Web Analytics Made Easy - Statcounter

گروه استان‌ها - نماینده ولی فقیه در بنیاد مسکن انقلاب اسلامی گفت: خوشبختانه ۵۲ درصد از خانه روستاییان و شهرهای زیر ۲۵ هزار نفر نوسازی شدند و به همین میزان میانگین ۵۲ درصد خانه‌های روستاهای کشور سنددار شدند. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از شهرکرد ، حجت الاسلام والمسلمین حسین روحانی‌نژاد  صبح امروز در دیدار با نماینده ولی فقیه در استان چهارمحال و بختیاری، اظهار داشت: در سال 99 یک اتفاق بسیار مثبت رخ داد و آن این بود که گفته شد اگر 100 هزار مسکن محرومین در سطح ملی به احداث شود، تقریباً نگرانی‌ها برطرف خواهد شد که این کار شروع شد و استان چهارمحال و بختیاری 3400 واحد از سهمیه یکصد هزار واحدی عمدتاً در مناطق محروم داشت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با اشاره به تاکید مقام معظم رهبری به مسکن محرومین، گفت: کار بنیاد مسکن در شهرها و روستاهای کوچک محرومیت‌زدایی است وقتی که خانه‌ها مقاوم و بازسازی می‌شود، اتفاق خوب است، خوشبختانه 52 درصد از خانه روستاییان و شهرهای زیر 25 هزار نفر نوسازی شدند و به همین میزان میانگین 52 درصد خانه‌های روستاهای کشور سنددار شدند، با نوسازی خانه‌ها دیگر نگران تخریب آن‌ها با زلزله کم ریشتر و آسیب زیاد به آن‌ها نیستیم.

نماینده ولی فقیه در بنیاد مسکن انقلاب اسلامی گفت: تا افق سال 1410 همه واحدهای مسکونی روستاییان و شهرهای 250 هزار نفر با دادن تسهیلات، نظارت فنی و اجرای ساختمان‌ها با آخرین الزامات ساخت و ساز مسکن، پایان نوسازی و مقاوم‌سازی مسکن در کشور است. 

وی با ابراز نگرانی در خصوص حاشیه شهرها و بافت‌های فرسوده، تصریح کرد: در برخی مناطق بدلیل بافت‌های فرسوده اگر زلزله 5 ریشتری بیاید در این خصوص فاجعه رخ خواهد داد و جان انسان‌های زیادی گرفته می‌شود چرا که خانه‌ها ضعیف هستند و بدون هیچ چارچوب و حساب و کتابی ساخته شدند، بنیاد مسکن با توجه به ظرفیت‌ها آمادگی دارد بافت‌های فرسوده و حاشیه شهرها را سامان دهد همانطور که در چندین شهر چابهار، زابل، زاهدان و ..‌‌. ورود پیدا کرده است.

وی گفت: تا کنون در 8 نقطه کشور زلزله بالای 5 ریشتر بوده که تلفات انسانی نداشته اما خسارت مالی بوده است از جمله کوهرنگ در استان چهارمحال و بختیاری که اگر خانه‌ها محکم بود این اتفاق نمی‌افتاد، دولت خوشبختانه در این زمینه تسهیلات می‌دهد اما متاسفانه شرایط آب و هوایی از جمله در کوهرنگ کار را گاهی کند می‌کند.

سالیانه یک میلیون واحد مسکونی توسط بنیاد مسکن ساخته می‌شود بنیاد مسکن برای نوسازی 100 هزار خانه غیرمقاوم در استان گلستان اعلام آمادگی کرد نقش بنیاد مسکن کشور در پروژه‌های عمرانی اردبیل بسیار پررنگ است

روحانی‌نژاد در پایان خاطرنشان کرد: در طول 4 سال در استان چهارمحال و بختیاری 60 هزار واحد ساخته می‌شود که از این تعداد حدود 46 هزار واحد مسکونی در شهرهای زیر 100 هزار نفر و 14 هزار واحد در روستاها ساخته می‌شود، میانگین باید 15 هزار واحد در سال ساخته شود که این رقم بسیار مناسب برای استان چهارمحال و بختیاری است.

انتهای پیام/7540/ی

منبع: تسنیم

کلیدواژه: استان چهارمحال و بختیاری روستاییان و شهرهای شهرهای زیر بنیاد مسکن هزار واحد هزار نفر خانه ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۱۰۹۵۹۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رشد 42 درصدی اجاره خانه در فروردین 1403/ این افزایش در مقایسه با سال های گذشته بی نظیر است

