Web Analytics Made Easy - Statcounter

باشگاه خبرنگاران جوان اصفهان-  منصور شیشه فروش گفت: ۲۴ تیم از شرکت گاز استان مصارف مختلف بخش‌های تجاری، اداری و صنایع را در همه شهرستان‌ها بررسی و الزامات الگوی مصرف را ابلاغ می‌کنند که بیش از ۴۰ اداره و واحد صنعتی از ابتدای زمستان تاکنون به دلیل رعایت نکردن الزامات الگوی مصرف انرژی اخطار گرفته اند.

دستورالعمل‌های مصرف بهینه برق و گاز به همه دستگاه‌های استان اعلام شده است و آموزش‌های لازم توسط شرکت‌های گاز و برق به مدیران انرژی دستگاه‌های اجرایی در تابستان امسال ارائه شد که بتوانند الزامات مصرف بهینه انرژی را در دستگاه‌ها اجرا کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



او گفت: کاهش دستکم ۱۰ درصد مصرف گاز طبیعی در چهار ماهه پایانی سال نسبت به مشابه سال گذشته به همه ادارات، بخش‌های فرهنگی، کشاورزی و اصناف ابلاغ شده و لازم است همه این بخش‌ها و مصارف خانگی دمای رفاه ۱۸ تا ۲۱ درجه سانتیگراد را رعایت کنند.

طبق مصوبات قانون اصلاح الگوی مصرف شورای عالی انرژی کشور و نیز ماده ۱۷ قانون هوای پاک شرکت شهر‌های صنعتی و همه صنایع ملزم به کاهش مصرف گاز، بهینه سازی مصرف موتورخانه‌ها و وسایل گرمایشی، نشت یابی مستمر در صنایع و کنترل سیستم‌های حفاظت از زنگ‌زدگی و خوردگی لوله‌ها هستند که این دستورالعمل به آن‌ها ابلاغ شده است.

ادارات ملزم به رعایت الگوی مصرف هستند و یک ساعت پیش از شروع کار باید سیستم‌های گرمایشی را روشن و یک ساعت قبل از اتمام وقت اداری، آن‌ها را خاموش کنند ضمن اینکه اشاعه الگوی مصرف بین کارمندان د ادارات و نیز رعایت کامل مبحث ۱۹ مقررات ملی ساختمان با همکاری اداره راه و مسکن و شهرسازی ضروری است.

مدیرکل مدیریت بحران استانداری اصفهان می‌گوید مشترکان خانگی می‌توانند با مراجعه به سایت nigc.ir شرکت گاز از طرح رایگان بهینه سازی موتورخانه‌ها بهره‌مند شوند.

بیش از یک میلیون و ۹۰۰ هزار مشترک خانگی گاز در استان اصفهان وجود دارد.

انتهای پیام

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: مدیریت بحران مصرف گاز الگوی مصرف الگوی مصرف

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۱۱۱۱۲۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

هوش مصنوعی چگونه به بهینه سازی انرژی به کمک می‌کند؟

مرتضی تقوایی نائب رئیس هیئت مدیره انجمن شرکت‌های دانش‌بنیان استان خراسان رضوی و مدیرعامل یک شرکت دانش بنیان فعال در زمینه هوش مصنوعی در گفت‌وگو با خبرنگار آنا پیرامون استفاده از هوش مصنوعی در بهینه‌سازی مصرف انرژی گفت: بعضی صنایع ساده هستند و نیاز به هوش پیچیده‌ای ندارد، هوش مصنوعی یا «تحقیق در عملیات» در اکثر صنایع بزرگ پالایشگاه، معادن سیمان، فولاد و آب که پیچیدگی دارد قابل استفاده است.

مدیرعامل این شرکت دانش بنیان ادامه داد: بهینه‌سازی مصرف انرژی در سه محور تجهیزات محور، فرایند محور و بهره‌برداری قابل انجام است. در ابتدا تجهیزاتی که در فرایند، انرژی برهستند و صنایع بالا دستی با آن مواجه می‌شوند انتخاب و با در نظر گرفتن مکمل‌های تجهیزات، مصرف آن نسبت به حالت عادی کمتر می‌شود که آب، برق، گاز، صنایع معدنی و خانگی را شامل می‌شود.

