Web Analytics Made Easy - Statcounter

 باشگاه خبرنگاران جوان زاهدان - فرماندار ایرانشهر گفت: آرد کافی در سطح شهرستان است مردم به شایعات توجه نکنند.

علی شعبانی می گوید: با توجه به فصل سرما و بارندگی‌های اخیر، عدم امکان پخت نان در روستا و نقاط عشایری و مصرف نان بیش‌تر به تناسب فصل سرما، بخشی از شلوغی و ازدحام مقابل نانوایی‌ها در این مقطع طبیعی است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

او گفت: ایرانشهر در مرکز جنوب سیستان و بلوچستان واقع شده و محوریت بازار ایرانشهر برای شهر‌های همجوار باعـث شده هر روز حدود پنجاه هزار نفر از شهر‌های همجوار به این شهرستان سفر کنند، که این روند در افزایش تقاضا و ایجاد صف برای تهیه نان قابل توجه است.

به گفته او بارندگی‌های اخیر در بخش‌های جنوبی استان و تلاش مردم شهر‌های همجوار به دسترسی به نان با کیفیت‌تر هم در بروز این شرایط بی تاثیر نبوده است.

فرماندار ایرانشهر گفت: بر اساس آمار جمعیتی، سرانه ۱۰ کیلو آرد برای هر نفر در سطح شهرستان در نظر گرفته شده که تاکنون بیش از ۹۰ درصد سهمیه ماهیانه خرید، حمل و توزیع شده است.

شعبانی  گفت: از ۱۴۱ خبازی شهرستان، تعداد ۳۵ واحد آن در حوزه روستائی است که مطابق سهمیه و ساعات کار تعیین شده پخت می‌کنند.

او می گوید: بر اساس تصمیمات دیروز کارگروه، قرار شده است از ۱۰۶ واحد خبازی شهر ایرانشهر، تعداد ۴۳ واحد در شیفت صبح، ۴۴واحد در شیفت عصر و ۱۹ واحد نیز در دو شیفت صبح و عصر با اختصاص سهمیه آرد افزایشی براساس توان دستگاه مربوطه و ساعت کار مشخص شده از امروز فعالیت و ارایه خدمت کنند این برنامه در ماه جدید نیز ادامه خواهد یافت.

فرماندار ایرانشهر گفت: علاوه بر سهمیه‌های توزیع شده، مقدار قابل توجهی آرد به صورت اضافه پخت به تعدادی از نانوایی‌های واقع در نقاط پر جمعیت شهر که با توجه به نوع دستگاه پخت نان، توان تولید بیشتر را دارند اختصاص داده شد تا در دو شیفت و به میزان بیش‌تر پخت کنند.

او گفت: مشکلی در تامین نان وجود ندارد، از مردم خواست در جهت رفاه عمومی و بهره وری بهتر از منابع و زمان، نان به مقدار مصرف روزانه تهیه و از خرید انبوه و دپو و بیات کردن آن خودداری کنند.

فرماندار ایرانشهر گفت: با توجه به شرایط جوی و بالارفتن قیمت آرد در بازار آزاد به ویژه در نقاط مرزی، ممکن است برخی افراد فرصت طلب و سودجو برای منافع شخصی و یا ایجاد اخلال در بازار به ویژه در حوزه ارزاق و کالا‌های اساسی، اقدام به قاچاق آرد و یا فروش خارج از شبکه آرد یارانه‌ای مردم کنند.

انتهای پیام/ع

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: فرمانداری ایرانشهر آرد و نان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۱۰۶۲۲۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ضرورت ایجاد بخش مدیریت بحران در دستگاه‌های اجرایی

به گزارش خبرنگار مهر، علیرضا عباس زاده صبح امروز یکشنبه در ستاد مدیریت بحران استان گفت: در هر دستگاه اجرایی باید بخشی برای مدیریت بحران وجود داشته باشد تا در زمان بحران با هماهنگی بین دستگاه‌های اجرایی و بسیج امکانات در کوتاه مدت بتوانیم اقدامات لازم را انجام و بحران را مهار کنیم.

وی با اشاره به این که مردم روستای نوده شهرستان زیرکوه به دلیل شکسته شدن سد این روستا چون به موقع تخلیه شدند، خسارتی در این خصوص نداشتیم، خاطر نشان کرد: با توجه به این که خسارت به بخش کشاورزی شهرستان زیرکوه بر اثر سیل زیاد است با تشکیل تیم‌های تخصصی بررسی‌های لازم در خصوص میزان خسارات وارده به این بخش در این شهرستان انجام شود.

به گفته وی برای تخلیه سدهای خاکی که پر آب شده‌اند با هدف جلوگیری از بحران در روزهای آینده با توجه به احتمال بارش، اقدامات مورد نیاز باید انجام شود.

وی با توجه به خسارات وارده به راه‌های عشایری تاکید کرد: ایل راه‌ها باید به شکل ویژه دیده شوند.

مدیر کل مدیریت بحران استان هم در ادامه گفت: با توجه به این که در سیل اخیر به قنوات شهرستان زیرکوه خساراتی وارد شده است باید از مادر چاه‌ها با لوله کشی در کوتاه مدت آب مورد نیاز تأمین شود.

آخوندی افزود: ۱۸۹ سد خاکی بدون متولی در استان داریم که تاکنون برای مدیریت آنها اعتبار مورد نیاز اختصاص نیفتاده است.

قاسم تنها مدیر کل بنیاد مسکن استان بیان داشت: ۷ میلیارد و ۵۰۰ تومان خسارت به سیل بندهای شهرستان زیرکوه وارد شده و در مجموع ۱۷ میلیارد تومان خسارت به این بخش وارد شده و در حوزه مسکن هم به ۴۸ واحد خسارت دیده‌اند که ۱۰ مورد آن شهری و ۳۸ واحد مسکونی دیگر روستایی است.

فرمانده ارشد آجا در خراسان جنوبی هم با تشریح اقدامات انجام شده توسط یگان‌های ارتش حاضر در منطقه گفت: با به‌کارگیری پنج خودروی ارتش در زمان سیل در شهرستان زیرکوه اقدامات لازم انجام شد.

کد خبر 6090891

دیگر خبرها

  • تلاش کارگران منجر به ایجاد امنیت اقتصادی می‌شود
  • رفع مشکل کمبود فشار آب در مناطق کوی دانشگاه شهرستان نقده
  • کمبود ۳۰ درصدی فضای ورزشی در کهریزک/ خانه کشتی افتتاح می‌شود
  • عاملان تیراندازی در ایرانشهر زمین گیر شدند
  • ایجاد بخش مدیریت بحران در دستگاه‌های اجرایی ضروری است
  • ضرورت ایجاد بخش مدیریت بحران در دستگاه‌های اجرایی
  • مهر۱۴۰۳ کمبود معلم نداریم/توجه به مدرسه سازی اولویت آموزش و پرورش
  • با کمبود منابع آبی در استان‌های کم بارش چه کنیم؟
  • کلنگ پارک بانوان شهر امیریه زده شد
  • سه قاچاقچی سوخت در ایرانشهر محکوم شدند