Web Analytics Made Easy - Statcounter

رییس انجمن لوله و اتصالات پی وی سی گفت: بخش خصوصی همواره موافق شفافیت در عملکرد بوده و آن را پلی برای موفقیت صنایع پایین دست می‌داند، از این رو عرضه کلیه محصولات پتروشیمی در بورس کالا بسیار راهگشا خواهد بود.

عباسعلی متوسلیان در گفت‌وگو بامیزان در خصوص عرضه کامل محصولات پتروشیمی در بورس کالا اظهار کرد: خش خصوصی همواره موافق شفافیت در عملکرد بوده و آن را پلی برای موفقیت صنایع پایین دست می‌داند، از این رو عرضه کلیه محصولات پتروشیمی در بورس کالا بسیار راهگشا خواهد بود و در این میان باید توجه کرد که نهاد‌های مربوطه باید به درستی بر عرضه کامل محصولات نظارت کرده و نقش رگولاتوری خود به منظور تنظیم بهینه بازار را انجام دهند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی بیان کرد: تجربه نشان داده برای اجرای صحیح این مصوبات مهم، علاوه بر بورس که نسبت به صیانت از طرف عرضه کننده، خریدار و قیمت‌ها حساس است، نظارت و حمایت سایر نهاد‌ها نیز ضروری است.

رییس انجمن لوله و اتصالات پی وی سی ادامه داد: اگر نگاه وزارت صمت، شرکت ملی پتروشیمی و بورس کالا با مرکزیت یکی از آن‌ها به تمام فرآیندها، تبیین زنجیره ارزش و در نهایت صنایع تکمیلی باشد، این طرح قطعا موفق خواهد بود.

وی موضوع رگولاتوری را در سه حوزه عرضه، قیمت و تقاضا عنوان کرد و ادامه داد: هر سه این مکانیزم‌ها باید با هم کار کنند و از انسجام مطلوبی برخوردار باشند تا به اهداف کامل مد نظر در عرضه کامل محصولات در بورس دست پیدا کنیم.

به گفته رییس انجمن لوله و اتصالات پی وی سی، با رشد عرضه محصولات در بورس کالا دیگر شائبه‌ای در خصوص مهندسی عرضه وجود نخواهد داشت و کل محصولات پس از خرید صنایع پایین دست، وارد چرخه تولید می‌شود و این موضوع به تسهیل تامین مواد اولیه تولید کمک می‌کند.

وی تاکید کرد: اگر سیستم رگولاتوری کل زنجیره ارزش را در بر بگیرد، قطعا هم برای صنایع بالادست هم پایین دست مثمرثمر واقع خواهد شد.

متوسلیان با مثبت ارزیابی کردن اقدام وزارت صمت مبنی بر الزام واحد‌ها به تامین نیاز داخل و سپس صادرات اظهار کرد: مکانیزم‌های این موضوع باید به درستی تببین شود تا فرصت کافی برای شرکت‌های تولیدکننده با نقدینگی محدود جهت خرید مواد اولیه فراهم شود نه اینکه مواد از طریق شرکت‌های بازرگانی خریداری شود و دست تولیدکنندگان کوتاه بماند.

متوسلیان نقش ابزار‌های نوین در تامین مالی شرکت‌ها را نیز مفید خواند و گفت: قرارداد‌های سلف و کشف پریمیوم برای تامین نیاز صنایع، ابزار‌های مفیدی هستند و باید با فرهنگ سازی و آموزش مناسب میان صنایع، امکان ورود به ابزار‌های مالی و تامین نیاز آسان‌تر به مواد اولیه از سوی مصرف کنندگان و همچنین فروش مدت دار فروشندگان فراهم شود.

وی گفت: به عقیده من در تدوین و اجرای دستورالعمل‌ها بهتر است علاوه بر کارشناسی شدن موضوعات، اجرای آن‌ها با نظر صنایع تکمیلی باشد و یکی از گله مندی‌های صنایع تکمیلی عدم استفاده از تجارب بخش خصوصی و صنایع تکمیلی در دستورالعمل‌هایی است که می‌خواهد ابلاغ شود.

