Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایران آنلاین»
2024-05-01@01:13:26 GMT

فرمول ساخت سریع یک سریال کمدی

تاریخ انتشار: ۲۲ دی ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۴۱۱۱۹۴۷

فرمول ساخت سریع یک سریال کمدی

به نظر شما برای ساخت یک سریال کمدی ۹۰ قسمتی به چه ابزاری نیاز است؟ آیا آماده‌اید تا همچین سریالی بسازید و یک چند ماهی را از بیکاری دربیایید و یک لقمه نان سر سفره زن و بچه‌تان ببرید؟ پس با ما همراه باشید.

روزنامه ایران:به نظر شما برای ساخت یک سریال کمدی ۹۰ قسمتی به چه ابزاری نیاز است؟ آیا آماده‌اید تا همچین سریالی بسازید و یک چند ماهی را از بیکاری دربیایید و یک لقمه نان سر سفره زن و بچه‌تان ببرید؟ پس با ما همراه باشید.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


در ابتدا شما به یک ایده نیاز دارید. خب پس برای شروع اصلاً مشکلی نیست؛ ما پیشنهاد شگفت‌انگیزی داریم، یک ایده اصیل و موفق که هرکس برده راضی بوده و به یک نان و نوایی رسیده است. فرض کنید چند خانواده که با هم ارتباطی ندارند و یا هیجان‌انگیزتر از آن، چند خانواده که با هم مشکل دارند، مجبور می‌شوند برای یک مدت در یک عمارت بزرگ، کنار هم زندگی کنند. تمام، ایده شما آماده است.
شاید فکر کنید مرحله بعدی، نگارش یک فیلمنامه قوی با شوخی‌های گیرا و خلاقانه است؛ اشتباه نکنید، مرحله دوم پیدا کردن یک عمارت بزرگ و مجلل است که بشود لوکیشن تمام موقعیت‌های سریال. این عمارت باید آنقدر باشکوه باشد که مخاطب محو تماشای آن بشود و خیلی به سایر اجزای سریال دقت نکند. پس در این مرحله هم نباید غصه فیلمنامه و داستان را بخورید، از قدیم هم گفته‌اند که دو چیز را خدا خودش جور می‌کند، یکی پول عروسی و دیگری فیلمنامه سریال کمدی.
در قدم سوم بیفتید دنبال بازیگر کمدی، البته نه هر بازیگری، بلکه بازیگری که لنگ فیلمنامه و متن نباشد و برای خلق شوخی بتواند روی توانایی‌های خودش تکیه کند؛ مثلاً همین علی صادقی خودمان، مزه می‌اندازد عین قند؛ یا حسین رفیعی که دیگر خوراک خودمان است، کافی است یکم ادای فَ‌فَ را دربیاورد تا مخاطب از خنده بیفتد کف زمین.
حتماً با خودتان فکر می‌کنید الان دیگر وقت تهیه یک فیلمنامه درست و حسابی است؟ در جواب باید بگوییم که خیر! چرا اینقدر دنبال فیلمنامه‌اید؟ فیلمنامه و شوخی این‌جور کارها، در دل خود کار شکل می‌گیرد. شما فقط کافی است زحمت بکشید شب قبل از فیلمبرداری یک موقعیت برای هر قسمت سریال پیدا کنید که آن هم خیلی کار سختی نیست. بالاخره این همه موقعیت کمدی در سریال‌های طنز داخلی و خارجی وجود دارد، کافی است یک دستی سر و رویشان بکشید و انتخابشان کنید.
و حالا در پایان موقعیت انتخاب شده را برای بازیگرانتان تعریف کنید و ولشان کنید جلوی دوربین تا با استعداد ذاتی خودشان در آن موقعیت‌ بازی کنند، نمک بریزند، دیالوگ بگویند و داستان را جلو ببرند. همین! این کار سختی بود؟ حالا اگر احیاناً میزان نمک کار مورد رضایتتان نبود، یکی دو دقیقه از پشت صحنه‌های خنده‌دار را هم بزنید تنگ کار و تمام. تبریک می‌گوییم، حالا شما یک سریال کمدی دارید که تا هر موقع از سال که بخواهید می‌توانید کشش بدهید.

