Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ناطقان»
2024-05-02@22:48:35 GMT

چین یک شهر ۵میلیونی را قرنطینه کرد

تاریخ انتشار: ۲۱ دی ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۴۱۰۵۸۷۰

شهر پنج میلیون نفری آنیانگ در مرکز چین در پی ثبت موارد جدید ابتلا به کووید-۱۹ ناشی از شیوع سویه امیکرون، قرنطینه شد. ناطقان: شهر آنیانگ در استان هِنان سومین شهر چین است که قرنطینه می‌شود.

در اقدامی مشابه، ماه گذشته میلادی ساکنان کلان شهر شیآن در شمال چین قرنطینه شدند.

به گزارش خبرگزاری فرانسه، چین که از ابتدای سال ۲۰۲۰ در پی ظهور ویروس کرونا در مرکز این کشور، به طور گسترده‌ای همه گیری را مهار کرد، سیاست «کووید صفر» را که مبتنی بر اقدامات شدید به محض شناسایی موارد ابتلا به کووید-۱۹ است، دنبال می‌کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این راهبرد با افزایش موارد ابتلا به کووید در شهر شیان که بالاترین آمار ابتلا را از بهار ۲۰۲۰ ثبت کرد و همچنین شیوع سویه امیکرون ویروس کرونا که به شدت مسری است، در معرض تهدید قرار داده است.

مقامات چین در آستانه برگزاری بازی‌های المپیک زمستانی پکن (۴ فوریه تا ۲۰ فوریه) در وضع آماده باش قرار گرفته اند.

خبرگزاری شین هوای چین نیز اعلام کرد در این شرایط، مقامات آنیانگ از ساکنان این شهر خواستند از امروز سه شنبه در خانه هایشان بمانند و تردد خودرو‌های خاص را نیز ممنوع کردند. همچنین کسب و کار‌های غیرضروری تعطیل شده و کمپین گسترده غربالگری به منظور پیشگیری از شیوع سویه امیکرون آغاز شده است.

از روز شنبه ۸۴ مورد ابتلا به کووید-۱۹ در این شهر ثبت شده است که دست کم دو مورد آن از سویه جدید و با موارد ابتلا در شهر بندری تیانجین در شمال چین، مرتبط هستند. مقامات شهر تیانجین که در جوار پکن قرار دارد، روز یکشنبه خروج از محدوده این شهر را برای ۱۴ میلیون ساکن این شهر، ممنوع کردند.

شهر‌های متعددی از چین محدودیت‌های کرونایی وضع کرده اند، اما سه شهر آنیانگ، شیان و یوژو، شهری یک میلیون نفری در استان هِنان قرنطینه خانگی وضع کرده اند.

وزارت بهداشت چین روز سه شنبه از ۱۵۷ مورد جدید ابتلا به کووید-۱۹ ظرف ۲۴ ساعت گذشته خبر داد و اعلام کرد که ۶۰ مورد از آن‌ها وارد کشور شده اند.

براساس آمار رسمی اعلام شده، از آغاز همه گیری ویروس کرونا در چین حداکثر ۱۰۰ هزار مورد ابتلا ثبت شده است که چهار هزار و ۶۳۶ نفر از آن‌ها جان خود را از دست داده اند. چین موارد بی علامت را در آمار محاسبه نمی‌کند. منبع: باشگاه خبرنگاران برچسب ها: چین ، شهر5میلیونی ، قرنطینه

منبع: ناطقان

کلیدواژه: چین شهر5میلیونی قرنطینه ابتلا به کووید ۱۹

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت nateghan.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ناطقان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۱۰۵۸۷۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

یک عامل مهم ابتلا به یائسگی زودرس

تحقیقات اخیر نشان می‌دهد هرچه زنان در سنین پایین و زودتر به دیابت مبتلا شوند، ممکن است زودتر وارد یائسگی شوند. از آنجا که نرخ دیابت به طور پیوسته افزایش یافته است، هدف از این تحقیق این بود که پیامدهای طولانی‌مدت دیابت پیش از یائسگی بر سلامتِ باروری زنان بررسی شود. مطالعات روی بیش از ۱۱۰۰۰ زن نشان داد که: تشخیص دیابت نوع ۱ قبل از ۳۰ سالگی یا دیابت نوع ۲ بین ۳۰ تا ۳۹ سالگی، هر دو با شروع زودرس یائسگی ارتباط دارد. از طرفی تشخیص دیابت نوع ۲ بعد از ۴۰ سالگی، در مقایسه با زنانی که به دیابت مبتلا نیستند، با یائسگی دیررس مرتبط است.

