Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری فارس از سنندج، محمدفرید سپری ظهر امروز در هشتمین جلسه طرح جهش تولید که با حضور مدیرکل ستاد اجرایی فرمان امام، مدیر امور شعب بانک ملی، معاون بیمه بانک کشاوزی، رئیس مرکز آموزش و تحقیقات کشاورزی و معاونین و مدیران سازمان برگزار شد، اظهار کرد: تاکنون 428 هزار هکتار از اراضی استان در قالب طرح جهش تولید و با حمایت های ستاد فرمان اجرایی امام زیر کشت انواع محصولات زراعی رفته است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با بیان اینکه تا اکنون 246 هزار هکتار از مزارع استان زیر پوشش بیمه قرار گرفته است، اذعان کرد: قریب به 209 هزار هکتار از این سطح مزارع طرح جهش تولید بوده است.

رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان کردستان با بیان اینکه تنش‌های آب و هوایی چند سال اخیر و شیوع بیماری‌ها و آفات گیاهی خسارات زیادی را به بخش کشاورزی متحمل کرده است، گفت: کشاورزان استان برای جلوگیری از خسارت‌های احتمالی و حمایت‌های مالی نسبت به بیمه مزارع و باغات خود اقدام کنند.

سپری یادآور شد: سال گذشته 143 هزار هکتار از اراضی استان در قالب طرح جهش تولید بیمه شده بود که بر اساس آخرین برآوردها 105 میلیارد و 400 میلیون تومان خسارت بیمه محصولات کشاورزی بوده و تاکنون 101 میلیارد تومان آن به حساب کشاورزان استان واریز شده است.

وی با بیان اینکه 999 دستگاه سهمیه جذب ادوات کشاورزی استان کردستان در قالب طرح جهش تولید است، تاکید کرد: باید مراحل پرداخت و خرید این ادوات به سرعت انجام شود و آسانکاری لازم توسط بانک عامل به عمل آید.

رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان کردستان اضافه کرد: 505 نفر متقاضی ادوات دنباله‌بند کشاورزی حفاظتی در استان شناسایی شده و به بانک ملی جهت پرداخت تسهیلات و خرید ادوات معرفی شده‌اند.

یوسفی، مدیر امور شعب بانک ملی هم از شروع پرداخت تسهیلات خرید ادوات کشاورزی حفاظتی طرح جهش تولید از امروز خبر داد و تصریح کرد: شرایط و ضوابط پرداخت این تسهیلات به صراحت اعلام شده و با هر گونه کم‌کاری و مانع‌تراشی در این زمینه برخورد خواهیم کرد.

اسماعیل حیدری معاون امور بیمه بانک کشاورزی استان هم از حمایت‌های مالی ستاد فرمان اجرایی امام(ره) از بیمه محصولات کشاورزی خبر داد و تصریح کرد: با کمک‌های مالی ستاد هزینه پرداختی از سوی زارعان استان کاهش یافته و امیدواریم کشاورزان استقبال خوبی از بیمه محصولات خود به عمل آورند.

انتهای پیام/2330/71

منبع: فارس

کلیدواژه: خبرگزاری فارس خبر فارس نیوز کشاورزی استان طرح جهش تولید هزار هکتار

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۱۱۱۹۹۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

جنگ علوفه شروع شده است

ایسنا/خراسان رضوی مدیرکل بهبود تغذیه و جایگاه دام وزارت جهاد کشاورزی گفت: اکنون جنگ علوفه به صورت نرم در کنار جنگ آب شروع شده است.

سیداحمدرضا سیدعلیان ۸ اردیبهشت ماه در بازدید از یک شرکت دامداری، استفاده از بقایای بخش کشاورزی را فرصتی برای افزایش بهره‌وری دانست و بر اهمیت و جایگاه آب در تولید تأکید کرد.

