Web Analytics Made Easy - Statcounter

راه اندازی مرکز مدرن دیابت کرمان در نشستی با حضور رئیس و جمعی از اعضای هیات نمایندگان اتاق بازرگانی کرمان، رئیس دانشگاه علوم پزشکی کرمان، جمعی از خیران، پزشکان و مدیران بهداشت و سلامت استان بررسی شد.

به گزارش برنا؛ رئیس اتاق بازرگانی کرمان در این نشست گفت: بر اساس آمار ارائه شده در مورد وضعیت دیابت در کرمان و اینکه عده زیادی از بیماری دیابت خود اطلاع ندارند و عده‌ای دیگر به آن اهمیت نمی‌دهند، ضرورت راه اندازی مرکز دیابت مدرن در استان احساس می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

سیدمهدی طبیب زاده افزود: اتاق کرمان با درک درست از مسئولیت های اجتماعی خود در حوزه های مختلف از جمله احداث 120 مدرسه، راه اندازی مرکز نابینایان، کمک به بخش بهداشت و درمان استان در دوران شیوع کرونا و... فعالیت داشته که امیدواریم مرکز دیابت نیز با محوریت اتاق با همراهی ویژه خیرین سلامت و کمک دانشگاه علوم پزشکی، شهرداری، استانداری و سایر دستگاه‌های مربوطه به بهترین شکل راه اندازی شود.

وی با اشاره به اینکه تعداد زیادی سازمان مردم نهاد در حوزه سلامت استان فعال هستند، ادامه داد: پیشنهاد می‌شود اتحادیه‌ای برای ساماندهی این سازمان های مردم نهاد تشکیل، سیاست های خیرانه مشخص و با قرار دادن اولویت های استان، منابع به این سمت سوق داده شود.

در ادامه این نشست رئیس کمیسیون مسئولیت های اجتماعی اتاق کرمان گفت: 62 درصد بیماران مبتلا به دیابت یا از بیماری خود اطلاع ندارند یا به آن اهمیت نمی دهند که همین موضوع مهم تصمیم ما برای راه اندازی مرکز دیابت شد. حسین نجف آبادی پور اظهار کرد: راه اندازی این مرکز نیازمند دستگاه ها و حضور پزشکان متخصص به ویژه چشم پزشک و متخصص کلیه و ارتوپد است که باید اقدام جدی و اساسی در این زمینه انجام شود. وی با بیان اینکه مجمع خیرین سلامت سیرجان در راه اندازی مرکز دیابت پیشگام شده است، گفت: امیدواریم دولت حمایت های  لازم در زمینه های مختلف از این طرح داشته باشد.

در ادامه عضو هیات رئیسه اتاق کرمان، گفت: با توجه به وجود تجربه همکاری بسیار خوب اتاق با بخش سلامت استان، به نظر می رسد بتوان کار گروهی خوب با نتیجه مناسب را در راه اندازی مرکز دیابت انجام داد. عباس جبالبارزی تصریح کرد: پیشنهاد می شود مکان در نظر گرفته شده برای این مرکز و طراحی احداث آن به صورت جامع دیده شود و در ادامه سیاستگذاری ها انجام و تقسیم کار صورت گیرد.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی کرمان نیز در این نشست ضمن قدردانی از خیرین حوزه سلامت استان گفت: مرکز دیابت در مرکز استان بسیار کامل و جامع و برای ارائه همه خدمات مورد نیاز بیماران دیابتی راه اندازی شود که نمونه طرح مدنظر در استان های مجاور وجود ندارد. حمیدرضا رشیدی نژاد، اظهار کرد: تهیه زمین مورد نیاز، تامین نیروی انسانی، پیگیری ارائه تسهیلات و دریافت مجوزها برای راه اندازی مرکز دیابت توسط دانشگاه علوم پزشکی انجام می شود تا خیرین بتوانند با خیال آسوده تری به احداث این مرکز بپردازند.

