Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایران آنلاین»
2024-04-29@18:38:43 GMT

نکته جدید درباره ویروس کرونا

تاریخ انتشار: ۲۲ دی ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۴۱۱۱۳۶۴

نکته جدید درباره ویروس کرونا

آخرین مطالعه محققان دانشگاه بریستول انگلیس نشان میدهد که ویروس کرونا 90 درصد توانایی خود را در عرض 20 دقیقه پس از انتقال در هوا از دست می دهد.

به گزارش ایران آنلاین به نقل از گاردین،‌ در مطالعه جدید نشان میدهد که ویروس کرونا در عرض 20 دقیقه توانایی خود را پس از انتقال به هوا از دست می دهد و موثرترین راه برای مقابله با آن تهویه مناسب،‌فاصله گذاری اجتماعی و استفاده از ماسک است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


یافته‌ها بر اهمیت انتقال کووید در برد کوتاه تأکید می‌کند
پروفسور "جاناتان رید"‌ از مرکز تحقیقات دانشگاه بریستول در این باره گفت:‌« تحقیقات ما نشان داده که هنوز هم بیشترین خطر مواجهه با بیماری کرونا زمانی است که شما به کسی نزدیک هستید وقتی دورتر می‌شوید، نه تنها آئروسل رقیق می‌شود، بلکه ویروس عفونی کمتری نیز وجود دارد، زیرا ویروس [در نتیجه زمان] قابلیت عفونت‌پذیری خود را از دست داده است.»


تا به حال، فرضیات ما در مورد مدت زمان زنده ماندن ویروس در قطرات ریز معلق در هوا بر اساس مطالعاتی بوده است که شامل اسپری کردن ویروس در ظروف مهر و موم شده ای به نام درام گلدبرگ است که برای حفظ قطرات در هوا می چرخد. با استفاده از این روش، محققان آمریکایی دریافتند که ویروس عفونی همچنان پس از سه ساعت قابل شناسایی است. با این حال، چنین آزمایش‌هایی دقیقاً آنچه را که هنگام سرفه یا نفس کشیدن اتفاق می‌افتد تکرار نمی‌کنند.


در عوض، محققان دانشگاه بریستول دستگاهی ساختند که به آنها اجازه می داد هر تعداد ذرات ریز حاوی ویروس را تولید کنند و به آرامی آنها را بین دو حلقه الکتریکی بین پنج ثانیه تا 20 دقیقه معلق کنند، در حالی که به شدت دما، رطوبت و UV را کنترل می کنند. این اولین بار است که کسی می‌تواند واقعاً اتفاقاتی را که در طی فرآیند بازدم برای آئروسل می‌افتد شبیه‌سازی کند.


این مطالعه که هنوز توسط همتایان مورد بررسی قرار نگرفته است، نشان می دهد که از آنجایی که ذرات ویروسی شرایط نسبتا مرطوب و غنی از دی اکسید کربن ریه ها را ترک می کنند، به سرعت آب را از دست می دهند و خشک می شوند . هر دوی این عوامل توانایی ویروس برای آلوده کردن سلول های انسانی را مختل می کنند، اما سرعت خشک شدن ذرات بسته به رطوبت نسبی هوای اطراف متفاوت است.


زمانی که این میزان کمتر از 50 درصد بود – مشابه هوای نسبتاً خشکی که در بسیاری از ادارات یافت می‌شود – ویروس تقریباً نیمی از قابلیت عفونی خود را در عرض 5 ثانیه از دست داده بود، اما در اتاق بخار یا دوش - کاهش عفونت تدریجی تر بود، به طوری که 52٪ از ذرات بعد از 5 دقیقه عفونی باقی می ماندند، پس از 20 دقیقه به حدود 10٪ کاهش می یابد، پس از آن این تفاوت بین ذرات وجود نداشت.


با این حال، دمای هوا هیچ تفاوتی با عفونت ویروسی ایجاد نکرد، که با این باور رایج که انتقال ویروس در دماهای بالا کمتر است، در تضاد است.
وی افزود: این روند به این معناست که اگر امروز برای ناهار در یک رستوران با دوستانم ملاقات کنم، [خطر] اولیه احتمالاً انتقال آن به دوستانم یا دوستانم انتقال آن به من است، نه اینکه از کسی در رستوارن و طرف دیگر اتاق منتقل شود. این امر اهمیت پوشیدن ماسک را در شرایطی که افراد از نظر فیزیکی نمی توانند فاصله بگیرند، برجسته می کند.


دکتر "جولیان تانگ"، ویروس شناس بالینی در دانشگاه لستر، گفت: یافته ها از آنچه اپیدمیولوژیست ها روی زمین مشاهده کرده اند، پشتیبانی می کند و افزود که «ماسک ها و همچنین فاصله گذاری اجتماعی بسیار مؤثر هستند. تهویه بهبود یافته نیز کمک خواهد کرد  به خصوص اگر نزدیک به منبع بیماری باشید.


