Web Analytics Made Easy - Statcounter

یک رسانه داخلی با انتقاد از فدراسیون شهاب عزیزی خادم، درباره تضاد شعارهای انتخاباتی و تبلیغاتی رییس جدید فدراسیون فوتبال، گزارشی نوشت.

به گزارش طرفداری و به نقل از ایسنا، ماجرای فدراسیون فوتبال ایران درست مصداق بارز همان ضرب المثل قدیمی است و در نقطه‌ای که امروز مقابل مردم قرار گرفته‌اند مشخص نیست که باید قسم حضرت عباس‌شان را باور کرد یا دم خروس‌ را؟

هنوز اظهارات شهاب‌الدین عزیزی خادم قبل از انتخابات فدراسیون فوتبال از یادها نرفته‌ و کمتر از یک سال از وعده‌های پوشالی اقتصادی وی می‌گذرد که یکی از مشاوران آقای رییس در مقابل دوربین‌های تلویزیونی کاسه گدایی به دست گرفته و در سوی دیگر دنیا، عزیزی خادم و دیگر مشاورانش در حال تراشیدن‌ خرج‌های چند ده‌ هزار یورویی هستند!

عزیزی خادم در برنامه‌های اعلامی خود به منظور حضور در انتخابات فدراسیون فوتبال اعلام کرد:

به هر حال همین گشایش کانال مالی است، ‌ سوییس حافظ منافع ایالات متحده آمریکا در ایران است، اوفک، خیلی از همین محصولاتی که الان در ایران است مجوز اوفک گرفته اند، سازمان غذا و داروی آمریکا، غذا، دارو فلان می‌گیرند، ‌ آزادسازی پول های قفل شده که در همین پیش بینی بودجه در سال آینده آن را آورده ام و چیزی حدود ۹ میلیون یورو است، تدوین یک برنامه استراتژیک و بازاریابی مدون که شما باید بدانید چیزی حدود ۱۰ میلیون یورو نزدیک به ۲۶۰ تا ۳۰ میلیارد تومان پیش بینی کرده‌ام.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

نکته قابل تامل و عجیب در مورد عزیزی خادم، اظهارات وی چند ماه پس از انتخابش به عنوان رییس فدراسیون فوتبال بود. وی صراحتا اعلام کرد:

با توجه به محدودیت ها اصلا امکانش نیست و شما نمی‌توانید یک جوراب وارد این کشور کنید.

اظهاراتی که ۱۸۰ درجه با موضع گیری اولیه و شعارهای انتخاباتی و تبلیغاتی رییس جدید فدراسیون فوتبال در تضاد است و گویا این جملات از سوی دو شخص متفاوت عنوان شده و این سوال مطرح است که اگر امکان واردات حتی یک جوراب وجود نداشت به چه علت عزیز خادم از وارد کردن محصولات با مجوز اوفک و درآمدهای میلیون یورویی حرف می‌زد؟

اظهارات محمدرضا رفیعی، مشاور حقوقی فدراسیون فوتبال نیز در نوع خود عجیب و قابل تامل است. وی عنوان کرده است: «صدها میلیارد تومان پول فدراسیون فوتبال نزد حساب های بانکی فیفا قرار دارد، مشکل ما تحریم است و وقتی حتی بودجه جاری ما، هزینه تعویض و ترمیم چمن ما و… را نمی‌دهند چه باید بکنیم؟ می‌گویند پول متعلق به شماست اما یک دلار آن را به ما نمی‌دهند،  چه کاری می‌توانیم انجام دهیم؟ به دلیل تحریم اسپانسرهای بین المللی در زمینه لباس و تبلغات حاضر به همکاری نیستند.»

وی ادامه می‌دهد: «بنده به عنوان مشاور حقوقی فدراسیون فوتبال قراردادم یک ریال وجه رایج است. بدون منابع مالی و پولی نمی‌توان جایی را اداره کرد. هر برنامه‌ای که می رویم می‌گویند کیسه گدایی دست گرفته‌اند. بله! آقای رییس جمهور، آقای رییس قوه قضاییه، آقای مجلس، آقای وزیر اقتصاد؛ من افتخار می‌کنم می‌کنم به عنوان مشاور یک ریالی برای فوتبال مملکت گدایی کنم! من گدا هستم با افتخار برای فوتبال مملکت اما به ما کمک کنید! اگر به ما کمک نمی‌کنید چرا به ما طعنه می زنید؟»

پیش‌تر رفیعی در اظهاراتی جنجالی مدعی شده بود که داوران ایرانی که به خارج از کشور می‌روند، باد توپ‌ها را خالی کرده و در چمدان خود قرار داده و به ایران می‌آورند چون به دلیل تحریم نمی‌توانیم توپ سهمیه‌ای خود را وارد کشور کنیم.

آقای عزیزی خادم، ‌آقای رفیعی و سایر مسئولان فدراسیون فوتبال! واقعا تصور کرده‌اید که مردم ایران از تحریم‌های چند ساله کشور بی اطلاع هستند؟ واقعا کسی نمی‌داند که به دلیل تحریم‌های آمریکا تبادلات مالی و سایر مراودات اقتصادی به سختی انجام می‌شود و بعضا حتی امکان جابجایی پول وجود ندارد؟ واقعا شما و دوستان‌تان در فدراسیون فوتبال صاحب صندلی و سمت شدید که این جملات تکراری را برای مردم بازگو کنید؟

اگر قرار بود کاسه گدایی دست بگیرید و از رییس جمهور، رییس قوه قضاییه و مجلس شورای اسلامی طلب پول کنید چه نیازی به وجود شما بود؟ مگر نه اینکه روسای قبلی فدراسیون فوتبال با همین رویه پیش رفته بودند؟ در این شرایط فرق شما با یک چوب خشک در فدراسیون فوتبال چیست؟ کما اینکه در یک سال گذشته نیز دستتان در جیب دولت بوده و از بیت‌المال و سازمان برنامه و بودجه میلیاردها تومان ریخت و پاش کرده‌اید و خروجی هزینه‌هایتان شفاف نیست!