وی در ادامه افزود: مورد بعدی فرایند محوراست یعنی افزایش بهره‌وری انرژی با بهینه سازی فرایند‌ها که در صنایع فرایندی مثل آب، پتروشیمی، پالایشگاه کاربرد دارد به این صورت که با چه فرایندی برق یا آب برسانیم که هدررفت کمتر و فرآیند بهینه‌ای باشد که هر دو در بهره برداری تاثیر دارد.

تقوایی بیان کرد: باتوجه به بزرگی داده‌ها در صنایع تصمیم گیری برای اپراتور سخت است که در زمان‌های بحران بهترین تصمیم را بگیرد، اما با استفاده از هوش مصنوعی این اتفاق به سرعت و در کسری از ثانیه می‌افتد مثلا در صنعت آب در ابتدا بهره برداری با کیفیت خوب باید صورت انجام شود و پس از آن بهینه سازی مصرف انرژی صورت بگیرد.

وی در ادامه گفت: همین اتفاقات در صنعت برق، گاز و در صنایع معدنی رخ می‌دهد چون تعداد پارامتر‌هایی که باید برای تصمیم گیری شود زیاد است و ذهن انسان کشش این تعداد داده را ندارد که بتواند بر مبنای آن بهترین تصمیم را بگیرد. بنابراین هوش مصنوعی می‌تواند با انجام اولویت‌بندی‌های مورد نظر در آن صنعت بهترین تصمیم را بگیرد.

مدیرعامل این شرکت دانش بنیان ادامه داد: مثلا اولویت اول تامین آب است به طوری‌که درابتدا بتوانیم آب با کیفیتی را تهیه کنیم و پس از آن با نگهداری مناسب بهره برداری بهتر هم صورت بگیرد و در نهایت با تحقق این موارد انرژی بهینه مصرف شود. برای شهر بزرگی مثل مشهد ۷۰۰ هزار معادله در ۷۰۰ هزار متغیر وجود دارد که ذهن انسان امکان حل همچین موردی را ندارد . هوش مصنوعی عملا با سیستم‌هایی مثل «دی اس اس» (سیستم‌های تصمیم یار) به اپراتور کمک می‌کند که در هر لحظه تصمیم بهینه بگیرد؛ یعنی بر اساس توان هوش مصنوعی و پارامتر‌های موجود به مدیریت شرایط بحران کمک می‌کند که بتواند در هر شرایطی اولویت‌های تعیین و در نهایت انرژی تامین کند.

تقوایی در ادامه بیان کرد: بهره‌برداری تقریبا اثری یک دهم نسبت به دو مورد تجهیزات و فرایند دارد یعنی هرچقدر فرایند و تجهیزات خوبی داشته باشیم ولی بهره برداری خوبی نداشته باشیم باز هم انرژی بالایی مصرف کردیم.  

مدیرعامل این شرکت دانش بنیان با اشاره به اینکه اگر بهره‌برداری خوبی داشته باشیم نتایج بسیار خوبی نیز مشاهده می‌کنیم افزود: این نتایج مثبت شامل بازگشت سرمایه در کمتر از۶ماه است، چون استفاده از هوش مصنوعی در فرآیند پارامتر‌ها‌ی زیادی علاوه بر انرژی بهینه را می‌کند و در نهایت باعث نتیجه مطلوب و رضایت بهره بردار و مصرف بیهنه انرژی می‌شود.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • هشدار توانیر به مشترکان پرمصرف برق/ با استفاده از کولرگازی منتظر قبض نجومی باشید
  • کمبود برق مانع توسعه اقتصادی تیران شده است
  • رعایت توازن تولید و مصرف انرژی به سرمایه گذاری خارجی نیاز دارد
  • مصرف بهینه آب در استان بوشهر ضروری است
  • بررسی موانع و مشکلات تولید دو واحد صنعتی و کشاورزی چهار باغ
  • بررسی موانع و مشکلات تولید دو  واحد صنعتی و کشاورزی چهار باغ  
  • بررسی موانع و مشکلات تولید دو  واحد صنعتی و کشاورزی شهرستان چهار باغ  
  • گازرسانی به ۱۲۶۸ واحد تولیدی و صنعتی در کردستان
  • هوش مصنوعی چگونه به بهینه سازی انرژی کمک می‌کند؟
  • هوش مصنوعی چگونه به بهینه سازی انرژی به کمک می‌کند؟