Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش «تابناک» به نقل از ایرنا، خبرگزاری فرانسه نوشت: آژانس کمک‌های انسان دوستانه سازمان ملل امروز سه شنبه گفت ۴.۴ میلیارد دلار برای کمک به افغانستان نیاز هست و لازم است کمک دیگری به ارزش ۶۲۳ میلیون دلار برای حمایت از میلیون‌های افغانی که در خارج از مرز‌های این کشور پناه گرفته اند اختصاص یابد.

سازمان ملل اعلام کرده که بیش از نیمی از جمعیت افغانستان یعنی حدود ۲۲ میلیون نفر با خطر گرسنگی شدید مواجه هستند و ۵.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

۷ میلیون نفر از آوارگان افغان در ۵ کشور همسایه این کشور امسال به کمک‌های اساسی نیاز دارند.

مارتین گریفیث هماهنگ کننده کمک‌های اضطراری و امور انسان دوستانه سازمان ملل گفت: نشانه‌های یک فاجعه انسانی تمام عیار پدیدار شده است. پیام من فوری است: در‌های کشورهایتان را به روی مردم افغانستان نبندید. به ما در مقابله با گرسنگی وقطحی گسترده، بیماری ها، سوء تغذیه و در نهایت جلوگیری از مرگ و میرکمک کنید.

گریفیث به خبرنگاران در ژنو گفت: بدون بسته کمک‌ها آینده‌ای برای این کشور وجود نخواهد داشت. اگر به خواسته سازمان ملل عمل شود به بنگاه‌های کمک رسان کمک خواهد شد تا انتقال مواد غذایی وحمایت از بخش کشاورزی، خدمات بهداشتی، درمان سوء تغذیه، ایجاد سرپناه‌های اضطراری، دسترسی به آب و بهداشت و حفاظت و آموزش در افغانستان را افزایش دهند.

گریفیث همچنین اظهار داشت که بدون کمک‌های بشردوستانه، نگرانی ها، مرگ و میر، گرسنگی و آوارگی جمعی، امید مردم افغان را درباره این که کشورشان، وطن آن‌ها باشد و امید آن‌ها به حمایت شدن را در حال حاضر و در آینده نزدیک نابود خواهد کرد. اما اگر کمک کنندگان و خیران در سطح جامعه بین المللی قدم به جلو بگذارند فرصتی برای افغانستان خواهد بود که در نهایت ثمره نوعی از امنیت را مشاهده خواهند کرد.

این مقام سازمان ملل، اوضاع کنونی امنیتی برای فعالیت سازمان‌های انسان دوستانه را درحال حاضر بهتر از چند سال پیش دانست و افزود: کارکنان وزارتخانه‌ها در کابل عمدتا همان‌هایی هستند که قبل از سلطه طالبان حضور داشتند.

وی همچنین گفت اقدام شورای امنیت در دسامبر گذشته برای انتقال کمک‌های انسان دوستانه به افغان‌ها بدون نقض تحریم‌های بین المللی که با هدف تحریم طالبان اعمال شده اند، محیط مناسبی را برای فعالیت راحت‌تر نهاد‌های امدادرسان و کمک‌های انسان دوستانه ایجاد کرده است.

به گفته او حدود هشت میلیون کودک افغان از آموزش عقب خواهند بود چرا که از ماه آگوست (مرداد) تاکنون حقوق معلمان پرداخت نشده است.

فیلیپو گراندی کمیسر عالی پناهندگان سازمان ملل هدف از بسته کمک رسانی به افغانستان را ایجاد ثبات در این کشور از جمله برای افراد آواره در داخل و جلوگیری از هجوم بیشتر مهاجران در مرز‌ها توصیف کرد و گفت: مدیریت هجوم مردم در این منطقه و خارج از آن دشوار خواهد بود، زیرا مهاجرت‌ها فقط در سطح منطقه متوقف نخواهد شد.

