Web Analytics Made Easy - Statcounter

صندوق بین‌المللی پول هشدار داد در حالی که فدرال رزرو (بانک مرکزی) آمریکا برای افزایش نرخ بهره بانکی آماده می‌شود و رشد اقتصادی جهان به دلیل سویه اومیکرون کند می‌شود، اقتصادهای نوظهور باید خود را برای زمان‌های سخت آماده کنند. - اخبار اقتصادی -

به گزارش خبرگزاری تسنیم به نقل از گالف تایمز، صندوق بین‌المللی پول روز دوشنبه هشدار داد در حالی که فدرال رزرو (بانک مرکزی) آمریکا برای افزایش نرخ بهره بانکی آماده می‌شود و رشد اقتصادی جهان به دلیل سویه اومیکرون کند می‌شود، اقتصادهای نوظهور باید خود را برای زمان‌های سخت آماده کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

صندوق بین‌المللی پول که قرار است پیش‌بینی‌های اقتصادی به‌روز شده خود را در تاریخ 25 ژانویه منتشر کند، تأکید کرد که فعلاً بهبود اقتصاد جهانی پس از ویرانی‌های ناشی از همه‌گیری باید در سال جاری و سال آینده میلادی ادامه داشته باشد.

استفان دانینگر، کنت کانگ و هلن پویرسون، اقتصاددانان صندوق بین‌المللی پول، در یک مطلب اینترنتی پیش بینی کردند که خطر کاهش رشد اقتصادی به دلیل ادامه همه‌گیری همچنان رو به افزایش است.

روزهای سختی در انتظار اقتصاد آمریکاستروسیه و چین به حذف دلار از معاملات خود ادامه می‌دهند

بر اساس این گزارش، سویه بسیار مسری اومیکرون از اواسط ماه دسامبر مانند آتش در حال پخش شدن در سراسر جهان بوده و باعث افزایش بی سابقه موارد ابتلا به کرونا در آخرین موج این بحران جهانی شده است.

اومیکرون با وجود این که به نظر می‌رسد نسبت به گونه‌های قبلی ویروس کرونا بیماری خفیف‌تری ایجاد می‌کند، باعث شده است تا کشورها محدودیت هایی را که مانع رشد اقتصادی می‌شوند، دوباره برقرار کنند.

این اقتصاددانان گفتند: با توجه به این خطر که این امر می‌تواند با تصمیمات فدرال رزرو برای بالا بردن بهره بانکی همزمان باشد، اقتصادهای نوظهور باید برای دوره‌های بالقوه تلاطم اقتصادی آماده شوند، چرا که این کشورها با تورم بالا و افزایش بدهی عمومی مواجه هستند.

گزارش ها حاکی است که فدرال رزرو برای مقابله با تورم افسارگسیخته در ایالات متحده که به خانوارها و بخش مصرف، موتور رشد اقتصادی در این کشور، ضربه زده است، نرخ های بهره را زودتر و تهاجمی تر از آنچه برنامه ریزی شده بود افزایش دهد.

نرخ بهره بالاتر به معنای افزایش هزینه های تامین مالی برای برخی از اقتصادهای نوظهور با بدهی دلاری است. این کشورها در حال حاضر در بهبود اقتصاد جهانی عقب مانده اند و بنابراین کمتر قادر به جذب هزینه های اضافی هستند.

انتهای پیام/

منبع: تسنیم

کلیدواژه: آمریکا صندوق بین المللی پول آمریکا صندوق بین المللی پول صندوق بین المللی پول اقتصادهای نوظهور رشد اقتصادی فدرال رزرو

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۱۰۳۹۴۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

خسارت ۵۰ درصدی بارندگی به گندمزار‌های خوزستان

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما آبادان، رئیس انجمن صنفی کشاورزان خوزستان توفان و بارندگی‌های اخیر را بی سابقه در تاریخ خوزستان دانست و گفت: بارش‌های بهاری اخیر خسارت‌های سنگینی به بخش کشاورزی استان وارد کرده است.
مسعود اسدی افزود: به بیش از ۱۰۰ هزار هکتار از گندمزار‌های آماده برداشت استان تا ۵۰ درصد خسارت وارد شده و در خوشبینانه‌ترین حالت ۲۰۰ هزار تن از گندم‌های آماده برداشت از دست رفته است.
او با بیان اینکه علاوه بر خسارات به مزارع گندم، به تأسیسات، باغات، گلخانه‌ها و دامداری‌های بسیاری از کشاورزان خسارت جدی وارد شده است، گفت: امیدواریم سازمان جهاد کشاورزی به فوریت خسارات را به دقت برآورد و اعلام کند.
انتظار داریم صندوق بیمه محصولات کشاورزی بدون فوت وقت، تعلل و مضایقه به وظیفه قانونی خود عمل کرده و طبق قانون خسارات وارده به بیمه شدگان را جبران کند.
از دولت و سازمان مدیریت بحران کشور می‌خواهیم با توجه به اینکه امکان جبران خسارات وارده از طریق صندوق بیمه محصولات کشاورزی قطعاً وجود ندارد نسبت به بررسی، برآورد و کمک به کشاورزان خسارت دیده استان که خساراتشان مشمول حمایت‌های صندوق بیمه محصولات کشاورزی نیست اقدام عاجل کنند تا در سال جهش تولید با مشارکت مردم، کشاورزان خسارت دیده بار دیگر با امید به سنگر تولید برگردند.

دیگر خبرها

  • چشم‌انداز صندوق بین‌المللی پول از اقتصاد ایران و جهان
  • برطرف شدن مصدومیت حسن یزدانی به شکل کامل؛ پادشاه آماده تاج گذاری!
  • طغیانی:لغو معافیت مالیاتی به ضرر صندوق سرمایه‌گذاری ثابت است
  • هشدار وقوع سیل برای روزهای آینده
  • هشدار وقوع سیل برای روزهای آینده در بیش از ۱۵ استان کشور
  • آماده برگزاری مرحله دوم انتخابات مجلس در سمیرم و لنجان هستیم
  • بازارهای نوظهور جهان با سریع‌ترین رشد در دوره ۲۰۲۴ تا ۲۰۲۹
  • ابرتورم در ترکیه چگونه مردم را بدهکار می‌کند؟
  • صندوق سرمایه‌گذاری مشترک ایران و امارات تشکیل شود
  • خسارت ۵۰ درصدی بارندگی به گندمزار‌های خوزستان