Web Analytics Made Easy - Statcounter

امارات متحده عربی تحت پوشش گردشگری کارشناسان نظامی و اطلاعاتی رژیم اسرائیل را به جزیره یمن سقطری منتقل می‌کند تا بر ساخت پایگاه‌های نظامی و مراکز جاسوسی در این جزیره استراتژیک نظارت کنند. - اخبار بین الملل -

به گزارش گروه بین الملل خبرگزاری تسنیم، حدود سه سال از نشست ضد ایرانی در ورشو لهستان می‌گذرد؛ نشستی که به ابتکار آمریکا با هدف اجماع و همکاری برای تشدید مقابله با ایران برگزار شد و در آن نشست، خالد الیمانی، وزیر امور خارجه وقت دولت مستعفی یمن به ریاست عبدربه منصور هادی در کنار «بنیامین نتانیاهو»، نخست وزیر وقت رژیم اسرائیل نشست و در جریان سخنرانی این صهیونیست، میکروفن خود را در اختیار او گذاشت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

نتانیاهو بعد از این نشست و حرکت الخالدی در حساب توییتری خود با انتشار تصویر مربوط به این رویداد، نوشت که «ما تاریخ اسرائیل را می‌سازیم».

اگر چه دولت مستعفی و فراری یمن تحت فشار افکار عمومی داخلی و خارجی مجبور شد، وزیر خارجه خارجه خود را به دلیل «اقدام خودسرنه‌اش» بعدا بی‌سر و صدا کنار بگذارد، ولی از آنجایی که این دولت سال‌هاست در هتل‌های ریاض، زندانی بوده، همواره مجبور است دیکته‌های عربستان سعودی و شخص بن سلمان، ولی‌عهد سعودی این کشور را پیاده کند؛ مانند توافق 2019 ریاض که مجبور شد 12 وزارت از 24 وزارتخانه را به جدایی‌طلبان وابسته به امارات در جنوب یمن واگذار کرده و آن‌ها را در دولت آواره و فراری خود تشریک کند.

بنابر این، این دیدار را نباید در خارج از دیکته‌ها و سیاست‌های تحمیلی ریاض علیه دولت‌مردان یمنی ریاض‌نشین تحلیل کرد. با این حال، توالی حوادث در یمن به ویژه جنوب این کشور که جولانگاه شبه نظامیان جدایی‌طلب وابسته به امارات یعنی شورای انتقالی و بازوی نظامی آن، تیپ‌های العمالقه است، نشان می‌دهد که امارات به عنوان کسی که با رژیم اسرائیل اقدام به عادی‌سازی روابط کرده، تلاش دارد پای این رژیم را به یمن نیز باز کند.

اخیرا تصویری بین کاربران یمنی در فضای مجازی با این عنوان دست به دست می‌شود: اهتزاز پرچم اسرائیل در بالاترین قله کوه أرخبیل/ سقطری.

سقطری، بزرگترین جزیره یمن بوده که به همراه پنج جزیره دیگر در اقیانوس هند استان ارخبیل-سقطری را تشکیل می‌دهد که دو شهرستان دارد. طی سال های گذشته امارات تلا‌ش‌های زیادی برای ایجاد جای پا در این جزیره استراتژیک با طبیعت منحصر به فرد و در نهایت تصاحب آن انجام داد و بعد از چند دور درگیری با نیروهای وابسته به دولت مستعفی و ائتلاف سعودی، نیروهای نظامی خود را در این جزیره مستقر کرد. حتی گفته می‌شود کشتی‌ حامل تجهیزات نظامی امارات که اخیرا از سوی ارتش یمن توقیف شد، تجهیزات نظامی سعودی‌ها را از سقطری به بندر جیزان (جازان) در عربستان منتقل می‌کرد.

