اظهار امیدواری کرده است که با از برگزاری مذاکره در دو دور دیگر، طرف‌ها به نتایج روشن‌تری خواهند رسید.

سرگئی ریابکوف، معاون وزیر امور خارجه روسیه روز گذشته در یک کنفرانس مطبوعاتی در این خصوص گفت آمریکا و روسیه بر سر حل بحران اوکراین دیدگاه‌ها و رویکرد‌های اساسا متضادی دارند.

روسیه اخیرا پیشنهادهای امنیتی را برای حل بحران اوکراین ارائه داده است. در آن از نیرو‌های ناتو خواسته شده سربازان خود را به مرز روسیه نزدیک‌تر نکنند. رزمایش‌های نظامی خود در مرز را کاهش دهد و همچنین درباره مستقر نکردن موشک‌های کوتاه‌برد و میان‌برد نیز پیشنهاداتی ارائه شده است.

واشنگتن گفته است که نمی‌تواند این خواسته‌ها را بپذیرد، اگرچه مایل است درباره استقرار موشک‌ها یا اعمال محدودیت بر تعداد رزمایش‌های نظامی، مشارکت‌هایی داشته باشد.  در حالیکه روسیه معتقد است ناتو با استقرار نیرو‌های خود در مرز اوکراین و روسیه، به تنش‌های میان دو کشور دامن می‌زند.

انتهای پیام/

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: بحران اوکراین تنش در اوکراین روسیه و اوکراین

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۱۰۲۳۴۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

وانگ یی: آمریکا به سیاست غلط بر حذر داشتن چین ادامه می‌دهد

وزیر امور خارجه چین در گفت‌وگویی با اشاره به اقدامات اخیر واشنگتن در قبال کشورش، از پابرجا بودن "سیاست‌های غلط" آمریکا در قبال پکن انتقاد کرد.

به گزارش ایسنا، "وانگ یی" وزیر امور خارجه چین در گفت‌وگویی اشاره کرد که "درک اشتباه آمریکا از چین همچنان وجود دارد و به پیش بردن سیاست‌ غلط بر حذر داشتن چین ادامه می‌دهد."

خبرگزاری اسپوتنیک گزارش داد که وانگ در گفت‌وگویی با نشریه قطری پنینسولا درباره جنگ اوکراین نیز گفت: موضع چین درباره بحران اوکراین نامتناقض و شفاف است. چین نه یکی از طرفین درگیری و نه یکی از طرفین مسئول این بحران است اما هرگز از بیرون گود و بی‌تفاوت آن را نظاره نکرده است.

وزیر امور خارجه چین هشدار داد که "در این برهه، هنوز خطر بدتر شدن و گسترش این بحران وجود دارد و جامعه بین‌المللی باید هماهنگی و تلاش‌های مشترک را برای رسیدن به صلح تقویت کند و اقدامات ملموسی برای تتش‌زدایی در این درگیری انجام دهد.

جنگ اوکراین در فوریه سال میلادی جاری به سومین سال خود وارد شده است.

اوکرایت سعی کرده است با همکاری سوییس نشستی برای تبیین "فرمول صلح" رییس جمهور اوکراین برگزار کند که روند آن هنوز قطعی نشده است.

سوییس بر ضرورت مشارکت روسیه در هرگونه مذاکرات صلح تاکید کرده است.

"ولودیمیر زلنسکی" رییس جمهور اوکراین فرمانی را صادر کرده است که مذاکرات با روسیه را تا زمان عهده‌دار بودن سمت ریاست جمهوری این کشور توسط "ولودیمر پوتین" را ممنوع می‌سازد.

روسیه گفته است تا زمانی که اوکراین مناطق تصرف‌شده را به رسمیت نشناسد، مذاکرات صلح با آن بیهوده خواهد بود.

وانگ در ادامه گفت‌وگو با این نشریه قطری با مطرح کردن انتقاد دیگری از سیاست‌های آمریکا در قبال چین گفت: آمریکا، اخیرا، تلاش کرده است حمایت متحدانش را جلب کند و مدام بروز تنش‌های منطقه‌ای در دریا را تحریک می‌کند. آمریکا ایجاد نظامی بازدارنده در قبال چین را تسریع بخشیده، به تشدید تحریم‌های یک‌جانبه ادامه می‌دهد و فعالانه در محاصره تکنولوژیکی چین نقش دارد.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • کرملین: انگلیس مانع توافق آتش‌بس اوکراین شد
  • زلنسکی باز هم ساز کمک کوک کرد
  • مسکو: انگلیس مذاکرات صلح اوکراین را خراب کرد
  • افشاگری دی‌ولت از سند محرمانه‌ای که می‌توانست به جنگ اوکراین پایان دهد
  • هیچ بستری برای مذاکره بین اوکراین و روسیه وجود ندارد
  • تهدید به بازنگری در دکترین هسته‌ای؛ آیا امیدی برای توافق باقی مانده؟
  • روزنامه‌ای آلمانی دلیل امتناع اوکراین از صلح با روسیه را فاش کرد
  • بلینکن در دیدار با رئیس جمهور چین : پکن می تواند از طریق نفوذش بر ایران در کاهش تنش‌ها نقش داشته باشد
  • وانگ یی: آمریکا به سیاست غلط بر حذر داشتن چین ادامه می‌دهد
  • روسیه واشنگتن را به کاهش سطح روابط تهدید کرد