Web Analytics Made Easy - Statcounter

دیده‌بان حقوق بشر نسبت به احتمال اخراج شهروندان چینی اقلیت اویغور توسط مقامات عربستانی هشدار داد.

به گزارش ایسنا، به نوشته روزنامه عربی۲۱، دیده‌بان حقوق بشر ضمن هشدار نسبت به احتمال اخراج شهروندان چینی اقلیت اویغور توسط مقامات عربستانی، اعلام کرد: مقامات سعودی برای اخراج دو مرد از مسلمانان اویغور به چین آماده می‌شوند و آنها احتمالا در چین با خطر بازداشت "ظالمانه و شکنجه" مواجه هستند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

همچنین این دیده‌بان گزارش داد: عربستان این دو مرد را از نوامبر ۲۰۲۰ به شکل ظالمانه‌ای و بدون اعلام هیچگونه اتهامی علیه‌شان بازداشت کرده است.

دیده‌بان حقوق بشر هفته گذشته به نقل از یک منبع آگاه اعلام کرد: یک مسؤول عربستانی به یکی از افراد بازداشت شده به نام "نورمیمیت روزی" ۴۶ ساله گفت "باید خود را برای سفر به چین ظرف چند روز آینده آماده کند."

دختر حمدالله عبدالولی، دیگر فرد بازداشت شده در عربستان که در حال حاضر در ترکیه اقامت دارد، با اشتراک‌گذاری ویدیویی به زبان عربی در شبکه‌های اجتماعی ضمن اشاره به اینکه پدرش و نورمیمیت روزی با خطر اخراج قریب‌الوقوع مواجه هستند، از ریاض خواست به آنها اجازه دهد به ترکیه که قبلا در آنجا اقامت داشتند، بازگردند.

این دو مسلمان اویغور در حال حاضر در زندانی در ذهبان، واقع در شمال شهر جده بازداشت هستند.

مایکل پیج، معاون بخش خاورمیانه در دیده‌بان حقوق بشر اظهار کرد: اگر عربستان این دو مرد اویغور را اخراج کند، اقدامش حامل این پیام آشکار است که در کنار دولت چین و "جرائم ضد بشری" آن در حق این اقلیت مسلمان ایستاده است و اخراج این افراد به جایی که احتمالا تحت بازداشت "ظالمانه، شکنجه" و یا شرایطی بدتر قرار می‌گیرند، احتمالا وجهه جهانی عربستان را در خصوص حقوق بشر بیشتر از قبل مخدوش می‌کند.

پیج افزود: حمایت محمد بن سلمان (ولیعهد عربستان) از فشارهای چین به اقلیت اویغور به خودی خود بد هست اما دولت او نباید با اخراج دو تن از شهروندان ایغور، نقش مستقیمی در این زمینه ایفا کند.

عبدالولی ایوب، فعال اویغوری نوامبر ۲۰۲۰ در گفتگو با سایت انگلیسی "میدل ایست آی" از این مساله ابراز نگرانی کرده بود که مقامات چینی درخواست بازداشت و اخراج او از عربستان را بدهند.

میدل ایست آی ضمن انتشار تصاویری از گذرنامه، کارت اقامت و ویزای عربستان عبدالولی اعلام کرد که پیش از این در سال‌های ۲۰۱۷ و ۲۰۱۸ پنج مورد اخراج اویغورها از عربستان به چین ثبت شده است.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: ديده بان حقوق بشر عربستان اویغورها چین سین کیانگ دیده بان حقوق بشر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۱۰۲۶۶۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مراسم عزاداری شهادت امام صادق(ع) در آستانه اشرفیه

دریافت 25 MB کد خبر 6096248

دیگر خبرها

  • اخراج فرزندم‏ از ۱۰ مدرک دکتری بالاتر است
  • خبر خوش برای نکونام و استقلالی‌ها در آستانه بازی با ذوب آهن
  • طالبان بازداشت دانشجویان در آمریکا محکوم کرد
  • اخراج کارکنان برج میلاد تکذیب شد
  • اقدام عجیب یک مجموعه شهری معروف پایتخت در جذب نیرو: ۲ ماه کار، بعد اخراج!
  • سد اکباتان همدان در آستانه سر ریز شدن + فیلم | حجم ورودی آب به سد را ببینید
  • مراسم عزاداری شهادت امام صادق(ع) در آستانه اشرفیه
  • اخراج خطیر به نفع استقلال شد یا نه؟
  •  دولت بایدن و عربستان در آستانه یک توافق امنیتی
  • بازداشت ۴۵ نفر به دلیل اعتراض به قانون ضد مهاجرتی سوناک