Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش ایرنا ، توحید دلاور قوام روز سه‌شنبه اظهارکرد: از مهم‌ترین برنامه‌های توسعه کمی و کیفی تولیدات صنایع‌ دستی افزایش برنامه‌های آموزشی است و در این زمینه امسال شاهد اقدامات گسترده‌ای بودیم.

وی به اجرای دوره‌های آموزش کوتاه‌ مدت عمومی  و تخصصی اشاره کرد و افزود: برگزاری کارگاه‌های آموزش آشنایی صنعتگران و تولیدکنندگان با تجارت داخلی و خارجی نیز از جمله اقدامات انجام شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

او توسعه کارگاه‌های گروهی صنایع‌دستی  و صدور پروانه تولید کارگاهی و جواز تاسیس به تعداد ۱۴ کارگاه، توسعه کارگاه‌های انفرادی صنایع‌دستی و صدور و تمدید پروانه تولید انفرادی به تعداد یک هزار و ۳۰۰ فقره و توسعه کمی و کیفی کارگاه‌های صنایع‌دستی شهری و روستایی به تعداد ۲۵ کارگاه را از جمله فعالیت‌های امسال ذکرکرد.

دلاور قوام بیان کرد: همچنین در ۹ ماه سال‌ جاری شاهد راه‌اندازی ساختمان نمایشگاه دائمی صنایع‌ دستی با همکاری بخش خصوصی در نمین، عنبران و خلخال و تجهیز مرکز آموزش صنایع دستی شماره ۲ اردبیل با تامین اعتباری بالغ بر پنج میلیارد ریال در مدرسه جعفر اسلامی بودیم.

وی از دریافت نشان ملی برای ۱۸ اثر صنایع‌دستی استان از مجموع ۲۵ اثر ارسال شده خبر داد و گفت: اقدامات در راستای توسعه فعالیت‌ها در بخش صنایع‌دستی استان تا پایان سال توسعه می‌یابد.

اردبیل از استان‌های برجسته در زمینه صنایع دستی در ایران محسوب می‌شود و دستان هنرمندان در هر منطقه از این استان از گذشته‌های دور کالاها و آثار ارزشمند در این زمینه خلق می‌کنند.

بیش از ۱۲۰ هزار نفر در استان اردبیل در ۶۲ رشته متنوع صنایع دستی اشتغال دارند.

چرم و ملیله اردبیل، معرق نمین، مرصع و معرق سنگ خلخال، گلیم عنبران، جاجیم بافی، قالی بافی، پالاز بافی، ورنی بافی، تراش شیشه، مسند بافی، سفالگری، چاقو سازی، قلم زنی و کاشی معرق از جمله صنایع دستی معروف استان اردبیل است

برچسب‌ها گردشگری پروژه ساختمانی اشتغال زایی اردبیل سرمایه گذاری

منبع: ایرنا

کلیدواژه: گردشگری پروژه ساختمانی اشتغال زایی گردشگری پروژه ساختمانی اشتغال زایی اردبیل سرمایه گذاری صنایع دستی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۱۰۵۲۹۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

توسعه گردشگری فارس با اجرای کمپین کرامت مثلث نور و خلیج فارس

ایسنا/فارس مدیرکل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی فارس بر ضرورت توسعه گردشگری مذهبی در این استان تأکید کرد و گفت: با معرفی کمپین کرامت نور، گردشگری مذهبی در ابعاد ملی و بین‌المللی توسعه می‌یابد.

محمد ثابت اقلیدی امروز، ۱۰ اردیبهشت‌ماه ۱۴۰۳ در حاشیه مراسم رونمایی از ۵ طرح گردشگری و صنایع‌دستی استان در نمایشگاه ایران اکسپو گفت: در کلان‌شهر شیراز به‌عنوان سومین حرم اهل‌بیت (ع)، بر آن شدیم تا مسیرهای گردشگری زیارت را همانند قطب زیارت کشور در حرم امام رضا (ع) و حضرت معصومه (س) با هدف جذب زائر ایجاد کنیم.