وی افزود: این مرکز باید بتواند همه خدمات از جمله آموزشی، پیشگیری، تشخیصی، درمانی، غربالگری، مشاوره و همه حمایت های لازم را ارائه دهد. رشیدی نژاد اظهار کرد: از فعالیت های اتاق کرمان و خیرین حوزه سلامت شناخت کامل داریم و می دانیم کار با جدیت و کامل پیش خواهد رفت.

همچنین مدیرعامل انجمن حمایت از بیماران دیابتی استان کرمان گفت: در سال 2021 آمار فوت شدگان در اثر دیابت در کل دنیا بسیار بیشتر از کرونا بوده و پیش بینی می شود تا سال 2030 آمار مبتلایان به دیابت در خاورمیانه و شمال آفریقا به 95 میلیون نفر می رسد. علی اصغر عباسی افزود: از 800 هزار نفر جمعیت کرمان حدود 100 هزار بیمار دیابتی داریم که برای حدود 20 هزار نفر پرونده در مراکز ایجاد شده است.

گفتنی است در این نشست مقرر شد کارگروه سیاستگذاری برای راه اندازی مرکز دیابت کرمان متشکل از شهرداری، استانداری، دانشگاه علوم پزشکی، اتاق بازرگانی و مجمع خیرین سلامت تشکیل شود.

انتهای پیام

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: بهداشت و درمان سلامت پزشک دولت علوم پزشکی زمین دانشگاه علوم پزشکی استان کرمان خاورمیانه دیابت رئیس اتاق بازرگانی کرمان اتاق بازرگانی صنایع معادن و کشاورزی کرمان مرکز دیابت راه اندازی مرکز دیابت دانشگاه علوم پزشکی سلامت استان اتاق کرمان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۱۰۸۱۰۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

راه‌اندازی اپراتور هوش مصنوعی در کشور / GPU هایتان را با اپراتور به اشتراک بگذارید

دهقانی فیروزآبادی در کنفرانس خبری معاونت علمی – فناوری ریاست‌جمهوری با تشریح برنامه‌های دولت برای توسعه هوش مصنوعی گفت: «در حال حاضر هوش مصنوعی در همان فرصتی قرار گرفته است که اقتصاد دیجیتال در دهه ۹۰ داشت. شرکت‌های فعال در این حوزه فرصت بسیار خوبی برای رشد و توسعه دارند؛ همان‌طور که کسب‌وکارهای اقتصاد دیجیتال یک دههٔ قبل چنین فرصتی را در اختیار داشتند».

به گزارش خبرآنلاین و به نقل از ایسنا، دیجیاتو و زومیت، معاون علمی-فناوری رئیس‌جمهور در خصوص رسیدن کشور به ۱۰ کشور برتر دنیا در حوزه هوش مصنوعی، گفت: «سال گذشته گفت‌وگوهایی زیادی با رئیس‌جمهور و همین‌طور دستگاه‌های مختلف ازجمله سازمان برنامه‌وبودجه برای الزام ایجاد مرکز ملی توسعه هوش مصنوعی و در کنارش، شورای ملی راهبری انجام شد و در این راستا برنامه‌ها و مدل‌های کشورهای مختلف در حوزه هوش مصنوعی موردمطالعه قرار گرفت».

دهقانی فیروزآبادی با اشاره به اینکه سال گذشته راه‌اندازی مرکز ملی هوش مصنوعی و شورای راهبری به تصویب رسید و اعضای شورا مشخص شدند، ادامه داد: «این مرکز ذیل نهاد ریاست جمهوری تشکیل شده و اساسنامه آن در شورای عالی انقلاب فرهنگی بررسی می‌شود. از آن موقع جلسات متعددی با سرمایه‌گذاران بخش‌های دولتی مانند صندوق نوآوری و شکوفایی و صندوق توسعه ملی برگزار شد و درنهایت از اسفند ۱۴۰۲، صندوق هوش مصنوعی با سرمایه ۱۰ همتی (۱۰ هزار میلیارد تومان) شکل گرفت که بخش خوبی از سرمایه آن از نهادهایی مانند صندوق توسعه ملی و مؤدیان مالیاتی مانند اپراتورها جذب شد.»

