Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایسنا/لرستان رئیس سازمان جهاد کشاورزی لرستان گفت: تاکنون ۷۲ درصد از طرح جهش تولید در دیمزارهای استان تحقق پیدا کرده است.

اسفندیار حسنی‌مقدم در جلسه قرارگاه امنیت غذایی سازمان که امروز ۲۱ دی‌ماه به‌صورت ویدئو کنفرانس با حضور دکتر علیرضا مهاجر، معاون امور زراعت وزارت جهاد کشاورزی برگزار شد اظهار کرد: طبق برنامه تحقق کشت گندم در استان ۲۳۵ هزار هکتار گندم در مزارع استان کشت شده که از این میزان ۱۹۴ هزار هکتار دیم و ۴۱ هزار گندم آبی است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی تصریح کرد: در حوزه کشاورزی قراردادی تاکنون ۱۹ هزار هکتار انجام شده که قرارداد ۳۵۰۰ هکتار آن منعقد شده است.

رئیس سازمان جهاد کشاورزی لرستان خاطرنشان کرد: در واقع تاکنون ده درصد از برنامه کشاورزی قراردادی تحقق پیدا کرده که ۲ هزار بهره‌بردار را شامل می‌شود.

حسنی مقدم اضافه کرد: از ۳۵۰۰ هکتار کشاورزی قراردادی ۴۵۰ هکتار تحت پوشش بیمه قرار گرفته، همچنین آموزش و کارگاه‌های آموزشی برای اجرای کشاورزی قراردادی برگزار شده است.

وی به چالش اصلی کشاورزی قراردادی اشاره کرد و افزود: ۷۰ درصد سطح زیر کشت لرستان در منطقه سرد قرار دارد که ابلاغ قرارداد بعد از کشت صورت گرفته است.

‌رئیس سازمان جهاد کشاورزی لرستان با اشاره به طرح جهش تولید در دیمزارهای استان، بیان کرد: تاکنون ۱۷۰ هزار هکتار یعنی ۷۲ درصد برنامه تحقق پیدا کرده است.

حسنی مقدم ادامه داد: در خصوص بیمه کلزا نیز باید لینک سامانه باز شود، از طرفی باید از ظرفیت سازمان نظام مهندسی در بحث نظارت استفاده شود.

وی عنوان کرد: در خصوص مبارزه با علف‌های هرز و سایر بیماری‌ها همچنین تأمین کود مشکل خاصی نداریم، اما درزمینهٔ تسهیلات سرمایه در گردش نیازمند همکاری بیشتر بانک کشاورزی هستیم.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استانی اقتصادی بانک کشاورزی سازمان نظام مهندسي دیم کشاورزی قراردادی جهاد کشاورزی هزار هکتار

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۱۰۶۹۶۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

واگذاری ۱۹ هزار هکتار از اراضی ملی برای اجرای طرح‌های کشاورزی

به گزارش گروه اقتصاد خبرگزاری علم و فناوری آنا از وزارت جهاد کشاورزی، مهدی سرخوش اظهار داشت: میزان واگذاری اراضی ملی و دولتی به مساحت ۱۹ هزار و ۴۵ هکتار و به تعداد یک‌هزار و ۲۰۳ مورد به متقاضیان واگذاری زمین برای اجرای طرح‌های کشاورزی، وابسته و غیرکشاورزی در سطح کشور انجام شده است.

وی ادامه‌داد: از این میزان مساحت ۱۲ هزار و ۳۹۵ هکتار به تعداد ۹۱۷ مورد برای طرح‌های کشاورزی و وابسته به کشاورزی و تعداد ۲۸۶ مورد به مساحت ۶ هزار و ۶۵۰ هکتار برای طرح‌های تولیدی و صنعتی زمین واگذار شده است.

مدیرکل دفتر واگذاری و توسعه اراضی سازمان امور اراضی کشور افزود: سال گذشته در راستای نظارت بر اراضی واگذار شده، تعداد ۳۷ هزار و ۹۲۷ مورد بازدید توسط عوامل نظارتی انجام شده که نتیجه آن تشکیل ۲۷۸ جلسه هیأت‌های نظارت ماده ۳۳ استانی بود که سه هزار و ۱۸۹ پرونده در این جلسات مطرح و درباره تمدید قرارداد مربوطه، تعیین مهلت برای اجرای طرح، یا فسخ قرارداد و استرداد زمین و سایر تکالیف مقرر در قانون و مقررات حاکم تصمیم‌گیری شده است.

وی تصریح کرد: درباره موضوع واگذاری باتوجه به تکلیف ابلاغی سیاست‌های سازمان متبوع، برنامه تکلیفی برای استان‌ها با توجه به ظرفیت‌ها و شرایط و عملکرد استانی مشخص شده و ابلاغ خواهد شد.

سرخوش ادامه‌داد: مقرر شده استان‌ها با استفاده از ظرفیت تفاهم‌نامه منعقد شده با سازمان نظام مهندسی کشاورزی و منابع طبیعی در خصوص برون‌سپاری وظایف غیرحاکمیتی سازمان پیگیری لازم را انجام دهند.

وی خاطرنشان‌کرد: در راستای رفع نقایص موجود، اصلاح دستورالعمل نظارت بر طرح‌ها به انضمام فرم‌های مربوطه و ضوابط اجرایی لایحه قانونی واگذاری و احیای اراضی در دستور کار این دفتر قرار دارد.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • واگذاری ۱۹ هزار هکتار از اراضی ملی برای اجرای طرح‌های کشاورزی
  • گلستان با ۸۸ درصد تحقق الگوی کشت جزو استان‌های پیش ‌رو است
  • الگوی عملیاتی تحقق شعار سال باید منجر به رشد تولید و خلق ثروت شود
  • ۸۴۲ هکتار از اراضی ملی به شهرک‌های صنعتی و کشاورزی واگذار شد
  • هشدار سازمان حفظ نباتات کشور به کشاورزان برای مبارزه با آفت سن گندم
  • ۶۰ هزار هکتار از دیمزارهای چهارمحال و بختیاری زیر کشت رفت
  • برداشت سه تن زعفران از مزارع لرستان
  • آبیاری نوین ؛ گامی به سوی جهش تولید
  • گوشت اینگونه ۶۳.۵ درصد گران شد
  • سلسله قطب تولید کلزای لرستان