Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری آریا-مدیرکل دفتر بیماری های واگیردار وزارت بهداشت از مردم خواست هر چه سریعتر دوز سوم واکسن کرونا را ترزیق کنند.
به گزاش خبرگزاری آریا، "محمد مهدی گویا" امروز سه شنبه در نشست خبری در وزارت بهداشت، گفت: تاکنون فقط حدود 9 تا 10 میلیون نفر دوز سوم را تزریق کرده اند.
مدیرکل دفتر بیماری‌های واگیردار وزارت بهداشت افزود: کسانی که دو نوبت واکسن کووید 19 را زده باشند بعد از مدتی سطح دفاعی بدن آن‌ها کاهش می‌یابد از این رو باید دوز سوم را تزریق کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


"محمد مهدی گویا" با ابراز تاسف از این که هنوز پنج تا شش میلیون نفر در کشورهستند که دوز اول واکسن خود را نیز دریافت نکرده اند، گفت: مردم تاثیر واکسن را می‌توانند در جامعه مشاهده کنند؛ با افزایش پوشش واکسیناسیون نسبت به پنج تا شش ماه گذشته موارد ابتلا و مرگ و میر کاهش یافته است از این رو کسانی که نوبت سوم واکسن را تزریق کرده اند احتمال ابتلا به عفونت یا بستریشان در بیمارستان‌ها کاهش می‌یابد.
مدیرکل دفتر بیماری‌های واگیردار وزارت بهداشت تاکید کرد: مسئولان بهداشت باید برای قانع کردن مردم تلاش کنند تا اعتماد مردم را کسب کنند، 124 میلیون واکسن تزریق شده نشاندهنده تعامل خوب بین مردم و وزارت بهداشت است.
"محمد مهدی گویا" همچنین با اشاره به گزارش نشدن مرگ و میر بر اثر سویه اومیکرون در کشور، گفت: درسایر کشور‌ها نیز موارد مرگ نادر گزارش شده است، اما کووید 19 و سویه‌های آن هنوز ناشناخته هستند، شاید در آینده شدت بیماری زایی این سویه نیز افزایش یابد به همین علت باید پوشش واکسیناسیون را بالا برد و شیوه نامه‌های بهداشتی را کامل رعایت کرد.
مدیرکل دفتر بیماری‌های واگیردار وزارت بهداشت تاکید کرد: امکانات تشخیصی اومیکرون در همه استان‌ها موجود است، اما تست این سویه به دلخواه کسی نیست و براساس دستورالعمل‌های دانشگاه‌های علوم پزشکی تشخیص می‌دهند که چه شخصی باید تست اومیکرون بدهد که همه موارد این تشخیص نیز به دانشگاه‌های علوم پزشکی سراسر کشور ابلاغ شده است.
مدیرکل دفتر بیماری‌های واگیردار وزارت بهداشت گفت: هم اکنون به اندازه کافی کیت تشخیص اومیکرون نداریم و خیلی از کشور‌ها نیز وضعیت مشابه ما دارند، ما علاوه بر تهیه کیت اومیکرون از خارج از کشور در داخل کشور نیز در حال تولید این کیت‌ها هستیم.
"محمد مهدی گویا" در پاسخ به این که واکسیناسیون کودکان زیر 12 سال چه زمانی است؟ افزود: در کمیته علمی کرونا درباره واکسن این گروه سنی بررسی شده و نتایج آن به ستاد ملی کرونا ارائه شده است، آن‌ها نیز مستندات بیشتری خواسته اند که کمیته علمی در حال تهیه پاسخ‌های آن است.
مدیرکل دفتر بیماری‌های واگیردار وزارت بهداشت همچنین درباره حضور دانش اموزان در مدارس گفت: دستورالعمل حضور دانش آموزان با همکاری کارشناسان وزارت بهداشت و وزارت آموزش و پرورش تهیه شده و به همه‌ی مدارس کشور ابلاغ شده است، این دستورالعمل‌ها مورد تایید ستاد ملی کروناست و همه‌ی مدارس براساس آن دستورالعمل‌ها دانش آموزان را پذیرش می‌کنند.
 انجام اقدامات لازم برای کنترل سالک در اطراف تهران
"محمد مهدی گویا" در این نشست خبری درباره مشاهده سالک دراطراف تهران، گفت: در روستاهای اطراف تهران مواردی شناسایی شده و وزارت بهداشت، مسئولان استانداری و نهادهای مرتبط در تهران و شهرستان اقدامات لازم را برای پیشگیری و کنترل این بیماری انجام داده اند.
وی افزود: اقدامات بهداشتی باید در سطح محیطی انجام شود که یک حرکت چند بخشی است از جمله کنترل حیوانات ولگرد، جمع آوری زباله ها و نخاله های ساختمانی و ماندآب ها اهمیت ویژه ای دارند که نهادهای مربوط باید در زمان مناسب انجام دهند در غیر اینصورت بیماری گسترش می یابد و دیگر کنترل آن به سادگی میسر نیست.
مدیرکل دفتر بیماری های غیرواگیر وزارت بهداشت با تاکید بر این که اگر کنترل سالک در زمان مناسب صورت نگیرد،شاید سال ها طول بکشد، از مردم خواست با مسئولان بهداشت همکاری و به بهداشت محیط زندگی و اطراف منزل خود توجه کنند.
مدیرکل دفتر بیماری های غیرواگیر وزارت بهداشت خاطرنشان کرد: درمان بیماری باید زمان بندی شده و با داروهای خاص حداقل یک ماه طول بکشد تا زخم ها کنترل شود؛ پوشاندن زخم می تواند یکی از اقدامات پیشگیری کننده باشد.

