Web Analytics Made Easy - Statcounter

احسان عسکری سه شنبه شب در جلسه کمیته تخصصی ستاد تسهیل رفع موانع تولید گچساران افزود: این استان با توجه به جمعیت، شرایط مناسبی در زمینه طرح های اقتصادی ندارد و به همین دلیل باید برای ارتقاء اقتصاد کهگیلویه و بویراحمد بیش از پیش تلاش کرد.

وی اظهار داشت: حرکت اقتصادی کهگیلویه و بویراحمد باید در جهت تغییر و در راستای اقتصاد کلان باشد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار کهگیلویه و بویراحمد افزود: عملکرد مسئولان در توسعه و سازندگی این استان تاثیر بسزایی دارد و برنامه های مهمی برای کهگیلویه و بویراحمد در چند سال آینده پیش بینی شده که گچساران نیز بخش مهمی از این برنامه ها می باشد.

عسکری ابراز کرد: در صورتی که این برنامه ها در کهگیلویه و بویراحمد  اجرا شود این استان پنج رتبه در کشور ارتقاء پیدا خواهد کرد.

وی با اشاره به کمبود زمین برای ایجاد شهرک های صنعتی و اجرای طرح های سرمایه گذاری در گچساران افزود: برای رفع معضل بیکاری در این استان باید مسئولان اجرایی با هم دیگر تعامل داشته باشند.

عسکری با بیان اینکه برای اجرای طرح های اقتصادی در استان باید معارضات  اجتماعی برطرف شود گفت: در صورتی که  شخصی در بحث واگذاری زمین برای ایجاد شهرک های صنعتی ادعایی دارد باید مدارک قانونی برای آن ارائه تا از سوی مراجع قانونی پیگری شود.

وی گفت: ۱۴ طرح اقتصادی کلان در کهگیلویه و بویراحمد در دست اجرا است که نیمی از آنها در گچساران می باشد. 

معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار کهگیلویه و بویراحمد گفت: برای کاهش نرخ بیکاری و ارتقاء سرانه و اشتغال باید هماهنگی لازم بین دستگاه های اجرایی انجام شود.

وی ادامه داد: معارض اجتماعی یکی از مهمترین عوامل کندی روند اجرایی طرح ها در این استان است و نباید این عامل تاثیری در اجرای این طرح ها داشته باشد و باید از طریق قضایی برطرف شود.

عسکری  افزود: یک ستاد مستقل جهت سرمایه گذاری و واگذاری زمین ها در استانداری تشکیل شده است.

معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار کهگیلویه و بویراحمد افزود: در صورتی که طرحی برای سرمایه گذاری پیشنهاد و یا اجرا شده باید به صورت دقیق  از سوی کارشناسان مورد بررسی قرار می گیرد.

عسکری اظهار داشت: هم اکنون طرح های مختلفی در زمینه های کشاورزی، گردشگری و زیرشاخه های صنعت در کهگیلویه و بویراحمد آغاز شده که با تحقق آنها شاهد ارتقاء استان در بخش های مختلف خواهیم بود.

وی گفت: با توجه به نرخ بالای بیکاری در گچساران باید طی یک هفته زمینی در مقیاس شهرک صنعتی برای سرمایه گذاری  معرفی شود.

عسکری تاکید کرد: همه مسئولان گچسارانی از سرمایه گذاران بخش خصوصی برای اجرای طرح های اقتصادی و تولیدی در این شهرستان بطور ویژه حمایت کنند.

فرماندار: فرآیند واگذاری زمین در گچساران اصلاح شود

فرماندار گچساران بر لزوم اصلاح فرآیند واگذاری زمین در شهرک گچساران  تأکید کرد و افزود: باید تدابیری لحاظ شود تا قبل از صدور پروانه بهره‌برداری واگذاری‌ها زمین در این شهرک ها ممنوع شود .

روانبخش دیهیم بیان کرد: زمین های شهرک های صنعتی گچساران باید تعیین تکلیف شود و تعدادی از زمین های صنعتی این شهرستان به متقاضیان واحد های صنعتی واگذار شده که قابل توجهی از آنها بلا تکلیف، خالی یا نیمه تمام رها شده اند.

وی اظهار داشت: فعالیت‌ها و اقدامات انجام گرفته مدیران و صنعتگران  در این شهرک ها قابل تقدیر است و ما مکلف به برطرف کردن مشکلات موجود در شهرک های صنعتی این شهرستان هستیم و  باید در زمینه رفع موانع تولید کمک کنیم.

