Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «مشرق»
2024-04-26@12:31:49 GMT

صادرات دام زنده، متوقف نشده است

تاریخ انتشار: ۲۱ دی ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۴۱۰۶۸۴۵

صادرات دام زنده، متوقف نشده است

معاون وزیر جهاد کشاورزی گفت: براساس ابلاغیه وزیر جهاد کشاورزی صادرات دام زنده در حال انجام است و هیچ مانعی در این زمینه وجود ندارد.

به‌ گزارش مشرق، حسین دماوندی‌نژاد در حاشیه افتتاح نمایشگاه خوراک دام، طیور و آبزیان اظهار کرد: برای صادرات ۵۰ هزار رأس دام سنگین و دو هزار رأس دام سبک، برنامه‌ریزی شده و این صادرات در حال انجام است در حال حاضر مکانیزم قرنطینه دام‌ها در حال سپری شدن است و پس از آن صادرات انجام می‌گیرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی خاطرنشان کرد: ۱۵ هزار تن جوی باقی مانده در بندر چابهار به انبارها حمل شدند و در حال حاضر در شرایط استاندارد نگهداری می‌شوند.

دماوندی‌نژاد افزود: نهاده‌هایی که وارد می‌شوند دارای متابولیسم هستند و اگر شرایط نگهداری مناسب نباشد دچار مشکل می‌شوند و تلاشمان این است که با حداکثر دقت و کاهش زمان نهاده‌ها به مناطق موردنیاز حمل شوند و در دسترس مصرف کنندگان قرار گیرند.

معاون وزیر جهاد کشاورزی گفت: هیچ بخشی از این نهاده دامی فاسد نشده تنها ۵۰۰ کیلو گرم آن سبز شده که البته آن نیز قابل استفاده است البته این موضوع به آن معنا نیست که اتفاق رخ داده توجیه شود.

معاون امور دام وزارت جهاد کشاورزی ادامه داد: به هیچ عنوان در محل نگهداری نهاده‌های دامی این اتفاقات نباید رخ دهند، اما با عنایت به محدودیت فضا در بندر چابهار که بندری جدید است به دلیل بارندگی‌های فصلی ظرف کوتاه مدت این اتفاق رخ داد، اما اصلی‌ترین بندر ما بندر امام خمینی است که یکی از گلوگاه‌های مهم به دلیل فراهم بودن شرایط و وجود سیلوهای استاندارد محسوب می‌شود.

دماوندی‌نژاد گفت: نهاده‌هایی که با ارز ترجیحی تأمین می‌شوند کل جامعه تولیدکنندگان را مخاطب قرار می‌دهند، اما از آنجایی که تولید گوشت، مرغ و تخم مرغ و شیر مشمول قیمت گذاری است نهاده‌ها باید در اولویت تأمین نیاز این بخش قرار گیرد.

وی افزود: بخشی که مربوط به تولید گوشت قرمز است، چون مشمول قیمت گذاری نیست از نهاده‌ها برخوردار می‌شوند، اما نه به شکل کامل,، اما این به معنای عدم بهره‌مندی دامداری‌های غیرصنعتی از نهاده‌های دامی نیست.

معاون امور دام وزارت جهاد کشاورزی تصریح کرد: آن بخش از نهاده‌های دامی که بعد از ورود به کشور در حیطه دلالی قرار می‌گیرند اطلاعاتشان موجود است و نهاده‌ها از جاهایی سر در می‌آورند که عوامل وزارت جهاد کشاورزی در حال پیگیری آن است.

دماوندی نژاد گفت: اگر این نهاده‌ها در سامانه تجارت ثبت نشده باشند به عنوان کالای قاچاق محسوب شده و مصادره می‌شوند و به نفع تولیدکنندگان مورد مصرف قرار می‌گیرند.

وی افزود: در خصوص نرخ ارز ترجیحی مطالعات جامعی انجام شده که اگر این نرخ واقعی شود دلالی‌های آزاردهنده هم به مقدار قابل توجهی کاهش می‌یابد.

معاون امور دام وزارت جهاد کشاورزی گفت: بر اساس آمار ظرفیت تولید کارخانه‌های خوراک دام، طیور و آبزیان کشور ۲۴ میلیون تن است، اما این صنایع در حال حاضر تنها با ۴۰ درصد ظرفیت در حال فعالیت هستند و تولیدشان در حدود ۱۰ میلیون تن است که این موضوع بیانگر وجود چالش در این بخش است.

