Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «مهر»
2024-04-26@10:23:48 GMT

بررسی ایجاد ساختمان های دوستدار محیط زیست در تهران

تاریخ انتشار: ۲۲ دی ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۴۱۱۰۹۰۱

بررسی ایجاد ساختمان های دوستدار محیط زیست در تهران

حمیدرضا صارمی در گفتگو با خبرنگار مهر، درباره ساختمان‌های دوستدار محیط زیست و مصوبه دور پیشین مدیریت شهری مبنی بر لزوم ابلاغ مصوبه آن از سوی شهرداری ظرف مدت ۶ ماه گفت: بحث‌های محیط زیستی در قوانین، در دستورالعمل‌ها و برنامه سوم شهرداری اولویت است و در حال بررسی این موضوع برای اعمال سیاست‌های تشویقی هستیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

معاون معماری و شهرسازی شهرداری تهران تصریح کرد: بخشی از اقدامات در راستای اجرای شهر دوستدار محیط زیست، نیازمند تغییر در مقررات ما است که باید با کمک شورای شهر و شورای معماری و شهرسازی در این زمینه اقدام کنیم.

صارمی در پاسخ به این سوال که آیا قرار است در این دوره مگا پروژه داشته باشیم یا خیر، اظهار داشت: بحث‌های مگا پروژه یا پروژه‌های در مقیاس کلان تابع شرایط و ضوابط است. بنابراین جایی که شرایط و ضوابط شهر اجازه دهد، رویکرد شهرداری معمولاً این است که اسناد و قوانین بالادستی تغییر نکند و پروژه اجرا شود.

وی در پاسخ به این سوال که در حال حاضر آیا برنامه‌ای برای اجرای مگا پروژه در شهر تهران وجود دارد یا خیر بیان کرد: فعلاً ساخت و اجرای مگا پروژه‌ای در دستور کار نیست.

به گزارش مهر، مهدی صالحی مدیرکل معماری و ساختمان شهرداری تهران شهریور ماه امسال از لازم‌الاجرا بودن مصوبه «توسعه ساختمان سبز و معماری پایدار در شهر تهران»، خبر داد و گفت: با اجرای این مصوبه، صنعت ساخت و ساز پایتخت در مسیر حفاظت از محیط زیست حرکت خواهد کرد و ساختمان‌های شهر، دوستدار محیط زیست می‌شوند.

بر اساس این مصوبه، شهرداری موظف است نسبت به بهینه‌سازی مصرف انرژی و توسعه انرژی‌های تجدید پذیر و تعیین رده انرژی و اخذ گواهی ممیزی اقدام و شناسنامه انرژی ساختمان‌های تحت پوشش را تهیه کند.

بر مبنای این مصوبه، شهرداری تهران، باید نسبت به تهیه و ابلاغ اسناد راهبردی و اجرایی ظرف مدت حداکثر شش ماه اقدام کرده و در گام بعدی ظرفیت‌های ترویجی، اطلاع‌رسانی و آموزش جهت ارتقای آگاهی شهروندان را برای استفاده از این اسناد فراهم کند.

کد خبر 5397941 ساناز باقری راد

منبع: مهر

کلیدواژه: شهرداری تهران حفظ محیط زیست شهرداری تهران شورای شهر تهران قوه قضاییه تصادفات رانندگی زنان سازمان زندان ها پلیس راهور شورای عالی استان ها هلال احمر جمهوری اسلامی ایران هواپیمای اوکراینی مهدی چمران مترو کمیته امداد امام خمینی ترافیک دوستدار محیط زیست مگا پروژه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۱۱۰۹۰۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

