Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش ایرنا، حسین توکلی کجانی روز سه شنبه در بازدید مدیرکل دیوان محاسبات استان تهران از طرح‌های نیمه تمام عمرانی و خدماتی ارزش افزوده شهرستان ری، اظهار داشت: مجوز دیوان محاسبات استان تهران به فرمانداری ری در خصوص استفاده از منابع ارزش افزوده در طرح‌های مختلف عمرانی باعث شده است که امروز شاهد پیشرفت فیزیکی خوبی در پروژه‌ها باشیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با اشاره به همراهی خوب دستگاه‌های نظارتی در پیش برد اهداف طرح‌های ارزش افزوده شهرستان ری، عنوان کرد: اگر این همراهی خوب و سازنده نبود امروز شاهد انجام انواع طرح های عمرانی در شهرستان ری نبودیم.

توکلی اضافه کرد: حوزه درمان شهرستان ری با ساخت و آغاز به کار ساختمان جدید بیمارستان فیروزآبادی و خرید تجهیزاتی مانند ۲ دستگاه ام آر آی و دستگاه سی تی اسکن با ارز دولتی ۴۲۰۰تومانی به زودی متحول می‌شود.

این مسئول به احداث ساختمان جدید بیمارستان شهدای هفتم تیر و اورژانس ۵۰ تخت خوابی آن اشاره و بیان کرد: هم اکنون ساختمان جدید این بیمارستان پیشرفت خوبی داشته ولی متاسفانه به دلیل برخی ناهماهنگی‌ها ساختمان ۵۰ تخت خوابی آن پیشرفتی نکرده است که امیدواریم با ورود دیوان محاسبات استان به این کار شاهد تسریع در روند آن باشیم.

معاون استاندار تهران تاکید کرد: دیوان محاسبات استان تهران با هماهنگی دستگاه‌های اجرایی می‌تواند نقش بسزایی در انجام طرح‌های مختلف داشته باشد که باید از آن در جهت خدمت به مردم استفاده کرد.

توکلی با بیان اینکه هماهنگی میان دستگاه‌های اجرایی و شفافیت می‌تواند موجب تسریع در انجام طرح‌های مورد نیاز مردم شود،  افزود: سرعت و دقت در انجام طرح‌های مختلف عمرانی و خدماتی موجب افزایش رضایتمندی مردم می‌شود.

به گزارش ایرنا، ابراهیم نامداری مدیر کل دیوان محاسبات استان تهران به همراه حسین توکلی کجانی فرماندار ویژه شهرستان ری امروز با حضور در این شهرستان از روند اجرایی ۲۰ طرح نیمه تمام عمرانی، خدماتی، بهداشتی که با اعتبارات ارزش افزوده در حال ساخت و تکمیل هستند،  از طرح های بازدید کرد و از نزدیک در جریان هزینه کرد منابع قرار گرفت.

بیمارستان‌های شهدای هفتم تیر، فیروزآباد، درمانگاه شهید نبوی، ساختمان ستاد فرماندهی شهرستان ری، زمین جدید دادگستری شهرستان ری، مصلای باقرشهر، ساختمان جدید سپاه ناحیه روح الله باقر شهر و حضرت عبدالعظیم(ع)، جاده چرمشهر و برخی دیگر از جمله این طرح‌ هستند.

شهرستان ری با جمعیتی در حدود یک میلیون نفر در جنوب استان تهران واقع شده است.

برچسب‌ها شهرستان ری طرح های عمرانی دیوان محاسبات کشور خدمات ارزش افزوده

منبع: ایرنا

کلیدواژه: شهرستان ری طرح های عمرانی دیوان محاسبات کشور شهرستان ری طرح های عمرانی دیوان محاسبات کشور خدمات ارزش افزوده دیوان محاسبات استان تهران ساختمان جدید ارزش افزوده شهرستان ری

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۱۰۴۸۴۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

خانه‌های روستایی باید به کارگاه تولیدی تبدیل شود

 

 

به گزارش خبرگزاری صداوسیما مرکز خراسان رضوی؛ مریم طهماسبی در حاشیه بازدید از طرح «زنان کارآمد؛ روستای سرآمد» که در روستای ایزی سبزوار اجرا می شود،‌ گفت: هدف وزارت جهاد کشاورزی، تبدیل هر خانه‌ روستایی به یک کارگاه تولیدی به منظور کمک به اقتصاد و معیشت خانوارهای روستایی است.

وی افزود:‌ وزارت جهاد کشاورزی با این طرح تلاش می‌کند با درگیر کردن زنان روستایی در اجرای طرح های اشتغالزا، رونق اقتصادی و توسعه زنجیره ارزش یک محصول خاص را متناسب با ظرفیت هر منطقه، امکان‌پذیر کند.

معاون سازمان و مدیر جهاد کشاورزی سبزوار نیز گفت:‌ طرح «زنان کارآمد؛ روستای سرآمد»، برای نتخستین بار در استان خراسان رضوی،‌ با هدف بهبود معیشت خانوار روستایی در روستای ایزی از توابع بخش مرکزی شهرستان سبزوار، به اجرا درآمده است.

علی اصغر امانیان افزود:‌ زنان عضو صندوق اعتباری خرد زنان روستایی، به عنوان زنان کارآمد در این طرح حضور دارند و توسعه نقش آفرینی زنان در عرصه اقتصادی و اجتماعی به عنوان بخش مهمی از جمعیت فعال جامعه یکی از ارکان مهم توسعه همه جانبه کشور و اهتمام بخشی به توسعه پایدار است.

وی اضافه کرد: جهاد کشاورزی سبزوار این طرح را به منظور توسعه کشاورزی خانوادگی، توسعه مشاغل مکمل کشاورزی و بهبود معیشت خانوار روستایی به صورت نمونه در روستای ایزی به اجرا درآورده است.

مدیر جهاد کشاورزی سبزوار اظهار کرد: با درگیر کردن زنان روستایی در اجرای طرح های اشتغال‌زا و تشکیل زنجیره تولید پرورش مرغ بومی و تولید تخم مرغ، رونق اقتصادی و توسعه زنجیره ارزش یک محصول خاص حاصل خواهد شد.

بازدید از چند طرح تولیدی زنان روستایی در روستاهای ایزی و دولت آباد از جمله برنامه های سفر مشاور وزیر جهاد کشاورزی به شهرستان سبزوار است.

روستای ایزی، با جمعیتی حدود سه هزار نفر در پنج کیلومتری شمال شرق سبزوار قرار دارد.

 
 

دیگر خبرها

  • ارزش افزوده‌ پرداختی به شهرداری‌های لرستان ناچیز است
  • بازدید استاندار لرستان از چند طرح عمرانی و اقتصادی خرم آباد
  • بازدید استاندار از چند طرح عمرانی و اقتصادی خرم آباد
  • تمدید ارسال اظهارنامه مالیات ارزش افزوده تا ۱۲ اردیبهشت
  • پایان کف‌سازی و دفع آب‌های سطح ۹۰ درصد بافت تاریخی بوشهر
  • تمرکز شهرداری‌ها در ارزش‌افزوده تولید و ثروت باشد
  • ظرفیت‌های آبی اردبیل بستر اصولی پرورش آبزیان است
  • خانه‌های روستایی باید به کارگاه تولیدی تبدیل شود
  • ضرورت تبدیل هر خانه روستایی به یک کارگاه تولیدی
  • سرپرست جدید دیوان محاسبات کهگیلویه و بویراحمد منصوب شد