دکتر "استفان گریفین"، دانشیار ویروس شناسی در دانشگاه لیدز، بر اهمیت تهویه تاکید کرد و گفت: "آئروسل ها در غیاب تهویه مناسب به سرعت فضاهای داخلی را پر می کنند، بنابراین با فرض اینکه فرد آلوده در اتاق باقی بماند، تهویه بسیار موثر است.


اثرات یکسانی در هر سه نوع Sars-CoV-2 که تیم تاکنون آزمایش کرده است، از جمله آلفا مشاهده شده است. آنها امیدوارند در هفته های آینده آزمایش هایی را با نوع Omicron آغاز کنند.

"آئروسل چیست؟" ذرات بیولوژیکی هوا-برد و یا به اختصار،  بیوآئروسل، سیستم‌های کلوئیدی (مایع یا جامد) معلق در گاز (معمولا هوا) هستند که گاهاً می توانند ناقل آلودگی ها باشند.

انتهای پیام/

منبع: ایران آنلاین

کلیدواژه: 20 دقیقه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ion.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۱۱۱۳۶۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رکورد «روزهای خطرناکِ آلودگی هوا» در ۲۵ سال اخیر در آمریکا

گزارش جدید «انجمن ریه آمریکا» از «کیفیت هوا» در ایالات مختلف این کشور نشان می‌دهد افزایش حجم آلاینده‌های کشنده طی ۲۵ سال اخیر بی‌سابقه بوده است.

به گزارش ایسنا، در گزارش ۲۰۲۴ این سازمان تاکید شده است مردمِ ایالات متحده طی ۲۵ سال گذشته بیشترین تعداد روزهایی با هوای «بسیار ناسالم» و «خطرناک» را به دلیل افزایش انتشار آلودگی ناشی از ذرات معلق تجربه کردند.

همچنین در مجموع این گزارش نشان می‌دهد که ۱۳۱ میلیون نفر (۳۹ درصد) در مناطقی با سطوح ناسالم آلودگی هوا زندگی می کنند.

گزارش امسال شامل جدیدترین داده‌های کیفیت هوای تضمین‌شده از سال‌های ۲۰۲۰ تا ۲۰۲۲ میلادی و به‌روزرسانی شده است تا استاندارد سالانه آلودگی ذرات جدید را که آژانس حفاظت از محیط‌ زیست ایالات متحده (EPA) در فوریه ۲۰۲۴ نهایی کرد، منعکس کند.

«هارولد ویمر»، رئیس و مدیرعامل انجمن ریه آمریکا در این باره گفت: ما از ۲۵ سال گذشته تاکنون که این تحقیق را دست گرفتیم در زمینه پاکسازی هوا پیشرفت‌هایی داشتیم که بخش عمده ای از آن به دلیل اجرای قانون هوای پاک است با این حال، زمانی که تهیه این گزارش را شروع کردیم، تیم ما هرگز تصور هم نمی کرد که در این بازه زمانی بیش از ۱۳۰ میلیون نفر همچنان هوای ناسالم تنفس می کنند.

وی افزود: تغییرات اقلیمی نیز در این زمینه بی تاثیر نیست. هر روز که سطوح ناسالم ازن یا آلودگی ذرات معلق وجود دارد به این معنی است که شخصی – کودک، پدربزرگ، مادربزرگ، عمو یا مادر – در تقلای نفس کشیدن است. ما باید کارهای بیشتری انجام دهیم تا اطمینان حاصل شود که همه هوای سالم تنفس می‌کنند.

همچنین این گزارش نشان داد از هر ۱۰ نفر تقریبا چهار نفر در منطقه ای زندگی می کنند که حداقل در یک معیار آلودگی هوا امتیاز منفی دارد.

به گزارش مرکز اطلاع رسانی انجمن ریه آمریکا، آلودگی هوا با ذرات ریز که به عنوان PM۲.۵، آلودگی ذرات یا دوده نیز شناخته می شود، می تواند کشنده باشد. این ذرات از آتش سوزی جنگل ها، اجاق های چوبی، نیروگاه های زغال سنگ، موتورهای دیزل و منابع دیگر می آیند. این ذرات میکروسکوپی می توانند حملات آسم، حملات قلبی و سکته مغزی را تحریک کرده و باعث سرطان ریه شوند.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • انتقال نافرجام «شروین بزرگ» به پرسپولیس، سرخ ها را نقره داغ کرد!
  • حذف انتقال ویروس‌های خطرناک دستاوردی نوین در سازمان انتقال خون
  • حذف انتقال ویروس‌های خطرناک از طریق خون
  • حذف انتقال ویروس‌های خطرناک از طریق خون دستاوردی نوین در سازمان انتقال خون
  • حذف انتقال ویروس‌های خطرناک از طریق خون با آزمایش مولکولی
  • ویروس کرونا در بدن این مرد هلندی بیش از ۵۰ بار جهش داشت
  • عجایب جدید از ویروس کرونا؛ مردی پس از ۶۱۳ روز بیماری درگذشت!
  • رکورد «روزهای خطرناکِ آلودگی هوا» در ۲۵ سال اخیر در آمریکا
  • ۵ نکته درباره اعتراضات دانشجویی در آمریکا
  • مردی که ۶۱۳ روز کرونا داشت، فوت کرد