بیشتر بخوانید: جزئیات خرید سیمان برای مشتریان خُرد از بورس کالا

انتهای پیام/

برچسب ها: اخبار اقتصادی بورس کالا بازار سرمایه

منبع: خبرگزاری میزان

کلیدواژه: اخبار اقتصادی بورس کالا بازار سرمایه صنایع تکمیلی بورس کالا پایین دست عرضه کامل

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mizan.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری میزان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۱۱۲۰۴۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بیش از ۶.۳ میلیارد دلار سرمایه‌گذاری در صنعت نفت و گاز

به گزارش خبرنگار اقتصادی خبرگزاری علم و فناوری آنا، محسن خجسته مهر معاون وزیر نفت و رئیس شرکت ملی نفت ایران در مراسم امضای تفاهم نامه‌های مطالعات طرح‌های توسعه ۱۶ میدان گازی با هلدینگ ها، شرکت‌های پتروشیمی و شرکت‌های اکتشاف و تولید ایرانی گفت: ماموریت شرکت ملی نفت ایران تولید نفت و گاز و صادرات آن و ایجاد ثروت برای کشور است. برای اینکه این تولید محقق بشود و نیازمند سرمایه گذاری هستیم.

وی تصریح کرد: سرمایه گذاری در صنایع بالادستی جزو کار‌های زیر بنایی کشور است که مفتخر به انجام آن هستیم. سابق بر این فقط شرکت‌های اکتشاف و تولید می‌توانستند طرف دوم قرارداد وزارت نفت شوند، اما با پیشنهاد وزیر محترم نفت حالا بخش خصوصی نیز می‌تواند به عنوان طرف دوم شناخته شده و در توسعه میادین ما سرمایه گذاری کند.

معاون وزیر نفت گفت: امسال با لطف خداوند و همکاری بخش خصوصی موفق شده ایم که جهش دوم سرمایه گذاری با کمک پتروشیمی‌ها را رقم بزنیم و طی این تفاهم‌ها با سرمایه گذاری ۷ میلیارد دلاری ۱۳۰ میلیون متر مکعب به تولید گاز کشور افزوده می‌شود. اگر پتروشیمی بخواد زنجیره تامین خود را تکمیل کند و ظرفیت ۳۰ میلیون تنی که در برنامه هفتم پیش بینی سده است که به تولید خود بیافزاید نیاز به خوراک بیشتری دارد و با این قرار داد می‌توانیم بخشی از آن را تامین کنیم. چه انگیزه‌ای بالاتر از اینکه پتروشیمی‌هایی که نیازمند خوراک هستند خود در بخش توسعه تولید خوراک سرمایه گذاری کنند.

وی تاکید کرد: در سال جهش تولید با مشارکت مردم باید گفت که عمده صاحبان پتروشیمی‌ها و بانک‌ها مردم هستند که سهام این شرکت‌ها را در اختیار دارند و ما با وارد کردن بانک‌ها و پتروشیمی به سرمایه گذاری در  صنعت نفت و گاز در جهت تحقق شعار سال برآمده ایم

خجسته مهر گفت: در ۲.۵ سال دولت سیزدهم سالی بیش از ۶.۳ میلیارد دلار سرمایه گذاری انجام شده است و این نزدیک به ۴ برابر دولت قبل است و از ۱۵ میلیارد دلار قراردادی که امضا شده است بخش عمده آن از طریق بخش خصوصی بوده است.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • استقبال بازدیدکنندگان داخلی و خارجی از غرفه صنایع‌دستی فارس در نمایشگاه ایران اکسپو
  • واگذاری شازند کاملاً شفاف و در فرآیندی قانونی بوده است
  • نیاز تولیدکنندگان به حمایت های عملی
  • ۵۰ دستگاه کامیونت فورس در بورس کالا عرضه می‌شود
  • عرضه‌های امروز بورس کالا ۱۱ اردیبهشت ۱۴۰۳
  • بیش از ۶.۳ میلیارد دلار سرمایه‌گذاری در صنعت نفت و گاز
  • جزئیات پذیرش‌های جدید در بورس کالا اعلام شد
  • اعلام جزئیات پذیرش‌های جدید در بورس کالا
  • عرضه‌های امروز بورس کالا ۹ اردیبهشت ۱۴۰۳
  • سیمان، سنگ آهن و فولاد در صدر معاملات در بورس کالا