وی افزود: اگر چنین تلاش‌هایی موفقیت آمیز نباشد ما باید سال آینده به جای ۵ میلیارد دلار درخواست ۱۰ میلیارد دلار برای کمک به وضعیت افغانستان داشته باشیم.

افغانستان از زمان سلطه طالبان در آگوست (مرداد) گذشته در یک نابستانی و هرج و مرج مالی بسر می‌برد وشاخص تورم و بیکاری در این کشور بعد از توقیف میلیارد‌ها دلار از دارایی‌های آن توسط آمریکا افزایش یافته است. این در حالیست که روند انتقال محمول‌های کمک رسانی بشدت در نتیجه تحریم‌های اقتصادی آمریکا مختل شده اند.

افغانستان در سال ۲۰۲۱ دچار بدترین وضعیت خشکسالی در چند دهه گذشته شد.

برآورد‌ها نشان می‌دهدکه ۴.۱ میلیون نفر در سال ۲۰۲۲ دچار سوء تغذیه شدید خواهند شد که شامل ۱.۱ میلیون کودک با سوء تغذیه شدید است.

منبع: تابناک

کلیدواژه: مذاکرات وین بحران در قزاقستان سقوط هواپیمای اوکراینی اخراج استقلال و پرسپولیس سازمان ملل افغانستان کمک مالی مذاکرات وین بحران در قزاقستان سقوط هواپیمای اوکراینی اخراج استقلال و پرسپولیس انسان دوستانه سازمان ملل سوء تغذیه کمک ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tabnak.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تابناک» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۱۰۶۵۶۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ارائه خدمات ضروری به بیش از ۸۰۰ هزار نفر در افغانستان

سازمان جهانی بهداشت به تازگی اعلام کرد که در ماه جاری میلادی به ۸۱۲ هزار نفر در افغانستان خدمات بهداشتی و درمانی ضروری ارائه کرده است. 

سازمان جهانی بهداشت با انتشار گزارش ماه جاری میلادی(فروردین-اردیبهشت) بیان کرد: این خدمات در ۹۳۳ مرکز بهداشت مستقر در سراسر افغانستان ارائه شده است.

این گزارش ضمن تاکید بر تعهد این سازمان نسبت به رسیدگی به نابرابری جنسیتی در زمینه ارائه مراقبت های بهداشتی و درمانی، اعلام کرد که ۴۴ درصد این افراد را زنان تشکیل می‌دهند. ۳۳ درصد دیگر را کودکان و سایر افراد آسیب پذیر تشکیل می‌دهند تا این سازمان نسبت به نادیده گرفته نشدن این جمعیت در معرض خطر اطمینان حاصل کند.

بر اساس این گزارش، در این بازه زمانی، عفونت‌های حاد تنفسی، مشکلات گوارشی و سرخک در میان مردم افغانستان بیشتر شایع بوده است.

در این گزارش همچنین آمده است که ۳۴۱ کادر درمان در یک ماه اخیر در بخش‌های سلامت روان، حمایت روانی-اجتماعی، آموزش، مراقبت و درمان استاندارد خدمت رسانی کرده اند.

باشگاه خبرنگاران جوان افغانستان افغانستان

دیگر خبرها

  • بیکاری ۸۰ درصدی خبرنگاران زن در افغانستان
  • سقوط ۲۶ پله ای افغانستان در میزان آزادی مطبوعات
  • کلید واژه پیشرفت صنعت بیمه
  • کشته و زخمی شدن ۱۵۴ نفر در حملات داعش در افغانستان
  • داعش مسئولیت حمله تروریستی به نمازگزاران شیعه در هرات را برعهده گرفت
  • دفترچه­ سوالات آزمون سراسری سال ۱۴۰۳ (نوبت اول)
  • کلید اولیه سؤالات کنکور 1403 + لینک سایت sanjesh.org
  • شاه کلید مهار تورم
  • استفاده از منابع مسدودی آزادشده ارزی کلید خورد
  • ارائه خدمات ضروری به بیش از ۸۰۰ هزار نفر در افغانستان