مدیرکل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی فارس افزود: با رونمایی از کمپین مثلت کرامت نور که امروز با حضور استاندار فارس انجام شد، وارد برنامه اجرایی خواهیم شد که در فاز اول توسعه گردشگری مذهبی داخلی را دنبال خواهیم کرد و در فاز دوم به معرفی حرم مطهر شاه‌چراغ (ع) در کشورهای شیعه می‌پردازیم.

ثابت اقلیدی در خصوص کمپین کرامت مثلث نور گفت: این کمپین با رویکرد توسعه گردشگری مذهبی بین حرم‌های مطهر در سه استان فارس، خراسان رضوی و قم است.

وی همچنین با بیان اینکه یکی دیگر از کمپین‌هایی که امروز رونمایی شد، کمپین مثلت خلیج‌ فارس است افزود: این کمپین با رویکرد توسعه گردشگری دریایی و بین سه استان فارس، بوشهر و هرمزگان است.

مدیرکل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی فارس ادامه داد: در واقع این کمپین بین دو استان دریا محور و استان فارس با قدمت تاریخی و در پس‌کرانه‌های خلیج‌فارس و وجود مراکز تجاری، خدماتی، پزشکی، طبیعی و گردشگری است.

ثابت اقلیدی اضافه کرد: این کمپین مبتنی بر بازاریابی گردشگری دریایی و دریا محور به‌عنوان یکی از فرصت‌هاست که مورد تأکید رهبر معظم انقلاب نیز است و به‌صورت تکنیکال در راستای توسعه گردشگری در جنوب کشور و به‌ویژه توسعه گردشگری دریایی دنبال خواهد شد.

وی گفت: در حوزه صنایع‌دستی نیز در نمایشگاه ایران اکسپو دو غرفه مجزای صنایع‌دستی با همکاری استانداری فارس در سالن‌های ۴۱، ۴۰ و ۲۵ دائر شده است که وسعت غرفه صنایع‌دستی استان در سالن ۲۵ به بیش از صد و پنجاه متر می‌رسد که در قالب آن ۲۶ هنرمند استان بیش از ۳۰ رشته صنایع‌دستی فارس را معرفی می‌کنند.

مدیرکل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی فارس در این خصوص بیان کرد: در دو غرفه سالن‌های ۲۵ و ۴۰ بحث معرفی همه ظرفیت‌های صنایع‌دستی و هنرهای سنتی استان فارس در ابعاد مختلف با حضور راهنمایان مترجم مسلط به زبان‌های چینی، فرانسه، روسی و انگلیسی دنبال می‌شود و مترجمین به آشنایی بازرگانان کشورهای دیگر با پتانسیل‌های فارس می‌پردازند.

ثابت اقلیدی همچنین به رونمایی کتابچه دوزبانه صنایع‌دستی استان فارس،کمپین مثلث طلایی با رویکرد مسیرهای کمتر شناخته‌شده و مقاصد گردشگری جدید بین استان‌های فارس یزد و اصفهان، سند چشم‌انداز صنایع‌دستی استان، کمپین خلیج‌فارس با رویکرد توسعه گردشگری دریایی بین استان‌های فارس بوشهر و هرمزگان اشاره کرد و افزود: بی‌تردید با اجرای این برنامه‌ها شاهد تحول عظیمی در توسعه گردشگری فارس خواهیم بود.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • مرزهای جغرافیایی صادرات فرش باید توسعه پیدا کند
  • صدور مجوز برای تأسیس ۵ کارگاه صنایع‌دستی در آبدانان ایلام
  • توسعه گردشگری فارس با اجرای کمپین کرامت مثلث نور و خلیج فارس
  • ۶۰ عنوان برنامه طی هفته معلم در اردبیل اجرا می‌شود
  • ۶۰ عنوان برنامه در طول هفته معلم در اردبیل اجرا می‌شود
  • توسعه گردشگری ایران و عمان باعث تقویت روابط اجتماعی می‌شود
  • رایزنی برای افزایش سفر بین ایران و عمان
  • آموزش محور اصلی بازاریابی و تجاری‌سازی در صنایع دستی
  • اجرای پروژه‌های گردشگری با بیش از ۲۰ همت سرمایه‌گذاری
  • هدفگذاری نوسازی مدارس برای احداث ۲ هزار کلاس درس در اردبیل