وی اظهار کرد: به جای کلمه ضایعات و زائدات بخش کشاورزی بهتر است از کلمه بقایا و پسماندهای این بخش استفاده کنیم، این بقایای بخش کشاورزی و حتی خانگی می‌تواند در کارخانجاتی تبدیل به خوراک دام شوند.

مدیرکل بهبود تغذیه و جایگاه دام وزارت جهاد کشاورزی عنوان کرد: پایداری تولید شرط اولیه امنیت غذایی است و اکنون جنگ علوفه به صورت نرم در کنار جنگ آب شروع شده است.

وی با بیان اینکه کشت گیاهان کم آب طلب مانند سورگوم بجای ذرت علوفه‌ای اهمیتی بالاتر از بقایا و بازماندهای این بخش دارد، افزود: در کشور ۸ سایت تبدیل بقایا به خوراک دام وجود دارد که مجموعه نیشابور تنها کارخانه شرق کشور است.

مدیر امور دام سازمان جهاد کشاورزی خراسان رضوی در ادامه ضمن تأکید بر ایجاد زنجیره تولید شیر توسط دامداری‌های صنعتی گفت: با توجه به ظرفیت‌های تعاونی دامداران نیشابور در بخش تولید شیر به منظور خدمات‌دهی بهتر به گاوداران، تکمیل زنجیره شیر این تعاونی با سرمایه‌گذاری در حوزه لبنیات می‌تواند قدم مؤثری برای اعضای تعاونی و دامداران شهرستان باشد.

احمد داوطلب زرقی گفت: پیش‌روی گاوداران صنعتی و سنتی استان در خصوص سامانه بازارگاه برخی مشکلات وجود دارد که نیازمند توجه بیشتر است.

مدیر جهاد کشاورزی نیشابور در این بازدید با اشاره به اینکه نیشابور از شهرستان‌های پیشرو در زمینه دام استان است، به تقدیر از خدمات ارزنده‌ تشکل‌های بخش دامی شهرستان پرداخت و گفت: این شهرستان با بیش از ۶۱ هزار رأس دام سنگین و تولید شیری حدود ۲۶ هزار تن در سال در استان رتبه اول و در تولید گوشت با ۷ هزار و ۵۰۰ تن در سال، رتبه دوم را دارد.

علی مبارکی با تأکید بر اینکه یکی از عوامل محدودکننده توسعه بخش کشاورزی تولید نهاده است، افزود: در بخش کشاورزی بیش از ۳۰ درصد بقایا داریم که قسمت عمده آن یا سوزانده و یا دور ریخته می‌شود.

وی با بیان اینکه هر چند دور ریختن بقایا باعث ایجاد مشکلات زیست محیطی می‌شود اما از طرفی نیاز شدید به واردات نهاده‌های خام دامی از خارج کشور داریم، گفت: لازم است در خصوص صدور مجوزها و تسهیلات لازم برای بازگرداندن این پسماندها به چرخه خوراک دام که منجر به کاهش قیمت آن و تأمین امنیت غذایی می‌شود اقدام عاجل صورت پذیرد.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • سطح گلخانه‌های کردستان به ۶۰ هکتار افزایش یافت
  • انتقاد از رفیق بازی مدیران ورزشی در اصفهان/ وزیر ورزش به این بازی مار و پله خاتمه دهد
  • آغاز توزیع تخم نوغان در شهرستان شفت
  • روز مزرعه دانه های روغنی در لرستان
  • ۵۴۳ میلیارد و ۳۰۰ میلیون تومان، برآورد اولیه خسارت سیل به بخش کشاورزی
  • جنگ علوفه شروع شده است
  • تولید بیش از ۱۹ هزار تن دانه‌های روغنی از مزارع کلزا شهرستان دهلران
  • خسارت جبران‌ناپذیره بهره‌برداران به دلیل کشت غیراصولی پسته
  • خسارت خشکسالی به ۱۴۰ هزار هکتار محصول گندم بوشهر
  • عملکرد فرمانداران و روسای اداره های جهاد کشاورزی فارس