دنیای اقتصاد نوشت: بهای اجاره خانه در کشور در فروردین، 1.7‌درصد به صورت ماهانه (در مقایسه با اسفند سال گذشته)، افزایش پیدا کرد.   این نرخ تورم ماهانه اجاره، در مقایسه با روند یکی دو سال گذشته همین نرخ، در «سطح بسیار پایین» قرار گرفته به این معنا که میانگین تورم ماهانه اجاره مسکن طی دو سال 1401 و 1402، نرخ 3‌درصد بوده است.   پس در این صورت آیا «بازار اجاره به سمت بهبود، حرکت کرده است؟»   بررسی‌ها برای پاسخ این پرسش، «جواب منفی» ارائه می‌کند، چون که «در همه فروردین‌ها در سال‌های اخیر، همواره تورم ماهانه اجاره مسکن، یک سقوط نرخ را تجربه کرده است.»   در فروردین دو سال اخیر نیز رشد ماهانه شاخص اجاره مسکن در کشور، 2‌درصد بوده است که تقریبا نصف همین نرخ در ماه‌های دیگر سال بود. این افت نرخ تورم ماهانه اجاره در ماه اول هر سال در مقایسه با میانگین تورم ماهانه اجاره 11ماه بعد از آن، «ناشی از تعطیلی بازار معاملات مسکن به خصوص معاملات اجاره» است. در ماه اول سال، تقریبا هیچ مستاجری جابه‌جا نمی‌شود مگر تحت‌تاثیر موارد خاص که حجم آن پایین است.   به این ترتیب، «تابلوی تورم ماهانه اجاره مسکن در فروردین 1403»، معیار مشخصی برای تحلیل وضعیت بازار اجاره‌نشینی و حال و روز مستاجرها نیست. از این رو، در این بررسی، لازم است «تورم نقطه‌ای اجاره مسکن» یا همان «میزان رشد اجاره‌بها در ماه اول سال‌جاری نسبت به ماه اول 1402»، دیده و تحلیل شود.   تورم نقطه‌ای اجاره مسکن در ماه گذشته نرخ 41.8‌درصد را ثبت کرد. اینکه سرعت رشد نقطه‌ای و سالانه اجاره‌بهای مسکن به شکل تاریخی در دو سه سال گذشته و حتی در شروع امسال، افزایش یافته است، ناشی از «سطح جهش‌یافته تورم عمومی» و «تورم مسکن» است که در همین صفحه، قبلا درباره آن گزارش‌های تحلیلی منتشر شده بود. در این مقطع اما علاوه بر اینکه، ضرورت دارد سیاستگذار نسبت به «ریشه‌های تب بالای تورم اجاره مسکن» توجه کند تا بتواند «مهم‌ترین هزینه زندگی ماهانه خانوارها را از حالت سنگین و نامتعارف» به سطح نرمال برگرداند، «دو پیام هشداری» نرخ جدید تورم اجاره هم باید دیده شود.   سطح 41.8 درصدی رشد اجاره‌بها در قراردادهای فروردین 1403 از دو منظر مورد بررسی است.   این نرخ نشان می‌دهد، «فرمول مدنظر نمایندگان مجلس برای تعیین رشد مجاز اجاره‌بها در سال» که تصویب کرده‌اند و برای تایید نهادی روانه شورای نگهبان است، با «وضع موجود این بازار» همخوانی ندارد. فرمول نمایندگان می‌گوید، موجرها هر سال مکلف شوند «اجاره‌بهای سال جدید را براساس 50 تا 100‌درصد تورم عمومی افزایش دهند و بیش از آن، ممنوع باشد». اما در حال حاضر، تورم اجاره از تورم عمومی جلو زده است به این صورت که در فروردین امسال، تورم نقطه‌ای اجاره مسکن 41.8‌درصد شد در حالی که نرخ تورم عمومی نقطه‌ای در سطح 30.9‌درصد قرار گرفت. به این ترتیب، در وضع موجود که «نرخ رشد اجاره‌بها، 1.35 برابر نرخ تورم عمومی است»، ملاک قراردادن تورم عمومی برای تعیین تورم اجاره، امکان ‌پذیرش آن را از سوی بازار با تردید روبه رو می‌کند. کانال عصر ایران در تلگرام

دیگر خبرها

  • دریافت تسهیلات درجاسازی واحد‌های فرسوده روستایی واقع در حریم ممنوعه میراث فرهنگی
  • تقدیر از بانک مسکن برای پرداخت تسهیلات ساخت
  • روستایی که سهم لک لک ها شد | لک لک هایی که روستاییان را مجبور به خانه سازی کردند
  • تداوم پرداخت تسهیلات خرید یا ساخت مسکن ایثارگران در سال ۱۴۰۳
  • سمنان پیشرو در نهضت ملی مسکن/ ۱۹ هزار واحد مسکونی در دست ساخت است
  • معرفی بیش از ۹۷۰۰ گیلانی برای دریافت تسهیلات ۳۵۰ میلیون تومانی
  • رشد ۴۲ درصدی اجاره خانه در فروردین ۱۴۰۳
  • ۵۵ درصد از واحد‌های فرسوده در بافت‌های تاریخی قرار دارند
  • رشد 42 درصدی اجاره خانه در فروردین 1403/ این افزایش در مقایسه با سال های گذشته بی نظیر است
  • ۱۵۰۰ واحد مسکونی ویژه محرومان مشهد در حال ساخت است