Web Analytics Made Easy - Statcounter

تین نیوز

بررسی و مقایسه ساختار راه آهن ایران با راه آهن‌ های موفق دنیا عنوان میزگرد مجازی بود که 30 آبان ماه با حضور  گروهی از صاحب‌ نظران و کارشناسان حوزه حمل و نقل ریلی از طریق کلاب‌ هاوس تین نیوز برگزار شد. بخش اول این گزارش  روز 12 دی ماه ، بخش دوم روز 13 دی ماه و بخش سوم و پایانی 21 دی ماه منتشر شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

به گزارش تین نیوز، در این میزگرد برخی کارشناسان دخیل در طرحی که با کمک یک مشاور خارجی برای تغییر ساختار راه آهن مطرح شد بود، به شرح چگونگی انجام این کار و جزئیات آن پرداختند.

پس از انتشار این گزارش در تین نیوز، دبیر وقت انجمن صنفی شرکت های حمل و نقل ریلی در پیامی که در بخش نظرهای کاربران این شبکه خبری منتشر کرد، نوشت: بدون تردید طرح تحول ساختاری صنعت ریلی یکی از طرح های بسیار حیاتی بخش ریلی طی سالیان اخیر بوده و در صورت موفقیت می توانست گره گشای بسیاری از مشکلات ساختاری و اصولی بخش باشد.

مجید بابایی افزود: اما جدا از اشکالاتی که در نحوه انتخاب رویکرد به این مسئله وجود داشته که خروجی های طرح را کاملا در تضاد با محیط صنعت و منافع ذینفعان قرار داده است، شاید مهمترین نقطه ضعف این طرح در اجرا و علی الخصوص در بخش تعامل با ذینفعان طرح بوده است Stakeholders Engagement).

وی ادامه داد: بر خلاف نظرات مجریان طرح که اشاره می دارند در طول دوره مطالعه و طراحی از انجمن صنفی در جلسات دعوت می شده این موضوع بر خلاف واقعیت است.

وی ادامه داد: بنده در آن زمان دبیر انجمن صنفی شرکت های ریلی بودم. تنها زمانی که مطالعه پایان یافته بود آن هم به درخواست ما که متوجه شدیم گویا در اتاق های دربسته در ساختمانی اجاره ای خارج از مجموعه راه آهن اتفاقاتی در حال رخ دادن است، برای وُرک شاپ نهایی طرح با حضور شرکت رولندبرگر دعوت شدیم و تازه آنجا بود که فهمیدیم دوستان چه آشی برای صنعت پخته اند.

بابایی عنوان کرد: از همانجا شروعِ اختلاف و کشیده شدن جلسات به کمیسیون مربوطه در دولت و نهایتا بعد از جلسات متعدد طرح معلق ماند و شرکت راه آهن دست به اقدامات مستقلی نظیر ایجاد اداره کل رگولاتوری زد.

دبیر وقت انجمن صنفی شرکت های ریلی تاکید کرد: متاسفانه در تنظیم اساسنامه جدید راه آهن آنقدر ضعیف عمل شده بود که اشکالات اساسی و حقوقی زیادی در کمیسیون دولت به آن وارد شد.

او افزود: عملا طرحی که می توانست در بهبود وضعیت صنعت بسیار موثر باشد با انتخاب رویکردی آرمان گرایانه و ندیدن مولفه های محیط واقعی صنعت ریلی کشور و از همه بدتر اجرای بسیار بد در این مقطع بلا استفاده ماند.

وی خاطرنشان کرد: متاسفانه این نوع رویکرد در انجام مطالعات تحول ساختاری که در اتاق های دربسته و بدون تعامل با محیط واقعی صنعت و پیچیدن نسخه های بدون پشتوانه صورت می گیرد به شدت فرصت سوز و پر هزینه است.

بابایی گفت: در همین طرح ریلی هم علی رغم اینکه تیم بسیار خوبی اطراف طرح شکل گرفته بود و در مجموع بدنه فنی طرح فهم لازم برای انجام چنین مطالعه ای را داشت، اما به دلیل انتخاب رویکرد اشتباه، کلیت طرح مورد انتقاد جدی قرار گرفت و عملا به نتیجه ای نرسید.

