Web Analytics Made Easy - Statcounter

قباد محمدی گفت: برای بیماران دیابتی انسولین به میزان کافی ذخیره داریم و همچنین از نظر ذخیره قرص های معمولی دیابت نیز کمبودی نداریم.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ قباد محمدی در گفتگو با خبرنگار مرصادنیوز، در خصوص کمبود برخی داروها در بازار، اظهار داشت: در ۲ ماه گذشته حدود ۱۰۰ قلم دارو کمبود داشتیم که این رقم امروز به حدود ۵۰ قلم رسیده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



معاون غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه افزود: زنجیره تأمین دارو یک زنجیره به هم پیوسته است و با ایجاد هرگونه اختلال در این زنجیره کمبود دارو به وجود می آید.

وی در خصوص دلایل این کمبود دارو خاطر نشان کرد: این کمبود گاهی به دلیل تاثیر مستقیم تخصیص ارز با واردات دارو و یا این اینکه نیاز خطوط تولید به تعمیر اتفاق می افتد.

محمدی بیان داست: در شرایط طبیعی حدود ۳ هزار قلم دارو را تامین می کنیم که ۵۰ قلم کمبود حدود یک درصد می شود و طبیعی است و جای هیچگونه نگرانی ندارد.

معاون غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه ادامه داد: این کمبودهای دارویی بیشتر مربوط به داروهای اعصاب و روان، شیمی درمانی و خود ایمنی است.

وی خاطر نشان کرد: برای بیماران دیابتی انسولین به میزان کافی ذخیره داریم و همچنین از نظر ذخیره قرص های معمولی دیابت نیز کمبودی نداریم.

انتهای پیام/

منبع: دانا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۱۱۱۲۴۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

داروخانه‌های خاطی در توزیع انسولین شناسایی شدند

رئیس اداره داروخانه‌های سازمان غذا و دارو، از رتبه بندی داروخانه‌ها بر اساس شاخص شفافیت و برخورد قانونی با آن‌ها خبر داد.

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، مینا آژوغ گفت: رتبه بندی داروخانه‌ها از سال گذشته در اداره کل دارو کلید خورد و در مرحله اول انتخاب شده و فهرست داروخانه‌های خاطی که تحویل دارو‌های دارای برنامه توزیع به آنان ممنوع بود، احصا شد.

وی افزود: این پروژه با پایش در مورد داروی انسولین آغاز و فهرست داروخانه‌های خاطی که تحویل دارو‌های دارای برنامه توزیع به آنان ممنوع بود، احصا شد. همچنین در ادامه برای سایر دارو‌های دارای برنامه توزیع نیز اجرایی خواهد شد.

دیگر خبرها

  • حد کم کردن وزن کجاست؟ نگاهی به شیوه‌های مرسوم در کاهش و تثبیت وزن
  • تجربه تلخ بیماران از نسخه الکترونیکی
  • انسولین در داروخانه های هشتگرد به اندازه کافی موجود است
  • انسولین در داروخانه های هشتگرد به اندازه کافی موجود است 
  • محمدی: تحریم‌ها عامل رشد صنعت دارو و تجهیزات پزشکی ایران شد
  • راه‌های کنترل قند خون صبحگاهی در افراد دیابتی
  • خشکسالی، کشت گل محمدی در خراسان رضوی را ۱۰ درصد کاهش داد
  • انسولین «نوومیکس» در داروخانه‌های خوزستان توزیع می شود
  • مناسب‌ترین میوه‌ها برای بیماران دیابتی
  • داروخانه‌های خاطی در توزیع انسولین شناسایی شدند