Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار مهر به نقل از مدیسن نت، دکتر «لارنس کوری»، نویسنده ارشد این مطالعه از مرکز تحقیقات سرطان فرد هاچینسون، گفت: «از آنجایی که ما شاهد گسترش سریع و جهانی سویه اومیکرون هستیم، واضح است که ما نیاز فوری به درک بهتری از پویایی انتقال این سویه داریم.»

وی در ادامه می‌افزاید: «از آنجایی که بسیاری از افراد ممکن است بدون علامت باشند، ما همیشه نمی‌توانیم بدانیم که چه کسی ناقل ویروس است، اما می‌دانیم که برای محافظت از خود و کمک به جلوگیری از شیوع بیشتر چه کاری می‌توانیم انجام دهیم: ماسک بزنید، دست‌های خود را بشویید، از تجمعات در فضای داخلی بپرهیزید؛ و در اسرع وقت واکسن کامل را دریافت کنید.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

»

در یک مطالعه در آفریقا از آزمایش PCR از اواسط نوامبر ۲۰۲۱ تا ۷ دسامبر ۲۰۲۱ در افراد بدون علامت نشان داد که آنها ۱۶ درصد حامل ویروس هستند.

مطالعه بزرگ‌تری نشان داد که ۳۱ درصد افراد مبتلا فاقد علامت بودند.

به گفته محققان، مطالعات گذشته بر روی سویه های بتا و دلتا نرخ انتقال بدون علامت بین ۱ تا ۲.۶ درصد بود که ۷ تا ۱۲ برابر کمتر از سویه اومیکرون هستند.

کد خبر 5397700

منبع: مهر

کلیدواژه: سویه اومیکرون کرونا کووید 19 ویروس کرونا ویروس کرونا واکسن کرونا وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی کووید 19 سویه اومیکرون کرونا واکسیناسیون آمار کرونا سازمان بیمه سلامت شیوع کرونا دانشگاه علوم توانبخشی و سلامت اجتماعی بارداری تغذیه آسیب های ورزشی طرح شهید سلیمانی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۱۰۷۶۳۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

چرا فنلاند شادترین کشور دنیاست؟

دانشکده روانشناسی دانشگاه کلمبیا اخیراً مطالعه میدانی در کشور‌های مختلف انجام داده است که نتیجه آن ایجاد یک شاخص به نام «نردبان ثروت و قدرت» است که نشان می‌دهد مردم جهان بر اساس این شاخص دارای درجات مختلفی از شادی هستند.

به گزارش اطلاعات آنلاین، کشور فنلاند در چند سال اخیر همواره در بین بالاترین کشور‌های این نردبان معرفی شده است که یکی از شادترین کشور‌های جهان است و در هشت سال اخیر رتبه اول این نردبان را حفظ کرده است.

آگوست نیلسون، عضو جامعه روانشناسی این دانشگاه همراه تیمش تحقیقات مفصلی درباره این نردبان صورت داده و می‌گوید مطالعات تجربی نشان می‌دهد که مردم کشور‌های بالای این نردبان به جای قدرت و ثروت در زندگی روزمره بیشتر به خانواده و روابط شخصی فکر می‌کنند.

در سال ۲۰۲۴ کشور فنلاند برای هفتمین سال متوالی به عنوان شادترین کشور جهان در رتبه‌بندی سازمان‌های بین‌المللی قرار گرفت و مطالعات دانشگاه کلمبیا نیز همین موضوع را نشان می‌دهد که بیشتر مردم این کشور به جای رتبه‌های اداری و رسمی و مدیر شدن و رسیدن به قدرت و ثروت به زندگی روزمره خود فکر می‌کنند.

نیلسون می‌نویسد: من اخیراً رهبری گروهی از محققان کشور‌های سوئد، آمریکا و انگلیس را بر عهده داشتم و این سوالات را در بین ۱۶۰۰ نفر از بزرگسالان این کشور‌ها مطرح کردیم. مطالعه ما نشان داد که استعاره نردبان باعث می‌شود مردم بیشتر به قدرت و ثروت فکر کنند و کمتر به خانواده، دوستان و سلامت روان فکر کنند. وقتی استعاره نردبان حذف شد، مردم همچنان به پول فکر می‌کردند، اما بیشتر از نظر «امنیت مالی» به جای عباراتی مانند «ثروت»، «ثروتمند» یا «طبقه بالا».

افراد در گروه‌های شاد و هماهنگی در مقایسه با سایر گروه‌ها کمتر به قدرت و ثروت و بیشتر به اشکال گسترده‌تر رفاه مانند روابط، تعادل بین کار و زندگی و سلامت روان فکر می‌کردند. به گزارش «اطلاعات آنلاین»، تحقیقات نشان داده است که وقتی افراد خوشبختی را تعریف می‌کنند، فقط به میزان کمی به ثروت و موقعیت اشاره می‌کنند. به عبارتی ثابت شده است که پول با رفاه ارتباط مستقیم دارد، اما اثر پول ضعیف‌تر از بسیاری از عوامل شادی دیگر است، جایی که روابط اجتماعی با کیفیت خوب، قوی‌ترین اثر را دارند.

تحقیقات اخیر دانشگاه آکسفورد نشان می‌دهد که شادی در واقع باعث بهره‌وری بیشتر افراد می‌شود و مهم‌ترین عامل برای شادی در کار، تعلق خاطر است. از سوی دیگر، اعتقاد بر این است که دستمزد مهمترین عامل برای شادی در کار است، اما معلوم می‌شود که محرک بسیار ضعیف تری برای شادی در کار نسبت به تعلق خاطر است. این با پیام کلی علم شادکامی همخوانی دارد که روابط اجتماعی مهمترین عامل برای شادی افراد است.

دیگر خبرها

  • رژیم غذایی گیاهی برای افراد سیگاری مفید است
  • بهبوددهنده‌های آنزیمی مخصوص صنعت آرد و نان تولید شد
  • بازارهای نوظهور جهان با سریع‌ترین رشد در دوره ۲۰۲۴ تا ۲۰۲۹
  • تور‌های گردشگری غیرمجاز در انتظار برخورد قانونی
  • تغییرات آب و هوایی می‌تواند منجر به افزایش ویروس‌هایی مانند کووید شود
  • چرا فنلاند شادترین کشور دنیاست؟
  • انسان‌های غارنشین گیاهخوار بودند
  • حد کم کردن وزن چقدر است؟
  • ماه بر سلامتی کدام عضو بدن ما تاثیر می گذارد؟
  • حقایق جالب درباره چپ دست‌ها که احتمالا نمی دانستید