آخرین اخبار حمل و نقل را در پربیننده ترین شبکه خبری این حوزه بخوانید

منبع: تین نیوز

کلیدواژه: حمل و نقل تین تین حمل و نقل بخش ریلی مجید بابایی حمل و نقل ریلی شبکه ریلی بخش خصوصی ریلی صنعت ریلی سرمایه گذاری ریلی بخش ریلی صنعت ریلی ایران راه آهن ایران ساختار راه آهن کلاب هاوس کلاب هوس انجمن صنفی تین نیوز راه آهن

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tinn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تین نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۱۱۱۷۷۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

واگذاری استقلال و پرسپولیس، ضرورت رقابت با حرفه ای‌ها

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما به نقل از خانه ملت، مهدی فروردین اظهار داشت: توسعه فوتبال ایران و ارتقای جایگاه فوتبال ما در سطح بین المللی بدون عبور از فوتبال دولتی ممکن نیست. اگر قرار به رقابت با فوتبال کشور‌های در حال توسعه و یا پیشرفته قاره باشد، باید قواعد بازی حرفه ای‌ها را رعایت کنیم.   وی افزود: دوره فوتبال دولتی به سر آمده و هر سال سختگیری‌های کنفدراسیون فوتبال آسیا و مجامع بین‌المللی روی فوتبال ایران بیشتر می‌شود و به طور نمونه دیدیم در سال‌های اخیر چگونه تیم‌های ایرانی به دلیل رعایت نکردن قاعده حرفه‌ای و نداشتن معیار‌های کنفدراسیون فوتبال آسیا و فیفا آسیب دیدند و حتی بعضا جواز حضور در آسیا را از دست دادند.   نماینده مردم فیروزآباد، فراشبند و قیروکارزین در مجلس ادامه داد: از مدت‌ها قبل ضرورت انتقال مالکیت تیم‌های دولتی به بخش خصوصی احساس می‌شد چرا که پیش نیاز باشگاه داری همین تغییر و تحول است و تا وقتی دولت متولی باشد، به واسطه تعویض پی در پی مدیریت باشگاه‌ها که برگرفته از تغییر دولت‌ها و تغییر رویکرد‌ها است، امکان ساختار سازی در باشگاه‌ها میسر نمی‌شود و از سطح تیم داری فراتر نمی‌رویم.   وی افزود: به همین دلیل در مجلس خواهان واگذاری تیم‌های دولتی به بخش خصوصی شدیم. خوشبختانه همزمان کنفدراسیون فوتبال آسیا روی مالکیت مشترک سرخابی‌ها انگشت گذاشت و با همکاری دولت و وزارت ورزش و سازمان خصوصی سازی، این اقدام سرعت گرفت و در نهایت، دولت آیت الله رییسی به این رویای چند ده ساله که استقلال و پرسپولیس خصوصی شوند، جامه عمل پوشاند.   فروردین گفت: جا دارد از رییس جمهور، وزیر ورزش و جوانان، وزیر اقتصاد، رییس سازمان خصوصی سازی و تمامی دولتمردانی که در واگذاری استقلال و پرسپولیس به هولدینگ پتروشیمی و بانک‌های خصوصی نقش و همکاری داشتند، قدردانی کنم. مجلس شورای اسلامی به عنوان زبان و چشم و گوش ملت، پیگیر واگذاری استقلال و پرسپولیس از دولت به بخش خصوصی بود و حالا که دولت به این خواسته منطقی، واکنش مثبت نشان داده، قطعا مجلس نقش نظارتی خود را حفظ خواهد کرد و از مالکان جدید استقلال و پرسپولیس هم توقع داریم دنبال تغییر فوری مدیریت باشگاه‌ها نباشند و اجازه بدهند استقلال و پرسپولیس با ثبات، به آرامش برسند.   وی افزود: استقلال و پرسپولیس همیشه ویترین فوتبال ما و حتی ورزش ما بودند و اگر انتقال مالکیت آنها و واگذاری این باشگاه‌ها از دولت به بخش خصوصی، موفقیت آمیز باشد، فصل تازه‌ای برای ورزش ایران آغاز می‌شود. خوشبختانه هر دو مجموعه‌ای که مالکیت سرخابی‌ها را برعهده گرفته اند، توان تبدیل این مجموعه‌ها به باشگاه‌های واقعی را دارند و می‌توانیم شاهد رشد کیفی و اقتصادی استقلال و پرسپولیس باشیم.

دیگر خبرها

  • اندیشمندان دنیا به تغییر ساختار قدرت در جهان اتفاق‌نظر دارند
  • واگذاری استقلال و پرسپولیس، ضرورت رقابت با حرفه ای‌ها
  • توافق خصوصی‌سازی و هلدینگ خلیج فارس بر تغییر نام استقلال
  • تضمین خوراک پتروشیمی‌ها با ورود بخش خصوصی به بالادست صنعت نفت
  • بیش از ۶.۳ میلیارد دلار سرمایه‌گذاری در صنعت نفت و گاز
  • سد ورود بخش خصوصی به صنعت نفت و گاز شکسته شد
  • بررسی اضافه شدن نام «خلیج فارس» به استقلال/ اولیایی:مالکان جدید باشگاه اول طرح توسعه ارائه بدهند
  • چراغ سبز تغییر نام باشگاه استقلال تهران
  • رئیس سازمان خصوصی‌سازی خبر داد: اگر تغییر نام استقلال به استقلالِ خلیج فارس منع قانونی نداشته باشد، مورد موافقت قرار می‌گیرد / فیلم
  • کنسرسیوم توسعه ریلی افغانستان، متشکل از چند شرکت خصوصی ایرانی است!