Web Analytics Made Easy - Statcounter

قاضی عراقی رزکار محمد امین امروز، سه‌شنبه مدارک لازم جهت نامزدی برای پست ریاست‌جمهوری عراق را ارائه کرد، این بعد از آن است که پارلمان عراق باب نامزدی برای این پست را که طبق تقسیم بندی متعارف این کشور مختص کردهاست، باز کرد.

به گزارش ایسنا، رزکار امین در اظهاراتی کوتاه به شبکه "کردستان ۲۴" گفت: مدارک نامزدی خود برای پست ریاست‌جمهوری عراق را ارائه کردم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

امین یکی از قضاتی است که صدام،‌ دیکتاتور سابق عراق را در سال ۲۰۰۴ و پس از آن محاکمه کرد. او متولد ۱۹۵۷ است.

قاضی امین در شهر سلیمانیه در اقلیم کردستان عراق متولد شد و قومیت کردی دارد.

او در اظهارات قبلی گفته بود، به دلیل فشارها و فضای سنگین محاکمه به دلیل گروه‌های سیاسی و حاکم از محاکمه صدام استعفا کرد.

پارلمان عراق باب نامزدی برای ریاست‌جمهوری را باز کرده در حالی‌که پارلمان، محمد الحلبوسی را به عنوان رئیس جدید خود انتخاب کرد، او برای دومین بار این پست را برعهده می‌گیرد.

خبرگزاری عراق به نقل از بیانیه پارلمان اعلام کرد، کسانی که تمایل به نامزدی در انتخابات ریاست‌جمهوری دارند باید درخواست‌های خود را طی روزهای ۱۱، ۱۲ و ۱۳ ژانویه به ریاست پارلمان ارائه کنند.

نامزدی برای پست ریاست‌جمهوری طبق قانون اساسی شروطی دارد که به این ترتیب که فرد نامزد متولد عراق و از پدر و مادر عراقی باشد و بالای چهل سال داشته و از وجهه خوب و تجربه سیاسی برخوردار باشد، اخلاص به کشور داشته و فرد عادلی باشد.

همچنین طبق این شروط،‌ این فرد باید مدرک دانشگاهی مورد تایید وزارت آموزش عالی و تحقیقات علمی در عراق داشته باشد.

در این راستا حزب دموکرات کردستان عراق به رهبری مسعود بارزانی در پذیرش نامزدی یکی از شخصیت‌های حزب اتحادیه میهنی کردستان عراق، رقیب قدیمی خود، انعطاف به خرج داده است.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: انتخابات عراق ریاست جمهوری

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۱۰۵۸۹۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۴ فهرست در دور دوم انتخابات مجلس با هم رقابت می‌کنند

به گزارش «تابناک» به نقل از نامه نیوز، ۲۱ اردیبهشت انتخابات مرحله دوم مجلس دوازدهم برگزار می‌شود. این موضوع از آن جهت حائز اهمیت است که نتیجه انتخابات می‌تواند فراکسیون اکثریت مجلس را مشخص کند، چون تاکنون هیچ مجموعه سیاسی نتوانسته است اکثریت کرسی‌ها را از آن خود کند و گزینه مطلوب خود را به کرسی ریاست بنشاند.

اقبال شاکری در گفتگو با خبرنگار نامه نیوز درباره اهمیت انتخابات مرحله دوم مجلس شورای اسلامی گفت: ۴۹ کرسی از ۲۹۰ کرسی مجلس آینده در دور دوم انتخابات تعیین تکلیف می‌شوند. از آن ۴۹ کرسی، ۱۶ کرسی متعلق به حوزه انتخابیه تهران، ری، شمیرانات و اسلامشهر است.

وی افزود: کسانی که به دور دوم انتخابات مجلس راه یافتند از اقبال نسبی مردم برخوردار هستند، از این رو پیش بینی می‌شود ۲۱ اردیبهشت ماه شاهد یک رقابت مثبت و خوب باشیم. حالا مردم می‌توانند از بین مقبول‌ترین ها، بهترین‌ها را انتخاب و راهی مجلس کنند. انشاءالله همچون دور نخست شاهد حضور و مشارکت بالای مردم در پای صندوق‌های رأی باشیم.

این نماینده مجلس با اشاره به اتفاقات اخیر منطقه و پاسخ قاطعانه ایران به رژیم صهیونیستی یادآور شد: ما یک نظم نوین جهانی را ایجاد کردیم، از این رو امیدواریم مجلس دوازدهم از این قدرت آفرینی‌ها استفاده و با تمام توان و قوتش شروع به کار کند و اصل را بر وفاق ملی و یکپارچگی سیاسی بگذارد تا انشاءالله برای خدمتگزاری بهتر و قوی‌تر از همان ابتدا گام‌های اساسی بردارد.

وی با اشاره به لزوم توجه مجلس دوازدهم به اولویت‌های مورد نیاز جامعه ادامه داد: امیدواریم مجلس آینده طرح‌ها و لوایحی را به تصویب برساند که قدرت کشور افزون شود.

این فعال سیاسی درباره پیروزی از پیش معلوم لیست اُمنا در تهران اظهار کرد: ۴ فهرست اصلی شانا، اُمنا، صبح امید و جبهه متحد در دور دوم انتخابات مجلس با هم در تهران رقابت خواهند کرد. از ۳۲ نامزد حاضر در میدان، ۱۳ نفر از فهرست شانا، ۱۱ نامزد مشترک از امنا و صبح امید و ۷ نفر هم اختصاصی آن‌ها هستند؛ به نظر می‌رسد ترکیبی از نامزد‌های آن‌ها انتخاب و به مجلس راه می‌یابند.

دیگر خبرها

  • افشاگری‌های عضو جدا شده از منافقین در دادگاه درباره همکاری های نظامی این گروهک با ارتش صدام
  • عراق قانون مجازات همجنس‌گرایی را تصویب کرد
  • آیا صدام حسین واقعا «دیوانه خاورمیانه» بود؟
  • زمان تبلیغات نامزد‌های دور دوم انتخابات مجلس اعلام شد
  • آغاز ضبط مناظره های نامزد‌های راه یافته به دور دوم انتخابات در خراسان جنوبی
  • زمانبندی تبلیغات نامزد‌های دور دوم انتخابات مجلس
  • ۴ فهرست در دور دوم انتخابات مجلس با هم رقابت می‌کنند
  • پنج سناریوی عجیب انتخابات ریاست جمهوری ۲۰۲۴ آمریکا
  • ماجرای کشف جسد بازپرس ویژه مبارزه با زمین خواری
  • ماجرای کشف جسد بازپرس ویژه مبارزه با زمین‌خواری