Web Analytics Made Easy - Statcounter

حسینقلی قوانلو روز چهارشنبه در گفت و گو با ایرنا افزود: از مجموع ۲ هزار و ۶۰۰ واحد صنعتی و تولیدی در مازندران، ماشین آلات خط تولید ۳۵ درصد از این واحدها فرسوده است که با تدوام تامین نقدینگی، تسهیل روند اداری و گشایش اقتصادی می‌توان برای ادامه فعالیت این واحدها با هدف تولید کالاهای با کیفیت اقدام کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با بیان اینکه در ماه‌های گذشته با پرداخت تسهیلات ۸۵ میلیارد تومانی در قالب نوسازی ماشین آلات خط تولید، صنعت مازندران جان دوباره‌ای گرفت و برای ۳۲۶ نفر اشتغالزایی شد، خاطر نشان کرد: به طور حتم این رویه منسجم برای احیاء و شکوفایی تمام واحدهای صنعتی ادامه می‌یابد.

رییس سازمان صنعت، معدن و تجارت با بیان اینکه حدود ۳۴۰ واحد تولیدی راکد در استان وجود دارد، گفت: از این تعداد ۷۴ واحد تولیدی در ماه‌های گذشته با رفع مشکلات بانکی، مالیاتی، بیمه‌ای و نوسازی ماشین آلات خط تولید به چرخه تولید بازگشت.

قوانلو تصریح کرد: با بازگشت این تعداد واحد صنعتی به چرخه تولید در مازندران، یک‌هزار و ۷۲۸ نفر به تعداد شاغلان استان در حوزه صنعت و تولید اضافه شد و پیش‌بینی می‌شود تا پایان امسال هم ۲۰ واحد صنعتی راکد دیگر استان به مدار تولید کالا بازگردد.

رییس سازمان صنعت، معدن و تجارت مازندران با بیان اینکه حدود ۳۰ درصد از واحدهای صنعتی که در ماه‌های گذشته به چرخه تولید بازگشتند مشکل کمبود نقدینگی و بدهکاری بانکی داشتند، ادامه داد: با تقسیط بدهکاری‌های بانکی و یا واگذاری طرح به سرمایه گذار جدید و همچنین اعطای تسهیلات، این واحدهای مشکل‌دار در مدار تولید و اشتغال قرار گرفتند.

توقیف ابزار کار ممنوع

قوانلو با بیان اینکه، بانک‌ها، امور مالیاتی و شرکت‌های خدمات‌رسان در دریافت مطالبات خود به هیچ عنوان حق ندارند ابزار کار و ماشین آلات خط تولید واحدهای صنعتی بدهکار را تملک کنند، اضافه کرد: همکاری دستگاه‌های اجرایی و قضایی استان برای افزایش تولید و اشتغال و بازگرداندن واحدهای صنعتی تولید به چرخه تولید مطلوب است.

رییس سازمان صنعت، معدن و تجارت مازندران با بیان اینکه، در اوایل سال جاری حدود ۲۵ درصد واحد صنعتی استان با مشکل کمبود مواد اولیه برای تولید کالا مواجه بودند، ادامه داد: این مشکل در زمان حاضر برطرف شده و اکنون دغدغه صنعتگران استان کمبود نقدینگی و بازار فروش است.

وی ادامه داد: زیرساخت‌های خوبی برای اجرای طرح‌های توسعه‌ای در بخش تولید و صنعت مازندران فراهم است و از طرح‌های سرمایه‌گذاری سازگار با محیط زیست استقبال و برای فعالان اقتصادی فرش قرمزپهن خواهیم کرد.

قوانلو تصریح کرد: در یکسال گذشته ۱۰ هزار میلیارد تومان در قالب تسهیلات رونق تولید به واحدهای صنعتی مازندران پرداخت شد که به طور حتم اثر این تامین نقدینگی، در افزایش اشتغال در حوزه صنعت استان در سال های آینده نمایان خواهد شد.

سهم صنعت مازندران از مجموع اشتغال مازندران ۳۰ درصد است.

برچسب‌ها وزارت صنعت معدن و تجارت تولید داخلی مازندران افزایش تولید پروندهٔ خبری عزم دولت سیزدهم برای پایش و رونق واحدهای تولیدی و صنعتی

منبع: ایرنا

کلیدواژه: وزارت صنعت معدن و تجارت تولید داخلی مازندران وزارت صنعت معدن و تجارت تولید داخلی مازندران افزایش تولید ماشین آلات خط تولید واحدهای صنعتی چرخه تولید معدن و تجارت واحد صنعتی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۱۰۹۹۶۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ساخت ١٤٠ هزار واحد مسکونی برای کارگران صنعتی

به گزارش خبرگزاری مهر، ارسلان مالکی مدیر عامل سازمان ملی زمین و مسکن با اشاره به اینکه این اراضی در ۱۰ استان کشور واقع شدند، گفت: مساحت کل زمین‌هایی که برای طرح صنعت شهرها در نظر گرفته شده نزدیک به پنج‌هزار هکتار است.

معاون وزیر راه و شهرسازی، صنعت‌شهرها را یکی از سیاست‌های موفق دولت سیزدهم برای استفاده از همه ظرفیت‌های کشور دانست و افزود: اجرای این طرح در حقیقت نوعی مشارکت میان دولت و بخش صنعت برای تولید مسکن است.

وی، استفاده از ظرفیت مدیریتی واحدهای صنعتی در ساخت پروژه‌ها و کنترل کیفی این پروژه‌ها توسط بخش صنعت را از مزایای این مشارکت برشمرد و ادامه‌داد: در این راستا دولت نیز همه امکانات موجود برای تسهیل در اخذ مجوزها و امکان ایجاد تسهیلات را به کار می‌گیرد.

مالکی همچنین برای تأمین مسکن کارگران و کارکنان بخش صنعت در دیگر استان‌ها نیز اعلام آمادگی کرد.

کد خبر 6097492 زهره آقاجانی

دیگر خبرها

  • وزیر صنعت، معدن و تجارت به استان مرکزی سفر می‌کند
  • سیستم کنترلی واحد یک بخار نیروگاه بندرعباس نوسازی شد
  • پشت پرده خرید زمین در شهرک‌های صنعتی؛ به نیت احتکار زمین می‌خرند!
  • کشتارگاه طیور فسا با ۱۰۰ کارگر به چرخه تولید بازگشت
  • جوجه ریزی در واحدهای مرغداری به ۲ میلیون و ۸۶۶ هزار و ۸۷۰ قطعه رسید
  • ساخت ١٤٠ هزار واحد مسکونی برای کارگران صنعتی
  • توانمندسازی مددجویان، مانعی در برابر تولید فقر است
  • حکایتی دیگر از مشکلات متقاضیان طرح نهضت ملی مسکن
  • نوسازی ۴۰۰ هزار واحد نهضت ملی مسکن در قالب نوسازی بافت‌های فرسوده تا پایان سال
  • احیا ۱۶ واحد تولیدی و صنعتی در استان اردبیل