به گفته معاون رئیس‌جمهور، طی این مصوبات همچنین برنامه‌ریزی شد که مرکز ملی هوش مصنوعی، اپراتور هوش مصنوعی را ایجاد کند که این اپراتور ۳ خدمت اصلی مزرعه پردازشی بزرگ (هاب)، مرکز داده بزرگ (دیتاسنتر) و کتابخانه‌های بزرگ زبانی و تصویری را ارائه می‌دهد. همان‌طور که اپراتورهای تلفن همراه خدمات اینترنتی را ارائه می‌دهند، اپراتور ملی هوش مصنوعی نیز خدمات پردازشی بزرگ و خدمات کتابخانه‌های محاسباتی را در اختیار دانشگاه‌ها، شرکت‌های دانش‌بنیان و سازمان‌ها و نهادها قرار خواهد داد.

دهقانی فیروزآبادی با بیان اینکه ایران از نظر دانش فنی و نیروی انسانی وضعیت خوبی دارد، گفت: «در حوزه مقالات و ارجاعات، ایران رتبه ۱۷ یا ۱۸ را دارد؛ اما در حوزه کاربرد رتبه ۷۰ تا ۸۰ را دارد که این جایگاه به دلیل نبودن زیرساخت‌ها در کشور است و پیش‌بینی می‌کنیم در سال ۱۴۰۳ تحول خوبی در حوزه هوش مصنوعی با ایجاد اپراتور ملی هوش مصنوعی و توسعه زیرسیستم‌ها داشته باشیم. مرکز ملی هوش مصنوعی جایگاهی فراتر از معاونت علمی دارد و از تمام دستگاه‌ها دعوت می‌کنیم که این مرکز را تقویت کنند».

وی در مورد تجهیزات و زیرساخت هوش مصنوعی افزود: «پیش‌بینی ما این است که در سال ۱۴۰۳ به چند صد GPU دسترسی پیدا کنیم، البته تحریم‌های شدیدی در این حوزه وجود دارد؛ حتی عربستان و امارات نیز که برای خرید GPU اقدام کرده‌اند و پول پرداخت کرده‌اند؛ تحریم شده‌اند. از دانشگاه‌ها و تمام کسانی که در کشور GPU دارند، دعوت می‌کنم که بعد از راه افتادن این اپراتور GPU خود را به این اپراتور بیاورند».

۵۴۵۴

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1900274 ذوالفقار دانشی

دیگر خبرها

  • ایجاد اتاق وضعیت علم و آموزش عالی کشور
  • راه اندازی دستگاه CT اسکن در بیمارستان ۱۷ شهریور رشت
  • راه‌اندازی اپراتور هوش مصنوعی در کشور / GPU هایتان را با اپراتور به اشتراک بگذارید
  • سومین جشنواره چند رسانه‌ای گردشگری کشور به میزبانی کرمان برگزار می‌شود
  • نخستین مرکز جامع سرطان در گیلان راه اندازی می‌شود
  • کوتاهی در معرفی استان کرمان قابل قبول نیست
  • کرمان میزبان جشنواره چند رسانه‌ای وزارت میراث فرهنگی است
  • ۵ شعبه تخصصی شورای حل اختلاف اتاق اصناف اهواز راه‌اندازی می‌شود
  • مرکز جامع پیشگیری ، کنترل و بیماریهای غیر واگیر  در مرکز خدمات جامع سلامت گلها راه اندازی شد
  • تجهیز اتاق عمل بیمارستان زرقان به میکروسکوپ چشم پزشکی