حل مشکلات انتقال آب به دریاچه ارومیه

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما به نقل از خانه ملت، محمد جواد عسکری اظهار داشت: مسائل محیط زیسیت باید جزء اولویت‌های مهم دستگاه‌های دولت و دستگاه‌های اجرایی باشد، امروز اثرات کم توجهی به این حوزه را با مشکلات به وجود آمده مشاهده می‌کنیم و برای جبران این کم توجهی‌ها لازم است در قالب برنامه حرکت کنیم.   نماینده مردم داراب و زرین دشت در مجلس شورای اسلامی با اشاره به اینکه ۲۲۰ حکم مربوط به دستگاه‌های متولی در زمینه قانون هوای پاک وجود دارد که ۲۰ حکم آن اجرا شده، ۶۰ حکم ناقص اجرا شده و مابقی آن تاکنون اجرا نشده اند، ادامه داد: سالانه افراد زیادی به دلیل آلودگی هوا فوت کرده و یا با مشکلات جدی مواجه می‌شوند، دستگاه‌هایی که در زمینه اجرای قانون هوای پاک کم کاری کرده‌اند به عنوان مصداق ترک فعل به دستگاه قضائی معرفی کرده‌ایم.   وی با تاکید بر اینکه راهی جر ایجاد هم افزایی برای اجرای قانون هوای پاک نداریم، عنوان کرد: باید در کشور گفتمان محیط زیستی را ایجاد کنیم و همه عوام و خواص مسائل زیست محیطی را سرلوحه کار خود قرار دهند.   عسکری با بیان اینکه با پیگیری‌ها و نظارت‌های میدانی انجام شده مشکلات انتقال آب به دریاچه ارومیه را برطرف کردیم و روند احیا آن امیدی را ایجاد کرده است، گفت: باید مسائل محیط زیست را جدی‌تر از گذشته ببینیم، درحال حاضر مسائلی از قبیل آلودگی دریا‌ها و دریاچه‌ها با ورود فاضلاب را شاهد هستیم و از سوی دیگر شاهد خشک شدن دریاچه‌های آب شور هستیم که ریزگرد آنها خسارت زیادی را به همراه دارد.   وی با اشاره به اینکه باید مسائل محیط زیستی را به صورت جدی‌تر در کتاب‌های درسی آورده شود، افزود: واحد‌های تولیدی و معادن باید به تعهد خود در زمینه کنترل آلایندگی حاصل از فعالیت عمل کنند. وزارت نفت نیز باید در حوزه زیست محیطی به وظایف خود عمل کند و متاسفانه کم کاری این وزارتخانه پیگیری نشده است.   رئیس کمیسیون کشاورزی مجلس با اشاره به نشست کمیسیون متبوع خود با رئیس سازمان حفاظت محیط زیست و تاکید بر اینکه باید حوزه محیط زیست را دانش بنیان کنیم، عنوان کرد: خوشبختانه در مناطق حفاظت شده با اقداماتی که صورت گرفته جمعیت قوچ، میش، کل، بز و گوزن زرد ایرانی درحال افزایش است که جای تقدیر دارد و باید این فعالیت‌ها باید تقویت و حمایت قانونی شوند.   وی با اشاره به اینکه آمادگی داریم تا هرگونه حمایتی را در زمینه تقنینی از سازمان حفاظت محیط زیست داشته باشیم، ادامه داد: کم بودن نیروی کار و محیط بان در سازمان حفاظت محیط زیست مشکل ساز است و باید هرچه سریع‌تر این کسری جبران شود.   عسکری با بیان اینکه باید برای کانون‌های ریزگرد‌ها اقدامات جدی و فوری انجام شود، تصریح کرد: در برخی نقاط کشت درخت اکالیپتوس با توجه به رشد سریع ترویج داده شده، اما باید توجه شود که این نوع درخت بسیار آب‌بر بوده و موجب از بین رفتن منابع آبی می‌شود.

دیگر خبرها

  • خریداری پرندگان برای بازگردان آن‌ها به طبیعت + فیلم
  • حل مشکلات انتقال آب به دریاچه ارومیه
  • بازگردان پرندگان به طبیعت به همت دوستدار محیط زیست
  • سهم همدان از اقتصاد گردشگری افزایش یابد
  • بازدید مدیرعامل سازمان عمرانی شهرداری تهران از سه پروژه
  • احیای ساختمان قدیمی شهرداری تهران تا شهریور امسال | تغییرات جدید در ورودی بازار بزرگ تهران
  • برای احیای خاک آلوده به پلاستیک ۵۰۰ سال زمان لازم است
  • اجرای مصوبه کاهش مصرف پلاستیک در قزوین
  • پروژه «خانه شهر» تاریخچه و گذشته تهران را به تصویر می‌کشد/ احیای بافت میدان امام‌خمینی
  • مصوبه کاهش مصرف پلاستیک اجرایی شد