انتهای پیام/

منبع: ایران آنلاین

کلیدواژه: یک سریال کمدی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ion.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۱۱۱۹۴۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

هیئت انتخاب رویداد استارت‌آپی فیلمنامه‌نویسی مشخص شدند

اعضای هیئت انتخاب نخستین رویداد استارت‌آپی فیلمنامه نویسی با حکم محمدحسین ایمانی خوشخو منصوب شدند. - اخبار فرهنگی -

به گزارش خبرگزاری تسنیم، پوران درخشنده، مهدی سجاده‌چی، محمود اربابی، رضا حیدرنژاد، مهدی احمدی، هومان فاضل، علی مؤذنی، مصطفی رستگاری، محمدباقر قهرمانی و حجت‌الاسلام حسین رحیم‌زاده 10 نفر عضو هیئت انتخاب این رویداد استارت آپی‌اند که قرار است آثار منتخب آن را تعیین کنند.

در معرفی فعالیت‌های هنری این افراد چنین آمده است:

پوران درخشنده:

فیلمساز، نویسنده، تهیه ‌کننده و کارگردان ایرانی متولد کرمانشاه است که از سال 1365 فعالیت خود را آغاز نمود و در دانشگاه صداوسیما با گرایش کارگردانی تحصیل کرد. از نمونه آثار او می‌توان به پرنده کوچک خوشبختی، زیر سقف دودی، بچه‌‌های ابدی و شمعی در باد اشاره کرد.

مهدی سجاده‌چی:

فیلمنامه‌نویسِ سینما و تلویزیون، متولد تهران در سال 1340 است. وی کار فیلمنامه‌نویسی در سینما را از سال 1368 با «پاتال و آرزوهای کوچک» با همکاری «مسعود کرامتی» آغاز کرد و در ادامه فیلمنامه آثار دیگری همچون سوفی و دیوانه، روز سوم، قاعده بازی و هفت سنگ را نیز نوشت. سجاده‌چی در حال حاضر رئیس کانون فیلمنامه‌نویسان سینمای ایران است.

مصوبات شورای هنر از زبان ایمانی‌خوشخو/سند سینما زودتر می‌رسد

محمود اربابی:

مدرس دانشگاه و نویسنده سینما و تلویزیون است. از مهم‌ترین آثار او فیلم زندگی با چشمان بسته و فیلم حکایت عاشقی است.

رضا حیدرنژاد:

متولد تبریز در سال 1333 است و فعالیت‌های سینمایی خود را از سال 1352 آغاز کرد. او فارغ‌التحصیل سینما از مجتمع دانشگاهی هنر و همچنین مدرس کارگردانی و فیلمنامه‌نویسی است. نویسندگی فیلم سینمایی روی خط مرگ برعهده او بوده است.

مهدی احمدی:

متولد آذر 1345 در تهران، سینما و تلویزیون است. او فارغ‌التحصیل رشته گرافیک از دانشگاه هنر است. نقاشی را از سال 1363 شروع کرد و تاکنون در بیشتر از سی نمایشگاه نقاشی شرکت داشته‌است.

هومان فاضل:

فارغ التحصیل رشته تئاتر و نویسنده و کارگردان مجموعه‌های رنگین کمان، حرف آخر، ماجراهای قلقلی، ذره بین، جنگ کتاب و نویسنده فیلمنامه مجموعه «نامه‌های بالدار» است. یکی از مهم‌ترین کارهای او فعالیت در سریال آسمان من به کارگردانی محمدرضا آهنج و همکاری در کنار بازیگرانی نظیر سودابه بیضایی، الهام چرخنده، ویدا جوان و حمیدرضا عطایی است.

