Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش اقتصاد آنلاین به نقل از ایرنا، یک نظرسنجی مرکز تحقیقات روابط عمومی آسوشیتدپرس نشان می دهد که مدیریت همه گیری کرونا که زمانی برای اهداف سیاسی جو بایدن و همکاران دموکراتش مفید بود، در حال از دست دادن اهمیت خود در ذهن آمریکایی ها است.

ویروس کرونا به طور فزاینده ای جایگاه خود را به نگرانی های دیگری از جمله اقتصاد و امور مالی شخصی به خصوص تورم می دهد و اینها موضوعاتی هستند که می تواند برگ برنده برای جمهوری خواهان باشد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

به گزارش خبرگزاری آسوشیتدپرس ، تنها ۳۷ درصد از آمریکایی‌ها ویروس کرونا را به عنوان یکی از پنج اولویت اصلی در کار دولت در سال ۲۰۲۲ می دانند. در حالی که  ۵۳ درصد از این آمریکایی ها در سال گذشته کرونا را اولویت اصلی می دانستند.
 اقتصاد در سال جاری میلادی به اولویت اصلی مردم آمریکا تبدیل شده است به گونه ای که ۶۸ درصد از پاسخ دهندگان آن را نگرانی اصلی سال ۲۰۲۲ دانستند.  در مقایسه با سال گذشته درصد بیشتری از آمریکایی ها تورم را یک نگرانی در سال جاری می دانند. در نظر سنجی اخیر ۱۴ درصد از آمریکایی ها از تورم ابراز نگرانی کرده اند درحالی که در سال گذشته تنها کمتر از۱ درصد از آنها نگران تورم بودند.

قیمت‌های مصرف‌کننده  در آمریکا در ۱۲ ماه منتهی به نوامبر، ۶.۸ درصد افزایش یافت که بالاترین رقم در چهار دهه اخیر است. در همین حال، تعداد آمریکایی‌هایی که اکنون نگران امور مالی خانوار یعنی هزینه زندگی هستند و آنها را به عنوان اولویت کار دولت این کشور می دانند دو برابر شده است. بر اساس این نظر سنجی ۲۴ درصد آمریکایی ها نگران امور مالی خانوار هستند درحالی که ۱۲ درصد آنها در سال گذشته نگران این امر بودند.

این احساس، منعکس کننده چالش دموکرات ها در آغاز انتخابات در سال جاری است. دموکرات ها در سال ۲۰۲۰ در شرایطی کاخ سفید و کنترل کنگره را به دست آوردند که متعهد به مدیریت بهتر همه‌گیری کرونا در مقایسه با دولت ترامپ شده بودند.  این حزب اگرچه در ابتدای کار نمره بالایی در این خصوص کسب کرد و  تقریباً ۷۰ درصد از مردم آمریکا تا اواخر فوریه  و اواسط ژوئیه از مدیریت بایدن بر همه‌گیری راضی بودند، اما تداوم گسترش ویروس کرونا در جامعه آمریکا، تعهدات بایدن را تضعیف کرده است.

کاخ سفید می گوید که کم اهمیت شدن مساله کرونا در ذهن مردم، در واقع نشان دهنده موفقیت دولت آمریکا در اجرای اقدامات پیشگیرانه از جمله واکسن ها است. دولت آمریکا همچنین  استدلال می‌کند که آشفتگی‌های اقتصادی که به دلیل همه‌گیری تشدید شده است، در نهایت کاهش خواهد یافت.

با این حال، به نظر می رسد دموکرات ها در انتخابات سعی خواهند کرد چنین وانمود کنند که آنها ویروس کرونا را شکست داده اند اما رای دهندگان آمریکایی اکنون دردسر ها و نگرانی های فوری تری دارند و  آن تورم و افزایش هزینه زندگی در این کشور است.

منبع: ایرنا این مطلب برایم مفید است بلی ۰ نفر این پست را پسندیده اند

منبع: اقتصاد آنلاین

کلیدواژه: انتخابات آمریکا تورم آمریکا انتخابات 2024 تورم در آمریکا آمریکایی ها ویروس کرونا سال گذشته همه گیری

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.eghtesadonline.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «اقتصاد آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۱۰۷۳۹۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

قیمت نفت یک‌درصد کاهش یافت

در پی مذاکرات آتش‌بس بین حماس و رژیم صهیونیستی و نگرانی‌ها درباره تورم در آمریکا، قیمت‌های نفت روز دوشنبه کاهش یافت.