دیهیم گفت: قبل از واگذاری زمین در شهرک های صنعتی باید زیر ساخت های لازم از جمله آب، برق و گاز فراهم شود.

دهیم تصریح کرد: فرصت فعالیت برای تولیدکننده واقعی در شهرک های صنعتی باید فراهم شود.

فرماندار گچساران ابراز کرد: به تعدادی متقاضی طرح های صنعتی  زمین در شهرک های صنعتی واگذار شده ولی تاکنون اقدام برای اجرای طرح در این نواحی انجام نشده است.

وی گفت: ۲۵۲ هکتار زمین برای احداث پالایشگاه در این شهرستان واگذار شده ولی تاکنون اقداماتی در این زمینه انجام نشده است.

دیهیم اظهار داشت: وضعیت طرح های نیمه تمام صنعتی یا راکد  در گچساران بررسی و پایش و برای فعال سازی و بهره برداری از آنها اقدامات لازم انجام خواهد شد.

فرماندار گچساران افزود:  هماهنگی و تعامل بیشتر بین دستگاه های اجرایی  نقش موثر و مفیدی در شتاب بخشیدن به فعالیت های اجرایی دارد و در صورتی که هر یک از مسئولان اجرایی وظایف مدیریتی خود را به خوبی انجام دهند بسیاری از مشکلات پیش رو مرتفع می شود.

دیهیم تصریح کرد: اجرای طرح های بنگاه های اقتصادی کوچک و زودبازده از اولویت های کاری مسئولان باشد.

وی تهیه نشدن مواد اولیه طرح های کلان را از مهمترین مشکلات این طرح های اقتصادی اعلام کرد و گفت: با توجه به نرخ بالای بیکاری در گچساران اجرای طرح های زود بازده در این شهرستان مهم است.

دیهیم گفت: بانک ها باید همکاری لازم را با متقاضیان طرح های اقتصادی داشته باشند و طرح های اقتصادی  واقع در شهرک های صنعتی این شهرستان هم اکنون مشکل زیر ساختی ، زمین و تسهیلات بانکی دارند.

در این نشست مشکل شرکت تعاونی آجر پزی و استفاده از گاز ترش، درخواست تامین زمین برای شرکت مروارید نفت پارسیان به میزان ۵۰ هکتار و تملک اراضی برای ایجاد شهرک صنعتی مورد بررسی قرار گرفت.

برچسب‌ها واحد تولیدی شهرک صنعتی گچساران

منبع: ایرنا

کلیدواژه: واحد تولیدی شهرک صنعتی گچساران واحد تولیدی شهرک صنعتی گچساران کهگیلویه و بویراحمد شهرک های صنعتی طرح های اقتصادی اجرای طرح سرمایه گذاری واگذاری زمین

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۱۰۷۹۴۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اجرای طرح بزرگ آبرسانی قلعه مختار اندیمشک نیاز آبی مردم را برطرف می‌کند

صابر علیدادی مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب خوزستان در نشست بررسی طرح‌های حوزه آبفا اندیمشک در محل فرمانداری این شهرستان گفت: طرح بزرگ آبرسانی قلعه مختار اندیمشک از جمله طرح‌های مهم آبرسانی در این شهرستان است که با بهره برداری از این طرح، فشار آب در مناطق مختلف شهر اندیمشک پایدار و نیاز آبی شهروندان به میزان قابل توجهی رفع می‌شود.

او با بیان اینکه احداث ۱۱ حلقه چاه جدید آب در این شهرستان در دستور کار قرار گرفته است، افزود: ۲ حلقه چاه تاکنون احداث و تجهیز شده است و به زودی این طرح‌ها به بهره برداری می‌رسند.

آقای علیدادی با اشاره به نقش آفرینی قرارگاه سازندگی امام حسن مجتبی (ع) در آبرسانی به مناطق روستایی اندیمشک ادامه داد: آبرسانی به مناطق روستایی این شهرستان از مجتمع آبرسانی امیرسیف تا مهرزیل (تاف آب) در حال انجام است که با اجرای این خط، آب تمام روستا‌های مسیر از مازو تا روستای کوثر و مگسان از محل تامین آب از چاه‌های سرنمک و درکول تامین می‌شود.

مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب خوزستان با بیان اینکه طرح‌های متعددی برای پایدارسازی آب در اندیمشک در حال اجرا و تکمیل است، یادآور شد: احداث مخازن ۳ هزار مترکعبی امیرسیف، ۲ هزار مترمکعبی شهر حسینیه، مخزن روستای بالا رود شمالی و همچنین طرح آبرسانی به شهر حسینیه از محل تاسیسات آبرسانی دوکوهه و خط انتقال از روستای بالارود شمالی به شهر حسینیه از جمله طرح‌هایی هستند که درصورت تکمیل، نیاز آبی این شهرستان را به میزان قابل توجهی رفع می‌کنند.

این مقام مسئول تاکید کرد: طرح بزرگ مخزن آب شهر آزادی به سرعت در حال تکمیل است و پیش بینی می‌شود تا پایان خرداد امسال به بهره برداری برسد همچنین طرح آبرسانی و اصلاح شبکه توزیع آب در شهر چم گلک نیز در مراحل نهایی تکمیل است.

او ادامه داد: عملیات اجرایی احداث خط انتقال از مجتمع آبرسانی اندیمشک به کوی لور به طول پنج کیلومتر با اعتبار ۷۰۰ میلیارد ریال آغاز شده است و این طرح شاخص نیز به زودی در مسیر تکمیل و بهره برداری قرار می‌گیرد.

مدیرعامل شرکت آبفا خوزستان، طرح بزرگ فاضلاب اندیمشک را یکی از طرح‌های مهم و اولویت دار دانست و گفت: تکمیل ایستگاه پمپاژ کوی شهدا، احداث تصفیه خانه فاضلاب و تکمیل شبکه دفع فاضلاب از جمله مهم‌ترین طرح‌های توسعه شبکه فاضلاب در اندیمشک است که امیدواریم با جذب اعتبار مورد نیاز، گامی مهم و بزرگ در این زمینه برداشته شود.

او با اشاره به پیشرفت اجرای طرح آبرسانی و فاضلاب مسکن ملی در شهر اندیمشک افزود: تکمیل و بهره برداری و رفع مشکل آب و فاضلاب طرح مسکن ملی در اندیمشک یک اولویت مهم است که بهره برداری از این طرح در کمترین زمان ممکن به عنوان اولویت در حال پیگیری است.

علیدادی اضافه کرد: دولت سیزدهم به استان خوزستان و تقویت خدمات آب و فاضلاب در شهر‌های مختلف استان توجه ویژه دارد و اعتبارات مالی خوبی برای بهره برداری از این طرح‌ها اختصاص داده است تا پس از سال‌ها نیاز‌های این بخش برطرف شود.

طرح جامع آبرسانی به شهرستان اندیمشک با هدف تامین آب آشامیدنی سالم و بهداشتی اهالی شهر‌های اندیمشک، حسینیه، بیدروبه، آزادی و چم گلک و ۲۰۰ روستا‌های تابعه شهرستان از طریق تلفیق آب زیرزمینی و آب سطحی رودخانه دز توسط سازمان آب و برق خوزستان برای افق سال ۱۴۲۵ طراحی و در حال اجرا است.

براساس آخرین سرشماری عمومی نفوس و مسکن کشور که در سال ۱۳۹۵ انجام شد شهرستان اندیمشک جمعیتی بالغ بر ۱۷۸ هزار نفر دارد.

باشگاه خبرنگاران جوان خوزستان اهواز

دیگر خبرها

  • تلاش دستگاه قضایی برای تحقق شعار سال
  • تولیدات خوزستان در نمایشگاه اکسپو مورد توجه فعالان اقتصادی
  • مشکل صدور مجوز ساخت در ۲۸ قطعه از زمین‌های رو به روی شهرک خانقاه برطرف می‌شود
  • یک‌هزار و ۷۰۰ واحد بهره‌بردار در شهرک‌های صنعتی قم فعال هستند
  • اجرای طرح بزرگ آبرسانی قلعه مختار اندیمشک نیاز آبی مردم را برطرف می‌کند
  • رفع موانع صادرات واحدهای تولیدی در استان تهران پیگیری شود
  • موانع مشارکت مردم‬ استان‬ تهران‬ در امر تولید و اقتصاد رفع شود
  • مشکل کم‌آبی ۶۹ روستای استان ایلام در سال جاری برطرف می‌شود
  • مشکلات و موانع تولیدکنندگان شهرک های صنعتی استان تهران بررسی شد
  • بررسی و ساماندهی توسعه شهرک صنعتی شهرستان انار