Web Analytics Made Easy - Statcounter

حجت الاسلام محمدجواد زهرایی در گفتگو با خبرنگار مهر اظهار کرد: یکی از روش‌های تربیتی خانواده‌ها از گذشته تاکنون برگزاری روضه‌های خانگی است که قرن‌هاست نسل به نسل در حال انتقال بوده و زمینه آشنایی و انس بیشتر افراد با اهل بیت (ع) را فراهم می‌کند.

وی افزود: تربیت ابعاد مختلفی دارد به طوری که بعضی از اندیشمندان حوزه تربیت، ۱۰ بُعد برای این مهم در نظر گرفتند که شامل ابعاد مختلف اجتماعی، اخلاقی، جسمی، روانی، هنری و اقتصادی و … است که یکی از آن بعد دینی، معنوی و اخلاقی تربیت است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مدیرکل تبلیغات اسلامی استان قزوین تصریح کرد: ساده‌ترین و ابتدایی‌ترین موضوع در توجه به روضه‌های خانگی، بعد معنوی و اخلاقی تربیت است زیرا کودک و نوجوانی که در فضای معنوی همچون روضه‌های خانگی نفس می‌کشد و در فضای معنوی به آنها نقش اجتماعی داده می‌شود از حیث اجتماعی رشد می‌کند ضمن اینکه در آینده و در قامت یک جوان یا میانسال یا کهنسال متدین از محبت ویژه به اهل بیت برخوردار خواهد بود.

وی اضافه کرد: بر اساس روایات هر مکانی که تعدادی از شیعیان، معارف اهل بیت علیه السلام را باور کنند ملائکه همنشین آن گروه می‌شوند و زمانی که در روضه‌های خانگی چنین بستر و فضای فراهم باشد محل رفت و آمد ملائکه نیز خواهد بود که این امر در تربیت دینی و اخلاقی اعضای خانواده به ویژه کودکان و نوجوانان می‌تواند نقش مؤثری داشته باشد.

حجت الاسلام زهرایی تصریح کرد: زمانی مردم تصور می‌کردند که فقط در اماکن مقدس مثل مساجد و امامزادگان یا شرایطی شبیه به آن می‌توان به اهل بیت توسل کرد؛ در حالی که ما مسلمانان آموختیم که باید در هر لحظه یاد خدا و اهل بیت بود و چقدر خوب است که فضای خانه و خانواده را محلی برای ذکر و توسل به اهل بیت (ع) قرار دهیم.

وی در پایان گفت: برپایی روضه‌های خانگی به ما می‌آموزد که چنانچه در خانواده با مشکلی مواجه شدیم، راه حل آن را در مصرف داروهای افسردگی و اضطراب جستجو نکنیم بلکه توسل به خدا و اهل بیت می‌تواند در گِره گشایی مشکلات مؤثر باشد همچنین فرزندان یاد می‌گیرند هرگاه دچار مشکلی شدند خدا را یاد کرده و به ائمه اطهار متوسل شوند.

کد خبر 5398047

منبع: مهر

کلیدواژه: تبلیغات اسلامی قزوین روضه های خانگی ویروس کرونا بوشهر خطبه های نماز جمعه کرمانشاه آمار کرونا قاسم سلیمانی گرگان آلودگی هوا عکس استانها مراسم تودیع و معارفه شیوع کرونا واکسن کرونا ایلام خسارات سیلاب روضه های خانگی اهل بیت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۱۱۰۹۹۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تقویت مدارس دولتی با اولویت مدارس دولتی مناطق حاشیه‌ای

سلمان محمدی، مدیرکل آموزش و پرورش استان کرمانشاه در دیدار اعضای ستاد بزرگداشت مقام معلم در استان با نماینده ولی فقیه در استان و امام جمعه کرمانشاه، از تلاش برای اجرای مطلوب سند تحول بنیادین آموزش و پرورش به عنوان یکی از دغدغه‌های اصلی دستگاه تعلیم و تربیت در استان نام برد و گفت : پس از گلایه مقام معظم رهبری از اجرایی‌نشدن سند تحول بنیادین آموزش و پرورش در مدارس، نقشه راه این سند تهیه شده و الگوی مدرسه در تراز سند تحول بنیادین آموزش و پرورش مشخص شده است.

 وی افزود: از مهر امسال ۵۰ درصد مدارس دولتی و ۵۰ درصد مدارس غیردولتی استان بر مبنای الگوی مدرسه در تراز سند تحول بنیادین آموزش و پرورش، کار تعلیم و تربیت دانش‌آموزان استان را آغاز خواهند کرد.

مدیرکل آموزش و پرورش استان کرمانشاه با بیان اینکه کیفیت بخشی به مدارس دولتی یکی از مهمترین اولویت‌های مجموعه آموزش و پرورش در استان خواهد بود، گفت: در تلاشیم تا با کیفیت بخشی به مدارس برای تعلیم و تربیت بهتر دانش‌آموزان تلاش کرده و در عین توجه به جنبه‌های تربیتی، در راستای بالا بردن معدل دانش‌آموزان هم برنامه‌ریزی داشته باشیم.

وی سپس با اشاره به تشکیل قرارگاه عدالت آموزشی با هدف توزیع متوازن امکانات در همه مدارس، گفت: در تلاشیم تا مدارس دولتی مناطق حاشیه‌ای را تقویت کرده و از این طریق در جهت عدالت آموزشی گام برداریم.

محمدی با بیان اینکه باید دانش‌آموزانی تربیت کنیم که در عین داشتن امید و نشاط مجهز به خردورزی باشند، افزود: امسال اهتمام بیشتری برای تعلیم و تربیت دانش‌آموزان در تراز انقلاب اسلامی داریم.

وی اشاره‌ای هم به استخدامی‌های آموزش و پرورش در استان کرمانشاه داشت و گفت: سال گذشته قریب ۱۵۰۰ نفر پ یرفته شدند و امسال ۱۶۰۰ معلم از طریق آزمون استخدامی پذیرش خواهند شد که البته بگونه‌ای برنامه‌ریزی کرده‌ایم که در فرآیند گزینش افرادی جذب شوند که شانیت معلمی را داشته باشند.

وی با بیان اینکه استان کرمانشاه ۳۷۰ هزار دانش‌آموز دارد، گفت: ۲۶ هزار فرهنگی متولی امر تعلیم و تربیت دانش‌آموزان استان هستند .

باشگاه خبرنگاران جوان کرمانشاه کرمانشاه

دیگر خبرها

  • یادواره ۵۲ شهید کارگر دامغان برگزار شد
  • مخبر: باید برای تقویت انگیزه مادی و معنوی معلمان تلاش کنیم
  • نماز خواندن مرد غزه‌ ای زیر آوار ساختمان
  • باید برای تقویت انگیزه مادی و معنوی معلمان تلاش کنیم
  • تلاش دولت برای تقویت انگیزه مادی و معنوی معلمان
  • تشکر خانواده شهید الداغی از وحید شمسایی
  • تقویت مدارس دولتی با اولویت مدارس دولتی مناطق حاشیه‌ای
  • پیشکسوتان زورخانه استان تجلیل شدند
  • نقش زنان در معنابخشی به زندگی خانوادگی و اجتماعی
  • برپایی جشنواره بیتا در یزد