Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش اقتصاد آنلاین به نقل از شرکت بازرگانی دولتی ایران؛ «حجت براتعلی» با بیان اینکه روغن‌های توزیع شده از محل ذخایر استرتژیک این شرکت است افزود: بخشی نیز توسط بخش خصوصی برای تنظیم بازار این کالا از طریق شبکه‌های سراسری توزیع و عرضه شده است.

مدیرکل هماهنگی توزیع و فروش شرکت بازرگانی دولتی ایران میزان توزیع روغن از ذخایر شرکت بازرگانی دولتی ایران طی مدت ۹ ماه را در حدود ۸۹۵ هزار تن اعلام کرد و اظهارداشت: بخش خصوصی نیز بیش از ۴۰۰ هزار تن روغن در بازار توزیع کرده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 وی تصریح کرد:  بخشی از روغن توزیع شده نیز از محل استحصال دانه‌ های روغنی وارداتی به کشور، به میزان ۳۵۸ هزار تن توزیع شده است.

براتعلی گفت: در مجموع توزیع روغن از محل ذخایر استراتژیک شرکت بازرگانی دولتی ایران، بخش خصوصی و استحصال دانه های روغنی  به بیش از ۱.۶ میلیون تن (از آغاز سال تا پایان آذرماه) رسیده است.

وی افزود: اکنون میزان موجودی و ذخایر استراتژیک روغن خوراکی در کشور مطلوب است.

به گزارش ایرنا، طبق آمارها سالانه نزدیک دو میلیون تن روغن خام از محل واردات و ۱.۵ میلیون تن روغن خام از تولید داخلی و استحصال دانه های روغنی وارداتی تامین می شود همچنین میزان ظرفیت ذخیره‌سازی (تکمیلی) روغن خام کشور را ۶۰۰ هزار تن است.

از حدود سه میلیون تن دانه روغنی وارداتی، ۱۸ درصد تبدیل به روغن خام شده که می تواند بخشی از نیاز کشور را تامین کند.

روغن خام و بخشی از دانه روغنی مورد نیز کشور از کشورهای روسیه، مالزی،  اوکراین، برزیل و آرژانتین تامین می شود. 

منبع: شرکت بازرگانی دولتی ایران این مطلب برایم مفید است بلی ۰ نفر این پست را پسندیده اند

منبع: اقتصاد آنلاین

کلیدواژه: آرژانتین برزیل تنظیم بازار واردات روغن روغن خوراکی شرکت بازرگانی دولتی ایران شرکت بازرگانی دولتی ایران میلیون تن روغن خام هزار تن تن روغن

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.eghtesadonline.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «اقتصاد آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۱۱۱۵۱۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

توزیع کالا درآذربایجان غربی نیازمند مدیریت است

به گزارش خبرگزاری صداوسیمای استان آذربایجان غربی، جواد کرمی در جلسه تنظیم بازار استان با اشاره به اینکه رسالت اصلی تنظیم بازار کاهش التهاب بازار است افزود: برای رصد و مدیریت منظم بازار در کنار همکاری مردم لازم است قبل هر اتفاقی در عرصه ی عرضه و تقاضا  آسیب شناسی و پیشگیری شود.

وی افزود: باتوجه به افزایش کرایه خودرو های حمل و نقل عمومی در سطح شهر لازم است نظارت ها در این حوزه نیز افزایش یابد.

معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار آذربایجان غربی با اشاره به مدیریت جمع آوری سیب صنعتی در استان بیان کرد: سیب تولیدی در استان بر پایه صادرات تولید می شود و تمامی محصول قابلیت استفاده در آذربایجان غربی ندارد هرچند در این زمینه ظرفیت های خوبی در بخش فراوری وجود دارد.

وی با بیان اینکه سال گذشته قیمت سیب صنعتی بسیار مطلوب بود گفت: جمع آوری بهداشتی این محصول خواسته شهروندان بود که بعد از تلاش های بسیار و همکاری سردخانه داران محقق شد.

کرمی درباره صادرات سیب نیز گفت: استانداری تمام تلاش خود را برای جلوگیری از ایجاد التهاب در بازار سیب درختی در ماههای گذشته انجام داده است حتی عوارض ۳۵ درصدی وضع شده برای این محصول نیز اعمال نشد تا بازار مدیریت شود.

وی افزود: کشاورزان بخش عمده ای از سیب درختی تولیدی خود را در ایام عید عرضه کردند و براساس اطلاعات سامانه جامع انبارها میزان سیب موجود در استان ارزیابی و به‌زودی این اطلاعات نشر خواهد یافت.

دیگر خبرها

  • مرغ؛ از «تولید و تامین بازار داخل» تا «ارزآوری و صادرات»
  • جنگ در اقتصاد دیجیتال دنیا ؛ تیک تاک در آمریکا می ماند؟
  • ظهور یک قدرت اقتصادی جدید؛ اقتصاد هند چقدر قوی است؟
  • توزیع روزانه پیاز به ۴۰۰ تن رسید
  • هرمزگان کار نگهداری ۱۰۰۰ کیلومتر نوار ساحلی توزیع برق را برعهده دارد
  • قیمت پیاز ، اولین شوک بازار در سال ۱۴۰۳
  • قیمت پیاز اولین شوک بازار در سال ۱۴۰۳
  • تولید ۵.۵تن گندم آبی در هر هکتار از مزارع لرستان
  • توزیع ۱۰۰۰ تن مرغ و گوشت قرمز منجمد تنظیم بازاری در مازندران
  • توزیع کالا درآذربایجان غربی نیازمند مدیریت است