Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری فارس از شیراز، وقوع سیلاب، هفته گذشته شهرهای جنوبی فارس را درگیر کرد و به بخشهای مختلف نظیر تاسیسات آب و راه و...آسیب‌هایی وارد نمود.

تخریب خانه ها و اراضی کشاورزی و از بین رفتن دام‌ها نیز بخش دیگری از عوارض سیل بود که جبران آن، بیش از سایر بخشها زمان‌بر است. در سیلاب اخیر تاسیسات آب‌رسانی در ۷ شهر استان فارس درگیر خساراتی شدند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

طی ۴۸ ساعته نخست، تعدادی از روستاها و شهرها به شرایط طبیعی بازگشت اما در این میان بخش خیرگو از توابع شهرستان لامرد همچنان با مشکلات آبرسانی دست و پنجه نرم می کند.

آسیب سیل به شبکه آب‌رسانی ۱۲۱ روستا و ۱۳ شهر

در همین زمینه معاون بهره‌برداری و توسعه آب شرکت آبفای فارس در گفتگو با خبرنگار فارس در شیراز گفت: در سیل اخیر، به تاسیسات آب‌رسانی ۷ شهر خساراتی وارد شد که این خسارات، توسط ستاد بحران بیش از ۵۰ میلیارد تومان برآورد شده است.

وحید حق‌شناس با بیان اینکه سیل به خطوط پمپاژ، خطوط انتقال و چاه‌ها آسیب رسانده، ادامه داد: خسارات وارده به تفکیک در شهرستان لامرد 18.5 میلیارد تومان، شهرستان مهر 11.5 میلیارد تومان، در لار 5 میلیارد تومان و در بیرم 2 میلیارد تومان برآورد شده است.

به گفته معاون آبفای استان فارس، شبکه آب‌رسانی ۱۲۱ روستا و ۱۳ شهر در گیر و دار سیلاب، دچار مشکلات جزئی و کلی شد.

حق‌شناس بیان کرد: در همان ۴۸ ساعت نخست، آب در ۸۰ درصد مناطق به مدار بهره‌برداری بازگشت اما در بخش خیرگو از توابع لامرد ۲۲ روستا همچنان با مشکل مواجه بودند.

وی با اشاره به اینکه در این بخش، سه حلقه چاه وجود داشته که بعد از‌ سیل ۲ حلقه با مشکل مواجه شده‌اند، افزود: به دلیل صعب العبور بودن مسیر، دسترسی از بین رفته و ماشین‌آلات به احیای دسترسی پرداختند تا پس از برق‌رسانی، چاه را فعال کنند.

حق شناس اضافه کرد: یکی از چاه های آسیب دیده تا ۴۸ ساعت دیگر به مدار بهره‌برداری باز می‌گردد و حلقه سوم نیز تا ۱۰ روز آینده فعال خواهد شد.

معاون آبفای فارس اظهار داشت: تاکنون ۲۲ روستا از بخش خیرگو، وضعیت نامساعدی داشتند که آب‌رسانی به ۱۷ روستا به وضعیت طبیعی بازگشته اما در ۵ روستا ، آب با فشار ضعیف است که این مشکل نیز شب گذشته مرتفع شده است.

حق شناس با اشاره به اینکه از سه‌شنبه تا جمعه در مناطق سیل‌زده به بررسی میدانی پرداخته‌ایم، خاطرنشان کرد: مشکل آب‌رسانی به بخش خیرگو حل شده اما به طور کلی روند آب‌رسانی در این منطقه تا بازگشت به رویه طبیعی، یک هفته تا ۱۰ روز به طول می‌انجامد.

انتهای پیام/س

منبع: فارس

کلیدواژه: لامرد شهرهای جنوبی فارس مدار بهره برداری شبکه آب رسانی خسارات میلیارد تومان تاسیسات آب بخش خیرگو آب رسانی حق شناس

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۱۱۰۳۹۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

هزار و ۶۸۳ نقاط در استان کردستان تحت پوشش گاز طبیعی

احمد فعله گری گفت: در سال گذشته ۳ میلیارد و ۶۹۶ میلیون متر مکعب در سطح استان مصرف گاز طبیعی داشتیم، که  در حال حاضر ۶۳۰ هزار و ۲۹۲ مشترک گاز در بخش‌های مسکونی، تجاری و صنعتی در استان است.

وی بابیان اینکه با تلاش‌های انجام شده به منظور بهره مندی هر چه بیشتر مردم برای استفاده از این انرژی، هم اکنون بیش از ۳۰۰ هزار و ۱۳ علمک در سطح استان نصب شده و در ادامه افزود: که  از این تعداد ۱۵۸ هزار و ۶۹۶ مورد در شهر‌ها ، ۱۳۹ هزار و ۸۰۴ مورد در روستا‌ها و هزار و ۵۱۳ علمک برای واحد‌های تولیدی و صنعتی نصب شده است.

مدیر عامل شرکت گاز استان کردستان گفت: میزان شبکه گذاری در این استان ۱۳ هزار و ۲۶۴ کیلومتر می‌باشد که بیشتر شبکه گذاری‌ها در روستا‌های استان اجراء شده است، ۹ هزار و ۳۷۳ کیلومتر در سطح روستا‌ها و ۳ هزارو ۱۰۵ کیلومتر در سطح شهر‌ها و ۷۸۶ کیلومتر برای واحد‌های تولیدی و صنعتی شبکه گذاری شده است.

فعله گری افزود: در سال گذشته یکی از اهداف استراتژیک نصب ۵ هزار عملک بود که شرکت گاز استان کردستان با نصب ۷ هزار و ۷۷۶ علمک  پیشرفت ۱۵۶ درصدی همراه بود، در بخش ظرفیت سازی برای صنایع که هدف آن ۱۰ هزار متر مکعب در ساعت بوده که با ظرفیت سازی ۲۵ هزار و ۲۱۶ متر مکعب در ساعت پیشرفت ۲۵۲ درصدی نمایان می‌گردد.

وی با بیان اینکه با توجه به شعار سال ۱۴۰۳ جهش تولید با مشارکت مردم  و در راستای تحقق بخشیدن، گازرسانی به ۴۰ واحد تولیدی و صنعتی در استان را در دستور کار قرار داده است و با توجه به زمینه فعالیت مهم و اساسی دیگر به معین بودن استان کردستان در استان هرمزگان با تمام توان و قدرت در نظر دارد ۲ شهر فارغان و احمدی سرگز، ۱۰۰ روستا و ۶۵ واحد تولیدی و صنعتی را به شبکه سراسری وصل نماید.

باشگاه خبرنگاران جوان کردستان سنندج

دیگر خبرها

  • هزار و ۶۸۳ نقاط در استان کردستان تحت پوشش گاز طبیعی
  • خسارت سیل به تاسیسات آبفای تفت یزد
  • روستا‌های بالای ۱۰ خانوار بخش مرکزی گناوه برق‌رسانی می‌شوند
  • «فهرج»، کاندیدای بهترین روستاهای جهانی گردشگری
  • خسارت بیش از یک میلیاردی سیل به تاسیسات آب و فاضلاب شهر تفت
  • برخورداری ۹۳ درصدی روستاهای شهرستان آزادشهر از طرح هادی
  • رشد تأمین آب شرب پایدار در روستاهای کشور+جدول
  • کاروان سلامت هلال احمر تالش در روستاهای بخش مرکزی تالش اجرا شد
  • بازگشت سیلاب به «بهانگر» در داورزن و تخریب پل ارتباطی روستا
  • رفع آسیب‌های زیرساختی به روستاهای دهلران در دستور کار