ناگفته نماند که در این میان، محققان هیچ ارتباط معناداری بین دیابت در دوران بارداری (دیابت بارداری) و سن یائسگی پیدا نکردند.

دکتر وراتی مهرا، نویسنده این مطالعه از دانشگاه تورنتو، گفت: ما در طی این مطالعات، دریافتیم ارتباطی قطعی میان تشخیص زودهنگام دیابت و یائسگی زودرس [در مقایسه با افرادی که دیابت نداشتند] وجود دارد.

او گفت: امیدواریم نتیجه تحقیقات ما، شروعی باشد برای تحقیقات مفصل در این زمینه؛ تا بتوانیم اثرات طولانی‌مدت دیابت بر بدن انسان و سیستم تولید مثل را بهتر درک کنیم و تا حد ممکن از عوارض آن پیشگیری نماییم.

همزمانی دیابت و یائسگی

دیابت و یائسگی وقتی با یکدیگر همراه می‌شوند، می‌توانند تاثیرات مختلفی بر روی بدن داشته باشند که مهم‌ترین آنها «تغییر سطح قند خون» است. در این شرایط، پاسخی که سلول‌ها به ترشح هورمون انسولین می‌دهند، تحت تأثیر دو هورمون استروژن و پروژسترون قرار می‌گیرد. انسولین هورمونی است که برای دریافت و استفاده از قند خون توسط سلول‌ها ضروری است. با تغییر سطح هورمون‌های زنانه در دوران یائسگی، سطح قند خون هم دچار نوسان می‌شود. در این دوران ممکن است متوجه شوید که قند خونتان بیشتر از قبل تغییر می‌کند، ناگهان افت می‌کند یا ناگهان بالا می‌رود. درصورتی که میزان قند خون از کنترل خارج شود، ریسک بروز عوارض دیابت در شما بالا می‌رود.

یائسگی می‌تواند کنترل قند خون را دشوار کند، با این حال می‌توان این وضعیت را مدیریت کرد؛ کافیست یک سبک زندگی سالم را انتخاب کنید؛ برنامه‌ غذایی مغذی و روزانه ۳۰ دقیقه پیاده‌روی ساده علاوه بر کنترل دیابت، در کاهش عوارض یائسگی و ایجاد حس بهتر در شما نقش دارد.

در این بین‌، اندازه‌گیری مکرر قند خون و فشار خون را فراموش نکنید.

طبق گفته کارشناسان، نتایج حاصل از تحقیق فوق، به شواهد روبه‌رشد عوارضی که دیابت بر بدن انسان وارد می‌کند، افزوده شده است. یافته‌ها نشان می‌دهند زنانی که در سنین جوانی به دیابت مبتلا می‌شوند، بیشتر مستعد پیری تخمدان‌ و یائسگی زودرس هستند.

منبع: upi

۲۳۳۲۳۳

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1901426

دیگر خبرها

  • صادارت۱۰۰ قطعه جوجه شترمرغ از مرز دوغارون شهرستان تایباد به افغانستان
  • اعتراف جدید سازندگان آسترازنکا/ باید نگران واکسن کرونا بود؟
  • ۱۰۰ قطعه جوجه شترمرغ به افغانستان صادر شد
  • این علائم هشداردهنده ابتلا به سندروم روده تحریک پذیر است
  • مصرف برخی خوراکی‌ها احتمال ابتلا به سرطان را افزایش می‌دهد
  • رضا شیخی درگذشت
  • یک عامل مهم ابتلا به یائسگی زودرس
  • آسترازنکا به مرگبار بودن واکسن کرونایش اعتراف کرد
  • ۲ هزار قطعه ماهی زینتی از مرز مهران به عراق صادر شد
  • اعتراف سازنده واکسن کووید آسترازنکا بعد از ۳ سال