نکته عجیب‌تر ماجرا اینکه فدراسیون فوتبال ایران در حالی به گفته مشاور حقوقی این فدراسیون کاسه گدایی دست گرفته و به آن افتخار می‌کند و از رییس جمهور و رییس قوه قضاییه و مجلس شورای اسلامی درخواست کمک کرده که سفر عزیزی خادم به عنوان رییس، علی عالی خانی به عنوان مشاور و فردی به نام موسوی به آلمان و لیتوانی حدود ۳۲ هزار یورو معادل یک میلیارد تومان خرج تراشیده و مدیرعامل شرکت DHF در نامه‌ای به رییس فدراسیون فوتبال اعلام کرده «در گزارشات شرکت DHF هزینه‌های مربوط به سفر عزیزی خادم و همراهان وی شامل عالی خانی و موسوی به آلمان و لیتوانی مشاهده شده است و با توجه به اینکه انجام و پرداخت هزینه‌های آن فدراسیون خارج از عرف و ضوابط شرکت و همچنین خارج از حدود اختیارات حمیدرضا مهرعلی مدیرعامل اسبق این شرکت بوده و تخلف محسوب می‌شود، دستور فرمایید مطابق جدول پیوست مبلغ ۳۱ هزار و ۴۳۰ یورو تا پایان ماه جاری به حساب ارزی یورویی به نام شرکت واریز شود.»

واقعا اگر فدراسیون عاجز از درآمدزایی است و کاسه گدایی دست گرفته، به چه علت عزیزی خادم و مشاوران و همراهانش در حالی که هیچ نیازی به حضور بعضی از آن‌ها برای چنین سفرهای خارجی نیست، دوره افتاده‌اند و از هیچ سفر خارجی نمی‌گذرند؟ علاوه بر این پرداخت پاداش‌های چند هزار یورویی در فدراسیون فوتبال ایران به برخی افراد به دلیل پیروزی‌های تیم ملی فوتبال ایران در رقابت‌های مرحله انتخابی جام جهانی فوتبال از دیگر مسائل مطرح‌ شده‌ای است که تاکنون از سوی این فدراسیون توضیحی نسبت به آن ارائه نشده است!

منبع: پارس فوتبال

کلیدواژه: فدراسیون فوتبال فوتبال ایران کاسه گدایی عزیزی خادم گدایی دست

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت parsfootball.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «پارس فوتبال» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۱۰۸۶۳۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رایزنی عمار حکیم و معاون رسانه‌ای وزارت ارشاد ایران

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از پایگاه ااطلاع رسانی جریان حکمت ملی عراق، سیدعمار حکیم، رییس جریان حکمت ملی عراق، در دیدار فرشاد مهدی‌پور، معاون امور رسانه‌ای و تبلیغات وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ایران، و هیئت همراه وی، وضعیت فرهنگ و ارتباطات دو کشور و چشم‌اندازهای گسترش همکاری‌های عراق و جمهوری اسلامی ایران را مورد رایزنی قرار داد.

در این دیدار که در دفتر رییس جریان حکمت ملی عراق در بغداد انجام شد، حکیم بر ضرورت تبادل تجارب در بخش‌های فرهنگی، هنری و آرشیوی تأکید کرد.

وی با اشاره به نیازهای جوامع اسلامی به برنامه‌هایی فرهنگی که آنان را در برابر هجمه فرهنگی و اندیشه‌های منحرف مصون نگه دارد، بر ضرورت حمایت از برنامه‌های هنری و تولید فیلم و سریال و استفاده از فناوری‌های نوین برای رساندن آن به مخاطبان تأکید کرد.

رییس جریان حکمت ملی عراق همچنین بر ضرورت توقف جنگ در غزه تأکید کرد و جامعه جهانی را در قبال پیامدهای آنچه در غزه می‌گذرد و سکوت در برابر کشتار و گرسنه نگه‌داشتن و نسل‌کشی مسئول دانست.

کد خبر 6096634

دیگر خبرها

  • ملی پوشان دوچرخه سواری کوهستان ایران بدرقه شدند
  • واکنش عجیب طراح برنامه اقتصادی رییسی به وضعیت هزینه‌کرد دولت/ جبراییلی هم به شادی بی‌دلیل خبرگزاری دولت اعتراض کرد
  • بیانیه جدید باشگاه سپاهان؛ لیدرهای قسمت بانوان را شناسایی کنید
  • باشگاه سپاهان: کمیته انضباطی سرعت عمل را در موارد دیگر به کار گیرد
  • کمیته انضباطی سرعت عمل را در موارد دیگر به کار گیرد
  • رایزنی عمار حکیم و معاون رسانه‌ای وزارت ارشاد ایران
  • واکنش وزیر ورزش و رییس فدراسیون به اتفاقات آزادی
  • یک پرسپولیسی و یک سپاهانی به کمیته انضباطی احضار شدند
  • دو مدیر سپاهان و پرسپولیس در کمیته انضباطی
  • امضای تفاهم‌نامه همکاری فدراسیون والیبال ایران و عمان