Web Analytics Made Easy - Statcounter

مدیرعامل موسسه خیریه نیکان ماموت از آمادگی این مجموعه برای جمع‌آوری کمک‌های نقدی و غیرنقدی به مردم سیل‌زده جنوب کشور خبر داد. - اخبار اجتماعی -

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری تسنیم؛ نازک فردوس با اشاره به بحران سیل در جنوب کشورمان اظهار کرد: خیریه نیکان ماموت این بار نیز همچون گذشته که پیشقدم در امداد‌رسانی به هموطنان آسیب دیده از بحران بود، آمادگی خود را برای دریافت کمک‌های نقدی و غیرنقدی هموطنان و خیران اعلام کرده است تا این کمک‌ها را در اختیار نیازمندان واقعی قرار دهد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی خاطرنشان کرد: وقوع مجدد سیل و ویرانی‌های حاصل از آن، آنهم در شرایط دشوار اقتصادی جامعه که مشکلاتی را برای مردم در حوزه معیشت خانواده ایجاد کرده و هنوز مجبورند با بیماری منحوس و ویروسی کرونا مقابله کنند که هر روز جهش می‌یابد، مشارکت خیران و نیکوکاران می‌تواند مشکل‌گشا در این بخش باشد.

مدیرعامل خیریه نیکان افزود: در این بحران از سوی سازمان جمعیت داوطلبان هلال احمر، شهرها و مناطق جنوب کشور بین موسسات خیریه، در راستای امدادرسانیِ منظم تقسیم شده‌اند؛ مسئولیت امدادرسانی به شهرهای جنوبی سیستان به عهده موسسه خیریه نیکان ماموت قرار گرفت.

وی ادامه داد: همچنین از لحظه‌ای که در این مناطق اوضاع بحرانی اعلام شد، خیریه نیکان اقدام به جمع‌آوری اقلام و کمک‌های مردمی کرده و با انتشار فراخوانی تحت عنوان "جنوب کشور چشم به راه شماست" دایره جمع‌آوری کمک‌ها را گسترش داد.

گفتنی است خیران و نیکوکاران می‌توانند با مراجعه به وبسایت موسسه خیریه نیکان ماموت با این موسسه و اقداماتی که تاکنون انجام داده است، آشنا شوند و برای کسب اطلاعات بیشتر در مورد امدادرسانی در بحران و کمپین "جنوب کشور چشم به راه شماست" با شماره 021 - 22176001  تماس برقرار کنند همچنین خیران می‌توانند از طریق وب سایت: www.nikancharity.org از مردم مظلوم سیستان و بلوچستان حمایت کنند.

کمیته امداد: واریز یک ماه مستمری فوق العاده برای سیل‌زدگان جنوب کشوراعزام تجهیزات فنی شهرداری تهران برای کمک به سیل‌زدگان کنارک

انتهای پیام/

 

 

منبع: تسنیم

کلیدواژه: سیل زلزله سیل زلزله خیریه نیکان ماموت جنوب کشور

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۱۱۲۰۹۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بزرگترین درمانگاه روستایی کشوری در کرمان افتتاح شد

بزرگترین درمانگاه خیریه روستایی کشور به همت خانواده خیر نیکوکار مرحوم حاج‌محمد علی رحیمیان با حضور معاون پارلمانی رئیس جمهور و جمعی از مسئولان استانی و شهرستانی به بهره‌برداری رسید.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از کرمان و به نقل از روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی رفسنجان و انار، سید محمد حسینی معاون پارلمانی رئیس جمهور در آئین افتتاح درمانگاه با گرامیداشت یاد مرحوم رحیمیان، اظهار کرد: در رفسنجان و انار قبل از انقلاب ما پزشک ایرانی انگشت شمار داشتیم که اکثراً از کشورهای دیگر بودند ولی امروزه ایران به قطب گردشگری سلامت تبدیل شده است زیرا از کشورهای مختلف برای درمان به ایران می آیند.

وی افزود: در حوزه‌های صنعت، معدن، اقتصاد و واحدهای تولیدی بالغ بر هشت هزار و ۴۰۰ کارگاه تعطیل یا نیمه تعطیل وجود داشت که در این دولت یک واحد احیا جهت کارگاه‌های نیمه تعطیل در همه استان احداث شده تا نیروی کار مجدد به کار مشغول شوند و همچنین در استان‌های مختلف پروژه‌های نیمه تمام فراوان وجود دارد که در حال تکمیل و آماده جهت ارائه خدمت به مردم هستند.

معاون پارلمانی رئیس جمهور ادامه داد: هیچ دولتی بعد از پیروزی انقلاب اسلامی به اندازه دولت کنونی در حوزه بهداشت، درمان و سلامت توجه و هزینه نکرده است، زیرا حوزه سلامت جز اولویت‌های مهم دولت است.

وی با بین اینکه وظیفه اصلی نظام جمهوری اسلامی ایران خدمت به مردم و پیشرفت کشور است، گفت: درمانگاه خیریه حضرت ولی عصر (عج) جزو بزرگترین درمانگاه‌های روستایی کشور است و باید از آن مراقبت کرد تا متوقف نشود.

حسینی با اشاره به فعالیت شرکت‌های دانش بنیان افزود: درمان زخم‌های دیابتی، تولید داروی شیمی درمانی، داروی آسم، تشخیص سرطان روده، سی تی اسکن ۱۶ اسلایدی، داروی ضد سکته مغزی، داروی درمان سرطان پروستات، راه اندازی بزرگترین خط تولید انسولین در کشور و…از جمله نمونه‌هایی است که توسط شرکت‌های دانش بنیان در حوزه بهداشت انجام شده است.

به گزارش ایمنا، درمانگاه خیریه حضرت ولیعصر (عج) به عنوان بزرگترین درمانگاه خیریه روستایی کشور در زمینی به مساحت ۱۰۰ هزار متر مربع و زیربنای ۴۲۰۰ متر مربع با هزینه‌ای بالغ بر ۱۰۰ میلیارد تومان توسط خانواده مرحوم حاج‌محمد علی رحیمیان بنا شده است.

کد خبر 750355

دیگر خبرها

  • بزرگترین درمانگاه روستایی کشوری در کرمان افتتاح شد
  • افتتاح بزرگترین درمانگاه روستایی کشوری در کرمان + تصاویر
  • ورود سامانه بارشی جدید به کشور ؛ این استان‌ها هشدار نارنجی دریافت کردند
  • برگزاری همایش کنشگران مقابله با سقط عمد جنین در مشهد
  • موفقیت واکسن‌های موسسه رازی در کنترل و پیشگیری بیماری آبله در گوسفند و بز در کشور
  • اولویت اصلی مجلس دوازدهم مدیریت بحران گرانی باشد
  • آغاز نخستین بازرسی و نظارت خانه‌های محیط زیست کشور از گیلان
  • سرمایه‌گذاری اوقاف در پرورش ماهی
  • مردم در مقابل سرمایه گذاری در بخش تولید باید مطمئن باشند سود تضمینی دریافت می کنند
  • شناسایی بیش از ۸۰۰ نوع نیت برای وقف