مصاحبه اختصاصی| مقام ارشد یمنی: توقیف کشتی اماراتی هشداری آشکار برای اسرائیل استواکنش آمریکا به اقدام صنعاء در توقیف کشتی اماراتی در سواحل الحدیده

طی سال‌های گذشته گزارش‌‌های زیادی در ارتباط با این تلاش‌های امارات منتشر شده است. به عنوان مثال وب سایت «الیمن نت» آگوست 2020 به نقل از مقام مهمی در دولت مستعفی یمن نوشت که «طحنون بن زاید» رئیس مشاور امنیت ملی امارات از وزارت اطلاعات وابسته به دولت مستعفی خواسته که سقطری خارج از محدوده این دولت باشد.

بر اساس این گزارش، امارات با شگردهای رسانه‌ای و درج اخبار و گزارش‌هایی مبنی بر تلاش ترکیه و قطر برای نفوذ به این جزیره، عربستان سعودی را برای افزایش نفوذ خود در سقطری و ایجاد چند پایگاه نظامی به منظور اشراف بر تنگه باب المندب و تحرکات کشتی‌ها  متقاعد کند. این در حالی است که نیروهای دولت نجات ملی و انصارالله در این منطقه به هیچ وجه حضوری ندارند.

وب سایت خبری المجد یمن با اشاره به اهتزاز پرچم اسرائیل در جزیره سقطری نوشت که امارات در پوشش گردشگری پای صدها صهیونیست به این جزیره را باز کرده است که اکثر آن‌ها کارشناسان‌ نظامی و اطلاعاتی بود، و آن‌ها بر ایجاد پایگاه‌های نظامی مشترک و باندهای فرودگاه نظامی و مراکز رصد و کنترل با امارات و آمریکا در این منطقه اشراف دارند.

بر اساس این گزارش، «امارات با وقاحت تمام، اسرائیلی‌ها را به بالاترین قله‌های ارخبیل سقطری می‌رساند تا در آن بالا، در حالی که پرچم اسرائیل را بالا برده‌اند، عکس بگیرند که همه این اقدامات، نقض حاکمیت، آزادی و استقلال یمن است که ائتلافشان با تیترهای عریض و طویل، شعار آزادی و استقلال یمن را سر می‌دهند.»

خبرگزاری یمن پرس نیز به نقل از منابعی در این جزیره نوشت که امارات گردشگران اسرائیلی را به این جزیره می‌آورد و امنیت کامل آن‌ها را تأمین می‌کند تا با این کار عامدانه، احساسات یمنی‌ها را تحریک کند.

امارات در جزیره سقطری یمن جای پای اسرائیل گذاشتتحرکات امارات برای اشغال کامل سقطری یمن؛ پای اسرائیلی‌ها هم به این جزیره باز شداحداث پایگاه نظامی سعودی در سقطری به دست انگلیسی‌ها

انتهای پیام/

منبع: تسنیم

کلیدواژه: جزیره سقطری رژیم صهیونیستی اسرائیل اخبار یمن رژیم صهیونیستی اسرائیل اخبار یمن رژیم اسرائیل دولت مستعفی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۱۱۰۳۵۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تردید مقامات امنیتی صهیونیست در اثربخشی حمله به رفح

رسانه‌ها از تردید‌هایی در مورد استراتژی رژیم صهیونیستی و اثربخشی عملیات نظامی احتمالی در رفح در جنوب نوار غزه خبر دادند.

براساس گزارش المیادین، پایگاه اینترنتی «اسرائیل نیوز ۲۴» اعلام کرد که مقامات امنیتی سابق رژیم صهیونیستی نسبت به توانایی ارتش شغالگر برای دستیابی به اهداف خود در هر حمله احتمالی به رفح ابراز تردید کرده اند.

این وب‌سایت اضافه کرد که گفتگو‌هایی که در محافل رسانه‌ای و اطلاعاتی صورت می‌گیرد منعکس کننده عمق چالش‌های پیش روی سران رژیم صهیونیستی در برخورد با جنبش حماس است.

در همین راستا، این وب‌سایت به نقل از یوسی کوهن، رئیس سابق سرویس جاسوسی رژیم صهیونیستی موسوم به موساد، اعلام کرد که اظهارات رسمی این رژیم در مورد قصد ورود به رفح ممکن است اغراق‌آمیز باشد.

