Web Analytics Made Easy - Statcounter

باشگاه خبرنگاران جوان - بانک جهانی در پیش‌بینی خود از رشد اقتصادی آمریکا، منطقه یورو و چین هشدار داد که سطوح بالای بدهی، افزایش نابرابری درآمد و انواع جدید ویروس کرونا، بهبود اقتصاد‌های در حال توسعه را تهدید می‌کند.

براساس گزارش خبرگزاری رویترز، این پیش‌بینی نشان می‌دهد که انتظار می‌رود رشد جهانی از ۵.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

۵ درصد در سال گذشته به شکل قابل توجهی کاهش یابد و در سال ۲۰۲۲ به ۴.۱ درصد برسد و پس از آن در سال ۲۰۲۳ نیز به ۳.۲ درصد کاهش یابد.

این، اولین پیش‌بینی از یک موسسه معتبر در سطح جهانی برای سال‌های ۲۰۲۱ و ۲۰۲۲ است که ۰.۲ درصد کمتر از گزارش چشم‌انداز اقتصاد جهانی ژوئن ازسوی این بانک بود. همچنین گفته می‌شود با ادامه شیوع سویه اُمیکرون کرونا این روند همچنین با کاهش بیشتر مواجه شود.

انتظار می‌رود صندوق بین‌المللی پول نیز در به روزرسانی خود در ۲۵ ژانویه، پیش‌بینی رشد خود را کاهش دهد.

آخرین پیش‌بینی شش ماهه این بانک بیانگر بازگشت بزرگ فعالیت‌های اقتصادی در اقتصاد‌های پیشرفته و در حال توسعه در سال ۲۰۲۱ پس از مسائل سال ۲۰۲۰ بود که البته در آن زمان نیز هشدار می‌داد که "تورم طولانی‌مدت، مشکلات زنجیره تامین و نیروی کار، و انواع جدید ویروس کرونا" احتمالاً رشد جهانی را کاهش می‌دهند.

انتهای پیام/

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: بانک جهانی شیوع کرونا اقتصاد بین الملل اقتصاد جهان پیش بینی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۱۰۶۹۵۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

قیمت جهانی طلا امروز ۱۴۰۳/۰۲/۱۱

قیمت هر اونس طلا امروز با ۰.۲۰ درصد کاهش به ۲۳۳۱ دلار و ۴ سنت رسید. - اخبار اقتصادی -

به گزارش خبرگزاری تسنیم به نقل از بلومبرگ، طلا در آستانه سومین ماه پیاپی افزایش قیمت به خاطر خرید بالای بانک‌های مرکزی و افزایش تقاضا برای آن به عنوان یک پشتوانه ایمن قرار داشت. اما همه تمرکزها در حال حاضر به نتیجه اجلاس فدرال رزرو آمریکا در روز چهارشنبه معطوف شده که انتظار می‌رود سیاست‌های پولی سختگیرانه‌ای را وضع کند.
قیمت هر اونس طلا امروز با 0.20 درصد کاهش به 2331 دلار و 4 سنت رسید. قیمت معاملات آتی طلا در بازار کامکس نیویورک هم با یک کاهش 0.73 درصدی به 2340 دلار و 40 سنت رسیده است.
طلا در آستانه یک افزایش قیمت 5 درصدی طی یک ماه گذشته قرار دارد.

قیمت جهانی طلا امروز 1403/02/10

با توجه به نرخ بالای تورم در آمریکا، مقامات این کشور انتظار دارند کمیته بازار آزاد فدرال رزرو در روز چهارشنبه سیاست‌های پولی سختگیرانه‌ای را در پیش بگیرد و نرخ بهره را بین 5.25 تا 5.50 درصد نگه دارد.
تاجران انتظار دارند فدرال رزرو نرخ بهره را حداقل دو بار در تا پایان سال جاری میلادی پایین بیاورد. نرخ بالای بهره معمولاً به ضرر طلاست چون هزینه نگهداری این سرمایه غیر سودده را بالا برده و تمایل برای خرید آن را پایین می‌آورد.
قیمت طلا بیش از 13 درصد از ابتدای سال جاری میلادی در بحبوحه خرید بالای بانک‌های مرکزی، تقاضای بالا از سوی بازارهای آسیایی مخصوصاً چین و تشدید تنش‌های ژئوپلیتیکی از اوکراین گرفته تا خاورمیانه افزایش یافته است.
ضعف دلار آمریکا طی روزهای اخیر هم از قیمت طلا حمایت کرده است. پایین آمدن ارزش دلار خرید طلا را برای دارندگان سایر ارزهای دنیا ارزان‌تر می‌کند.
در میان سایر فلزات گرانبها، قیمت نقره با 1.45 درصد کاهش به 27 دلار و 26 سنت رسید و پلاتین با یک کاهش 0.27 درصدی 949 دلار و 39 سنت معامله می‌شود.
انتهای پیام/56

دیگر خبرها

  • واکسن کرونای آسترازنکا چقدر تهدیدتان می‌کند؟ | اشتباهاتی که مردم را به تزریق این واکسن ترغیب کرد
  • خطر از بزرگترین اقتصاد اروپا گذشت
  • گشتی در اقتصاد جهان | خوش‌بینی صندوق بین‌المللی پول به اقتصاد آسیا
  • تصویب ۵ طرح بهبود و توسعه میادین نفت و گاز کشور
  • توصیه آژانس دارویی اتحادیه اروپا درباره واکسن‌ کرونا
  • نرخ بیکاری بزرگترین اقتصاد اروپا چه میزان است؟
  • قیمت جهانی طلا امروز ۱۴۰۳/۰۲/۱۲
  • توسعه اقتصادی مبتنی بر نوآوری؛ لازمه اقتصاد چین
  • فرانسه جایگاه خود را بین ۱۰ اقتصاد برتر از دست می‌دهد
  • قیمت جهانی طلا امروز ۱۴۰۳/۰۲/۱۱