علی موذنی:

وی متولد تهران سال 1337 است. لیسانس ادبیات نمایشی از دانشکده هنرهای زیبای دانشگاه تهران دارد و از جمله نویسندگانی است که کار نوشتن را به شکل حرفه‌ای دنبال می‌کند. وی در عرصه داستان کوتاه، رمان، داستان بلند، نمایشنامه و فیلمنامه قلم می‌زند. در حوزه فیلم‌سازی نیز شش تله‌فیلم برای تلویزیون ساخته‌ است.

مصطفی رستگاری:

متولد 1357 تهران و دارای دکترای فلسفه هنر است. از جمله آثار او می‌توان به نویسندگی فیلم سینمایی "چهل سالگی"، "لطفاً بدون گناه"، "به یاد بیاور" و آثار ویدئویی"ما هنوز زنده‌ایم"، "بلند گریه کن"، "تنها خودت مانده‌ای"، "بالا بلند" و سریال "به دنیا بگویید بایستد" و "لیلی کجاست" اشاره کرد.

محمدباقر قهرمانی:

او متولد تهران و کارشناسی فیلمنامه نویسی رادیو تلویزیونی، کارشناسی ارشد رادیو و تلویزیون و دکترای تئاتر و فیلم است.

عضویت در گروه واژه گزینی فرهنگستان زبان و ادب فارسی، شورای سیاستگذاری مرکز تئاتر مولوی، کمیته بررسی رشته تئاتر کودک و نوجوان، معاون روابط بین الملل دانشگاه تهران و سرپرست دانشکده هنرهای نمایشی و موسیقی از جمله سوابق علمی و اجرایی او است.

حسین رحیم‌زاده:

تحصیل در حوزه علمیه قم، مدرس علوم قرآنی و نهج‌البلاغه، دارای سابقه مدیریت و مشاوره و کارشناسی گروه‌های برنامه ساز تلویزیونی و فیلم و سریال در صداوسیما و عضویت در شورای پروانه ساخت و نمایش سازمان سینمایی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی از جمله سوابق حجت‌الاسلام حسین رحیم‌زاده است.

گفتنی است رویداد استارت‌آپی فیلمنامه‌نویسی با هدف کمک به ارتقای کمی‌و کیفی فیلمنامه‌نویسی، شناسایی و معرفی ایده‌های خلاقانه در فیلمنامه‌نویسی، معرفی استعدادهای فیلمنامه نویسی در سطح کشور و زمینه سازی برای حضور و تبادل دانش و تجربه نیروهای خلاق و مستعد کشور خرداد ماه سال جاری در تهران و توسط پارک ملی علوم و فناوری‌های نرم و صنایع فرهنگی جهاددانشگاهی برگزار می‌شود.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • نشان دادن کولبرها، «نون خ ۵» را جذاب کرد/تصمیمی برای ساخت فصل بعد وجود ندارد
  • تران آن هونگ رییس داوران جشنواره فیلم شانگهای ۲۰۲۴ شد
  • سوژه امسال نون خ لب مرز بود | ۲ خط قرمز مهم که در این سریال رعایت شد
  • واکنش تهیه‌کننده «نون‌خ۵» به شکایت یک خواننده/ فعلا تصمیمی بر ساخت فصل بعدی نداریم
  • زنده یاد آتیلا پسیانی خالق خاطرات دهه شصتی‌ها بود
  • به یاد آتیلا پسیانی و لحظه‌های ماندگارش در سینما | از هنرمندی در آثار بهرام بیضایی تا حاتمی‌کیا و بهروز افخمی |‌ ببینید
  • ماجرای اظهار نظر سردار سلیمانی در سریال پایتخت ۵
  • گزارش تسنیم از اختتامیه جشنواره خلیج فارس در بندرعباس‌
  • هیئت انتخاب رویداد استارت‌آپی فیلمنامه‌نویسی مشخص شدند
  • چرا سردار سلیمانی با شهید شدن بابا پنجعلی در سریال پایتخت ۵ مخالفت کرد؟