Web Analytics Made Easy - Statcounter

علی اکبر حمزه‌ای روز سه‌شنبه در گفت و گو با ایرنا افزود: متصدیان واحدها صنفی، تولیدی، خدماتی و اشخاص حقیقی در مازندران تا پایان ماه جاری فرصت دارند با ورود به سامانه  my.tax.gov.ir  و بارگذاری شماره ملی در پنجره واحد خدمات مالیاتی نسبت به تایید یا رد کارت‌خوان‌های تحت مالکیت خود اقدام کنند.

وی خاطر نشان کرد: کاربران با ورود به این سامانه امکان تایید، غیرفعال سازی و یا نام‌نویسی برای دریافت کارتخوان اضافی را دارند و با این اقدام به طور حتم کارتخوان‌های جعلی و اجاره‌ای در استان تا دو ماه آینده برچیده می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مدیرکل امور مالیاتی مازندران با بیان اینکه، ۳۷۰ هزار و ۲۵۰ دستگاه کارت‌خوان بانکی در استان مازندران فعال است، ادامه داد: دارندگان حساب‌های متصل به دستگاه کارتخوان، در سامانه my.tax.gov.ir به غیر از دو گزینه اتصال حساب کارت‌خوان به پرونده مالیاتی و همچنین تشکیل پرونده مالیاتی جدید، می‌توانند درخواست لغو و ابطال حساب خود را نیز بارگذاری و اعلام کنند.

حمزه‌ای تصریح کرد: چنانچه صاحبان حساب‌ها تا پایان مهلت تعیین شده نسبت به تعیین تکلیف دستگاه کارت‌خوان در اختیار خود اقدام نکنند، اسامی و اطلاعات آنان به بانک مرکزی معرفی و حساب متصل به کارت‌خوان و یا درگاه پرداخت الکترونیکی آنها مسدود و ابطال می‌شود.

مطابق با اجرای قانون ماده ۱۱ پایانه‌های فروشگاهی و سامانه مودیان،  بانک مرکزی جمهوری اسلامی ایران موظف به ساماندهی دستگاه‌های کارتخوان بانکی و یا درگاه‌های پرداخت الکترونیک و تناظر بین آنها با مجوز فعالیت و شماره اقتصادی است.

مازندران بعد از تهران، خراسان رضوی، اصفهان، فارس، خوزستان ششمین استان کشور از حیث تعداد دستگاه‌های کارتخوان به شمار می‌رود.

بی‌هویتی ۳۰ درصد کارت‌خوان‌های مازندران

حمزه‌ای بخش قابل توجهی از فرار مالیاتی در مازندران را مربوط به کارت‌خوان‌های اجاره‌ای و بی‌هویت دانست و اضافه کرد: به طور متوسط سالانه ۲۰۰ میلیارد تومان فرار مالیاتی  در این حوزه در استان وجود دارد.

مدیرکل امور مالیاتی مازندران با بیان اینکه، از مجموع بیش از ۳۷۰ هزار دستگاه کارت‌خوان در مازندران حدود ۳۰ درصد آنها به سامانه‌های مالیاتی متصل نیستند، گفت: به طور حتم این دستگاه‌ها بی‌هویت در کنار فرار مالیاتی دغدغه اساسی برای پول‌شویی، ارتشاء و قاچاق کالا به شمار می‌روند.

وی ادامه داد: برخی افراد حقیقی، واحدهای تولید، صنفی و خدماتی از مدارک شناساسی خانم‌های خانه‌دار و همچنین مردان و زنان بیکار سوء استفاده و با مشخصات این افراد برای تحویل کارتخوان اقدام می‌کنند که با ساماندهی کارت خوان‌ها به طور حتم دیگر در ماه‌های آینده سوءاستفاده‌های از این دست باهدف فرار مالیاتی را در استان شاهد نخواهیم بود.

طبق گزارش رسمی اداره کل امور مالیاتی مازندران، بیشترین میزان درآمد مالیاتی استان از ابتدای فروردین تا آذر سال جاری به ارزش ۲ هزار و ۱۳۳ میلیارد تومان مربوط به سرفصل مالیات مستقیم بوده است. در این مدت همچنین یکهزار و ۲۰۵ میلیارد تومان هم مالیات غیر مستقیم در استان جمع آوری شد.