به گزارش خبرگزاری رویترز، برگزاری مذاکرات برای برقراری آتش‌بس بین گروه مقاومت فلسطین (حماس) و رژیم صیونیستی در قاهره و درنتیجه فروکش‌کردن نگرانی‌ها درباره ایجاد درگیری گسترده‌تر در خاورمیانه، همچنین داده‌های مربوط به تورم در آمریکا و احتمال پایین‌نیامدن نرخ بهره بانکی در این کشور سبب شد قیمت‌ نفت روز دوشنبه (دهم اردیبهشت‌) یک‌درصد کاهش یابد.

قیمت  نفت خام شاخص برنت دریای شمال روز دوشنبه تا ساعت ۶ و ۴۴ دقیقه به وقت گرینویچ با ۹۸ سنت یا ۱.۰۹درصد کاهش به ۸۸ دلار و ۵۲ سنت برای هر بشکه رسید.

در همین حال، نفت خام شاخص وست تگزاس اینترمدیت آمریکا (WTI) روز دوشنبه با ۸۳ سنت یا ۰.۹۹درصد کاهش، ۸۳ دلار و ۲ سنت در هر بشکه معامله شد.

تونی سیکامور، تحلیلگر بازار در مؤسسه آی‌جی، گفت: افزایش تلاش‌ها برای میانجیگری به‌منظور برقراری آتش‌بس بین حماس و رژیم صهیونیستی، تنش‌های ژئوپلیتیک را کاهش داده و قیمت نفت را در معاملات ساعات اولیه روز دوشنبه پایین آورده است.

بازارها همچنین منتظر نتیجه بررسی سیاست‌های بانک مرکزی آمریکا هستند که قرار است روز یکم مه (چهارشنبه، یازدهم اردیبهشت‌) اعلام شود.

داده‌های روز جمعه (هفتم اردیبهشت‌) نشان داد تورم آمریکا در ۱۲ ماه منتهی به ماه مارس ۲.۷درصد افزایش یافته است که از رقم هدف‌گذاری‌شده بانک مرکزی آمریکا مبنی بر رشد ۲درصدی تورم بیشتر است. کاهش نرخ تورم احتمال کاهش نرخ بهره را هم افزایش می‌داد؛ عاملی که محرک رشد اقتصادی و تقاضای نفت به‌ شمار می‌رود.

تینا تنگ، تحلیلگر مستقل بازار، گفت: تورم مداوم آمریکا نگرانی‌هایی را درباره تداوم بلندمدت رشد نرخ بهره بانکی ایجاد می‌کند که درنتیجه سبب افزایش ارزش دلار آمریکا و فشار بر قیمت کالاها می‌شود.

افزون بر این، داده‌های رسمی روز شنبه (هشتم اردیبهشت‌) نشان داد که با افزایش چشم‌انداز تقاضای نفت، رشد سود صنعتی چین در ماه مارس کاهش یافت و این تازه‌ترین نشانه مبنی بر کاهش تقاضای داخلی در دومین اقتصاد بزرگ جهان است.

دیگر خبرها

  • قیمت نفت یک‌درصد کاهش یافت
  • دولت در حوزه اقتصادی از ابتدا ضعیف بود | به انتخابات آمریکا نزدیک شویم ارز صعودی می‌شود
  • رئیس شورای اطلاع‌رسانی دولت: آواربرداری از خرابی 10 ساله زمانبر است/ سیاست های اقتصادی دولت ثمر داده/ کشور به مدت یک دهه دچار عقب‌ماندگی بود
  • کاهش رشد نقدینگی به تنهایی موجب مهار تورم نخواهد شد
  • پیش‌بینی مرتضی افقه از تاثیر انتخابات آمریکا بر بازار ارز/ منتظر این تغییر باشید
  • نزول رشد اقتصادی دور از انتظار اولین اقتصاد جهان
  • رئیس شورای اطلاع‌رسانی دولت: کشور به مدت یک دهه دچار عقب‌ماندگی شده بود
  • پنج سناریوی عجیب انتخابات ریاست جمهوری ۲۰۲۴ آمریکا
  • بانک مرکزی آرژانتین نرخ بهره را به ۶۰ درصد کاهش داد
  • نرخ تورم در آمریکا همچنان بازهم افزایشی شد