دماوندی‌نژاد در پایان اظهار کرد: در حال بررسی هستیم تا مشکلات این بخش را احصا و با حمایت از آن این مشکلات با سرمایه گذاری‌های مناسب مرتفع شود.

منبع: شبکه خبر

منبع: مشرق

کلیدواژه: بازار خودرو بورس قیمت دام زنده صادرات دام نهاده های دامی جهاد کشاورزی مشرق وزارت جهاد کشاورزی بندر چابهار نمایشگاه خوراک دام خودرو قیمت های روز در یک نگاه حوادث سلامت وزارت جهاد کشاورزی دماوندی نژاد نهاده ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mashreghnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مشرق» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۱۰۶۸۴۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نظارت بهداشتی قرنطینه‌ای ۲۳ هزار تن نهاده دامی درسیستان وبلوچستان

به گزارش خبرگزاری صدا وسیمای مرکز سیستان وبلوچستان، مسعود سرگلزائی گفت: یکی از فعالیت‌های مهم دامپزشکی برای ارتقای بهداشت عمومی، کنترل و نظارت بهداشتی بر فرآورده‌های خام دامی و خوراک دام است که این کنترل در تمام مراحل پرورش و کشتار دام، مرحله عرضه، مصرف فرآورده دامی و تولید و حمل خوراک دام با نظارت و اقدامات بهداشتی انجام می‌شود.
رئیس اداره قرنطینه و امنیت زیستی اداره کل دامپزشکی سیستان و بلوچستان ادامه داد: سال گذشته بر جابجایی تعداد ۲۳ هزار و ۴۶۸ محموله انواع فرآورده خام دامی به مقدار ۲۵۲ هزار تن، هشت هزار و ۵۵ محموله دام زنده به مقدار ۴۱۰ هزار راس، ترخیص و حمل بهداشتی ۲۶۷ هزار تن به داخل کشور، صادرات آبزیان پنج هزار تن به خارج کشور و ترخیص و حمل بهداشتی هزار و ۷۵۰ تن آبزیان به داخل کشور نظارت بهداشتی شده است.
سرگلزایی تاکید کرد: در نظارت‌های بهداشتی قرنطینه‌ای محصولات تحت نظارت دامپزشکی از نظر وضعیت ظاهری، نشانه گذاری، دارا بودن وضعیت بهداشتی استاندارد از محل تولید فرآورده، شرایط بهداشتی خودروی متقاضی حمل، دمای مناسب محصول در طی مسیر از مبداء تا مقصد، تطابق محصول با گواهی بهداشتی صادره توسط اداره دامپزشکی مبدا و درصورت لزوم انجام نمونه برداری صورت می‌پذیرد؛ پس از تائید همه شرایط بهداشتی و قرنطینه‌ای اجازه بارگیری، حمل، تخلیه و مصرف محصولات مرتبط با دامپزشکی داده خواهد شد.
وی تاکیدکرد: با توجه به اینکه سیستان و بلوچستان، استانی مرزی در همسایگی دو کشور پاکستان و افغانستان و در ارتباط با آب‌های آزاد جهان است؛ بنابراین نظارت‌های بهداشتی قرنطینه‌ای در زمینه واردات، صادرات و ترانزیت کالا به منظور حفظ سلامت جمعیت دامی و انسانی کشور اهمیت ویژه‌ای دارد.

دیگر خبرها

  • قیمت مرغ زنده چقدر شد؟
  • از سرگیری صادرات دام زنده مازاد در کشور
  • نظارت بهداشتی قرنطینه‌ای ۲۳ هزار تن نهاده دامی درسیستان وبلوچستان
  • همایش دریافت کد شناسه محصولات کشاورزی در مرودشت
  • بزرگترین میدان عرضه دام‌ زنده در تربت جام راه‌اندازی شد
  • همکاری ایران وپاکستان در موضوع کشت قراردادی و تهاتر کالاهای اساسی
  • ضوابط تامین ارز از محل واردات در مقابل صادرات اعلام شد
  • ضوابط تامین ارز از محل «واردات در مقابل صادرات» اعلام شد
  • ضوابط تامین ارز از محل «واردات در مقابل صادرات» اعلام شد
  • ضوابط جدید تامین ارز از محل «واردات در مقابل صادرات» اعلام شد