مازندران از نظر میزان وصولی مالیات مستقیم و غیر مستقیم از ابتدای فروردین تا پایان آذر سال جاری جزو پنج استان برتر کشور است.

برچسب‌ها کارتخوان مالیات فرار مالیاتی مازندران

منبع: ایرنا

کلیدواژه: کارتخوان مالیات فرار مالیاتی کارتخوان مالیات فرار مالیاتی مازندران مالیاتی مازندران کارت خوان فرار مالیاتی کارت خوان ها دستگاه کارت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۱۰۲۶۳۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

احداث ۱۲ دستگاه دوربرگردان در محور‌های مواصلاتی مازندران

یاسر ابراهیمی معاون فنی و راه‌های روستایی اداره کل راهداری و حمل و نقل جاده‌ای مازندران گفت: با توجه به نقش دوربرگردان در ارتقای ایمنی راه‌ها و کاهش تصادفات جاده‌ای ۱۲ دستگاه دوربرگردان در محور‌های پر تصادف استان در حال احداث می‌باشد.

او افزود: احداث دوربرگردان در محور‌های (محمود آباد- نور، شماره ۳ کمربندی تنکابن، ساری فرح آباد) آکند (هلال کلا آمل-بابل، تیله نو بهشهر-گلوگاه، کلوده آمل-محمود آباد، دریا پشته رامسر، انارور رویان -نوشهر، هشت تیکه گلوگاه، هریس رامسر، قلعه کش آمل –بابل، حمید آباد ساری-فرح آباد) در حال اجراست که بخش زیادی از این پروژه‌ها رو به اتمام است.

ابراهیمی گفت: تبدیل بریدگی‌ها در جاده‌ها به دوربرگردان‌های استاندارد راهکاری مناسب برای کاهش نقاط پرحادثه در جاده‌های استان است.

او افزود: با استفاده از دوربرگردان تصادفات احتمالی حذف می‌شوند، زیرا وسایل نقلیه در یک جهت و با سرعت کم حرکت می‌کنند.

ابراهیمی با اشاره به شرایط بومی و قرارگیری روستا‌ها و مراکز جمعیتی و کشتزار‌ها در حاشیه راه‌ها، گفت: وجود شهر‌ها و روستا‌های متعدد در امتداد جاده‌های بین شهری عاملی است که، بنا به ضرورت، باعث ایجاد سرعت گیرها، تقاطع‌ها و بریدگی‌های متعددی در طول جاده‌های استان می‌شود که استاندارد نبودن این بریدگی‌ها و تقاطع‌های جاده‌ای درصد ایمنی مسیر را کاهش می‌دهد.

معاون فنی و راه‌های روستایی استان افزود: برای هریک از این دوربرگردان‌ها به طور میانگین ۲۰ میلیارد تومان از اعتبارات ملی و استانی هزینه می‌شود.

او گفت:فراهم آوردن ایمنی لازم در جاده‌ها نوعی سرمایه گذاری است که برای پیشگیری از وقوع سوانح و حفظ سلامت مردم انجام می‌شود.

ابراهیمی ابراز امیدواری کرد بخشی از این پروژه‌های مهم و ضروری تا اواخر امسال به بهره برداری برسد.

باشگاه خبرنگاران جوان مازندران ساری

دیگر خبرها

  • وعده‌های مالیاتی برای رام کردن اسب سرکش اجاره‌بها
  • شناسایی فرار مالیاتی ۸۶۰ میلیارد تومانی دلال پتروشیمی در فارس
  • احداث ۱۲ دستگاه دوربرگردان در محور‌های مواصلاتی مازندران
  • کلاهبرداری با رسید جعلی
  • حضور مشروط رسانه برای بازی نساجی و پرسپولیس
  • شناسایی و دستگیری رباینده دختر ۱۶ ساله/ عاملان درگیری محله فلاح در چنگال پلیس
  • سنگ چاقو تیز کنی که برای قصاب ۸۰۰ میلیون ریال آب خورد!
  • گوتی داغ رئیس بارسلونا را تازه کرد!
  • احداث ۶ دستگاه پل عابر پیاده در محور‌های پرتردد مازندران
  • این برنامه‌ها را حتما بشنوید/ ضیافت کتاب خوان‌ها در رادیو