منبع: خبرگزاری آریا

کلیدواژه: واکسن کرونا محمد مهدی گویا دوز سوم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۱۰۳۳۱۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سلامت دهان و دندان موجب سلامتی قسمت‌های مختلف بدن

زهرا سید معملی گفت: سلامت دهان ودندان به نوعی سرمنشاء سلامتی جسم، روح و روان است و حتی در سلامت اجتماعی نیز نقش آفرین بوده و می تواند در روابط اجتماعی افراد را تقویت یا در آن اختلال ایجاد کند.

وی افزود: امسال تمرکز ما این است که از تمام حوزه ها و رده های بهداشتی و درمانی برای بهبود سلامت دهان و دندان  مردم استفاده کنیم. از بهورز در روستاها تا مراقبان سلامت در شهرها، پزشکان و کارشناسان بهداشتی در تمام مراکز متعلق به حوزه سلامت می‌توانند به ما در این عرصه کمک کنند.

مدیرکل دفتر سلامت دهان و دندان وزارت بهداشت با بیان این که عواملی که می توانند در ناحیه دهان و دندان بیماری ایجاد کنند می توانند در بقیه قسمت‌های بدن نیز ایجاد بیماری کنند، اظهار کرد: به عنوان مثال بین بیماری های شدید لثه و دیابت ارتباط وجود دارد. این دو بیماری بر یکدیگر اثرگذار هستند. همچنین بین بیماری‌های قلبی و عروقی و بیماری‌های دهان و دندان و لثه ارتباط وجود دارد.

سیدمعلمی یادآور شد: مادر باردار نیز می‌تواند برای جنین و نوزادش از طریق بیماری‌های دهان و دندان مشکلاتی ایجاد کند. بنابراین سلامت دهان و دندان به سلامت سایر قسمت های بدن کمک شایانی می‌کند.

وی افزود: بنابراین نقش مشترک تمام افراد درگیر بهداشت و درمان در سلامت دهان و دندان مشهود است و این مساله تنها وظیفه بهداشت‌کاران دهان و دندان و دندانپزشکان نیست.

مدیرکل دفتر سلامت دهان و دندان وزارت بهداشت ادامه داد: یکی از اهداف مشخص ما در سال جاری این است که از دیدگاه عامل خطر مشترک، یعنی توجه به عواملی که هم بیماری‌های دهان را ایجاد می‌کنند و هم بیماری‌های دیگر را، به مساله بهداشت دهان و دندان بپردازیم.

بنابر اعلام وزارت بهداشت، وی خاطرنشان کرد: البته در این راستا نقش ویژه متوجه بهداشت‌کاران و مراقبان سلامت دهان و دندان و دندانپزشکانی است که در بخش‌های دولتی و خصوصی کار می کنند.

مدیرکل دفتر سلامت دهان و دندان وزارت بهداشت با اعلام این که 17 تا 19 اردیبهشت «پویش سلامت دهان و دندان» با هدف افزایش آگاهی عمومی در سلامت دهان و دندان در سطح کشور برگزار می شود، گفت: در این سه روز برنامه های مختلفی برای دانش آموزان، مدارس و جامعه برگزار خواهیم کرد که شناساندن عوامل سلامت و بیماری دهان و دندان از جمله مهم ترین برنامه‌های این پویش خواهد بود.

سیدمعلمی در پایان دندانپزشکان بخش خصوصی و دولتی را به همکاری در این پویش برای آموزش و ارتقای سلامت دهان و دندان مردم دعوت کرد.

منبع: خبرگزاری ایسنا

دیگر خبرها

  • ادغام واکسن پنوموکوک در برنامه ایمن سازی کودکان در استان خراسان جنوبی
  • یک واکسن دیگر در لیست واکسیناسیون کودکان ایرانی
  • واکسن روتاویروس به جدول واکسیناسیون کشوری اضافه می‌شود
  • واکسن روتاویروس به برنامه ایمن‌سازی کشور وارد شد
  • ورود واکسن روتاویروس به برنامه ایمن‌سازی کشور
  • برنامه وزارت بهداشت برای سلامت دهان و دندان
  • تاثیر سلامت دهان و دندان بر تقویت سلامتی قسمت‌های مختلف بدن
  • سلامت دهان و دندان موجب سلامتی قسمت‌های مختلف بدن می‌شود
  • سلامت دهان و دندان موجب سلامتی قسمت‌های مختلف بدن
  • سلامت دهان و دندان ضامن تقویت سلامتی قسمت‌های مختلف بدن