کوهن تاکید کرد که بیانیه‌های ایده آل همیشه واقعیت عملیاتی یا استراتژیک را منعکس نمی‌کند. او توانایی رژیم صهیونیستی برای حذف کامل حماس در غزه را رد و اعلام کرد نابودی کامل این جنبش غیرواقعی است. 

از سویی دیگر آمنون آبراموویچ، خبرنگار امور سیاسی کانال ۱۲ رژیم صهیونیستی، به فقدان جایگزین سازمان یافته برای حماس در پنج ماه و نیم گذشته اشاره کرد که مشکلات اسرائیل در برچیدن ساختار سازمانی حماس را تأیید می‌کند.

اسرائیل زیو، رئیس سابق بخش اطلاعات نظامی ارتش صهیونیستی نیز مخالفت خود را با هرگونه اقدام نظامی در رفح اعلام کرد. زیو در یک مصاحبه رادیویی گفت که حمله به رفح یک تله استراتژیک است که توسط حماس آماده شده است که می‌تواند به فاجعه‌ای منجر شود که مسئولیت آن بر عهده طرف صهیونیستی است.

وی همچنین با اشاره به اینکه رفح علاوه بر حساسیت مصر و آمریکا نسبت به آن، مکان بسیار دشوار و شلوغی برای نبرد است گفت که این عملیات از هر کاری که ارتش در شمال نوار غزه انجام داد خطر بیشتری دارد.

این در حالی است که تهدیدات رژیم صهیونیستی برای حمله به رفح افزایش یافته است. طبق گزارش اداره مرکزی آمار فلسطین، این شهر دارای تراکم جمعیتی حدود ۱.۱ میلیون نفر است که در مساحتی به وسعت ۶۳.۱ کیلومتر مربع زندگی می‌کنند.

با این حال، تردید‌های اعلام شده از سوی مقامات امنیتی سابق، عمق بحران استراتژیک رژیم صهیونیستی را در برخورد با نوار غزه و جنبش حماس، در زمانی که چالش‌های منطقه‌ای و بین‌المللی همچنان تشدید می‌کند، آشکار می‌کند.

علاوه بر این، سایت «اسرائیل نیوز ۲۴» از مذاکرات جاری میان مقاومت فلسطین و رژیم اشغالگر صهیونیستی خبر داد و گفت: هنوز شاهد تحولات هستیم.زیرا پیشنهادات جدیدی برای از سرگیری مذاکرات تبادل اسرا در حال بررسی است که شامل بازگشت اسرای اسرائیلی در ازای بازگشت مردم غزه به شمال و مواردی از این دست است.

این وب‌سایت افزود: این اقدامات در زمانی صورت می‌گیرد که روابط بین آمریکا و اسرائیل شاهد تنش است که موقعیت حماس را در مذاکرات تقویت می‌کند.

باشگاه خبرنگاران جوان بین‌الملل خاورمیانه

دیگر خبرها

  • کشته شدن 2 فرمانده ارتش اسرائیل در مرکز نوار غزه
  • السنوار درخشان‌ترین استراتژیست منطقه است
  • حمله موشکی به کشتی مرتبط با رژیم اسرائیل
  • پیام رئیسی به مناسبت قهرمانی تیم ملی فوتسال در آسیا | اهتزاز پرچم پرافتخار ایران در تایلند موجب سرافرازی ایرانیان ورزش‏‌دوست شد
  • تردید مقامات امنیتی صهیونیست در اثربخشی حمله به رفح
  • محمود عباس: حمله به رفح بزرگ‌ترین فاجعه تاریخ فلسطین خواهد بود
  • تفرقه در وزارت خارجه آمریکا/ اختلاف بر سر حمایت تسلیحاتی از اسرائیل است
  • احتمال استعفای زودهنگام رئیس ستاد ارتش اسرائیل
  • تایوان: چین بعد از بازگشت بلینکن تحرکات نظامی خود را از سر گرفت
  • دولت آمریکا قصد اعمال تحریم‌هایی علیه یگان‌های نظامی اشغالگران را ندارد